aktualnosci007 24.09.05, 20:27 zorganizujmy się też! Warszawa, Łódź, Poznań, Kraków i Gadńsk => jedego dnia np 3 października (rozpoczęcie roku akademickiego). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maksimum Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 24.09.05, 20:30 Czy te jednoczesne akcje w kilku miejscach sa wzorowane na atakach al-kaidy? Odpowiedz Link Zgłoś
shoomq Re: PRECZ Z OKUPACJĄ IRAKU 24.09.05, 20:53 Czy na tym forum nie wolno już nazywać tego co się dzieje w Iraku "misją stabilizacyjną"? Bo przed chwilą ktoś stąd usunął normalny, kulturalny post sprzeciwiający się tym "manifestantom" - lewakom, rusofilom i łukaszenkofilom... bez jaj... Odpowiedz Link Zgłoś
turbogenerator Re: PRECZ Z OKUPACJĄ IRAKU 24.09.05, 20:57 Chore, to byl mój tekst. Nienawidze gazeta.pl od dzisiaj, wlasnie od teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k Cenzura GW - Maleszka 25.09.05, 01:52 To Lesław Maleszka i multimilionerka Łuczywo cenzurują posty. Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PRECZ Z OKUPACJĄ IRAKU 24.09.05, 22:16 anarquista napisał: > Dość. Bombing for peace is like fucking for virginity...stare ale niestety nadal aktualne.... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k anarquista, eva i maruda na demonstracji 25.09.05, 01:48 www.zombietime.com/breasts_not_bombs/ Odpowiedz Link Zgłoś
tsy Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 24.09.05, 21:13 hej ty big master wojny co budujesz broń wszelką śmiercinośne bombowce z atomową szabelką nie kryj się z murami nie kryj się za biurkami wiedz że ja ciebie widzę za wszystkimi maskami przecież ty nic nie tworzysz oprócz mocy zniszczenia mój świat to dla ciebie zabawka do wyrzucenia wkładasz broń w me dłonie nagle znikasz mi z oczu i uciekasz w te pędy gdy z ołowiu grad toczysz kłamiesz łżesz oszukujesz jak ten judasz w przeszłości bardzo chcesz bym uwierzył w wojnę dla miłości już przejrzałem twój wzrok i przejrzałem twój mózg tak jak widzę ściek gdy w kanale plusk plusk ty pociągasz za spust a ktoś inny strzela patrzysz na to spokojnie jak śmierć żniwo zbiera ukryty w pałacu obojętny na krew młodzi ją przelewaja byś nasycił swój gniew blady strach na mnie zsyłasz i najgorszy lęk w świecie strach przed płodzeniem przyjściem na świat za to moje dziecko za tworzone w niebycie niech ci krew zmrozi w żyłach zimny i lepki śmieć tyle na ile wiem tyle daje ci znak mówisz że jestem głupcem realizmu mi brak mimo że jestem durniem wiem co czyn twój znaczy tego co zrobiłeś nawet jezus nie wybaczy zadam jedno pytanie czy twój pieniądz to bóg jeśli tak to u niego przebaczenie mi kup myślę też że już wkrótce twoja śmierć ci wyjaśni że twej duszy nie zbawi żaden dolar ni bóg mam nadzieję że zdechniesz twoja śmierć jest tuż tuż pójdę za twoją trumną z pustą ręką bez róż ziemia cię w mig pochłonie splunę na twój grób będę stać nad nim długo by mieć pewność żeś trup Odpowiedz Link Zgłoś
radosiu Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 24.09.05, 21:29 ładne ładne! tylko bym nie pluł na ten grób... śliny szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni_kv Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 24.09.05, 21:29 Piekny wiersz Wzrusza do lez Serce mocniej bije Ze smutku sie upije... Juz pijany, juz weselszy Stalem sie nieco smielszy Poczuwszy wene posta napisalem I niespodzianie olsniena doznalem czyzbys piszac te glupoty nie mial nic lepszego do roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k oszołom tsy napisał... 25.09.05, 01:51 Antyamerykańscy socjaliści (spod sztandaru czerwonego z gwiazdą, sierpem i młotem lub swastyką) zamordowali 130 milionów ludzi i jeszcze krzyczą o swojej wyższości moralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
noscript Re: tsy-to jest pieknie napisane!!! 25.09.05, 03:46 Na czasie,gdzie POLSKA jest watykanskom koloniom Odpowiedz Link Zgłoś
henryad Re: tsy-to jest pieknie napisane!!! 25.09.05, 07:04 Nie watykańską ale izraelską pod scisłą kontrolą Mossadu. Podły agencie. Nie odwracaj kota do góry nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wielka klapa pacyfow :) 24.09.05, 21:42 byly szumne zapowiedzi setek tysiecy pacyfow ktore mialy wyjsc na ulice. waszyngton - niecale kilkanascie tysiecy chylkiem przemknelo ulicami. londyn - 10 tysiecy (mialo byc 100 tys ale wyszla lipa) totalna kompromitacja. zrobcie cos w Polsce. bedzie jak w dowcipie. demonstracja sie nie odbyla bo jeden lewak sie rozchorowal a drugi powiedzial ze sam nie pojdzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
martineres1 Re: wielka klapa pacyfow :) 24.09.05, 22:21 a w Wiedniu bylo moze 40 osob pod flagami rosji radziedzkiej.pacyfisci-tym razem zolta kartka WAR IS EXPENSIVE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: wielka klapa pacyfow :) 24.09.05, 22:32 > a w Wiedniu bylo moze 40 osob pod flagami rosji radziedzkiej.pacyfisci-tym > razem zolta kartka Zolta kartka? A moze po prostu potwierdza sie pewien dostrzegany przez tzw. rusofobow subtelny zwiazek miedzy pacyfistami a komunistami i/lub sowiecka agentura? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.sobolewski Re: wielka klapa pacyfow :) 24.09.05, 23:54 > komunistami i/lub sowiecka agentura? i/lub = (i) lub (lub) = lub Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: wielka klapa pacyfow :) 24.09.05, 23:59 Tez prawda. Ale nie kazdy czyta moje posty zna algebre Boole'a ;o))) . Odpowiedz Link Zgłoś
robert4321 ale żydostwo cieszy się na tym forum.............. 25.09.05, 00:03 ...ciekawe jak długo !!! Wolna Palestyna i tak zwucięzy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: ale żydostwo cieszy się na tym forum......... 25.09.05, 12:48 Niech żyje ortografia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus hau, hau! 25.09.05, 04:04 adas313 napisał: > A moze po prostu potwierdza sie pewien dostrzegany przez tzw. rusofobow subteln > y > zwiazek miedzy pacyfistami a komunistami i/lub sowiecka agentura? A moze carska? W koncu tez juz dawno nie istnieje..., a klawiatura jest cierpliwa! Piszta prawiczki - smiesznie wychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
3m05 Re: wielka klapa 25.09.05, 00:23 the U.S. Army, the Army Reserve and the Army National Guard will all fail to meet their recruiting goals for fiscal year 2005. This will be the third consecutive year in which the Guard fails to meet its recruiting target, which is militarily important because today the Guard and the Army Reserve together constitute approximately 40 percent of all U.S. forces in Iraq. Jak widac Amerykanie tez "demonstruja" swoj sprzeciw przeciw okupacji Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
captain.america Coraz mniej uzytecznych idiotow 24.09.05, 22:27 "W manifestacji w Kopenhadze uczestniczyły prawie 2 tysiące ludzi, domagających się wycofania z Iraku obcych wojsk. W demonstracji w Paryżu wzięło udział 60 osób, w Oslo 40, a w Helsinkach 20." Niedlugo niedobotki lewactwa beda musialy rekrutowac na tym forum bo cala reszta swiata ma je gleboko w d.... Przypuszczam ze ich liczby spadaja bo rodzice wykopali ich z domku i teraz cholerni hippisi musza zarabiac na zycie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
3m05 Re: Coraz mniej 24.09.05, 23:58 Ciagle wiecej PRZECIW niz za. Nie liczac samych Irakijczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
al.hurra Oby okupowali jak najdluzej 25.09.05, 01:01 Korzysci z amerykanskiej okupacji Iraku sa niewatpliwe: Amerykanie nasciagali gnoju do Iraku, to neich sie teraz nim dlawia. Amerykanie poznaja wlasna bezsilnosc Amerykanie dostaja baty. Narazie jeszcze za male, zeby sie opamietali, ale przyjdzie czas (a moze raczej liczba trupow amerykanskich zoldakow), gdy presja spoleczenstwa amerykanskiego stanie sie na tyle silna, ze nastapi wycofanie wojska. Amerykanie, ktorzy sadzili, ze bedzie to szybka i skuteczna wyprawa po rope, z ktorej zwroca sie koszta, doplacaja do interesu sumy, na ktorych zwrot nie maja co liczyc. A forsa to chyba dla USA bolesniejsza strata od trupow. Amerykanie nie dadza sie juz nabrac na kolejny kraj pelen broni masowego razenia, bomb atomowych i biochemicznych laboratoriow. Dopoki Amerykanie zwiazani sa w Iraku, raczej nie napadna innego kraju, bo nie maja czym. Niech wiec Amerykanie okupuja Irak jak najdluzej i niech im ta kosc w gardle stanie na dlugie, dlugie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
misza1000 Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 25.09.05, 01:05 DO PROSTEGO CZŁOWIEKA Gdy znów do murów klajstrem świeżym Przylepiać zaczną obwieszczenia, Gdy "do ludności", "do żołnierzy" Na alarm czarny druk uderzy I byle drab, i byle szczeniak W odwieczne kłamstwo ich uwierzy, Że trzeba iść i z armat walić, Mordować, grabić, truć i palić; Gdy zaczną na tysięczną modłę Ojczyznę szarpać deklinacją I łudzić kolorowym godłem, I judzić "historyczną racją", O piędzi, chwale i rubieży, O ojcach, dziadach i sztandarach, O bohaterach i ofiarach; Gdy wyjdzie biskup, pastor, rabin Pobłogosławić twój karabin, Bo mu sam Pan Bóg szepnął z nieba, Że za ojczyznę - bić się trzeba; Kiedy rozścierwi się, rozchami Wrzask liter pierwszych stron dzienników, A stado dzikich bab - kwiatami Obrzucać zacznie "żołnierzyków". - - O, przyjacielu nieuczony, Mój bliźni z tej czy innej ziemi! Wiedz, że na trwogę biją w dzwony Króle z pannami brzuchatemi; Wiedz, że to bujda, granda zwykła, Gdy ci wołają: "Broń na ramię!", Że im gdzieś nafta z ziemi sikła I obrodziła dolarami; Że coś im w bankach nie sztymuje, Że gdzieś zwęszyli kasy pełne Lub upatrzyły tłuste szuje Cło jakieś grubsze na bawełnę. Rżnij karabinem w bruk ulicy! Twoja jest krew, a ich jest nafta! I od stolicy do stolicy Zawołaj broniąc swej krwawicy: "Bujać - to my, panowie szlachta!" Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 25.09.05, 01:55 Rzeczywiście, wiersz człowieka zakochanego w Stalinie i w komunizmie pasuje do obrony Iraku przed wprowadzeniem tam demokracji. Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
misza1000 Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 25.09.05, 02:11 jan_r_k napisał: Rzeczywiście, wiersz człowieka zakochanego w Stalinie i w komunizmie pasuje do obrony Iraku przed wprowadzeniem tam demokracji. Jan K. A co Panie Janie jest takiego zlego kojarzacego sie Panu ze Stalinem? Prosze zwrocic uwage, iz aktualni Wladcy Swiata z Imperium Dobra Ktorzy Zawsze Maja Racje uwazaja, ze skojarzenie czegos ze Stalinem to moze byc np. swietny pomysl marketingowy! Stalin's favorite pianos a hit in U.S. By Michael Tarm, Associated Press Writer | June 25, 2004 TALLINN, Estonia Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k Prawda o antyamerykańskich demonstrantach 25.09.05, 02:32 Drogi Panie "misza1000": Ma Pan absolutną rację. Jeśliby 20 lat temu Pinochet przyjechał do Francji, to kraj stanąłby w ogniu, a jeśliby przyjechał Fidel Castro, to cały Paryż tańczyłby i śpiewałby na jaego cześć. Ale, wróćmy do demonstrantów. Media, niestety, bardzo uprzejmie obchodzą się demontrującym lewactwem. 1. Gazeta Wyborcza jakoś nie pisze, że hiszpańscy zwolennicy socjalistów demonstrujący przeciwko imperializmowi amerykańskiemu na demonstracjęhodzą z nocnikami. Robią w nie na ulicy a zawartością rzucają w lokale prawicowej Partido Popular i w konsulaty USA. 2. Jakoś nigdy w USA nie pokazano typowych zdjęć z domonstracji przeciwko Bushowi, z udziałem słynnej organizatorki Sherry Glaser z udziałem Marudy (zdjęcie niżej) i evy z IV Rzeszy: www.zombietime.com/breasts_not_bombs/ A jest na co popatrzeć! Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
3m05 Re: Prawda o antyamerykańskich demonstrantach 25.09.05, 02:40 No to jeszcze Jasiek pokaz zdjecia tych demonstrantow co sa "ZA" i bedziemy kwita... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k A może Pan to zrobi? 25.09.05, 03:10 Dziękuję za bardzo uprzejmą odpowiedź na mój list. Problem z demonstrantami z drugiej strony jest taki, że prawica woli nie szwędać się po ulicy a swój temperament polityczny wyraża w zaciąganiu się do wojska amerykańskiego, głosowaniu i dawaniu pieniędzy na akcje charytatywne. Lewactwo zaś uwielbia ulicę. Za Hitlera (co z racji wieku doskonale pamiętam, bo widziałem to w Heildelbergu w roku 1932) na ulicach bili sie komuniści, socjaliści i naziści - różne smaki tego samego szaleństwa. Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
3m05 Re: A może Pan to zrobi? 25.09.05, 03:59 Jan k r napisal: "...prawica woli nie szwędać się po ulicy a swój temperament polityczny wyraża w zaciąganiu się do wojska amerykańskiego", Jezeli czytales moj poprzedni post to dowiedziales sie, ze z tym zaciaganiem nie idzie najlepiej. Prawica swoj oszolomski temperament wyraza w przemoznej checi poswiecenia innych dla wlasnych korzysci. Pytanie pomocnicze: ilu prawicowych politykow wyslalo swoich synow/corki do Iraku? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k Zdjęcia z obu stron demonstracji w DC 25.09.05, 13:38 Łaskawy Panie "3m05": Zgodnie z Pana uprzejmą prośbą podaję zsyłkę do zdjęć z wczorajszej demonstracji w DC. Tu znajdzie Pan zdjęcia zwolenników Busha: www.toptechwriter.us/anti-war_protest/page_11.htm (nasze dziewczyny są czystsze i ładniejsze!) www.toptechwriter.us/anti-war_protest/page_10.htm a tu znajdzie Pan zdjęcia lewactwa kompletnie zdegenerowanego mającego obsceniczną notkę w wózku swojego dziecka: www.toptechwriter.us/anti-war_protest/page_5.htm Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus [...] 25.09.05, 04:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
misza1000 Mnie chodzi tylko o prosta prawde 25.09.05, 03:42 Jestem przeciwko wojnie "z wyboru", wywolanej jako narzedzie zysku tylko dla checi wzbogacenia sie i zadzy wladzy nad swiatem. Irak nie zaatakowal USA, nigdy tego nie planowal. Irak nie pomagal Osamie - mieli sprzeczne interesy. Osama chce wprowadzenia panstwa muzulmanskiego - fundamentalistycznej teokracji. Irak Hussaina to bylo panstwo swieckie. Kobiety sie uczyly i pracowaly. Mialy normalne swobody ubioru i zachowania. Normalne (prawie) w odniesieniu do kraju europejskiego a nie muzulmanskiego. Osama i Talibowie tego nie chca. Iracki zolnierz nigdy nie zabil amerykanskiego zolnierza, a mimo to Irak zostal napadniety. Izraelczycy z zimna krwia strzelali do zalogi USS Liberty i wlos im z glowy nie spadl. Izraelscy szpiedzy siedza w wiezieniach amerykanskich i co 5 min wnosi sie o ich uwolnienie. Jedyna wina Iraku to to, ze nie obalil morderczego dyktatora swoimi rekami. Ale jak? To tak jakby bombardowac i okupowac Polske w 1979 roku za to, ze nie obalila dyktatury PZPR. Nawet wtedy gdy chcieli to zrobic, zostali opuszczeni i pozostawieni przez Busza I na zer dyktatorowi. 100% analogia do audycji radiostacji "Kosciuszko" nadajacych nawolywania do wzniecenia powstania w Warszawie tylko po to aby pozwolic hitlerowcom ja spalic. Hussain trul swoich przeciwnikow wewnetrznych gazami dostarczonymi mu przez USA na wojne z Iranem. Amerykanska napasc na Irak jest tym bardziej obrzydliwa, iz wczesniej CIA pomogla Hussainowi zdobyc wladze wlasnie jako przeciwwadze dla fundamentalizmu w Iranie. Koncerny zbrojeniowe i naftowe USA zarabialy na wojnie iracko- iranskiej sprzedajac bron i spekulujac cenami ropy zupelnie tak samo jak dzisiaj to robia. Nikt nie liczy sie ze zdaniem podatnika amerykanskiego, oglupionego izolacjonizmem oraz poczuciem wyzszosci obecnym w edukacji, mass mediach i dobrze utrwalonej tradycji. Hussain byl glupi, ze zachecony zaowalowanymi niedopowiedzeniami przez dyplomacje USA napadl na Kuwejt. Uwierzyl USA, ze potraktuje to jako "wewnetrzna sprawe Iraku". Ale dlaczego zwykli ludzie maja za to cierpiec? Corka ambasadora USA w Kuwejcie opowiadala historie, jak to "zoldacy iraccy roztrzaskiwali niemowleta kuwejckie w szpitalu rzucajac nimi o sciane" - sam slyszalem reportaze w radio - jak sie okazalo pozniej caly czas nie opuscila ona terytorium USA. Czy ktos o tym pamieta? Cala prasa amerykanska byla i jest nasycona fotografiami Irakijczykow bez butow, biegajacych po pustyni dzikusow. Przygotowuje sie grunt (jak hitlerowcy wobec Zydow) pod masowe zabijanie - bo przeciez zabic takiego dzikusa to jak rozcisnac karalucha, wyrzuty sumnienia sa nie na miejscu. Informacje o jakimkolwiek muzeum w Bagdadzie pojawily sie dopiero jak muzealnicy ze Stanow zrobili raban na temat rozkradania bezcennych zbiorow. Przecietny Amerykanin o istnienu autostrad w Iraku dowiedzial sie dopiero ze zdjec, na ktorych nie udalo sie ocenzurowac tychze autostrad bowiem to wlasnie na nich zaplonely amerykanskie ciezarowki. Ilu Amerykanow wie o projektach Wrighta, Corbusiera, Gropiusa, Alto, Ponti i niewiem jeszcze kogo dla Bagdadu? Ilu te nazwiska (oprocz Wrighta) cos mowia? Latwiej rozcisakc durne i brudne karaluchy... Jedni sie bogaca na tej wojnie a inni gina. "Support our troops". Nie, ja jestem przeciwny zarowno wojnie jako takiej jak i najemnikom. Wspolczuc moglbym poborowym, ktorych sie nikt nie pytal. Ale tym, co pojechali zabijac dzieci innych ojcow nie wspolczuje. Nie bronia oni mojej wolnosci. Ja wole dac sie zabic anizeli zabic kogos nieslusznie (w metrze w Lodynie wieloma strzalami w glowe) i zyc z wyrzutami sumienia czy to byl na pewno terrorysta? Ja wole stracic dziecko w zamachu bombowym w miescie a dopiero potem scigac sprawcow anizeli zbombardowac o jedna chate na wsi niepotrzebnie zabijajac syna niewinnego chlopa, chocby i tylko "muzulmanskiego karalucha" w srodku. Prewencyjnie to ja moge umyc jablko czy rece po przyjsciu do domu. Nie moge prewencyjnie kogos zabic. Przepraszam jezeli ktos traci czas czytajac moje wypociny, ale forum Gazety dostarczylo mi w przeszlosci okazje do kontaktu z tyloma bardzo inteligentnymi ludzmi i bardziej przemyslanymi pogladami niz moje wlasne, ze pomyslalem iz warto troche powazniej odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
3m05 Re: Mnie chodzi tylko o prosta prawde 25.09.05, 03:49 "US forced to import bullets from Israel as troops use 250,000 for every rebel killed..." Wojna jako narzedzie zysku i to dla tych ktorzy karku nie nastawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
kk-de Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 25.09.05, 03:10 Wojsko jest do walczenia wojny, sprawiedliwej czy nie, a nie od siedzenia na d... i popijania. Zostawcie tym co sie na tym znaja wojne a studentom studiowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Re: Demonstracje przeciwko wojnie w Iraku 25.09.05, 04:24 kk-de napisał: > Wojsko jest do walczenia wojny, sprawiedliwej czy nie, a nie od siedzenia na > d... i popijania. Zostawcie tym co sie na tym znaja wojne a studentom > studiowanie. Literaci do piora! Biurokraci do biura! Maszyna do pisania! Pasta do zebow! Ksieza na ksiezyc! itd. Odpowiedz Link Zgłoś
noscript Re: bogdantadus-prosba!!!!!! 25.09.05, 06:18 Prosze niezasmiecac mi ksiezyc.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ben.huur GW jest najbardziej falszywa i faszystwska szmata 25.09.05, 06:40 ze pokazuje demonstracje antywojenna, a fotke podstawionego prowokatora, z haslem "Dajcie wojnie szanse". Takich ludobojczych hasel nie widzalo sie na antywojennych demonstracjach. Fakt, ze GW wlasnie take zdjecie pokazuje, dowodzi jej faszystowskich intencji. Moze to nie dziwne, jesli uzgledni sie kto jest jej wlascicielem? Odpowiedz Link Zgłoś
ben.huur CALY SWIAT SOLIDARNY PRZECIW WOJNIE 25.09.05, 06:55 w Iraku i przeciw korporacyjnemu imperializmowi i neokolonializmowi. Nie nie noscie markowych ubran, nie pijcie markowych napojow, itp. Zrobicie duzo dla pokoju na swicie. Dzis w Waszyngtonie, gdzie maszerowalo blisko miliona osob, narodzila sie Swiatowa Solidarnosc ludzi szlachetnych, dobrych, madrych i odwaznych. Przylaczcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 [...] 25.09.05, 08:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: CALY SWIAT SOLIDARNY PRZECIW WOJNIE 25.09.05, 11:36 > Pamiętajmy,że to SLD (Kwaśniewski,Cimoszewicz,Miller) wciągnęło nas w tę > awanturę (zresztą łamiąc Konstytucję) To juz pisac skarge obywatelska do TK a nie plakac tu na forum ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
gauss Re: CALY SWIAT SOLIDARNY PRZECIW WOJNIE 25.09.05, 15:16 mg2005 napisał: > Daleko mi do lewactwa,ale uważam,że prawdziwym celem tej agresji,oprócz > ropy,są imperialno-globalistyczne plany USA,a także interesy Izraela > (Biały Dom -terytorium okupowane przez Izrael) > W czyim interesie działa Polska? > Pamiętajmy,że to SLD (Kwaśniewski,Cimoszewicz,Miller) wciągnęło nas w tę > awanturę (zresztą łamiąc Konstytucję) Daleko ci do lewactwa, ale bardzo blisko do głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k Nie głupota tylko antysemitizm 25.09.05, 15:51 Choć nie bardzo sprecyzowane jest to w literaturze naukowej, to wielu idiotów, zwłaszcza z wykształceniem ponad podstawowym i z doktoratami cierpi na syndrom antyamerykańskości pomieszanej z antysemityzmem. Bierze się to u nich z wiary w przedziwną socjalistyczną wizję świata wiecznej szczęśliwości. Wedłu nich, USA i Izrael (Żydzi) stoją na przeszkodzie zrealizowania tej wizji. Ciekawe, że wielu lewackich Żydów tak ma pomieszane w głowie, że są pro-arabscy i antysemiccy tylko po to, aby przyspieszyć obalenie USA i Izraela i przybliżyć więczną szczęśliwość socjalizmu. Gdy Związek nasz bratni... Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
yarixch brawo Al Kaida - zobacz ilu masz zwolennikow 25.09.05, 08:47 chca islamskiego kaganca niech jada do "szczesliwego iranu" Odpowiedz Link Zgłoś
patman Po co wam demostracje? Od razu zróbcie tu Irak 25.09.05, 11:49 aktualnosci007 napisała: > zorganizujmy się też! Warszawa, Łódź, Poznań, Kraków i Gadńsk => jedego dni > a > np 3 października (rozpoczęcie roku akademickiego). Najlepiej zacznijcie od zamachów samobójczych. Odpowiedz Link Zgłoś
al.hurra Po co wam demostracje? Od razu zróbcie tu Irak 25.09.05, 12:34 patman napisał: > Najlepiej zacznijcie od zamachów samobójczych. To specjalizacja Busza. Odpowiedz Link Zgłoś
ben.huur tu fotki demonstrujacych patriotow amerykanskich 25.09.05, 17:56 przeciw tym, ktorzy porwali rzad w USA i pchaja Ameryke do wojny z calum swiatem. zaden z tych tchorzy, ktorzy rozpetali wojne w Iraku NIGDY nie sluzyl a armii i nie poslal do wojska swoich dzieci. Ich "patriotyzm" przejawia sie w okradaniu pracujacyh Amerykanow z zycia i kasy. Jedno z hasel na demosntracji - "ludobojczy rzad Busha do Norybmergi". Zreszta fotki mowia za siebie. news.yahoo.com/photos/ss/events/wl/102602iraqprotests;_ylt=AsE6OG6wbtycdx04j3y5n8BH2ocA;_ylu=X3oDMTA3bGk2OHYzBHNlYwN0bXA- Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k Patriotów? Raczej lewackich świrów... 25.09.05, 18:07 www.zombietime.com/breasts_not_bombs/ Odpowiedz Link Zgłoś
ben.huur ach ty zalosny ludobojco i antysemito, jrk 25.09.05, 18:42 szkoda na ciebie nawet sliny Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k To ci sami maszerują, co kiedyś.. 25.09.05, 20:59 To ci sami maszerują, co kiedyś wołali "Ręce precz od Kraju Rad" czy też "Ronald Reagan to podżegacz wojenny". ben.huur - jak tam na Śmietniku Historii? Jan K P.s. Dlaczego "antysemito"? JK Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Kaczor obiecal zostawic wojsko w Iraku 26.09.05, 01:22 madry kaczor. aktualnosci007 napisała: > zorganizujmy się też! Warszawa, Łódź, Poznań, Kraków i Gadńsk => jedego dni > a > np 3 października (rozpoczęcie roku akademickiego). Odpowiedz Link Zgłoś
indris Może z tym mieć trudności 26.09.05, 09:26 Obecny kontyngent jest wg dotychczasowych decyzji ostatni. Kaczor musiałby więc dokonać zmiany tego stanu rzeczy, czym naraziłby się własnemu elektoratowi. A może nawet własnemu klubowi parlamentarnemu. Jeżel nie padnie mu na mózg, to tego nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś