Dodaj do ulubionych

"Obiektyw"

IP: 194.146.128.* 25.06.05, 01:04
Czy ktoś z obecnych ogląda czasem "Obiektyw" i nie może znieść
widoku/głosu/sposobu prowadzenia programu pani Beaty Golak (w piątek
prowadziła wydanie o 18:00)? Kobieta jest porażająca. Nie ma lepszych
prezenterek, takich, jak to się mówi, z klasą?
Obserwuj wątek
    • Gość: sdf Re: "Obiektyw" IP: *.elpos.net / *.elpos.net 25.06.05, 06:13
      jest tragiczna, mozna znieść tylko Głowackiego, ale on sie ubiera jak pajac!
      • Gość: . Re: "Obiektyw" IP: *.ld.euro-net.pl 25.06.05, 10:28
        Golak to jeszcze można znieść, ale Dorota Kuc to już jest.....
        Kto tę Panią czesze?
        • Gość: Ania Re: "Obiektyw" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:11
          Tylko Głowacki potrafi poprowadzić ten program na poziomie, dlatego można go
          czasem zobaczyć w Kurierze TVP3.
          • Gość: ja Re: "Obiektyw" IP: *.elpos.net / *.elpos.net 26.06.05, 12:41
            To jeszcze nic. W lipcu Obiektyw ma ruszyć w nowej oprawie z nową prowadzącą.
            Dopiero zobaczycie buźkę.
            • Gość: lenka Re: "Obiektyw" IP: 194.146.128.* 26.06.05, 12:44
              Już nie mogę się doczekać :-) Jaką kobiecinę wynaleźli tym razem ...
              • nekroskop88 Re: "Obiektyw" 26.06.05, 16:55
                może tą z BTMu ;)
                • Gość: ja Re: "Obiektyw" IP: *.elpos.net / *.elpos.net 26.06.05, 18:46
                  Biała Dama dwojga nazwisk :-)
                  • kaliszrychu Re: "Obiektyw" 26.06.05, 19:44
                    Nie przesadzajcie z tą Beatą Golak. Prowadzić może i nie umie, ale jest
                    ładniutka.
                    • Gość: lenka Re: "Obiektyw" IP: 194.146.128.* 26.06.05, 19:52
                      Oj, Kaliszrychu, ladnych kobiet nie widziales?:-) Wlacz jakiklowiek krajowy
                      program informacyjny i porownaj:-)
                      No niepowetowana strata, nie mam BTM i nie wiem, kto jest jeszcze gorszy od
                      prezenterek z "Obiektywu" :-)
    • Gość: telewidz Re: "Obiektyw" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:00
      Beatka Golak (chyba Ostaszewska kiedyś, czy jakoś tak) jest w porzo. Jak mowa o
      dzieciach chorych na raka, to od razu widać, że rzecz szczypie w serducho i
      zwilgatnia oczy, ale jak o banialukach mowa, to z jej oczu (ach, z tych pięknych
      oczu i tylko z nich) można wyczytać, że temat jest luźny. W telewizji brak
      takiej naturalności, więc może niech u nas tak zostanie.
    • dede8 Re: "Obiektyw" 26.06.05, 23:49
      Oglądam Obiektyw i Pani Beata Golak jest jednym z "jaśniejszych punktów" tego
      programu. Widać doskonały warsztat i przygotowanie. Posty tego typu kolego
      "średniak" zwłaszcza przed zaplanowaną redukcją etatów w TVP Białystok mogą
      służyć tylko jednemu. Wcale bym się nie zdziwił gdyby autorem postu okazał się
      "jakiś uczynny kolega" z ośrodka telewizyjnego z ulicy Włokienniczej.
    • Gość: jacobS Re: "Obiektyw" IP: 83.175.158.* 27.06.05, 12:52
      o gustach sie nie dyskutuje ślimaki!eleganckie zadbane babeczki, usmiechniete, z oddaniem czytające info.what is problem???ze nie ulizane jak w tvn?a tiaaaa....no przeciez białystok to METROPOLIA!kasy w tvb jak lodu, mają babeczki miliony na inwestycje w wygląd, na bank!ze nie chca inwestowac całych pensji we fryzjera przed kazdym obiektywem?no tak i solarke i kosmetyczke itd.tamte moze i wychodza na swoje te moze niekoniecznie:)nie wiem zreszta.tak sobie to tłumacze.normalne kobity,skupione na info bardziej niz dopieszczonej grzywie:Ddopieszczonej w miare mozliwosci:P a głowacki sie ubiera TRENDY:D hyhy mamy deptak to i trendy prezentera mamy buehehh pozdrawiam szkalowanych;d
    • Gość: mala_lady Re: "Obiektyw" IP: *.csk.pl 27.06.05, 18:04
      Ja to jak widze te "blond pieknosc" dwojga nazwisk to mnie wymioty
      zbiera :))))))))) Ciekawe czy ta pani widziala sie w kamerze sama kiedykolwiek.
      Ma po prostu radiowa twarz.
    • blackmolly Re: "Obiektyw" 27.06.05, 19:18
      Ona jest jeszcze spoko. Czy wy w ogóle widzieliście Katarzynę Dziedzik?? To dopiero szkieletor!
      • Gość: ja Re: "Obiektyw" IP: *.elpos.net / *.elpos.net 28.06.05, 18:32
        Ksywa - Czaszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka