Dodaj do ulubionych

Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!!

09.07.02, 16:02

Zdjęcia są wspaniałe :))))))))))
Bardzo, bardzo mnie ucieszyłaś - dziękuję :)))))))

agnieszka
Obserwuj wątek
    • ralston Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 09.07.02, 16:03
      Prawda? Jak było miło... to nam Chatka niespodziankę sprawiła!
      • saunne Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 09.07.02, 16:06

jak ja lubię takie niespodzianki :) w dodatku tak piękne :)
        • ralston Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 09.07.02, 16:07
          A któż ich nie lubi...:)?
          • freewolf Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 09.07.02, 21:00
            A ja czuję się niedowartościowany i pokrzywdzony. Dostałem tylko CZTERY maile ze
            zdjęciami od Chatki a Sluggard aż SIEDEM:(.
            • ralston Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 00:43
              No cóż Swobodny Wilku - widać sobie nie zasłużyliśmy - ja też dostałem cztery ;)
              • chatka_ Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 09:49
                Ale cztery rozne!!!
                • freewolf Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 14:17
                  chatka_ napisała:

> Ale cztery rozne!!!

Ja dostałem 3 takie same i jeden inny:).
                  • freewolf Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 14:18
                    A swoją drogą to te zdjęcia z "Famy" bardziej mi się podobają.
                  • saunne Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 14:20
                    freewolf napisał:

> chatka_ napisała:
                    >
                    > > Ale cztery rozne!!!
                    >
                    > Ja dostałem 3 takie same i jeden inny:).

ja też..., a co miały być 4 różne? jak tak to 2 wcieło :(
    • ormond Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 00:49
      I ja sie dolaczam do podziekowan :)))
      • marat_ Re: Chatko - dziękuję!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 07:42
        Chatko, wzruszyłem się mnóstwo bardzo głęboko... :)))
        Taka sympatyczna z Ciebie dziewczyneczka... :)
        Gorąco chciałbym Ci się zrewanżować, ale niestety nie mam zdjęć o tematyce
        mongolskiej. Gdybyś jednak chciała coś koniecznie otrzymać, to mógłbym Ci
        zaproponować do wyboru:
        1. Marat i jego rodzina do 4-go pokolenia włącznie, przy świątecznym stole
        2. Familia Marata wraz z jej całym dobytkiem, na podwórku
        3. Marat w otoczeniu najładniejszych dziewcząt z osiedla (wiek Marata - 12 lat,
        wiek dziewcząt - od 6-ciu do 36-ciu lat)
        4. Marat i jego pierwszy zegarek (powinno być raczej odwrotnie, ponieważ głębia
        ostrości obiektywu nie wyszła poza zegarek)

PS. Coś mi się widzi, że na 3-cim zdjęciu możemy być razem. Ehh, stare, dobre
        czasy...
        • poziomk Re: Chatko - dzie˛kuje˛!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 14:28
          Jak dobrze poszukasz w internecie to poziomK jest na wielu fotkach.
          Adrsow nie podaje celowo
          • freewolf Re: Chatko - dzie˛kuje˛!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 15:17
            poziomk napisał:

> Jak dobrze poszukasz w internecie to poziomK jest na wielu fotkach.
            > Adrsow nie podaje celowo

To ja je podaję:
            wiem.onet.pl/wiem/013d5c.html
            • poziomk Re: Chatko - dzie˛kuje˛!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 15:22
              brawo moje uznania, ze chcialo Ci sie poszuksac, niestety nagrody nie
              bedzie
              • freewolf Re: Chatko - dzie˛kuje˛!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 15:55
                poziomk napisał:

> brawo moje uznania, ze chcialo Ci sie poszuksac, niestety nagrody nie
                > bedzie

No problem, wystarczy mi satysfakcja z dobrze wykonanej roboty:].
                • ralston Re: Chatko - dzie˛kuje˛!!!!!!!!!!!!! 11.07.02, 20:51
                  freewolf napisał(a):

> poziomk napisał:
                  >
                  > > brawo moje uznania, ze chcialo Ci sie poszuksac, niestety nagrody nie
                  > > bedzie
                  >
                  > No problem, wystarczy mi satysfakcja z dobrze wykonanej roboty:].

Dobrze wykonanej roboty?! Przecież z naszego PoziomKa bylinę zrobiłeś... :)
                  • chatka_ Re: Chatka dziekuje 12.07.02, 00:25
                    A wiec ciesze sie ze niespodzianka dotrala i sprawiala radosc. Czy ktores zdjecie
                    szczegolnie Wam sie podobalo?
                    Ps. Jeszcze raz wybaczcie jesli zasmiecialm skrzynke i przeslam 6 zamiast dwoch
                    plikow. Nie mialam zadnej informacji zwrotnej w folderze wyslane i wygladalo na
                    to ze nie przeszly. Ach te bezplatne konta!!
                    • Gość: saunne Re: Chatka dziekuje IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 01:01
                      chatka_ napisała:

> A wiec ciesze sie ze niespodzianka dotrala i sprawiala radosc. Czy ktores zdjec
                      > ie
                      > szczegolnie Wam sie podobalo?

Timur, Mongołka no i Chatka nad Bajkałem :)))
                      • chatka_ Re: Chatka dziekuje 12.07.02, 01:20
                        Mongolka to moje ulubione zdjecie,pamietam z jakim drzeniem je robilam, wiedzialm
                        ze albo bedzie to najeplsze zdejcie albo najwieksze porazka! Trwalo to sekunde,
                        jechala konno, wypatrzylam ja z daleko, zwolnila przy nas, obrocila glowe i dalej
                        juz nie wiem co sie dzialo..., balam sie ze nie wykadrowalam. To spojrzenie mam
                        ciagle przed oczyma, i ciesze sie ze na zdjecou tez!!!
                        A to zdjecie Timura jest dla mnie bardzo malarskie, sposob w jaki siedzi, dlon,
                        ta biala plama na miseczce, i to spojrzenie, az dreszcz przechodzi down the
                        spine :)
                        • Gość: saunne Re: Chatka dziekuje IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 01:34
                          Timur ma niesamowitą twarz (świetnie ujełaś promienie słońca Chatko) i
                          rzeczywiście jest bardzo malowniczy. W Mongołce jest jakaś tajemnica, zdziwienie,
                          a jednocześnie pewność. Piękny portret. To takie moje amatorskie spostrzeżenie...
                          • chatka_ Re: Chatka dziekuje 12.07.02, 01:49
                            Gość portalu: saunne napisał(a):

> Timur ma niesamowitą twarz (świetnie ujełaś promienie słońca Chatko) i
                            > rzeczywiście jest bardzo malowniczy.
                            Mialam szczescie uchwycic Timura w sloncu wpadajacym przez Toono, ktore tez masz
                            na zdjeciu.

>W Mongołce jest jakaś tajemnica, zdziwieni
                            > e,
                            > a jednocześnie pewność. Piękny portret. To takie moje amatorskie spostrzeżenie.
                            > ..
                            I bardzo trafne. W jej migdalowych oczach dostrzegam dume i hardosc
                    • sluggard Re: Chatka dziekuje 12.07.02, 11:54
                      > Czy ktores zdjecie szczegolnie Wam sie podobalo?

"Mongołka" i "W stepie szerokim" - pierwsze to chyba oczywiste, drugie, bo lubię
                      zdjęcia na których autorowi udało się uchwycić bezkresną dal.
                    • freewolf Re: Chatka dziekuje 12.07.02, 17:45
                      chatka_ napisała:

> Czy ktores zdjecie szczegolnie Wam sie podobalo?

"Chatka nad Bajkalem" - a jakżeby inaczej, dwie sztuki "Lazurowego Wybrzeża" -
                      uwielbiam zdjęcia pejzażowe i "Lunch na Olchonie" (tylko czegoś mi na nim do
                      tych zakąsek brakuje;).
                      "Mongolka" mi się nie podoba (nie widać konia:( ). A tak w ogóle to dlaczego
                      jest tak mało zdjęć koni (konkretnie sztuk jeden ("Dziewczynka z Cukierkami")).
                      A tak poważnie to wielki THX Chatka.
                      @}->-,--
                      (to miała być róża ale chyba nie wyszła)
                      • Gość: habitus Re: Chatka dziekuje IP: *.zigzag.pl 16.07.02, 09:40
                        Zdjęcia mongolskie otworzyły mi się wszystkie, ale te znad Bajkału tylko 2.
                        Są świetne, tyle w nich przestrzeni i jakiegoś radosnego spokoju, siły.
                        Można sobie uzmysłowić małą wagę i nieprzydatność spraw, którymi się zajmujemy,
                        i które tak bardzo zaprzątają nam umysły. Zupełnie bez sensu, bo życie mija na
                        roztrząsaniu nieważnych problemów, a na istotne sprawy nie ma juz czasu.
                        Taki wyjazd i popatrzenie z innej perspektywy może uporządkować priorytety.
                        • Gość: chatka Re: Chatka dziekuje IP: 212.33.92.* 16.07.02, 09:55
                          HAbi napisz ktore z nad Bajkalu nie otworzyly sie a przesle brakujace.
                          To jest cliche ale podroze rzeczywiscie ksztalca nie tylko rozszerzajac wiedze
                          o tym kto jak zyje i co je, ale poglebieja dusze, skracaja odleglosci te
                          geograficzne jak i ludzkie, tworza dystans wobec pojecia sensu,bogactwa, biedy
                          brudu, naszych potrzeb definijujac czy rzeczywiste sa czy rozdmuchane.
                        • Gość: habitus Re: Chatka dziekuje IP: *.zigzag.pl 16.07.02, 19:48
                          Otworzyły mi się te najmniejsze. Ale to może być wina tepsy. Strasznie wolno
                          chodzi dzisiaj forum. Spróbuję otworzyć w nocy, wtedy jest trochę lepiej.
                          Jeszcze raz dziękuję, świat stał się i większy, i mniejszy równocześnie.
                          Proponuję nazwać to Paradoksem Chatki - kto się zgadza?
                          • sluggard Re: Chatka dziekuje 16.07.02, 20:06
                            > Proponuję nazwać to Paradoksem Chatki - kto się zgadza?

Może raczej "Fenomenem Chatki"?
                            • freewolf Re: Chatka dziekuje 17.07.02, 13:43
                              sluggard napisał:

> > Proponuję nazwać to Paradoksem Chatki - kto się zgadza?
                              >
                              > Może raczej "Fenomenem Chatki"?

Albo "Permutacją Chatki"...:)
                      • chatka_ Chatka dziekuje za kwiatka 17.07.02, 00:16
                        freewolf napisał:

> chatka_ napisała:
                        >
                        > > Czy ktores zdjecie szczegolnie Wam sie podobalo?
                        >
                        > "Chatka nad Bajkalem" - a jakżeby inaczej, dwie sztuki "Lazurowego Wybrzeża" -

> uwielbiam zdjęcia pejzażowe i "Lunch na Olchonie" (tylko czegoś mi na nim do
                        > tych zakąsek brakuje;).
                        > "Mongolka" mi się nie podoba (nie widać konia:( ). A tak w ogóle to dlaczego
                        > jest tak mało zdjęć koni (konkretnie sztuk jeden ("Dziewczynka z
                        Cukierkami")).
                        > A tak poważnie to wielki THX Chatka.
                        > @}->-,--
                        > (to miała być róża ale chyba nie wyszła)

Jak dobrze ze wirtualne róże nie wiedna! :)))))))
                        Dziekuje Wolfie slicznie!
                        • freewolf Re: Chatka dziekuje za kwiatka 17.07.02, 13:44
                          chatka_ napisała:

> Jak dobrze ze wirtualne róże nie wiedna! :)))))))
                          > Dziekuje Wolfie slicznie!

Ależ proszę bardzo!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka