Dodaj do ulubionych

Do zobaczenia!

10.07.02, 00:56
Muszę się z Wami rozstać Mili, na czas jakiś. Wyjeżdżam tam gdzie nie ma
internetu i będzie to dla mnie ciekawe przeżycie, bo będą to pierwsze trzy
tygodnie bez Was - po raz pierwszy chyba od lutego tego roku. Bardzo mi będzie
Was w tym czasie brakowało...
Być może uda mi się jeszcze na chwileczkę zajrzeć na forum przed wyjazdem, ale
na wszelki wypadek już teraz mówię do zobaczenia/usłyszenia/napisania.
Nie sprawcie mi zawodu i prześcignijcie w tym czasie przynajmniej Toruń i
Gorzów!
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!
Aha - i namówcie Habitus, żeby wróciła!
Ralston
Obserwuj wątek
    • ormond Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 00:58
      To sie 3m... ale coz to za miejsce bez internetu? Antarktyda... (zadne inne
      miejsce na swiecie nie przychodzi mi do glowy).
      • ralston Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 01:01
        Są jeszcze takie ostatnie dzikie miejsca w Polsce... :)
        Pozdrawiam.
        • ormond Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 01:03
          ralston napisał:

> Są jeszcze takie ostatnie dzikie miejsca w Polsce... :)
          > Pozdrawiam.

No to sie nie rozplyn na tych manowcach i wracaj zwawo :)))
          • Gość: saunne Re: Do zobaczenia! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 01:13
            odpoczywaj pięknie Ralsiku :)
            • Gość: hmc Re: Do zobaczenia! IP: *.mad.east.verizon.net 10.07.02, 04:16
              Trzymaj sie Rals.
              Hmc
              • marat_ Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 07:53
                Rals, dam Ci tylko 2 rady na podróż:
                1. Arka pstrąg jest najlepsza
                2. Najfajniejsze kobiety są na Forum Białystok

Bądź im wierny (no, przynajmniej postaraj się...)

:)))))))
                • anka1 Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 08:16
                  spokojnego urlopu Rals! wracaj caly i zdrowy! i blagam uwazaj na mordercow za
                  kierownica (((
                  • poziomk Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 08:29
                    Moze nie do zobaczenia (lecz kto wie?). tylko do napisania :)) To samo mnie
                    czeka za rowny tydzien. Juz nie moge sie doczekac kiedy wyjade :))
                  • marat_ Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 08:29
                    Cześć Aniu.
                    Marat pozdrawia Cię bardzo gorąco.
                    • anka1 Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 08:31
                      czesc Maraciku
                      czesc Poziomku, juz teraz dobrego wypoczynku Ci zycze
                      • poziomk Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 08:33
                        anka1 napisa?a:

> czesc Poziomku, juz teraz dobrego wypoczynku Ci zycze
                        Dzieki bardzo
                        • chatka_ Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 09:47

Ralsie, obiecuje ze jak juz bede miala łózeczko obok Forum, przejme obowiazki
                          Straznika Pólnocy i dopilnuje statystyki, co bysmy o kolejny dzien starsi byli!
                          Jej chyba tylko Wolfie sie z tego cieszy :))))
                          • sluggard Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 10:41
                            Wspaniałego wypoczynku Rals, uważaj na dzikie zwierzęta i nie zapomnij o nas!
                            Chyba że forum kojarzy Ci się z pracą, to wtedy zapomnij jak najszybciej:)
                            • chatka_ Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 10:45

A ja zycze Ci bys zobaczyl niedzwiedzia!! :)))
                              • sluggard Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 10:50
                                > A ja zycze Ci bys zobaczyl niedzwiedzia!! :)))

Z bezpiecznej odległości...
                            • ralston Re: Do zobaczenia! 11.07.02, 21:04
                              sluggard napisał(a):

> Wspaniałego wypoczynku Rals, uważaj na dzikie zwierzęta i nie zapomnij o nas!
                              > Chyba że forum kojarzy Ci się z pracą, to wtedy zapomnij jak najszybciej:)

O.K. Będę uważał na pracę i zapominał o dzikich zwierzętach, bo o Was zapomnieć
                              nie będę mógł :)
                          • freewolf Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 14:29
                            chatka_ napisała:

>
                            > Ralsie, obiecuje ze jak juz bede miala łózeczko obok Forum, przejme obowiazki
                            > Straznika Pólnocy i dopilnuje statystyki, co bysmy o kolejny dzien starsi byli!
                            >
                            > Jej chyba tylko Wolfie sie z tego cieszy :))))

