Dodaj do ulubionych

Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku

24.09.05, 20:27
zorganizujmy się też! Warszawa, Łódź, Poznań, Kraków i Gadńsk => jedego dnia
np 3 października (rozpoczęcie roku akademickiego).
Obserwuj wątek
    • maksimum Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 24.09.05, 20:30
      Czy te jednoczesne akcje w kilku miejscach sa wzorowane na atakach al-kaidy?
    • anarquista PRECZ Z OKUPACJĄ IRAKU 24.09.05, 20:31
      Dość.
      • shoomq Re: PRECZ Z OKUPACJĄ IRAKU 24.09.05, 20:53
        Czy na tym forum nie wolno już nazywać tego co się dzieje w Iraku "misją
        stabilizacyjną"? Bo przed chwilą ktoś stąd usunął normalny, kulturalny post
        sprzeciwiający się tym "manifestantom" - lewakom, rusofilom i łukaszenkofilom...
        bez jaj...
        • turbogenerator Re: PRECZ Z OKUPACJĄ IRAKU 24.09.05, 20:57
          Chore, to byl mój tekst. Nienawidze gazeta.pl od dzisiaj, wlasnie od teraz.
          • jan_r_k Cenzura GW - Maleszka 25.09.05, 01:52
            To Lesław Maleszka i multimilionerka Łuczywo cenzurują posty.
            Jan K.
      • bio.mum Re: PRECZ Z OKUPACJĄ IRAKU 24.09.05, 22:16
        anarquista napisał:

> Dość.
        Bombing for peace is like fucking for virginity...stare ale niestety nadal
        aktualne....
      • jan_r_k anarquista, eva i maruda na demonstracji 25.09.05, 01:48
        www.zombietime.com/breasts_not_bombs/
    • tsy Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 24.09.05, 21:13

hej ty big master wojny
      co budujesz broń wszelką
      śmiercinośne bombowce
      z atomową szabelką
      nie kryj się z murami
      nie kryj się za biurkami
      wiedz że ja ciebie widzę
      za wszystkimi maskami
      przecież ty nic nie tworzysz
      oprócz mocy zniszczenia
      mój świat to dla ciebie
      zabawka do wyrzucenia
      wkładasz broń w me dłonie
      nagle znikasz mi z oczu
      i uciekasz w te pędy
      gdy z ołowiu grad toczysz
      kłamiesz łżesz oszukujesz
      jak ten judasz w przeszłości
      bardzo chcesz bym uwierzył
      w wojnę dla miłości
      już przejrzałem twój wzrok
      i przejrzałem twój mózg
      tak jak widzę ściek
      gdy w kanale plusk plusk
      ty pociągasz za spust
      a ktoś inny strzela
      patrzysz na to spokojnie
      jak śmierć żniwo zbiera
      ukryty w pałacu
      obojętny na krew
      młodzi ją przelewaja
      byś nasycił swój gniew
      blady strach na mnie zsyłasz
      i najgorszy lęk w świecie
      strach przed płodzeniem
      przyjściem na świat
      za to moje dziecko
      za tworzone w niebycie
      niech ci krew zmrozi w żyłach
      zimny i lepki śmieć
      tyle na ile wiem
      tyle daje ci znak
      mówisz że jestem głupcem
      realizmu mi brak
      mimo że jestem durniem
      wiem co czyn twój znaczy
      tego co zrobiłeś
      nawet jezus nie wybaczy
      zadam jedno pytanie
      czy twój pieniądz to bóg
      jeśli tak to u niego
      przebaczenie mi kup
      myślę też że już wkrótce
      twoja śmierć ci wyjaśni
      że twej duszy nie zbawi
      żaden dolar ni bóg
      mam nadzieję że zdechniesz
      twoja śmierć jest tuż tuż
      pójdę za twoją trumną
      z pustą ręką bez róż
      ziemia cię w mig pochłonie
      splunę na twój grób
      będę stać nad nim długo
      by mieć pewność żeś trup
      • radosiu Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 24.09.05, 21:29
        ładne ładne!
        tylko bym nie pluł na ten grób... śliny szkoda.
      • antoni_kv Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 24.09.05, 21:29
        Piekny wiersz
        Wzrusza do lez
        Serce mocniej bije
        Ze smutku sie upije...

Juz pijany, juz weselszy
        Stalem sie nieco smielszy
        Poczuwszy wene posta napisalem
        I niespodzianie olsniena doznalem

czyzbys piszac te glupoty
        nie mial nic lepszego do roboty?
      • jan_r_k oszołom tsy napisał... 25.09.05, 01:51
        Antyamerykańscy socjaliści (spod sztandaru czerwonego z gwiazdą, sierpem i
        młotem lub swastyką) zamordowali 130 milionów ludzi i jeszcze krzyczą o swojej
        wyższości moralnej.
      • noscript Re: tsy-to jest pieknie napisane!!! 25.09.05, 03:46
        Na czasie,gdzie POLSKA jest watykanskom koloniom
        • henryad Re: tsy-to jest pieknie napisane!!! 25.09.05, 07:04
          Nie watykańską ale izraelską pod scisłą kontrolą Mossadu.
          Podły agencie. Nie odwracaj kota do góry nogami.
    • marcus_crassus wielka klapa pacyfow :) 24.09.05, 21:42
      byly szumne zapowiedzi setek tysiecy pacyfow ktore mialy wyjsc na ulice.

waszyngton - niecale kilkanascie tysiecy chylkiem przemknelo ulicami.

londyn - 10 tysiecy (mialo byc 100 tys ale wyszla lipa)

totalna kompromitacja. zrobcie cos w Polsce. bedzie jak w dowcipie.

demonstracja sie nie odbyla bo jeden lewak sie rozchorowal a drugi powiedzial
      ze sam nie pojdzie :P
      • martineres1 Re: wielka klapa pacyfow :) 24.09.05, 22:21
        a w Wiedniu bylo moze 40 osob pod flagami rosji radziedzkiej.pacyfisci-tym
        razem zolta kartka

WAR IS EXPENSIVE!!!!
        • adas313 Re: wielka klapa pacyfow :) 24.09.05, 22:32
          > a w Wiedniu bylo moze 40 osob pod flagami rosji radziedzkiej.pacyfisci-tym
          > razem zolta kartka

Zolta kartka?
          A moze po prostu potwierdza sie pewien dostrzegany przez tzw. rusofobow subtelny
          zwiazek miedzy pacyfistami a komunistami i/lub sowiecka agentura?
          • piotr.sobolewski Re: wielka klapa pacyfow :) 24.09.05, 23:54
            > komunistami i/lub sowiecka agentura?

i/lub = (i) lub (lub) = lub
            • adas313 Re: wielka klapa pacyfow :) 24.09.05, 23:59
              Tez prawda.
              Ale nie kazdy czyta moje posty zna algebre Boole'a ;o))) .
          • robert4321 ale żydostwo cieszy się na tym forum.............. 25.09.05, 00:03
            ...ciekawe jak długo !!! Wolna Palestyna i tak zwucięzy !!!!
            • tim7 Re: ale żydostwo cieszy się na tym forum......... 25.09.05, 12:48
              Niech żyje ortografia !!!
          • bogdantadus hau, hau! 25.09.05, 04:04
            adas313 napisał:

> A moze po prostu potwierdza sie pewien dostrzegany przez tzw. rusofobow subteln
            > y
            > zwiazek miedzy pacyfistami a komunistami i/lub sowiecka agentura?

A moze carska? W koncu tez juz dawno nie istnieje..., a klawiatura jest
            cierpliwa! Piszta prawiczki - smiesznie wychodzi!
      • 3m05 Re: wielka klapa 25.09.05, 00:23
        the U.S. Army, the Army Reserve and the Army National Guard will all fail to
        meet their recruiting goals for fiscal year 2005.

This will be the third consecutive year in which the Guard fails to meet its
        recruiting target, which is militarily important because today the Guard and the
        Army Reserve together constitute approximately 40 percent of all U.S. forces in
        Iraq.

Jak widac Amerykanie tez "demonstruja" swoj sprzeciw przeciw okupacji Iraku.
    • captain.america Coraz mniej uzytecznych idiotow 24.09.05, 22:27
      "W manifestacji w Kopenhadze uczestniczyły prawie 2 tysiące ludzi, domagających
      się wycofania z Iraku obcych wojsk. W demonstracji w Paryżu wzięło udział 60
      osób, w Oslo 40, a w Helsinkach 20."

Niedlugo niedobotki lewactwa beda musialy rekrutowac na tym forum bo cala reszta
      swiata ma je gleboko w d.... Przypuszczam ze ich liczby spadaja bo rodzice
      wykopali ich z domku i teraz cholerni hippisi musza zarabiac na zycie :)))
      • 3m05 Re: Coraz mniej 24.09.05, 23:58
        Ciagle wiecej PRZECIW niz za. Nie liczac samych Irakijczykow.
    • al.hurra Oby okupowali jak najdluzej 25.09.05, 01:01
      Korzysci z amerykanskiej okupacji Iraku sa niewatpliwe:
      Amerykanie nasciagali gnoju do Iraku, to neich sie teraz nim dlawia.
      Amerykanie poznaja wlasna bezsilnosc
      Amerykanie dostaja baty. Narazie jeszcze za male, zeby sie opamietali, ale
      przyjdzie czas (a moze raczej liczba trupow amerykanskich zoldakow), gdy presja
      spoleczenstwa amerykanskiego stanie sie na tyle silna, ze nastapi wycofanie
      wojska.
      Amerykanie, ktorzy sadzili, ze bedzie to szybka i skuteczna wyprawa po rope, z
      ktorej zwroca sie koszta, doplacaja do interesu sumy, na ktorych zwrot nie maja
      co liczyc. A forsa to chyba dla USA bolesniejsza strata od trupow.
      Amerykanie nie dadza sie juz nabrac na kolejny kraj pelen broni masowego
      razenia, bomb atomowych i biochemicznych laboratoriow.
      Dopoki Amerykanie zwiazani sa w Iraku, raczej nie napadna innego kraju, bo nie
      maja czym.
      Niech wiec Amerykanie okupuja Irak jak najdluzej i niech im ta kosc w gardle
      stanie na dlugie, dlugie lata.
    • misza1000 Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 25.09.05, 01:05
      DO PROSTEGO CZŁOWIEKA

Gdy znów do murów klajstrem świeżym
      Przylepiać zaczną obwieszczenia,
      Gdy "do ludności", "do żołnierzy"
      Na alarm czarny druk uderzy
      I byle drab, i byle szczeniak
      W odwieczne kłamstwo ich uwierzy,
      Że trzeba iść i z armat walić,
      Mordować, grabić, truć i palić;
      Gdy zaczną na tysięczną modłę
      Ojczyznę szarpać deklinacją
      I łudzić kolorowym godłem,
      I judzić "historyczną racją",
      O piędzi, chwale i rubieży,
      O ojcach, dziadach i sztandarach,
      O bohaterach i ofiarach;
      Gdy wyjdzie biskup, pastor, rabin
      Pobłogosławić twój karabin,
      Bo mu sam Pan Bóg szepnął z nieba,
      Że za ojczyznę - bić się trzeba;
      Kiedy rozścierwi się, rozchami
      Wrzask liter pierwszych stron dzienników,
      A stado dzikich bab - kwiatami
      Obrzucać zacznie "żołnierzyków". -
      - O, przyjacielu nieuczony,
      Mój bliźni z tej czy innej ziemi!
      Wiedz, że na trwogę biją w dzwony
      Króle z pannami brzuchatemi;
      Wiedz, że to bujda, granda zwykła,
      Gdy ci wołają: "Broń na ramię!",
      Że im gdzieś nafta z ziemi sikła
      I obrodziła dolarami;
      Że coś im w bankach nie sztymuje,
      Że gdzieś zwęszyli kasy pełne
      Lub upatrzyły tłuste szuje
      Cło jakieś grubsze na bawełnę.
      Rżnij karabinem w bruk ulicy!
      Twoja jest krew, a ich jest nafta!
      I od stolicy do stolicy
      Zawołaj broniąc swej krwawicy:
      "Bujać - to my, panowie szlachta!"
      • jan_r_k Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 25.09.05, 01:55
        Rzeczywiście, wiersz człowieka zakochanego w Stalinie i w komunizmie pasuje do
        obrony Iraku przed wprowadzeniem tam demokracji.

Jan K.
        • misza1000 Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 25.09.05, 02:11
          jan_r_k napisał: Rzeczywiście, wiersz człowieka zakochanego w Stalinie i w
          komunizmie pasuje do obrony Iraku przed wprowadzeniem tam demokracji. Jan K.

A co Panie Janie jest takiego zlego kojarzacego sie Panu ze Stalinem?
          Prosze zwrocic uwage, iz aktualni Wladcy Swiata z Imperium Dobra Ktorzy Zawsze
          Maja Racje uwazaja, ze skojarzenie czegos ze Stalinem to moze byc np. swietny
          pomysl marketingowy!

Stalin's favorite pianos a hit in U.S.
          By Michael Tarm, Associated Press Writer | June 25, 2004

TALLINN, Estonia
          • jan_r_k Prawda o antyamerykańskich demonstrantach 25.09.05, 02:32
            Drogi Panie "misza1000":

Ma Pan absolutną rację. Jeśliby 20 lat temu Pinochet przyjechał do Francji, to
            kraj stanąłby w ogniu, a jeśliby przyjechał Fidel Castro, to cały Paryż
            tańczyłby i śpiewałby na jaego cześć.

Ale, wróćmy do demonstrantów. Media, niestety, bardzo uprzejmie obchodzą się
            demontrującym lewactwem.

1. Gazeta Wyborcza jakoś nie pisze, że hiszpańscy zwolennicy socjalistów
            demonstrujący przeciwko imperializmowi amerykańskiemu na demonstracjęhodzą z
            nocnikami. Robią w nie na ulicy a zawartością rzucają w lokale prawicowej
            Partido Popular i w konsulaty USA.

2. Jakoś nigdy w USA nie pokazano typowych zdjęć z domonstracji przeciwko
            Bushowi, z udziałem słynnej organizatorki Sherry Glaser z udziałem Marudy
            (zdjęcie niżej) i evy z IV Rzeszy:
            A jest na co popatrzeć!

Jan K.
            • 3m05 Re: Prawda o antyamerykańskich demonstrantach 25.09.05, 02:40
              No to jeszcze Jasiek pokaz zdjecia tych demonstrantow co sa "ZA" i bedziemy kwita...
              • jan_r_k A może Pan to zrobi? 25.09.05, 03:10
                Dziękuję za bardzo uprzejmą odpowiedź na mój list. Problem z demonstrantami z
                drugiej strony jest taki, że prawica woli nie szwędać się po ulicy a swój
                temperament polityczny wyraża w zaciąganiu się do wojska amerykańskiego,
                głosowaniu i dawaniu pieniędzy na akcje charytatywne.

Lewactwo zaś uwielbia ulicę. Za Hitlera (co z racji wieku doskonale pamiętam,
                bo widziałem to w Heildelbergu w roku 1932) na ulicach bili sie komuniści,
                socjaliści i naziści - różne smaki tego samego szaleństwa.

Jan K.
                • 3m05 Re: A może Pan to zrobi? 25.09.05, 03:59
                  Jan k r napisal: "...prawica woli nie szwędać się po ulicy a swój temperament
                  polityczny wyraża w zaciąganiu się do wojska amerykańskiego",

Jezeli czytales moj poprzedni post to dowiedziales sie, ze z tym zaciaganiem nie
                  idzie najlepiej. Prawica swoj oszolomski temperament wyraza w przemoznej checi
                  poswiecenia innych dla wlasnych korzysci. Pytanie pomocnicze: ilu prawicowych
                  politykow wyslalo swoich synow/corki do Iraku?
                  • jan_r_k Zdjęcia z obu stron demonstracji w DC 25.09.05, 13:38
                    Łaskawy Panie "3m05":

Zgodnie z Pana uprzejmą prośbą podaję zsyłkę do zdjęć z wczorajszej
                    demonstracji w DC. Tu znajdzie Pan zdjęcia zwolenników Busha:
                    www.toptechwriter.us/anti-war_protest/page_11.htm
                    (nasze dziewczyny są czystsze i ładniejsze!)
                    www.toptechwriter.us/anti-war_protest/page_10.htm
                    a tu znajdzie Pan zdjęcia lewactwa kompletnie zdegenerowanego mającego
                    obsceniczną notkę w wózku swojego dziecka:
                    www.toptechwriter.us/anti-war_protest/page_5.htm
                    Jan K.

• bogdantadus [...] 25.09.05, 04:17
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • misza1000 Mnie chodzi tylko o prosta prawde 25.09.05, 03:42
              Jestem przeciwko wojnie "z wyboru", wywolanej jako narzedzie zysku tylko dla
              checi wzbogacenia sie i zadzy wladzy nad swiatem.

Irak nie zaatakowal USA, nigdy tego nie planowal. Irak nie pomagal Osamie -
              mieli sprzeczne interesy. Osama chce wprowadzenia panstwa muzulmanskiego -
              fundamentalistycznej teokracji. Irak Hussaina to bylo panstwo swieckie. Kobiety
              sie uczyly i pracowaly. Mialy normalne swobody ubioru i zachowania. Normalne
              (prawie) w odniesieniu do kraju europejskiego a nie muzulmanskiego. Osama i
              Talibowie tego nie chca. Iracki zolnierz nigdy nie zabil amerykanskiego
              zolnierza, a mimo to Irak zostal napadniety. Izraelczycy z zimna krwia
              strzelali do zalogi USS Liberty i wlos im z glowy nie spadl. Izraelscy szpiedzy
              siedza w wiezieniach amerykanskich i co 5 min wnosi sie o ich uwolnienie.
              Jedyna wina Iraku to to, ze nie obalil morderczego dyktatora swoimi rekami. Ale
              jak? To tak jakby bombardowac i okupowac Polske w 1979 roku za to, ze nie
              obalila dyktatury PZPR. Nawet wtedy gdy chcieli to zrobic, zostali opuszczeni i
              pozostawieni przez Busza I na zer dyktatorowi. 100% analogia do audycji
              radiostacji "Kosciuszko" nadajacych nawolywania do wzniecenia powstania w
              Warszawie tylko po to aby pozwolic hitlerowcom ja spalic. Hussain trul swoich
              przeciwnikow wewnetrznych gazami dostarczonymi mu przez USA na wojne z Iranem.
              Amerykanska napasc na Irak jest tym bardziej obrzydliwa, iz wczesniej CIA
              pomogla Hussainowi zdobyc wladze wlasnie jako przeciwwadze dla fundamentalizmu
              w Iranie. Koncerny zbrojeniowe i naftowe USA zarabialy na wojnie iracko-
              iranskiej sprzedajac bron i spekulujac cenami ropy zupelnie tak samo jak
              dzisiaj to robia. Nikt nie liczy sie ze zdaniem podatnika amerykanskiego,
              oglupionego izolacjonizmem oraz poczuciem wyzszosci obecnym w edukacji, mass
              mediach i dobrze utrwalonej tradycji. Hussain byl glupi, ze zachecony
              zaowalowanymi niedopowiedzeniami przez dyplomacje USA napadl na Kuwejt.
              Uwierzyl USA, ze potraktuje to jako "wewnetrzna sprawe Iraku". Ale dlaczego
              zwykli ludzie maja za to cierpiec? Corka ambasadora USA w Kuwejcie opowiadala
              historie, jak to "zoldacy iraccy roztrzaskiwali niemowleta kuwejckie w
              szpitalu rzucajac nimi o sciane" - sam slyszalem reportaze w radio - jak sie
              okazalo pozniej caly czas nie opuscila ona terytorium USA. Czy ktos o tym
              pamieta?
              Cala prasa amerykanska byla i jest nasycona fotografiami Irakijczykow bez
              butow, biegajacych po pustyni dzikusow. Przygotowuje sie grunt (jak hitlerowcy
              wobec Zydow) pod masowe zabijanie - bo przeciez zabic takiego dzikusa to jak
              rozcisnac karalucha, wyrzuty sumnienia sa nie na miejscu. Informacje o
              jakimkolwiek muzeum w Bagdadzie pojawily sie dopiero jak muzealnicy ze Stanow
              zrobili raban na temat rozkradania bezcennych zbiorow. Przecietny Amerykanin o
              istnienu autostrad w Iraku dowiedzial sie dopiero ze zdjec, na ktorych nie
              udalo sie ocenzurowac tychze autostrad bowiem to wlasnie na nich zaplonely
              amerykanskie ciezarowki. Ilu Amerykanow wie o projektach Wrighta, Corbusiera,
              Gropiusa, Alto, Ponti i niewiem jeszcze kogo dla Bagdadu? Ilu te nazwiska
              (oprocz Wrighta) cos mowia?
              Latwiej rozcisakc durne i brudne karaluchy...
              Jedni sie bogaca na tej wojnie a inni gina. "Support our troops". Nie, ja
              jestem przeciwny zarowno wojnie jako takiej jak i najemnikom. Wspolczuc moglbym
              poborowym, ktorych sie nikt nie pytal. Ale tym, co pojechali zabijac dzieci
              innych ojcow nie wspolczuje. Nie bronia oni mojej wolnosci. Ja wole dac sie
              zabic anizeli zabic kogos nieslusznie (w metrze w Lodynie wieloma strzalami w
              glowe) i zyc z wyrzutami sumienia czy to byl na pewno terrorysta? Ja wole
              stracic dziecko w zamachu bombowym w miescie a dopiero potem scigac sprawcow
              anizeli zbombardowac o jedna chate na wsi niepotrzebnie zabijajac syna
              niewinnego chlopa, chocby i tylko "muzulmanskiego karalucha" w srodku.
              Prewencyjnie to ja moge umyc jablko czy rece po przyjsciu do domu. Nie moge
              prewencyjnie kogos zabic.
              Przepraszam jezeli ktos traci czas czytajac moje wypociny, ale forum Gazety
              dostarczylo mi w przeszlosci okazje do kontaktu z tyloma bardzo inteligentnymi
              ludzmi i bardziej przemyslanymi pogladami niz moje wlasne, ze pomyslalem iz
              warto troche powazniej odpowiedziec.
              • 3m05 Re: Mnie chodzi tylko o prosta prawde 25.09.05, 03:49
                "US forced to import bullets from Israel as troops use 250,000 for every rebel
                killed..."

Wojna jako narzedzie zysku i to dla tych ktorzy karku nie nastawiaja.
    • kk-de Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 25.09.05, 03:10
      Wojsko jest do walczenia wojny, sprawiedliwej czy nie, a nie od siedzenia na
      d... i popijania. Zostawcie tym co sie na tym znaja wojne a studentom
      studiowanie.
      • bogdantadus Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 25.09.05, 04:24
        kk-de napisał:

> Wojsko jest do walczenia wojny, sprawiedliwej czy nie, a nie od siedzenia na
        > d... i popijania. Zostawcie tym co sie na tym znaja wojne a studentom
        > studiowanie.

Literaci do piora!
        Biurokraci do biura!
        Maszyna do pisania!
        Pasta do zebow!
        Ksieza na ksiezyc!
        itd.
        • noscript Re: bogdantadus-prosba!!!!!! 25.09.05, 06:18
          Prosze niezasmiecac mi ksiezyc.!!!
    • ben.huur GW jest najbardziej falszywa i faszystwska szmata 25.09.05, 06:40
      ze pokazuje demonstracje antywojenna, a fotke podstawionego prowokatora, z
      haslem "Dajcie wojnie szanse". Takich ludobojczych hasel nie widzalo sie na
      antywojennych demonstracjach. Fakt, ze GW wlasnie take zdjecie pokazuje,
      dowodzi jej faszystowskich intencji. Moze to nie dziwne, jesli uzgledni sie
      kto jest jej wlascicielem?
    • ben.huur CALY SWIAT SOLIDARNY PRZECIW WOJNIE 25.09.05, 06:55
      w Iraku i przeciw korporacyjnemu imperializmowi i neokolonializmowi. Nie nie
      noscie markowych ubran, nie pijcie markowych napojow, itp. Zrobicie duzo dla
      pokoju na swicie. Dzis w Waszyngtonie, gdzie maszerowalo blisko miliona osob,
      narodzila sie Swiatowa Solidarnosc ludzi szlachetnych, dobrych, madrych i
      odwaznych. Przylaczcie sie.
      • mg2005 [...] 25.09.05, 08:34
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • adas313 Re: CALY SWIAT SOLIDARNY PRZECIW WOJNIE 25.09.05, 11:36
          > Pamiętajmy,że to SLD (Kwaśniewski,Cimoszewicz,Miller) wciągnęło nas w tę
          > awanturę (zresztą łamiąc Konstytucję)

To juz pisac skarge obywatelska do TK a nie plakac tu na forum ;o)
        • gauss Re: CALY SWIAT SOLIDARNY PRZECIW WOJNIE 25.09.05, 15:16
          mg2005 napisał:

> Daleko mi do lewactwa,ale uważam,że prawdziwym celem tej agresji,oprócz
          > ropy,są imperialno-globalistyczne plany USA,a także interesy Izraela
          > (Biały Dom -terytorium okupowane przez Izrael)
          > W czyim interesie działa Polska?
          > Pamiętajmy,że to SLD (Kwaśniewski,Cimoszewicz,Miller) wciągnęło nas w tę
          > awanturę (zresztą łamiąc Konstytucję)
          Daleko ci do lewactwa, ale bardzo blisko do głupoty.
          • jan_r_k Nie głupota tylko antysemitizm 25.09.05, 15:51
            Choć nie bardzo sprecyzowane jest to w literaturze naukowej, to wielu idiotów,
            zwłaszcza z wykształceniem ponad podstawowym i z doktoratami cierpi na syndrom
            antyamerykańskości pomieszanej z antysemityzmem. Bierze się to u nich z wiary
            w przedziwną socjalistyczną wizję świata wiecznej szczęśliwości. Wedłu nich,
            USA i Izrael (Żydzi) stoją na przeszkodzie zrealizowania tej wizji. Ciekawe,
            że wielu lewackich Żydów tak ma pomieszane w głowie, że są pro-arabscy i
            antysemiccy tylko po to, aby przyspieszyć obalenie USA i Izraela i przybliżyć
            więczną szczęśliwość socjalizmu.
            Gdy Związek nasz bratni...

Jan K.
    • yarixch brawo Al Kaida - zobacz ilu masz zwolennikow 25.09.05, 08:47
      chca islamskiego kaganca niech jada do "szczesliwego iranu"
    • patman Po co wam demostracje? Od razu zróbcie tu Irak 25.09.05, 11:49
      aktualnosci007 napisała:

> zorganizujmy się też! Warszawa, Łódź, Poznań, Kraków i Gadńsk => jedego dni
      > a
      > np 3 października (rozpoczęcie roku akademickiego).

Najlepiej zacznijcie od zamachów samobójczych.
      • al.hurra Po co wam demostracje? Od razu zróbcie tu Irak 25.09.05, 12:34
        patman napisał:

> Najlepiej zacznijcie od zamachów samobójczych.

To specjalizacja Busza.
    • ben.huur tu fotki demonstrujacych patriotow amerykanskich 25.09.05, 17:56
      przeciw tym, ktorzy porwali rzad w USA i pchaja Ameryke do wojny z calum
      swiatem. zaden z tych tchorzy, ktorzy rozpetali wojne w Iraku NIGDY nie sluzyl
      a armii i nie poslal do wojska swoich dzieci. Ich "patriotyzm" przejawia sie w
      okradaniu pracujacyh Amerykanow z zycia i kasy. Jedno z hasel na demosntracji -
      "ludobojczy rzad Busha do Norybmergi". Zreszta fotki mowia za siebie.

news.yahoo.com/photos/ss/events/wl/102602iraqprotests;_ylt=AsE6OG6wbtycdx04j3y5n8BH2ocA;_ylu=X3oDMTA3bGk2OHYzBHNlYwN0bXA-
      • jan_r_k Patriotów? Raczej lewackich świrów... 25.09.05, 18:07
        • ben.huur ach ty zalosny ludobojco i antysemito, jrk 25.09.05, 18:42
          szkoda na ciebie nawet sliny
          • jan_r_k To ci sami maszerują, co kiedyś.. 25.09.05, 20:59
            To ci sami maszerują, co kiedyś wołali "Ręce precz od Kraju Rad" czy
            też "Ronald Reagan to podżegacz wojenny".

ben.huur - jak tam na Śmietniku Historii?

Jan K

P.s. Dlaczego "antysemito"?
            JK
    • neceser Kaczor obiecal zostawic wojsko w Iraku 26.09.05, 01:22
      madry kaczor.
      aktualnosci007 napisała:

> zorganizujmy się też! Warszawa, Łódź, Poznań, Kraków i Gadńsk => jedego dni
      > a
      > np 3 października (rozpoczęcie roku akademickiego).
      • indris Może z tym mieć trudności 26.09.05, 09:26
        Obecny kontyngent jest wg dotychczasowych decyzji ostatni. Kaczor musiałby więc
        dokonać zmiany tego stanu rzeczy, czym naraziłby się własnemu elektoratowi. A
        może nawet własnemu klubowi parlamentarnemu. Jeżel nie padnie mu na mózg, to
        tego nie zrobi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka