Dodaj do ulubionych

platny lekarski

31.05.07, 20:46
jak mozna dostac sie na platny lekarski?? jakie byly progi w tamtym roku??
Obserwuj wątek
    • sonic84 Re: platny lekarski 01.06.07, 10:05
      jak się dostać? bardzo prosto -po prostu musisz zostać nieprzyjeta na dzienne
      więc nie wysilaj się na maturze ;D
      • kati401 Re: platny lekarski 01.06.07, 10:54
        hehehe dzieki:P ale z tym wysilaniem sie to chyba tak wlansie nie jest...podobno
        progi sa tez wysokie..a roznica miedzy platnymi a nieplatnymi to jakies 2-3
        punkty...to prawda???
        • sonic84 Re: platny lekarski 01.06.07, 11:50
          wiesz ja zdawałam jeszcze starą maturę tak więc nie orientuję się za bardzo jak
          wygląda obecna rekrutacja ale kiedyś dawno dawno temu ;)) na wieczorowe
          przyjmowali osoby,którym brakowało do przyjęcia na studia dzienne wlasnie 1-10
          punktow-mniej więcej taki przedział.Myslę że obecnie niewiele się w tej materii
          zmeiniło.Mimo wysokich oplat za tryb wieczorowy chętnych jest bardzo dużo.Ale
          spokojnie-na razie walcz o dzienne.Niby dlaczego mialoby się nie udać .Powodzenia!!!
          • kati401 Re: platny lekarski 01.06.07, 12:25
            ja tez zdaje w tym roku egzmain wstepny...i dlatego sie tak denerwuje, bo
            podobno egzaminy sa trudniesze od nowych matur;/ tym bardziej, ze tegoroczna
            matura nie nalezala do trudnej, dlatego pewnie progi beda wysokie...zobaczymy
            jakie zrobia egzaminy:)
            • sonic84 Re: platny lekarski 01.06.07, 20:21
              hmm to powodzenia czyli rozumiem że tak jak ja jesteś staromaturzystką.Będzie
              dobrze trzymam kciuki.
              PS ja w tym roku nie zdaje ;)) jestem obecnie już prawie po 3 roku ;) med
              • kati401 Re: platny lekarski 01.06.07, 21:23
                o gratuluje...ciezko jest??na ktorej AM jestes??
                • sonic84 Re: platny lekarski 01.06.07, 21:59
                  Studiuję w Warszawie.Studia są dosyć czasochłonne (ale to też zależy od
                  roku-przykladowo 2 jest a przynajmniej był stosunkwo luzny, 3 zapchany po brzegi
                  przedmiotami pozniej znow niewielka ulga na 4 itd.)O poszczególnych przedmiotach
                  powstało na tym forum już setki postów tak więc ogranicze się do jednego zdanka:
                  wszytsko jest do zdania (przynajmniej w warszawie).Medycyna nie jest być może
                  zbytnio intelektualnie rozwijająca (wiele przedmiotów należy po prostu ..wkuć)
                  ale z pewnoscią niezwykle fascynująca,zwlaszcza na wyższych latach.Jeszcze raz
                  zyczę powodzenia.!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka