saunne 09.07.02, 16:02 Zdjęcia są wspaniałe :)))))))))) Bardzo, bardzo mnie ucieszyłaś - dziękuję :))))))) agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 09.07.02, 16:03 Prawda? Jak było miło... to nam Chatka niespodziankę sprawiła! Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 09.07.02, 16:06 jak ja lubię takie niespodzianki :) w dodatku tak piękne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 09.07.02, 16:07 A któż ich nie lubi...:)? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 09.07.02, 21:00 A ja czuję się niedowartościowany i pokrzywdzony. Dostałem tylko CZTERY maile ze zdjęciami od Chatki a Sluggard aż SIEDEM:(. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 00:43 No cóż Swobodny Wilku - widać sobie nie zasłużyliśmy - ja też dostałem cztery ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 14:17 chatka_ napisała: > Ale cztery rozne!!! Ja dostałem 3 takie same i jeden inny:). Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 14:18 A swoją drogą to te zdjęcia z "Famy" bardziej mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 14:20 freewolf napisał: > chatka_ napisała: > > > Ale cztery rozne!!! > > Ja dostałem 3 takie same i jeden inny:). ja też..., a co miały być 4 różne? jak tak to 2 wcieło :( Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 00:49 I ja sie dolaczam do podziekowan :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 07:42 Chatko, wzruszyłem się mnóstwo bardzo głęboko... :))) Taka sympatyczna z Ciebie dziewczyneczka... :) Gorąco chciałbym Ci się zrewanżować, ale niestety nie mam zdjęć o tematyce mongolskiej. Gdybyś jednak chciała coś koniecznie otrzymać, to mógłbym Ci zaproponować do wyboru: 1. Marat i jego rodzina do 4-go pokolenia włącznie, przy świątecznym stole 2. Familia Marata wraz z jej całym dobytkiem, na podwórku 3. Marat w otoczeniu najładniejszych dziewcząt z osiedla (wiek Marata - 12 lat, wiek dziewcząt - od 6-ciu do 36-ciu lat) 4. Marat i jego pierwszy zegarek (powinno być raczej odwrotnie, ponieważ głębia ostrości obiektywu nie wyszła poza zegarek) PS. Coś mi się widzi, że na 3-cim zdjęciu możemy być razem. Ehh, stare, dobre czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Chatko - dzie˛kuje˛!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 14:28 Jak dobrze poszukasz w internecie to poziomK jest na wielu fotkach. Adrsow nie podaje celowo Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Chatko - dzie˛kuje˛!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 15:17 poziomk napisał: > Jak dobrze poszukasz w internecie to poziomK jest na wielu fotkach. > Adrsow nie podaje celowo To ja je podaję: wiem.onet.pl/wiem/013d5c.html Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Chatko - dzie˛kuje˛!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 15:22 brawo moje uznania, ze chcialo Ci sie poszuksac, niestety nagrody nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Chatko - dzie˛kuje˛!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 15:55 poziomk napisał: > brawo moje uznania, ze chcialo Ci sie poszuksac, niestety nagrody nie > bedzie No problem, wystarczy mi satysfakcja z dobrze wykonanej roboty:]. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Chatko - dzie˛kuje˛!!!!!!!!!!!!! 11.07.02, 20:51 freewolf napisał(a): > poziomk napisał: > > > brawo moje uznania, ze chcialo Ci sie poszuksac, niestety nagrody nie > > bedzie > > No problem, wystarczy mi satysfakcja z dobrze wykonanej roboty:]. Dobrze wykonanej roboty?! Przecież z naszego PoziomKa bylinę zrobiłeś... :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatka dziekuje 12.07.02, 00:25 A wiec ciesze sie ze niespodzianka dotrala i sprawiala radosc. Czy ktores zdjecie szczegolnie Wam sie podobalo? Ps. Jeszcze raz wybaczcie jesli zasmiecialm skrzynke i przeslam 6 zamiast dwoch plikow. Nie mialam zadnej informacji zwrotnej w folderze wyslane i wygladalo na to ze nie przeszly. Ach te bezplatne konta!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Chatka dziekuje IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 01:01 chatka_ napisała: > A wiec ciesze sie ze niespodzianka dotrala i sprawiala radosc. Czy ktores zdjec > ie > szczegolnie Wam sie podobalo? Timur, Mongołka no i Chatka nad Bajkałem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatka dziekuje 12.07.02, 01:20 Mongolka to moje ulubione zdjecie,pamietam z jakim drzeniem je robilam, wiedzialm ze albo bedzie to najeplsze zdejcie albo najwieksze porazka! Trwalo to sekunde, jechala konno, wypatrzylam ja z daleko, zwolnila przy nas, obrocila glowe i dalej juz nie wiem co sie dzialo..., balam sie ze nie wykadrowalam. To spojrzenie mam ciagle przed oczyma, i ciesze sie ze na zdjecou tez!!! A to zdjecie Timura jest dla mnie bardzo malarskie, sposob w jaki siedzi, dlon, ta biala plama na miseczce, i to spojrzenie, az dreszcz przechodzi down the spine :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Chatka dziekuje IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 01:34 Timur ma niesamowitą twarz (świetnie ujełaś promienie słońca Chatko) i rzeczywiście jest bardzo malowniczy. W Mongołce jest jakaś tajemnica, zdziwienie, a jednocześnie pewność. Piękny portret. To takie moje amatorskie spostrzeżenie... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatka dziekuje 12.07.02, 01:49 Gość portalu: saunne napisał(a): > Timur ma niesamowitą twarz (świetnie ujełaś promienie słońca Chatko) i > rzeczywiście jest bardzo malowniczy. Mialam szczescie uchwycic Timura w sloncu wpadajacym przez Toono, ktore tez masz na zdjeciu. >W Mongołce jest jakaś tajemnica, zdziwieni > e, > a jednocześnie pewność. Piękny portret. To takie moje amatorskie spostrzeżenie. > .. I bardzo trafne. W jej migdalowych oczach dostrzegam dume i hardosc Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Chatka dziekuje 12.07.02, 11:54 > Czy ktores zdjecie szczegolnie Wam sie podobalo? "Mongołka" i "W stepie szerokim" - pierwsze to chyba oczywiste, drugie, bo lubię zdjęcia na których autorowi udało się uchwycić bezkresną dal. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Chatka dziekuje 12.07.02, 17:45 chatka_ napisała: > Czy ktores zdjecie szczegolnie Wam sie podobalo? "Chatka nad Bajkalem" - a jakżeby inaczej, dwie sztuki "Lazurowego Wybrzeża" - uwielbiam zdjęcia pejzażowe i "Lunch na Olchonie" (tylko czegoś mi na nim do tych zakąsek brakuje;). "Mongolka" mi się nie podoba (nie widać konia:( ). A tak w ogóle to dlaczego jest tak mało zdjęć koni (konkretnie sztuk jeden ("Dziewczynka z Cukierkami")). A tak poważnie to wielki THX Chatka. @}->-,-- (to miała być róża ale chyba nie wyszła) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Chatka dziekuje IP: *.zigzag.pl 16.07.02, 09:40 Zdjęcia mongolskie otworzyły mi się wszystkie, ale te znad Bajkału tylko 2. Są świetne, tyle w nich przestrzeni i jakiegoś radosnego spokoju, siły. Można sobie uzmysłowić małą wagę i nieprzydatność spraw, którymi się zajmujemy, i które tak bardzo zaprzątają nam umysły. Zupełnie bez sensu, bo życie mija na roztrząsaniu nieważnych problemów, a na istotne sprawy nie ma juz czasu. Taki wyjazd i popatrzenie z innej perspektywy może uporządkować priorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Chatka dziekuje IP: 212.33.92.* 16.07.02, 09:55 HAbi napisz ktore z nad Bajkalu nie otworzyly sie a przesle brakujace. To jest cliche ale podroze rzeczywiscie ksztalca nie tylko rozszerzajac wiedze o tym kto jak zyje i co je, ale poglebieja dusze, skracaja odleglosci te geograficzne jak i ludzkie, tworza dystans wobec pojecia sensu,bogactwa, biedy brudu, naszych potrzeb definijujac czy rzeczywiste sa czy rozdmuchane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Chatka dziekuje IP: *.zigzag.pl 16.07.02, 19:48 Otworzyły mi się te najmniejsze. Ale to może być wina tepsy. Strasznie wolno chodzi dzisiaj forum. Spróbuję otworzyć w nocy, wtedy jest trochę lepiej. Jeszcze raz dziękuję, świat stał się i większy, i mniejszy równocześnie. Proponuję nazwać to Paradoksem Chatki - kto się zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Chatka dziekuje 16.07.02, 20:06 > Proponuję nazwać to Paradoksem Chatki - kto się zgadza? Może raczej "Fenomenem Chatki"? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Chatka dziekuje 17.07.02, 13:43 sluggard napisał: > > Proponuję nazwać to Paradoksem Chatki - kto się zgadza? > > Może raczej "Fenomenem Chatki"? Albo "Permutacją Chatki"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Chatka dziekuje za kwiatka 17.07.02, 00:16 freewolf napisał: > chatka_ napisała: > > > Czy ktores zdjecie szczegolnie Wam sie podobalo? > > "Chatka nad Bajkalem" - a jakżeby inaczej, dwie sztuki "Lazurowego Wybrzeża" - > uwielbiam zdjęcia pejzażowe i "Lunch na Olchonie" (tylko czegoś mi na nim do > tych zakąsek brakuje;). > "Mongolka" mi się nie podoba (nie widać konia:( ). A tak w ogóle to dlaczego > jest tak mało zdjęć koni (konkretnie sztuk jeden ("Dziewczynka z Cukierkami")). > A tak poważnie to wielki THX Chatka. > @}->-,-- > (to miała być róża ale chyba nie wyszła) Jak dobrze ze wirtualne róże nie wiedna! :))))))) Dziekuje Wolfie slicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Chatka dziekuje za kwiatka 17.07.02, 13:44 chatka_ napisała: > Jak dobrze ze wirtualne róże nie wiedna! :))))))) > Dziekuje Wolfie slicznie! Ależ proszę bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś