Dodaj do ulubionych

Zasponsoruję

IP: *.piasta.pl 27.07.02, 19:43
Zasponsoruję Dziewczynę do lat 26, oferty i kontakt na malla,Ikarus7@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: habitus Re: Zasponsoruję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 20:21
      Co w zamian?
      • Gość: Art Re: Zasponsoruję IP: 212.33.82.* 27.07.02, 22:27
        Habi...duża dziewczynka a nie wiesz???
        • Gość: habitus Re: Zasponsoruję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 14:51
          Gość portalu: Art napisał(a):

> Habi...duża dziewczynka a nie wiesz???
          Ja wiem, ale dziewczynki w gtupie targetu Pana Sponsora mogą nie wiedzić.
          Głupie pytanie może wstrzymać głupią decyzję. Świetnie pamiętam, jakimi
          pułapkami najeżony jest świat dla " zwierzyny łownej w wieku rębnym".
          • chatka_ Re: Zasponsoruję 28.07.02, 14:55
            Ikarusie lepiej zebys sam sie sprzedal i zasponsorowal w Bialymstoku Manny :))))
            • freewolf Re: Zasponsoruję 28.07.02, 15:01
              IMHO faceci, którzy w ten sposób szukają kobiety, są po prostu żałosni.
              • chatka_ Re: Zasponsoruję 28.07.02, 15:04
                to tylko prowokacja
                • Gość: habitus Re: Zasponsoruję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 15:27
                  Przypomina mi się przyjęcie, na którym był obecny biznesmen Z. z Kielc.
                  Podrywał dziewczynę, która była od niego wyższa(Z. jest wzrostu siedzącego psa).
                  Dziewczyna wiła się i wykręcała, w końcu powiedziała, że jest dla niej za niski.
                  Na to Z.: - Bo nie stoję na portfelu. Jak stoję na portfelu to mam 2 metry.-
                  Poszli tańczyć. Eh, życie wyższych sfer!
                  • freewolf Re: Zasponsoruję 28.07.02, 15:44
                    Gość portalu: habitus napisał(a):

> Przypomina mi się przyjęcie, na którym był obecny biznesmen Z. z Kielc.
                    > Podrywał dziewczynę, która była od niego wyższa(Z. jest wzrostu siedzącego
                    psa)
                    > .
                    > Dziewczyna wiła się i wykręcała, w końcu powiedziała, że jest dla niej za
                    niski
                    > .
                    > Na to Z.: - Bo nie stoję na portfelu. Jak stoję na portfelu to mam 2 metry.-
                    > Poszli tańczyć. Eh, życie wyższych sfer!

A mi jest żal, i tych facetów, którzy dziewczyny potrafią tylko "kupować", i
                    tych dziewczyn, które mierzą miłość grubością portfela.
                    • Gość: habitus Re: Zasponsoruję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 15:49
                      freewolf napisał:

> A mi jest żal, i tych facetów, którzy dziewczyny potrafią tylko "kupować", i
                      > tych dziewczyn, które mierzą miłość grubością portfela.

Czy żaba żałuje, że nie umie fruwać? Nie, nawet nie wie, że można. Nie żałuj
                      żab żałosnych, wżdy każdy ma swoje priorytety.
                      • freewolf Re: Zasponsoruję 28.07.02, 15:57

> Czy żaba żałuje, że nie umie fruwać? Nie, nawet nie wie, że można. Nie żałuj
                        > żab żałosnych, wżdy każdy ma swoje priorytety.

:)
                        • chatka_ Szukam sponsora!!!! 31.07.02, 11:44
                          Nie mam juz 26 lat, ale znajomi mowia ze na tyle wygladam :)
                          Mam cudowna niepowtarzalna okazje spelnic swoje wielkie marzenie, poleciec
                          balonem!!!! ale godzina lotu kosztuje 3 baloniki, starych zlotych!!! W zamian
                          relacja z przestworzy, zdjecia itp., do negocjacji w zasadzie.:)
                  • ralston Re: Zasponsoruję 31.07.02, 19:02

> Przypomina mi się przyjęcie, na którym był obecny biznesmen Z. z Kielc.
                    > Podrywał dziewczynę, która była od niego wyższa(Z. jest wzrostu siedzącego
                    psa)

Z. żeby wjechać do swojego apartametu w hotelu E. w Kielcach potrzebuje
                    parasola, bo nie dosięga do ostatniego guzika w windzie :)
                    • chatka_ Re: Zasponsoruję 31.07.02, 19:07
                      A hotel jest czteropietrowy? :)
                      • ralston Re: Zasponsoruję 31.07.02, 19:09
                        No może trochę wyższy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka