Gość: o IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 19:21 Mam pytanie do wszystkich amatorow tego kierunku. Po co to studiowac? Jakie oczekiwania co do pracy maja ci ludzie. Kto ich zdaniem bedzie zarabial na ich zasilki kiedy beda na bezrobociu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freewolf Re: Po co pedagogika??????? 01.07.02, 19:23 Gość portalu: o napisał(a): > Mam pytanie do wszystkich amatorow tego kierunku. Po co to studiowac? Jakie > oczekiwania co do pracy maja ci ludzie. Kto ich zdaniem bedzie zarabial na ich > zasilki kiedy beda na bezrobociu? To się studiuje, gdy nie przyjmą cię na wszystkie inne kierunki:). Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Po co pedagogika??????? 02.07.02, 05:05 Za moich czasow, pedagogika byla poto aby dostarczac co roku kontyngent nowych dziewczyn do powiedzmy "flirtowania". Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Po co pedagogika??????? 02.07.02, 05:05 ormond napisał(a): > Za moich czasow, pedagogika byla poto aby dostarczac co roku kontyngent nowych > dziewczyn do powiedzmy "flirtowania". Zapomnialem dodac, ze pownie nic sie w tej materii nie zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akir Re: Po co pedagogika??????? IP: 212.160.130.* 02.07.02, 08:51 z tego co wiem to pedagogika jest po to żeby policjanci mieli gdzie studiować (bez magistra nie mogą awansować na oficera) Odpowiedz Link Zgłoś