09.05.05, 20:41
Wielu młodych ludzi kończy szkołe i bedzie szukać pracy.Piszmy kto i za ile płaci.Będzie to wielki ułatwienie dla szukających.
Na początek - Kardasz R.- St. Waliły - 5zł/h
Obserwuj wątek
    • adriano3m Re: Praca 09.05.05, 21:06
      To jeszcze jak na Gródeckie warunki całkiem całkiem, ale generalnie to łzy i bieda.
    • karolcia59 Re: Praca 14.05.05, 17:25
      ostatnio w modzie jest podawanie do publicznych mediów pensji ludzi na
      stanowiskach.
      Apeluję o przeprowadzenie tego wśród pracowników;gminy , szkół, KZB i innych
      gródeckich miejsc pracy.
      • jan381 Re: Praca 14.05.05, 17:37
        karolcia59 napisała:

> ostatnio w modzie jest podawanie do publicznych mediów pensji ludzi na
        > stanowiskach.
        > Apeluję o przeprowadzenie tego wśród pracowników;gminy , szkół, KZB i innych
        > gródeckich miejsc pracy.
        to nie w smak naszej mafii
    • karolcia59 Re: Praca 19.06.05, 23:29
      Gmina szuka ratowników na zalew ,od 25 czerwca .Praca miła , przyjemna ,a Ze
      mało płatna to chyba nie szkodzi ?
    • tadek52 Re: Praca 11.07.05, 18:56
      i ja tu mam niemiłą niespodziankę ,słyszałem od kolegów iż w MUCHOMORNI jaśnie
      pan pracodawca płaci 2,50 netto na godzinę ,nieżle co ,a ludzi ciągle mu
      brakuje,nawet już Białystok nie chce tu jeżdzić,czyli u Kardasza jest jeszcze
      po ludzku
      • sfinks62 Re: Praca 13.07.05, 18:41
        A może tak trochę w lesie popracować,po jakimś czasie kręgosłup od szkolnej
        ławy się wyprostuje. Mięśni w rękach przybędzie (nie na jakiejś ”SIŁOWNI”),a i
        płaca zachwycająca.
        Nie będzie ochoty ludziom sztachet łamać. Wyżyją się za wszystkie szkolne lata.
        • tadek52 Re: Praca 13.07.05, 19:13
          Święte słowa,święte słowa...
          • vip17 Re: Praca 13.07.05, 21:47
            a i przy okazji kleszcza mozna złapać.
            • shibby1 Re: Praca 13.07.05, 22:25
              W kazdej pracy jest jakies ryzyko, a w dzisiejszych czasach prace trzeba szanowac!!A chuliganstwo to jakis idiotyzm lamanie znakow czy inne. Brak slow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka