Dodaj do ulubionych

W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kamer!!!

IP: 213.77.24.* 25.05.05, 12:33
W ostatnią niedzielę byłem na komunii pod kościołem w Choroszczy,bo ochrona
nie chciała mnie wpuścić z kamerą do środka, bo to dzieci rozprasza. Ale
jakbym zapłacił 50 zł. to by wpuścili i dzieci by sie nie rozpraszały. Co za
durne wymysły!!!!!!!! To jest skandal.
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame IP: *.csk.pl 25.05.05, 12:43
      To pewnie wymysł tamtejszego proboszcza, który jest gnojem w dodatku nielubianym
      przez parafian.
      • Gość: mariusz Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.06.05, 20:09
      • Gość: Mariusz Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.06.05, 20:10
        Znam tego ksiedza od lat jest ok. A TY sam jesteś gnojem je..cu
        • Gość: Agentka009 Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame IP: *.csk.pl 07.06.05, 19:27
          Uważam,że wprowadzanie dodatkowych kamer w tak ważny dzień tych dzieci powinno
          być skonsultowane z rodzicami. To je faktycznie może rozpraszać. Wyobraźmy
          sobie,że do każdego dziecka przyjdzie 1 gość z kamerą...ile to będzie? niech
          każdy sobie policzy sam. Ale pobieranie opłat i wpuszczanie za taki bilecik na
          imprezę komunijną, to bardzo nisko świadczy o zarządzie kościoła. A co do
          księdza..to człowieka możesz znać latami i do końca go nie poznasz. Uwierz mi,
          on zmarnował mi najpiękniejszy dzień w moim życiu. Na szczęście jakoś się
          pozbierałam. Ja też nad kimś tam w pracy mam władzę,ale jej nie wykorzystuję
          przeciwko podwładnym. A ksiądz to już powinien się 5 razy zastanowić co i komu
          mówi.
          • Gość: choroszczanin Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame IP: 195.205.214.* 07.06.05, 20:53
            a jak on ci zmarnowal czyzby....nie chcial , wycofal sie ...oj nieladnie ksieze
            • Gość: Agentka009 Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame IP: *.csk.pl 08.06.05, 06:32
              Oj..no coś ty. Jakie nieładne myśli. Wstydź się!
    • Gość: ojoj Aż takie durne maniery zapanowały?? IP: 213.77.24.* 27.05.05, 09:59
    • Gość: ojoj Durne pomysły kleru!!! IP: 213.77.24.* 03.06.05, 09:09
    • Gość: witek Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame IP: 213.77.24.* 06.06.05, 08:56
      Bo im wiecznie mało pieniędzy !!!
    • Gość: sebas Moze se telewizor jeszcze wez do kosciola IP: 217.97.203.* 07.06.05, 08:25
      Troche kultury wy wiejskie kmioty a nie z "kameratami" i w gumiakach do
      kosciolow sie pchac.

Takie wsioki rowniez nie wylaczaja komór jak ida np do kosciola albo do kina.

I pomyslec ze na co dzien jestem antyklerykalny.
      • Gość: oni nie wszyscy tak jak Ty pochodzą z wioski!!! IP: 213.77.24.* 07.06.05, 11:58
        A na komunię przyjeźdzają goście nie tylko z danej parafii, no nie.
        • Gość: sebas Komunia to powod by z kosciola robic cyrk? IP: 217.97.203.* 07.06.05, 12:46
          A gdzie wiara, religia i Bóg? (wasz Bóg swoja droga, bo nie moj)
          • alex.4 Re: Komunia to powod by z kosciola robic cyrk? 07.06.05, 20:52
            komunia to ryt przejścia. Z przezyciami religijnymi zbyt duzo to nie ma
            wspólnego. Dla dzieciaków liczą sie prezenty, dla dorosłuch okazja do imprezy,
            a religia jest gdzieś bardzo daleko....
            • Gość: jaszal1 Re: Komunia to powod by z kosciola robic cyrk? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 08.06.05, 12:07
              60 lat temu byłem u Komunii.Skupiony przestraszony-czy nie obraziłem Boga ?
              Rodzice ,chrzestni przy mnie.Wspólne zdjęcie,fotograf Szałkowski posadził mnie
              obok dziewczyny,straszne!!!W domu krzyk bo spodnie ubłociłem.Obiad z
              chrzestnymi .Rosół.Dostałem medalik i srebrny łańcuszek.Do wieczora graliśmy w
              nogę do jednej bramki.Cudowny dzień.
              Gdzie te czasy ???
              • alex.4 Re: Komunia to powod by z kosciola robic cyrk? 08.06.05, 13:19
                teraz liczą się tylko prezenty, pokazanie się sąsiadom...:)
              • Gość: sebs Re: Komunia to powod by z kosciola robic cyrk? IP: 217.97.203.* 08.06.05, 15:49
                A ja pamietam jakby to bylo dzis: od babci mialem do wyboru albo 5000zl w
                gotowce albo moneta z papiezem (nominal 1000zl). Ja jako maly glupi berbec
                dokonalem madrego wyboru. Olalem kase i wzialem monete na pamiatke - i to
                najcieplej wspominam z komunii.
                • alex.4 Re: Komunia to powod by z kosciola robic cyrk? 08.06.05, 18:16
                  będziesz mógł ją z zyskiem sprzedać:)
                  • Gość: . Re: Komunia to powod by z kosciola robic cyrk? IP: *.fibertel.com.ar 10.06.05, 07:46
                    bieloruiny to i matke sprzedaby zeby tylko vodki sie napic
    • Gość: marko Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame IP: 83.175.158.* 09.06.05, 09:54
      Na tej komunii nie było żadnej ochrony , aludzi nie wpuszczano dlatego że ledwo
      mieścił się tam zawodowy fotograf i dwóch profesjonalnych kamerzystów, i nikt od
      nikt nie sprzedawał żadnych bilecików, a żeby widefilmować lub fotografować
      trzeba mieć licencję wydawaną przez kurię arcybiskupią, ludzie nie wymyślajcie
      głupot!!!!
    • Gość: ktos z choroszczy Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:13
      kolega ma racje to kuria wydaje zezwolenia na filmowanie w obiektach sakralnych
      pamietam dzien pierwszej komunii i mimo ze nie dostalem zbyt wielu prezentow
      dla mnie bylo to wielkie przezycie duchowe bo tak zostalem do tego
      przygotowanydzis mam 33 lata i dzien 31.05.81 pamietam jak dzis .
      a propos proboszcza z choroszczy fakt jest on jakis dziwny w kontaktach z
      ludzmi chociaz podczas mszy sprawia wrazenie doskonalego ksiedza ale coz moze
      powinnismy dac mu troszke czasu
    • fotomarko Bzdura 09.06.05, 10:28
      Totalna bzdura, na tej komunii nie było żadnej ochrony.Podstawą fotografowania
      lub wideofilmowania jest ukończenie kursu i uzyskanie pozwolenia na
      fotografowanie w kościołach wydawane przez KURIĘ, które kosztuje 50zł i jest
      wydawane na okres
      1 roku. Podczas tej komunii w niedzielę było tak mało miejsc w kościele że
      zawodowodowy fotograf i dwóch kamerzystów ledwo mieściło się między dziećmi,
      więc wyobraźmy sobie gdyby wszyscy zaczęli się plątać, co by się działo w
      Świętym miejscu.... kościele, w białym tygodniu można było wideofilmować bez
      ograniczeń..........................
      Ludzie nie wypisujcie bzdur!!!!!!!!!!
      www.kuria.gliwice.pl/czytelnia/ksiazki/index.php?numer=05&art=3
    • puszczalska Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame 09.06.05, 18:50
      Gość portalu: zbulwersowany napisał(a):

> W ostatnią niedzielę byłem na komunii pod kościołem w Choroszczy,bo ochrona
      > nie chciała mnie wpuścić z kamerą do środka, bo to dzieci rozprasza. Ale
      > jakbym zapłacił 50 zł. to by wpuścili i dzieci by sie nie rozpraszały. Co za
      > durne wymysły!!!!!!!! To jest skandal.
      Po jakiego ciula chodzisz do glupich ludzi Choroszcz to Choroszcz wszyscy sa
      chorzy
      • alex.4 Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame 09.06.05, 19:14
        skąd się ona wzieła:)
        • kamilar Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame 09.06.05, 19:15
          Będzie kocziss to prawde Ci powie:)
          Jeżeli znowu Zielona Góra, to chyba znaczy, że jakieś jelenie chcą wojny.
          • alex.4 Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame 09.06.05, 19:42
            nie jelenie tylko jedna łania:)
        • Gość: sebas Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame IP: 217.97.203.* 10.06.05, 08:08
          Przeciez sie podpisuje: z puszczy
          • alex.4 Re: W Choroszczy w kościele ochrona zabrania kame 10.06.05, 16:04
            :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka