Dodaj do ulubionych

Centrum Bankietowe Niagara

IP: *.csk.pl 03.05.05, 20:50
poproszę o opinię
jak wystrój, jedzenie, czy smaczne i wystarczająco dużo?
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: Centrum Bankietowe Niagara IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.05.05, 21:02
      Nazwa ("Niagara") sugeruje możliwe problemy żołądkowe. ;-)
    • dryla Re: Centrum Bankietowe Niagara 03.05.05, 21:06
      Gość portalu: Eliss napisał(a):

> poproszę o opinię
      > jak wystrój, jedzenie, czy smaczne i wystarczająco dużo?

powiem ci bo się na tym trochę znam:
      1) wystrój - beza z cukierni Lech - jeśli taki wystrój lubisz to jest tam
      pięknie
      2) jedzenie: nie myśl sobie że oni tam zatrudniają jakąs kucharkę na stałe -
      jeśli trafisz na tę gorszą to twój dramat
      3) w żadnej restauracji teraz nie ma za dużo jedzenia - wsyzstkie mają podobne
      gramatury i kalkulacje bo prawie wszystkie pracuja na gastroszefie
      amen
    • Gość: malaamii Re: Centrum Bankietowe Niagara IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.12.13, 12:16
      Jeśli organizujesz wesele na sto osób zapewne polecą Ci obejrzenie sali perłowej, która jest naprawdę śliczna. Byłam na weselu przyjaciółki właśnie na tej sali, (podobno są jeszcze dwie inne). Z tego, co mi mówiła to jeszcze można zarezerwować sobie stół wiejski (wiesz z kiełbasą, szynką, smalcem). Od strony estetycznej myślę, że właściciele dają radę;)
      • Gość: marzenanan Re: Centrum Bankietowe Niagara IP: 5.174.118.* 16.12.13, 07:57
        Ja w Niagarze byłam, ale nie na weselu tylko na komunii w maju tego roku. Co do jedzenia nie mam żadnych zastrzeżeń – w sumie byłam zdziwiona, że nie podali rozwodnionego rosołu jak to ma miejsce w większości lokali tego typu. Zgodzę się z przedmówczyniami, że wnętrze jest naprawdę starannie przygotowane na uroczystości. Choć w tej kwestii zapewne będzie się najbardziej liczyć Twoje zdanie.
        • Gość: angelika12 Re: Centrum Bankietowe Niagara IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.14, 08:21
          Niagara jest o tyle dobra, że masz możliwość wyboru sali. Ja także byłam mile zaskoczona wystrojem (byłam gościem na sali bursztynowej). Za takie wnętrze w jakimś większym mieście typu wawa trzeba by było naprawdę sporo zapłacić.
          • Gość: magda Re: Centrum Bankietowe Niagara IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.14, 11:05
            Oranizowała któraś z Was w tym lokalu wesele w piątek?
            Jesteśmy z właścicielami Niagary umówieni dopiero na przyszły tydzień, wtedy omówimy wszytskie szczegóły, ale póki co chciałabym dowiedzieć się jak to wygląda ze strony gości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka