naczalnik 09.05.05, 20:41 Wielu młodych ludzi kończy szkołe i bedzie szukać pracy.Piszmy kto i za ile płaci.Będzie to wielki ułatwienie dla szukających. Na początek - Kardasz R.- St. Waliły - 5zł/h Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adriano3m Re: Praca 09.05.05, 21:06 To jeszcze jak na Gródeckie warunki całkiem całkiem, ale generalnie to łzy i bieda. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: Praca 14.05.05, 17:25 ostatnio w modzie jest podawanie do publicznych mediów pensji ludzi na stanowiskach. Apeluję o przeprowadzenie tego wśród pracowników;gminy , szkół, KZB i innych gródeckich miejsc pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan381 Re: Praca 14.05.05, 17:37 karolcia59 napisała: > ostatnio w modzie jest podawanie do publicznych mediów pensji ludzi na > stanowiskach. > Apeluję o przeprowadzenie tego wśród pracowników;gminy , szkół, KZB i innych > gródeckich miejsc pracy. to nie w smak naszej mafii Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: Praca 19.06.05, 23:29 Gmina szuka ratowników na zalew ,od 25 czerwca .Praca miła , przyjemna ,a Ze mało płatna to chyba nie szkodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadek52 Re: Praca 11.07.05, 18:56 i ja tu mam niemiłą niespodziankę ,słyszałem od kolegów iż w MUCHOMORNI jaśnie pan pracodawca płaci 2,50 netto na godzinę ,nieżle co ,a ludzi ciągle mu brakuje,nawet już Białystok nie chce tu jeżdzić,czyli u Kardasza jest jeszcze po ludzku Odpowiedz Link Zgłoś
sfinks62 Re: Praca 13.07.05, 18:41 A może tak trochę w lesie popracować,po jakimś czasie kręgosłup od szkolnej ławy się wyprostuje. Mięśni w rękach przybędzie (nie na jakiejś ”SIŁOWNI”),a i płaca zachwycająca. Nie będzie ochoty ludziom sztachet łamać. Wyżyją się za wszystkie szkolne lata. Odpowiedz Link Zgłoś
shibby1 Re: Praca 13.07.05, 22:25 W kazdej pracy jest jakies ryzyko, a w dzisiejszych czasach prace trzeba szanowac!!A chuliganstwo to jakis idiotyzm lamanie znakow czy inne. Brak slow Odpowiedz Link Zgłoś