maysun 06.06.05, 13:11 czy ktos z was wie o jakims dobrym specjaliscie w Bialymstoku lub okolicy? interesuje mnie glownie prywatne leczenie bo na panstwowe to raczej nie mozna liczyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inez21 Re: nefrolog, urolog Bialystok 06.06.05, 13:18 W Eskulapie przyjmuje prof.Jola Małyszko,ale jeśli dostaniesz skierowanie od rodzinnego to polecam ci poradnię nefrologiczną przy szpitalu zakażnym na Dojlidach.Nie ma dużych kolejek i są niezli lekarze . pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
maysun Re: nefrolog, urolog Bialystok 06.06.05, 14:42 dzieki inez, wlasnie dzwonilam na Zurawia(czy to sa dojlidy?) i tam bardzo mila pani, ktora odebrala telefon tez mi polecila p.prof Malyszko jako ze p.dok. Mysliwiec bedzie poza zasiegiem w lipcu. inez, czy moglabys mi podac namiary na tego Eskulapa(nie jestem z Bialego). powiedz czy dalas ta informacje na bazie wlasnych doswiadczeni? jesli tak to czy mozesz sie nimi ze mna podzielic> ja bede miec tylko 1 miesiac na leczenie - lipiec, i nie bardzo mi sie marzy o przeciaganiu wizyt i niekompetencji obslugi zwlaszcza ze chce isc do prywatnej kliniki... Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: nefrolog, urolog Bialystok 06.06.05, 15:37 Tak żurawia to właśnie jest na Dojlidach. Eskulap mieści się w śródmieściu na ulicy Nowy Swiat 11c tel:085 7423308 tu masz link do strony eskulapa www.eskulap.iig.pl/ Moje doświadczenie w dziedzinie nefrologii jest raczej zawodowe niż prywatne,ale napisz na co chorujesz to może coś ci podpowiem:) A jeśli chodzi o prof.Małyszko to jest bardzo miła i kompetentna napewno ci pomoże. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
maysun Re: nefrolog, urolog Bialystok 06.06.05, 16:36 dzieki inez, z przyjemnoscia skorzystam z twej propozycji... jesli nie masz nic przeciwko temu to na tym etapie chcialabym przeniesc nasza dalsza rozmowe na bardziej prywatny grunt, oto moj e-mail maysun@gazeta.pl, prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś