Gość: Ikarus7 IP: *.piasta.pl 27.07.02, 19:43 Zasponsoruję Dziewczynę do lat 26, oferty i kontakt na malla,Ikarus7@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: habitus Re: Zasponsoruję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 20:21 Co w zamian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Zasponsoruję IP: 212.33.82.* 27.07.02, 22:27 Habi...duża dziewczynka a nie wiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Zasponsoruję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 14:51 Gość portalu: Art napisał(a): > Habi...duża dziewczynka a nie wiesz??? Ja wiem, ale dziewczynki w gtupie targetu Pana Sponsora mogą nie wiedzić. Głupie pytanie może wstrzymać głupią decyzję. Świetnie pamiętam, jakimi pułapkami najeżony jest świat dla " zwierzyny łownej w wieku rębnym". Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Zasponsoruję 28.07.02, 14:55 Ikarusie lepiej zebys sam sie sprzedal i zasponsorowal w Bialymstoku Manny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Zasponsoruję 28.07.02, 15:01 IMHO faceci, którzy w ten sposób szukają kobiety, są po prostu żałosni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Zasponsoruję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 15:27 Przypomina mi się przyjęcie, na którym był obecny biznesmen Z. z Kielc. Podrywał dziewczynę, która była od niego wyższa(Z. jest wzrostu siedzącego psa). Dziewczyna wiła się i wykręcała, w końcu powiedziała, że jest dla niej za niski. Na to Z.: - Bo nie stoję na portfelu. Jak stoję na portfelu to mam 2 metry.- Poszli tańczyć. Eh, życie wyższych sfer! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Zasponsoruję 28.07.02, 15:44 Gość portalu: habitus napisał(a): > Przypomina mi się przyjęcie, na którym był obecny biznesmen Z. z Kielc. > Podrywał dziewczynę, która była od niego wyższa(Z. jest wzrostu siedzącego psa) > . > Dziewczyna wiła się i wykręcała, w końcu powiedziała, że jest dla niej za niski > . > Na to Z.: - Bo nie stoję na portfelu. Jak stoję na portfelu to mam 2 metry.- > Poszli tańczyć. Eh, życie wyższych sfer! A mi jest żal, i tych facetów, którzy dziewczyny potrafią tylko "kupować", i tych dziewczyn, które mierzą miłość grubością portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Zasponsoruję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 15:49 freewolf napisał: > A mi jest żal, i tych facetów, którzy dziewczyny potrafią tylko "kupować", i > tych dziewczyn, które mierzą miłość grubością portfela. Czy żaba żałuje, że nie umie fruwać? Nie, nawet nie wie, że można. Nie żałuj żab żałosnych, wżdy każdy ma swoje priorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Zasponsoruję 28.07.02, 15:57 Gość portalu: habitus napisał(a): > Czy żaba żałuje, że nie umie fruwać? Nie, nawet nie wie, że można. Nie żałuj > żab żałosnych, wżdy każdy ma swoje priorytety. :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Szukam sponsora!!!! 31.07.02, 11:44 Nie mam juz 26 lat, ale znajomi mowia ze na tyle wygladam :) Mam cudowna niepowtarzalna okazje spelnic swoje wielkie marzenie, poleciec balonem!!!! ale godzina lotu kosztuje 3 baloniki, starych zlotych!!! W zamian relacja z przestworzy, zdjecia itp., do negocjacji w zasadzie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zasponsoruję 31.07.02, 19:02 Gość portalu: habitus napisał(a): > Przypomina mi się przyjęcie, na którym był obecny biznesmen Z. z Kielc. > Podrywał dziewczynę, która była od niego wyższa(Z. jest wzrostu siedzącego psa) Z. żeby wjechać do swojego apartametu w hotelu E. w Kielcach potrzebuje parasola, bo nie dosięga do ostatniego guzika w windzie :) Odpowiedz Link Zgłoś