Niestety, to już nie aktualne. W zeszłym tygodniu dorosłem:((((.
                            • chatka_ Re: Do zobaczenia! 12.07.02, 00:32
                              freewolf napisał:

> chatka_ napisała:
                              >
                              > >
                              > > Ralsie, obiecuje ze jak juz bede miala łózeczko obok Forum, przejme obowia
                              > zki
                              > > Straznika Pólnocy i dopilnuje statystyki, co bysmy o kolejny dzien starsi
                              > byli!
                              > >
                              > > Jej chyba tylko Wolfie sie z tego cieszy :))))
                              >
                              > Niestety, to już nie aktualne. W zeszłym tygodniu dorosłem:((((.

Wolfie co ty przez to chcesz powiedziec? Elaborate please!
                              • freewolf Re: Do zobaczenia! 13.07.02, 18:28
                                chatka_ napisała:

> Wolfie co ty przez to chcesz powiedziec? Elaborate please!

Na pewno chcesz wiedzieć? To są informacje z zakresu: "udzielę Ci ich, ale
                                później będę musiał Cię zabić." (:
                          • ralston Re: Do zobaczenia! 11.07.02, 21:03
                            chatka_ napisał(a):

>
                            > Ralsie, obiecuje ze jak juz bede miala łózeczko obok Forum, przejme obowiazki
                            > Straznika Pólnocy i dopilnuje statystyki, co bysmy o kolejny dzien starsi byli!
                            >
                            > Jej chyba tylko Wolfie sie z tego cieszy :))))

Chatko,
                            liczę przede wszystkim na kolejne wpisy na "Dzikim świecie..." Pozdrawiam.

• ralston Re: Do zobaczenia! 11.07.02, 21:02
                    anka1 napisał(a):

> spokojnego urlopu Rals! wracaj caly i zdrowy! i blagam uwazaj na mordercow za
                    > kierownica (((

Dzięki,
                    zawsze uważam. Od kilku miesięcy sam jeżdżę dużo wolniej niż kiedyś i innym
                    również polecam nieśpieszną jazdę :)
                • ralston Re: Do zobaczenia! 11.07.02, 21:01
                  marat_ napisał(a):

> Rals, dam Ci tylko 2 rady na podróż:
                  > 1. Arka pstrąg jest najlepsza
                  > 2. Najfajniejsze kobiety są na Forum Białystok
                  >
                  > Bądź im wierny (no, przynajmniej postaraj się...)
                  >
                  > :)))))))

Marat,
                  dzięki! Będę się starał obiecuję. Postaram się nawet ambitnie zapamiętać oba
                  zalecenia :)))

• freewolf Re: Do zobaczenia! 10.07.02, 14:27
      ralston napisał(a):

> Muszę się z Wami rozstać Mili, na czas jakiś. Wyjeżdżam tam gdzie nie ma
      > internetu i będzie to dla mnie ciekawe przeżycie, bo będą to pierwsze trzy
      > tygodnie bez Was - po raz pierwszy chyba od lutego tego roku. Bardzo mi będzie
      > Was w tym czasie brakowało...

Nam Ciebie też, wracaj jak najprędzej!!!

> Być może uda mi się jeszcze na chwileczkę zajrzeć na forum przed wyjazdem, ale
      > na wszelki wypadek już teraz mówię do zobaczenia/usłyszenia/napisania.
      > Nie sprawcie mi zawodu i prześcignijcie w tym czasie przynajmniej Toruń i
      > Gorzów!

Oj, z tym będzie ciężko, gdyż coraz więcej osób kożysta z sezonu ogórkowego i
      znika ale obiecuję, że przynajmniej ja będę się strał, choćbym miał prowadzić
      dyskusję sam ze sobą!!! :))))

> Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!
      > Aha - i namówcie Habitus, żeby wróciła!

No właśnie: HABITUS WRACAJ!!!

• Gość: Art Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.82.* 10.07.02, 19:11
        Narazicho Rals. Miłego urlopu. :))
    • Gość: Andi Re: Do zobaczenia! IP: *.tkb.pl / 10.1.65.* 10.07.02, 23:17
      Miłych wakacji i udanych wycieczek życzę :)
    • ralston Re: Do zobaczenia! 11.07.02, 21:05
      Raz jeszcze dziękuję Wam wszystkim za dobre rady i pozdrowienia.
      Do zobaczyska w sierpniu!
    • sluggard Toruń jest za nami... 13.07.02, 12:38
      Wprowadzili im podfora i licznik spadł do 19500 tysiąca, bo podfora nie są
      wliczane w ogólny licznik.
    • ralston Re: Do zobaczenia! 30.07.02, 22:32
      Dobry wieczór wszystkim. Wróciłem.
      Rals
      • chatka_ Re: Do zobaczenia! 01.08.02, 13:52
        Czy bywacie na innym forum zeby was mozna bylo spotkac, gdy to zawodzi, tak jak
        dzis :((((
        • chatka_ Re: Do zobaczenia! 15.08.02, 18:43
          Pozyczam sobie watek Ralsa, by sie z wami na tydzien z hakiem pozegnac. Oka
          pieknej podrozy po Stanach, Wolfiku, fajnie ze juz jestes, sorry zagadki nie
          rozwiazane, trzymajcie sie wszyscy i bawcie dobrze na forum!Pozdrawiam
          serdecznie. Papatki ~~~~
          • freewolf Re: Do zobaczenia! 15.08.02, 18:48
            chatka_ napisała:

> Pozyczam sobie watek Ralsa, by sie z wami na tydzien z hakiem pozegnac. Oka
            > pieknej podrozy po Stanach, Wolfiku, fajnie ze juz jestes, sorry zagadki nie
            > rozwiazane, trzymajcie sie wszyscy i bawcie dobrze na forum!Pozdrawiam
            > serdecznie. Papatki ~~~~

Trzymaj się ciepło.
            • Gość: Oka Re: Do zobaczenia! IP: *.17.79.204.lifespan.org 15.08.02, 22:33
              Dziekuje, Chatko!
              Ty rowniez baw sie dobrze! Odezwij sie jak tylko wrocisz, dobrze? Bardzo,
              bardzo Cie prosimy!!!
              Pa!
              Oka
              • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 09:12
                forum na wakacjach wyglada jak tramwaj poza godzinami szczytu, malo ludzi,
                niewielu wsiada a duzo sie zegna:)
                • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 09:14
                  To kto jeszcze został w tramwaju?
                  Dzień dobry - właśnie wsiadam.
                  • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 09:16
                    a ja latam po nim juz od dobrych paru chwil,zeby dobre miejsce do siedzenia
                    znalezc:)
                    witaj Rals!
                    • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 09:19
                      Gość portalu: anka1 napisał(a):

> a ja latam po nim juz od dobrych paru chwil,zeby dobre miejsce do siedzenia
                      > znalezc:)
                      > witaj Rals!

Odnoszę wrażenie, że z miejscami siedzącymi dziś problemów nie będzie :)
                      • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 09:38
                        i walsnie dlatego mam problem, bo nie wiem gdzie usiasc, tyle pola do popisu:)
                        • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 09:41
                          Mogę Ci ustąpić miejsca przy oknie :)
                          • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 09:46
                            Rals Ty jak zwykle gentlemanskie gesty robisz, ale nie bede Ci zabierac
                            miejsca, jak jest tyle innych tez przy oknach:)
                            • freewolf Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 10:17

> Rals Ty jak zwykle gentlemanskie gesty robisz, ale nie bede Ci zabierac
                              > miejsca, jak jest tyle innych tez przy oknach:)

A kto zajmuje miejsce motorniczego?
                              Bo nie wiem czy bezpiecznie jest się dosiąść.
                              • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 10:22
                                freewolf napisał:

> Gość portalu: anka1 napisał(a):
                                >
                                > > Rals Ty jak zwykle gentlemanskie gesty robisz, ale nie bede Ci zabierac
                                > > miejsca, jak jest tyle innych tez przy oknach:)
                                >
                                > A kto zajmuje miejsce motorniczego?
                                > Bo nie wiem czy bezpiecznie jest się dosiąść.

Do motorniczego? Lepiej się nie dosiadać - niewygodnie na schodkach :)
                                • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 10:38
                                  o kurcze chyba trzeba wybory na motorniczego zrobic bo nie pojedziemy:))) a
                                  dosiadanie sie do niego moze sie skonczyc tak < a niech to dzwi scisna >:)))
                                • freewolf Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 10:49
                                  ralston napisał:

> Do motorniczego? Lepiej się nie dosiadać - niewygodnie na schodkach :)

www.cyf-kr.edu.pl/lodzkietramwaje/aktualnosci29.htmhttp://www.cyf-kr.edu.pl/lodzkietramwaje/aktualnosci100.htm
                                  i w drogę!!! :)
                                  • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 10:52
                                    jakos po lodzkim pogotowiu nie mam zaufania do tamtejszych srodkow transportu o
                                    jakiekolwiek by chodzilo...
                                    • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 10:58
                                      Rzeczywiście - pechowe jakieś to miasto :)))
                                      • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 10:59
                                        Rals a skad niemilosciwie panujacy Leszek M. pochodzi?
                                        • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 11:05
                                          "Rower poniemiecki! A kot z miasta Łodzi pochodzi!"
                                          • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 11:10
                                            to faktycznie pechowe miasto:)
                                            • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 11:12
                                              A do tego podobno chcą na Piotrkowskiej ustawić pomnik Tomaszewskiego Jana...
                                              • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 11:18
                                                Onze tez ma pecha?:)
                                                • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 11:25
                                                  Chyba tak - niegdyś sławny bramkarz a teraz - wątpliwej klasy dziennikarz i
                                                  teoretyk piłki kopanej...
                                                • freewolf Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 11:26

> Onze tez ma pecha?:)

A ja napiszę w obronie Łodzi. Znam w tym zacnym mieście wiele pięknych
                                                  niewiast.
                                                  • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 11:34
                                                    Free ciiiiii nie pisz tego tak glosno, bo Podlasiankom sie narazisz:)))
                                                    Rals niektorzy nie wiedza kiedy najlepiej wstac i wyjsc:)
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 11:46

> Free ciiiiii nie pisz tego tak glosno, bo Podlasiankom sie narazisz:)))
                                                    > Rals niektorzy nie wiedza kiedy najlepiej wstac i wyjsc:)

Free nie naraża się Podlasiankom, bo przecież to chyba jasne, że to one
                                                    musiały do tej Łodzi przyjechać :)
                                                  • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 12:14
                                                    podlaska chytrosc z Ciebie wylazi Rals:))))
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 12:23
                                                    Jaka tam chytrość, przecież my Podlasiaki szczere i dobre ludzie jesteśmy :)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 12:33
                                                    a ze i u nas < chlop zywemu nie przepusci > to w koncu cecha narodowa z lekkimi
                                                    nalecialosciami:)
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 12:41
                                                    Nie przepuści mu a jużci! Bo my dobre ludzie są, ino czasem zawzięte :)
                                                  • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 12:43
                                                    zwlaszcza zawziete w dobroci:)
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 12:47
                                                    Też!
                                                  • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 13:00
                                                    Rals jakowys lakoniczny:) moze glodny?:)
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 13:03
                                                    Zgadłaś. Idę coś schrupać! Na razie! Do napisania!
                                                    :)
                                                  • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 13:03
                                                    smacznego:) na razie!
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 13:45
                                                    No to jestem! Pierożki z kapustą i grzybami były niezłe...
                                                  • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 13:50
                                                    nie mooooooooow, bo teraz ja sie robie glodna:)
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 13:56
                                                    Dobrze - przemilczę zupę... :)
                                                  • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 14:03
                                                    moze jeszcze napisz ze deser byl to sie wylacze i polece do cukierni!:)
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 14:07
                                                    Nie leć! Deseru nie było :)
                                                  • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 14:37
                                                    akurat, podpuszczasz mnie zebym na troche nie znikla:)
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 14:40
                                                    ralston napisał:

> Nie leć! Deseru nie było :)

- skłamał gładko Rals ;)
                                                  • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 14:42
                                                    wiedzialam, wiedzialam! nie ma to jak kobieca intuicja zwl. w sprawie deserow:)
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 14:46

> wiedzialam, wiedzialam! nie ma to jak kobieca intuicja zwl. w sprawie
                                                    deserow:)

- No dobra! Niesmaczny był... skłamał ponownie. :)
                                                  • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 14:52
                                                    lepiej napisz co miales i juz nie lzyj wiecej:)
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 14:59
                                                    Żartowałem - deseru naprawdę nie było. Poważnie.
                                                  • Gość: anka1 Re: Do zobaczenia! IP: 212.33.74.* 16.08.02, 15:02
                                                    podpuszczacz z Ciebie!:) do poniedzialku Ralsiku! milego weekendu!
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:05
                                                    Szkoda, że już uciekasz. Miłego weekendu! Do poniedziałku! :)
                                                  • chatka_ Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:12
                                                    A moze na rame roweru ktos by sie chcial zabrac?
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:15
                                                    Chyba by to głupio wyglądało :)))
                                                    Cześć Chatko!
                                                  • chatka_ Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:17
                                                    Witaj Ralsie!
                                                    Moze i tak ale na bagazniku nie mam miejsca,a towarzystwo poki co by sie
                                                    przydalo :(
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:18
                                                    Skąd klikasz?
                                                  • chatka_ Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:20
                                                    Z Ustki, chowam sie w kafejce od upalu, jest upiornie goraco :(
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:22
                                                    I jak tu w taki upał pedałować?
                                                  • chatka_ Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:26
                                                    Na szczescie dzis jeszcze nie musze, a na Bornholmie wietrzyk powninien
                                                    przyjemnie chlodzic!
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:30
                                                    Tylko uważaj, żeby Cię do Bałtyku nie zdmuchnęło! Ten lekki wietrzyk potrafi
                                                    dochodzić do górnych kresek w skali Beauforta!
                                                  • chatka_ Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:38
                                                    W Ustece jest 10 w skali Beauforta!!!, i cos mnie bardzo w tamta strone
                                                    ciagnie :)Ten zapach rybki smazonej to chyba stamtad przywialo...
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:43
                                                    chatka_ napisała:

> W Ustece jest 10 w skali Beauforta!!!, i cos mnie bardzo w tamta strone
                                                    > ciagnie :)Ten zapach rybki smazonej to chyba stamtad przywialo...

Dopóki przywiało tylko zapach a nie samą rybkę i kucharza Szweda, to jest
                                                    jeszcze w porządku :)))
                                                  • chatka_ Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:48
                                                    Eeee szkoda... bo mialbym teraz i rybke i towarzystwo! Szwed hm ...jezyki bym
                                                    pocwiczyla!
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:52
                                                    Nie mów, że sama tam siedzisz jak ten palec!
                                                    To po skandynawsku też potrafisz?
                                                  • chatka_ Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:55
                                                    Tak bra! Jag talar inte Swenska. Talar du Engelska?, tak mu odpowiem jak mnie
                                                    spyta Hur mor du? :)
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 15:59
                                                    chatka_ napisała:

> Tak bra! Jag talar inte Swenska. Talar du Engelska?, tak mu odpowiem jak mnie
                                                    > spyta Hur mor du? :)

Jakby mnie ktoś zapytał Hur mordu? to bym wiał bez zastanawiania się :)))
                                                  • chatka_ Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 16:04
                                                    :))))))))) tak mi sie teraz...buzia usmiecha!
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 16:07
                                                    chatka_ napisała:

> :))))))))) tak mi sie teraz...buzia usmiecha!

A co - zapytał hur buziu???
                                                  • chatka_ Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 16:14
                                                    Wtedy to ja bym wiala albo ...w mordu dala!:))
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 16:19
                                                    chatka_ napisała:

> Wtedy to ja bym wiala albo ...w mordu dala!:))

:)))))))) :))))) :))))))
                                                  • chatka_ Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 16:23
                                                    Ciekawe czy przypadna mi do gustu bornholmery ... :)
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 16:26
                                                    A to co za zwierz, ten bornholmer? Czy ma coś wspólnego z hamburgerem?
                                                  • chatka_ Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 16:33
                                                    Prawie prawie ...sledz tamtejszy,przysmak prawdopodobnie, podawany z
                                                    grubozarnista sola, szczypiorkiem i ...surowym zoltkiem...
                                                  • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 16:36
                                                    Tatar ze śledzia? W Białymstoku mógłby zrobić furorę!
                                                  • chatka_ Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 16:45
                                                    Ten nie jest surowy a wedzony... ale, ale smalenie ostatnio rzeczywiscie stalo
                                                    sie bardzo popularne w Bialymstoku, i jajka tez byly, a jakze! Ty masz racje
                                                    Rals!
                                                  • freewolf Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 17:41

> Free ciiiiii nie pisz tego tak glosno, bo Podlasiankom sie narazisz:)))
                                                    > Rals niektorzy nie wiedza kiedy najlepiej wstac i wyjsc:)

A czym tu się narazić, w Białymstoku też znam wiele pięknych niewiast. A nie
                                                    napisałem przecież, że w Łodzi mieszkają najpiękniejsze Polki. Najpiękniejsze
                                                    Polki mieszkają w (kolejność przypadkowa) Warszawie, Skoczowie i Białymstoku
                                                    (w październiku zamienię na tej liście Białystok na Kraków, gdyż moja
                                                    koleżanka się tam przeprowadza).
    • ralston Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 16:42
      Papa Chatko. Ja już muszę znikać! Do napisania! :)
      • chatka_ Re: Do zobaczenia! 16.08.02, 16:49
        Do napisania :)Dobrego weekendu.I na mnie czas, i na rybke pora!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka