Dodaj do ulubionych

gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ??

• inks Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 05.07.05, 22:16
      tj. Lew...
      • Gość: melissa Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:34
        Inks, mialo być pięknie i romantycznie, swoją drogą zazdroszczę Lwu, a Ty mi tu
        jakąś polityczną propagandę wprowadzasz ;P gdzie się Twoj romantyzm podział ?
        cały juz sie rozpadł przez ujemne zjonizowanie materia ?? ;)

pozdrawiam
        • Gość: Abra Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 06.07.05, 11:56
          Bo on dba o spójność swego światopoglądu :)

Ale swoją drogą "normalny" prezydentem pewnie nigdy nie zostanie :/
          • inks Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 06.07.05, 14:05
            Romantyczny bywam zazwyczaj przez kilka dni po wypłacie. Potem zapadam w ponurą
            zgryźliwość...
    • Gość: Gardal Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.podlaskie.pl / 80.240.172.* 07.07.05, 12:42
      Myślę, że problem leży gdzie indziej. Wiele z Was drogie Panie nie nawidzi
      pewnych siebie mięsniakó, dresów itp. Prawdziwi fajni faceci poukrywali się bo
      nikogo do siebie niedopuszczacie. Większość z Was ocenia faceta po wyglądzie i
      jak nie odpowiada waszemu ideałowi odrazu jest spalony na starcie. Bądźcie
      bardziej cierpliwe i owtarte dla tych co nie mają odwagi podejśc do Was, a
      zobaczycie że znajdziecie tego jedynego który będzie Was Kochał i będziecie dla
      niego wszystkim. Życze Wam tego. Pozdrowienia
      • Gość: TomaszB Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.BIATEL.COM.PL / *.biatel.com.pl 07.07.05, 15:30
        Dobrze gada, wodki mu dac ;)
        Pozdrawiam
        TomaszB
    • Gość: jowan Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 07.07.05, 15:04
      a gdzie są prawdziwe kobiety , które nie patrzą na kasę, nie gnają za karierą,
      nie chodzą na solari i nie mają na sobie makijażu w ruskim stylu i nie wali od
      nich litrami perfum na pół miasta jak wychodzą się przewietrzyć ???
    • kule4 Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 07.07.05, 16:27
      napewno jest jeden,i pisze do was:)
      tak samo można odwrócic pytanie gdzie są normalne kobiety?
      pozdrawiam
      • Gość: antares Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:41
        Tu są...;)
        • Gość: melissa Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:13
          ja wam powiem gdzie na pewno ich nie ma :P nie ma ich mianowicie na
          uniwersytecie medycznym w łodzi. bo jezeli ktos uklada test na 20 pytan + 6
          stron tekstu pisanego maczkiem, gdzie znajdziecie pyt zaczynające się od
          słow : " do lewej przedniej nogi owcy przyłożono elektrodę ... " i dalej
          opisane jest, co z ta biedna owca sie dzieje, to mozna zwatpic :) zaznaczam ze
          na wszystko jest 30 min :) dla zgryzliwcow, ktorzy tez to pisali - to wcale nie
          bylo trudne :p

to jedyne przemyslenie jakim jestem się w stanie dziś podzielić ;] mam z mózgu
          galarete :) Peace & Love :)
          • Gość: Petro Re: do Melissa IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.07.05, 22:32
            wyluzuj,wskocz na rowerek,śmigaj np. do Supraśla,szukaj tego"normalnego"
            poz.:)
            • Gość: melissa Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 00:48
              :) luz ... :) ale jak ja bym miala caly czas spedzac na szukaniu "normalnego"
              to sama bym nienormalna byla :). mam też troche innych zainteresowań:) a na
              rowerku w noc ciemna nieprzebraną ciężko się jeździ. ale dzieki za troskę.

a gdzie są normalne kobiety ? to tak jak z tymi facetami- mało widoczne są
              chyba. Róże i seledyny jakoś lepiej rzucają się w oczy. wywołują wrażenie- to
              nic, że negatywne w opinii weilu z tych, ktorzy tu pisali. A często właśnie te
              normalne spowite w czernie czy szarości nie wywołują żadnego wrażenia. to
              wydaje się być wiele gorsze, jesli zewsząd wszystko jest krzykliwe.normalne
              kobiety nie krzyczą, ale w szeptaniu w przestrzeń pełną kakofonii dzwięków nie
              ma nic przyjemnego. I niektóre z tych nieszczęśniczek przechodzą na "różową
              stronę mocy". czyniąc ogródek ze swojego ciała, pieląc, odżywiając etc.
              zapominają, że kiedyś lubiły pizze hawajską z podwójnym serem :) ku
              pokrzepieniu serc dodam jednak, że te normalne mają się nieźle w moim
              mniemaniu :) a są w Waszym, Panowie, otoczeniu. często w parku, na koncertach
              jazzowych, w klubach żeglarskich- troche przykładów moge podać. Przywołując
              słowa Inksa : rozejrzyjcie się :) a na polowanie na waszą Stokrotkę czy
              Różyczkę ( Bluszcza zostawcie koledze OnNormalnemu :) bardzo tęskni :)) polecam
              zabranie lupy. hawk :)

• Gość: TomaszB Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety IP: *.BIATEL.COM.PL / *.biatel.com.pl 08.07.05, 08:29
                Gość portalu: melissa napisał(a):
                > :) luz ... :) ale jak ja bym miala caly czas spedzac na szukaniu "normalnego"
                > to sama bym nienormalna byla :). mam też troche innych zainteresowań:) a na
                > rowerku w noc ciemna nieprzebraną ciężko się jeździ. ale dzieki za troskę.

Masz racje, uganianie sie za czyms, czego nie widac, albo trudno zobaczyc, nie
                jest normalne, a juz pewne jest, ze spedzenie na tym calego czasu jest lekko
                mowiac glupie.
                Lepiej sobie odpuscic i poczekac, liczyc na zbieg okolicznosci i moze jakos
                bedzie. Napisalas, ze masz jeszcze czas, wiec zajmij sie swoimi
                zainteresowaniami, a jakis normalny facet, ktory bedzie umial docenic to, czym
                sie zajmujesz, znajdzie sie sam.
                Pozdrawiam
                TomaszB
                ------------
                Strona bialostockich rowerzystow: www.ptr.dojlidy.prv.pl
                • inks Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety 08.07.05, 09:34
                  Popieram Tomasza B. Najpierw zrób doktorat. W okolicach habilitacji na pewno
                  poznasz przypadkowo jakiegoś przystojnego profesora ( są coraz młodsi, więc
                  niekoniecznie musi to być doświadczenie geriatryczne) :-)
                  • kontonet Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety 08.07.05, 09:53
                    heheheh :) dobre
                • Gość: melissa Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:18
                  to nie kwestia odpuszczenia ( swoja drogą dzieki, Inks, za rade o doktoracie -
                  jakże życiowa i przydatna ;) ) ja mam dopiero 19 lat. dla wielu z was jestem
                  jeszcze dzieckiem :) To jest wlasnie czas na poszukiwania, ale nie za wszelka
                  cene. Z resztą, tu pewne zaskoczenie, ja nie powiedziałam, że nigdy nie
                  spotkałam normalnego faceta. spotkałam. jednego w swoim rodzaju. ale nie tu.
                  nie w białymstoku.
                  teraz moim poważnym problemem jest dostanie się na studia, jak nie, to pytanie
                  co dalej i inne rzeczy, które ludziom kilka lat starszym mogą sie wydać błahe.
                  dla mnie studencki swiat to jeszcze czarna magia :) ( tylko błagam w tym
                  momencie o zanichanie metorskich banałów ;p ) jak się dostanę na studia,
                  zmienię środowisko i za 6 lat bede dalej na etapie szukania to zacznę się
                  martwić. a normalny sam się nie znajdzie- to bajka :) ja mu troche pomoge :)
                  ale nie jest to moja obsesją :) planow i taktyk nie opracowuję :)

pzdr,

m.
                  • Gość: abc_cd. Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:28
                    Och melisso ,nie mogę uwierzyć,że tak rozgarnieta,elokwentna i urocza (a zalet
                    na pewno jest wiecej;)dziewczyna jak ty ,nie może i nie spotkała do tej pory
                    normalnego mężczyzny????? Jaka szkoda...
                    • Gość: melissa Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:33
                      :) odsyłam do mojego postu sprzed dwóch czy trzech minut :) spotkałam. raz.
                      jeden jedyny :) i on jest wart więcej niż milion znajomości :) ale nie tu. nie
                      w białymstoku.
                      dziekuję za miłe słowo :)
                      kłaniam się,

m.
                      • Gość: abc_cd. Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:36
                        Dlaczego więc nie jesteście razem? Pewnie to była wakacyjna miłośc?!
                        • Gość: melissa Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:43
                          :) to jest pytanie, na ktore nie mogę udzielić odpowiedzi na forum. ale to nie
                          byla wakacyjna milosc, w takie nie wierze :)
                          • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety 08.07.05, 12:24
                            Wiem, był żonaty albo gejem :)
                            • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety 08.07.05, 12:25
                              ... lub, co gorsza, księdzem...
                              • bresio Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety 08.07.05, 12:27
                                czlowiek_o_jednakowych_zebach napisał:
                                > ... lub, co gorsza, księdzem...

Ksiadz to facet, do ktorego wszyscy mowia "ojcze" poza jego wlasnymi dziecmi,
                                ktore zwracaja sie do niego "wujku".
                                Pozdrawiam
                                TomaszB
                                • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety 08.07.05, 12:52
                                  bresio napisał:

>> ... lub, co gorsza, księdzem...
                                  >
                                  > Ksiadz to facet, do ktorego wszyscy mowia "ojcze" poza jego wlasnymi dziecmi,
                                  > ktore zwracaja sie do niego "wujku".

Ale nie zawsze.

Sytuacja podobno autentyk (opowiadał mi kolega) - na jednej mszy w kościele,
                                  chyba w okolicach Pogodnej, ksiądz rzekł w czasie tych śmiesznych próśb
                                  kończących się na "ciebie prosimy - wysłuchaj nas panie":
                                  - A teraz pomódlmy się za wnuczkę proboszcza, która będzie miała w tym kościele
                                  swoją pierwszą komunię...
                      • kontonet Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety 08.07.05, 11:41
                        ABC co innego miał chyba na myśli, a ton byl drwiąco-zastanawiający. Jeden
                        normalny spotkany gdzies kiedys, to nie jest żaden powód, by zdeklasować
                        przekaz jaki zawarty jest w jego wiadomości :) Mianowicie, jak taka uroczą,
                        zgrabna, elowkentna, ambitna, wysportowana, kulturalna, wykształcona, och i
                        ach - nie może sobie... no własnie...
                        • Gość: melissa Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:49
                          oj, kontonet, czy Ty czujesz powołanie do uświadamiania mnie ?? :) super :) ale
                          dyskusja przez internet ma to do siebie, ze mozna to interpretowac na wieeele
                          sposobów :):) to ja to robie na swoją korzysć :) chyba ze abc to sprostuje :)
                          a to gdzieś kiedyś ... :) może zmyślone ??:)
                        • Gość: abc_cd. Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:01
                          Nie wiem czy melissa jest zgrabna,wysportowana,ambitna,och i ach...(choć pewnie
                          to byłby dodatkowy atut;),ale po wypowiedziach wnioskuję,że jak na swoje 19 lat
                          jest elokwentna i wygadana,czuła i wrażliwa i może dlatego szuka wymarzonego
                          księcia z bajki......normalnego ...bo wiekszość facetow (niestety)lubi hero-
                          babki spalone 8X na solarium w kieckach ledwie za tylek,z kolczykami nie tylko
                          w uszach,w butach na takich obcasach ,że ledwie idą....a poza tym (oczywiście
                          nie wszystkie ,żeby nikogo nie obrazić)to wielkie halo!!!!To mialem na myśli:)
                          • bresio Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety 08.07.05, 12:26
                            Gość portalu: abc_cd. napisał(a):
                            > Nie wiem czy melissa jest zgrabna,wysportowana,ambitna,och i ach...(choć
                            pewnie > to byłby dodatkowy atut;),ale po wypowiedziach wnioskuję,że jak na
                            swoje 19 lat > jest elokwentna i wygadana,czuła i wrażliwa i może dlatego szuka
                            wymarzonego
                            > księcia z bajki......normalnego ...bo wiekszość facetow (niestety)lubi hero-
                            > babki spalone 8X na solarium w kieckach ledwie za tylek,z kolczykami nie tylko
                            > w uszach,w butach na takich obcasach ,że ledwie idą....a poza tym (oczywiście
                            > nie wszystkie ,żeby nikogo nie obrazić)to wielkie halo!!!!To mialem na myśli:)

Z pierwsza czescią Twojej wypowiedzi nie ma podstaw sie nie zgadzac z druga
                            zreszta tez, niestety. Nie wiem jak Wam, ale mi sie robi nie dobrze, jak widze
                            "faceta" w bialych spodniach, bialej koszulce z jakims dziwnym znakiem, smokiem
                            lub czyms podobnym a do tego w tzw. japonkach.

"Wszystko to jakies popieprzone..." cytat wiadomo z jakiego filmu.
                            Kobiety pchaja sie do pracy na stanowiskach zwykle kojazonych z facetami
                            (kierowca autobusu, tramwaju, operator koparki itd.), a faceci pomykaja po
                            miescie w stringach... ehh.
                            Pozdrawiam

Pozdrawiam
                            • antaares Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety 08.07.05, 13:00
                              Zgadzam sie i ja z tobą..bresiu.Nie przepadam za facetami w białych
                              rybaczkach,stringach i w japonkach na dodatek..i nie przekona mnie
                              stwierdzenie,że ważne to jaki czlowiek jest,bo to przecież w tym przypadku
                              widać.
                          • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety 08.07.05, 12:43
                            A może problemem jest to, że ta większość facetów szuka lasek (tak - lasek,
                            dup, kur*, etc) na kilka nocy, na zaspokojenie swoich zachcianek nie musząc
                            ponosić konsekwencji czy też trudu... Bo jestem przekonana, że lwia część
                            określonych przez Ciebie mężczyzn w końcu stanie się normalna, ale zanim do
                            tego dojdzie to upłynie tyle czasu, że ho-ho! A czemu? Bo nie chcąc się żenić,
                            mieć dzieci w tym wieku, przy takiej pozycji społecznej, przy tak niskich
                            finansach. Wolą się zabawić, a na normalność, żonę, dzieci przyjdzie czas. To
                            wszystko wymaga nabycia określonej dojrzałości społecznej. Dlatego *normalnych*
                            mężczyzn w wieku 17-dwadzieścia kilka lat jest tak trudno znaleźć. Im starszy
                            facet tym większa szansa, że normalny. Oczywiście zdażają się wyjątki...

Z drugiej strony - znam wiele dziewczyn, osobiście jak i pośrednio (tylko, żeby
                            nie było, że robię za Casanovę :P). Na pozór wydaje się, że to jakieś
                            łatwe, "pokemonowe", wymazane pacynki nie różniące się od siebie w jakiś
                            szczególny sposób. Jest jedno ALE - poznawszy te dziewczęta dokładniej (żeby
                            nie powiedzieć "głębiej") mogę na swoim własnym doświadczeniu oraz ich
                            przykładzie wysnuć pewien obraz przeciętnej dziewczęcej części młodzieży.
                            Niektóre z nich (z tych co znam to może będzie 10-15%) nie są rzeczywiście
                            takie beznadziejne. To tylko ich maska, każdy z nas ją ma. W środku są
                            porządnymi, tylko zepsuło (czy rzeczywiście zepsuło?) je ich środowisko -
                            koledzy dresiarze, kumpelki nastoletnie dzi(e?)wki, kłopoty z rodzicami, w
                            szkole. To jak lawina - raz w to wejdziesz, pociągniesz za sobą inne problemy.
                            Wiem, że możecie się z tym nie zgadzać, ale to jest tak skomplikowane, że
                            czasem nie w sposób wyrazić to w kilkunastu zdaniach - o tym można magisterkę
                            napisać :)
                            • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety 08.07.05, 13:09

> o tym można magisterkę
                              > napisać :)

Ciągnąc dalej: można to rozwinąć o degenerację młodzieży w naszych czasach.
                              Spójrzmy na swoje osiedle i popatrzy na nich - naszą przyszłość narodu.
                              Dresiarze albo dyskotekowi bywalcy szukający okazji. Ci normalni to mały
                              odsetek - prawie jak mniejszości narodowe. Wyjdź o 1-3 rano na ulicę - połowa z
                              ludzi przechadzających się po chodnikach to przecież nastolatkowie. Dużo ich w
                              klubach, dyskotekach, pubach - zazwyczaj chodzą do Premiery, Gwintu, Heavenu.
                              Szukając swojej przyszłej dziewczyny/chłopaka. Najpierw trzeba przetestować czy
                              dobrze całuje - podchodzi do jednej, zaczyna przy niej tańczyć, jeden
                              wolniejszy kawałek i już się ślinią całując. Oczywiście zawsze jest dobrze więc
                              się już chodzi ze sobą... dwa, trzy dni, aż do następnej imprezy. I tak w
                              kółko. Oczywiście wszystko wspomagane alkoholem i papierosami, czasem
                              mocniejsze używki. Czasem zdarzy się, że dziewczyna jest tak pijana, że daje
                              się wykorzystać...

Czy ja się za dużo "Na Wspólnej" naoglądałem? Nie, taka jest rzeczywistość,
                              znam takie przypadki i to niejednokrotne.

Pozdrawiam,
                              człowiek o jednakowych zębach należący do mniejszości społecznej.

"Żądam, żeby jak najprędzej zdelegalizować szczęście.
                              Wolność niech w paragrafach karę śmierci ma.
                              Unieważnić abolicję, stworzyć tajną policję
                              I szczęśliwej miłości tropić każdy ślad."

Cool Kids Of Death, "Zdelegalizować szczęście"
                              • Gość: melissa Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:07
                                jakże trafnie opisane. szkoda, ze masz rację. przyszłość narodu ehhh... wnoszę
                                o zaniechanie eksterminacji tejze mniejszości, bo gdzie inaczej ja normalnego
                                znajdę :)

ale ze sie tak zapytam- soro normalni opisują rzeczy, które sie dzieją w
                                klubach typu heaven, gwint etc. to znaczy, ze tam bywają ? czy z opowieści ?

pzdr,

m.
                                • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety 08.07.05, 15:38

> ale ze sie tak zapytam- soro normalni opisują rzeczy, które sie dzieją w
                                  > klubach typu heaven, gwint etc. to znaczy, ze tam bywają ? czy z opowieści ?

Nie trzeba tam być, aby wiedzieć co się dzieje. Wystarczają opowieści
                                  znajomych, koleżanek i kolegów, byłych dziewczyn...

I to nie tylko w tych klubach, w tym Białymstoku. Każde miasto ma
                                  swoje "sławne" lokale.
                                • bresio Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety 08.07.05, 15:55
                                  > ale ze sie tak zapytam- soro normalni opisują rzeczy, które sie dzieją w
                                  > klubach typu heaven, gwint etc. to znaczy, ze tam bywają ? czy z opowieści?

Niektorzy bywali, czasami dwa razy (pierwszy i ostatni). Sytuacja w Gwincie
                                  wygladala jakis czas temu tak jak to opisane wyzej. Porownujac plakat z gwintu z
                                  innymi stwierdzic sie da, ze wszedzie gdzie jest "disco" w tytule, mozna
                                  spodziewac sie tego samego.
                                  Jedyny klub, gdzie nie stwierdzilem obecnosci wyzej wspomnianych sytuacji
                                  zastalem w Herkulesach, w piatek. Fakt, ze raz wtargnelo tam 2 kolesi z zelem i
                                  w dresikach, ale szybko opuscili lokal.

Czasami fanie sie przejsc do klubu typu Gwint czy podobne, w dniu "disco"
                                  popatrzyc, do czego juz doszlo, usiasc sobie w rogu, wysaczyc browara i
                                  poobserwowac, jak to teraz sie robi.
                                  Pozdrawiam
                                  TomaszB
                                  -------
                                  Strona bialostockich rowerzystow: www.ptr.dojlidy.prv.pl
                                  • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety 08.07.05, 16:31
                                    bresio napisał:

> -------
                                    > Strona bialostockich rowerzystow: www.ptr.dojlidy.prv.pl

Tak swoją drogą - co znaczy skrót PTR? Słyszałem, że "Pierd*lę Tę Robotę" czy
                                    coś w tym stylu...
                                    • Gość: TomaszB Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:21
                                      > czlowiek_o_jednakowych_zebach napisał:
                                      > Tak swoją drogą - co znaczy skrót PTR? Słyszałem, że "Pierd*lę Tę Robotę" czy
                                      > coś w tym stylu...

Dyplomatycznie odpowiem, slowami jednego z kabaretow: "Jest kilka wersji"
                                      Pozdrawiam
                          • Gość: abc Re: do Melissa plus gdzie są normalne kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:15
                            melisso,a może pokręć sie przy placach budowy..tam nie ma wyżelowanych
                            gogusiów,w stringach i japonkach,z wydepilowanymi nogami.Za to są wyprofilowane
                            naturalnie bicepsy, smagla,potraktowana słońcem i wiatrem skóra,ciężka praca,a
                            wszystko w 100% naturalne - ...no ,zastanow sie :)
    • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 08.07.05, 10:22

> GDZIE JESTESCIE????

Tutaj jestem. Jeśli mój wiek Ci nie przeszkadza to znalazłaś jednego z
      idealnych kandydatów na prawie-męża.

Zalety:
      + inteligentny
      + rozmowny, ale nie rozgadany
      + szczery
      + ładny, aczkolwiek trochę mi do Brada Pitta brakuje
      + z duszą poety, lecz nie płacze każdej nocy pod poduszką

Wady:
      - nieprzewidywalny
      - schizofrenik
      - młody (jeszcze liceum nie skończył)
      - aktualnie mieszka w Warszawie, lecz raz na jakiś czas przyjeżdża do
      Białegostoku.
    • kamilario Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 08.07.05, 10:50
      www.ozon.pl/tygodnikozon_2_2_303_2005_12_1.html
    • inks Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 08.07.05, 14:18
      Jako zagorzały Białostoczanin wyczuwam w wypowiedziach Melissy taką nutkę, że w
      Białymstoku nie ma normalnych facetów, ale tam, GDZIE INDZIEJ to są. W związku z
      tym trzeba przenieść ten wątek na Forum> regionalne>Gdzieindziejskie>
      Gdzieindziej...i na pewno się znajdą! Ja uważam, że Białytok jest pełen
      świetnych dziewczyn i już :-)
      • Gość: melissa Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:36
        Inks zarzuca mi brak patriotyzmu regionalnego ... :)

co do Gdzieindziejskich miejsc, to jako ze niezbyt wiele w życiu ich widziałam
        wiec sie nie wypowiem :) jesli w ogole gdzieś kiedyś coś .. to niech normalni
        tam rosną w zdrowiu i w szczęściu :) z racji w/w patriotyzmu, ktorego mi
        brak :), nie zamierzam nigdzie wyjezdzac, toteż szukam tutaj ;)

• inks Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 08.07.05, 22:42
          to ten... to będę trzymał kciuki! :-)
    • lindow1 Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 08.07.05, 23:14
      Melissa,zaraz będzie jutro. Będę miał drobnego kacyka, bo przed chwilą
      pozbyłem się PT Gości. I jestem, niestety sam. A jestem - uwierz na słowo -
      normalnym mężczyzną z wszystkimi jego przywarami i zaletami. Np. ponosi mnie,
      że teraz , gdy spławqiłem gości, ani jedna gościówa nie powiedziała mi na
      ucho: zostaję, bo chyba nie chcesz być sam. A wiesz dlaczego? Bo każda z nich,
      a było ich dwie, uważa się za moją przyjaciólkę. I każda z nich udaje, że jest
      cnotliwsza od tej z wizjami anielskimi czy też zwidami schozfrenicznymi. A więc
      jutro będę wściekły na siebie za swoje dobre serce. I za to, że sam się obudzę
      rano. Jeszcze teraz jestem noramlny, ale rano będę żałować straconego wieczoru.
      Zapraszam na Red,sa o g. 11 do Marszanda. Opowiem Ci, jak porąbane mogą być
      panienki szukające normalnych mężczyzn, w ograniczonej do własnej wyobraźni
      wizji faceta. Pa,pa..
      • inks Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 10.07.05, 19:29
        W Kirgizji :-)
        • dryla Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 10.07.05, 19:30
          czy przez 210 postów wyjaśniło się gdzie są ci normalni?:)
          • bad_habit Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 10.07.05, 20:07
            dryla napisała:

> czy przez 210 postów wyjaśniło się gdzie są ci normalni?:)

a czy anormalni nie są fajni????:)
            • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 11.07.05, 00:31
              bad_habit napisała:

> > czy przez 210 postów wyjaśniło się gdzie są ci normalni?:)
              >
              > a czy anormalni nie są fajni????:)

Tacy z trzecim okiem lub podwójnym nosem?
        • Gość: filozof kochanie-mellisso IP: *.chilan.net 12.07.05, 18:00
          to troche dziwny problem moim zdaniem sztucznie przez Ciebie nadmuchany,mam na
          glowie irokeza,chodze po deptaku bywam w lokalach o ''zlej reputacjii'' itd
          itd.pytam sie ciebie tylko co z tego?jak chce sie pobawic to ide tam gdzie
          mozna sie zabawic jak pracuje to pracuje ciezko i wcale nie nosze wtedy na
          wlosach zelu,jak uprawiam sport tyo nie mysle o tym zeby zaimponowac innym
          tylko skupiam sie na grze,nie chwale sie tym co mam,studiuje na dosc dobrej
          uczelnii,ciekawy kierunek,mam szerokie zainteresowania itd.ale czasami zdarza
          mi sie zapytac dziewczyny czy nie poszla by ze mna do lozka-i wiesz co-zadna
          nie dala mi jeszzce po gebie.a to jest bardzo prosty sposob na oddzielenie
          ziarna od plew.jesli spotykam normalna dziewczyne to chetnie z nia porozmawiam
          zaprosze do kina i bede jak milony zwyczajnych facetow,lecz jak wyczuje ze jest
          to idealna dziewczyna na jedna noc to dlaczego mam nie skorzystac i nastepnego
          dnia o niej zapomniec?dodam do tego ze jestem wymagajacy i zeby spotykac sie z
          jakas dziewczyna na dluzej musi byc cholernie atrakcyjna-sprobujj zrozumiec
          facetow i nie dziw sie ze zapytaja Cie czasem czy nie napilas bys sie drinka-
          sprobuj sie go napic i pogadac z tym facetem dluzej moze trafisz na normalnego
    • Gość: Abra Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 09.07.05, 13:49
      Grataulacje dla zalożycielki wątku za przekreczenie 200 wpisów! Dawno się to na
      tym forum nie zdarzało w wypadku wątków NIE będących przejawem
      politycznego/religijnego/narodowego/rasowego/każdego innego oszołomstwa :)

Poza tym dyskusja unika kopiowania stron z serwisem towarzyskim, naprawdę spoko.
      I tylko dalej nie wiemy, gdzie ci mężczyźni? (prawdziwi tacy, hehe)
      • inks Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 10.07.05, 02:00
        Podobno normalnych mężczyzn ktoś widział ostatnio w Kirgizji. A w ramach swojej
        nienormalności powiem tylko tyle: robienie muzyki przy użyciou komputera ( i
        czasami gitary) potrafi być ciekawsze od spotkania z niejedną normalną i
        nienormalną kobietą :-)
        • antaares Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 10.07.05, 09:37
          O mój Boże!!!!! Inks!!!! To jest aż tak niedobrze z nami kobietami :O Aż do
          tego doszło?????? :..(
        • Gość: Abra Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 10.07.05, 12:05
          No właśnie, w moim wieku tez juz powinnam sobie znaleźć jakieś
          zajęcie...Najwyższy czas na doktorat :>

Poza tym kto powiedział, że "normalni|" są fajni? ;)
    • kamilario Popatrzcie na foto od 10 wzwyż 09.07.05, 16:01
      www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/mapPerformPage?strLocation=Savona&strCountry=eur&google=1
    • Gość: marek Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.bsk.vectranet.pl 09.07.05, 19:00
      "(...)postawić mi drinka, czy wystarczą pieniądze ?" Hmmm...A może cytat
      jakiegoś poematu mniej znanego poety był to ;)
      • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 11.07.05, 00:32
        Gość portalu: marek napisał(a):

> "(...)postawić mi drinka, czy wystarczą pieniądze ?" Hmmm...A może cytat
        > jakiegoś poematu mniej znanego poety był to ;)

Znam cytat dobrze pasujący do tematu tego wątku:
        "Gdy chłopaka masz mądrego
        Chroń go jak oka własnego
        Chroń przed burzą, śnieżną lawiną
        Lecz najbardziej przed drugą dziewczyną."
    • Gość: nikt Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: 195.205.214.* 10.07.05, 18:34
      normalny czyli jaki - proszę o przybliżenie wymagań (albo wskazanie: co to
      normalność)...oczywiście - oprócz negacji tych zachowań, które się nie
      podobają...bo nie zawsze odwrotność, jest tymm czego się szuka
    • Gość: zuza Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: 80.50.28.* 10.07.05, 19:22
      to dobrze że meższczyzni zaczeli dbac o siebie jest na kogo przynajmniej
      popatrzec,i te koguciki na glowach...;któryś móglby też krzyknąć ;gdzie te
      kobiety
      • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 11.07.05, 00:43
        Gość portalu: zuza napisał(a):

> to dobrze że meższczyzni zaczeli dbac o siebie jest na kogo przynajmniej
        > popatrzec,i te koguciki na glowach...;któryś móglby też krzyknąć ;gdzie te
        > kobiety

GDZIE TE KOBIETY dbające o siebie?
        Gdzie te kobiety jak róża kwitnące?
        Wierne, porządne, oddane dla Ciebie,
        Żadnych tajemnic nie ukrywające?
        Gdzie te kobiety dobrze wychowane?
        Czy to tylko ja nie jestem chamem,
        Nie piję, nie kłamię, nie zdradzam,
        O swoim Kochaniu myślę nad ranem?
        "Kocham Cię" bez przerwy powtarzam,
        Lecz nie mową, a sobą samym.
        Całym sercem oddanym,
        Na śmierć zakochanym,
        By cieszyć się Nią każdą chwilą.
        A gdy przyjdzie pora rozstania,
        Nosić w sercu myśl tylko jedną:
        Nie żyję chwilą, lecz żyję dla Ciebie,
        Abyś się poczuła znów jak w niebie.
    • Gość: alauer Meliso, dlaczego nie ma. są np. w cabarecie IP: *.elpos.net / *.elpos.net 10.07.05, 20:21
      czasem tam cos czytaja przy stolikach,
    • Gość: alauer Cabaret- knajpka na kilińskiego IP: *.elpos.net / *.elpos.net 10.07.05, 20:22
      zapraszam, moze nie zawsze spotkasz, ale na ogól są
      • inks Re: Cabaret- knajpka na kilińskiego 11.07.05, 02:25
        Jak gołębie...
    • Gość: lustereczko:) Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: 194.146.128.* 12.07.05, 20:53
      to był bardzo fajny watek.....i bardzo fajni mezczyzni sie wypowiedzieli
      szczegolnie utwił mi w pamieci człowiek o nicku człowiek o jednakowych
      zebach....:)

melisso......a co zrobisz, jak normalny mezczyzna nie jest przystojny???
      -----------------------------------------
      towarzyszki, w roku ubiegłym osiagnełysmy wiecej lat, niz zaplanowałysmy, ale
      to i tak mniej, niz na to wygladamy. Produkowałybysmy > dzieci, gdybysmy
      miały.......
      *czułych kochanków, normalnych kochanków, zajebistych kochanków (* niepotrzebne
      skreslic) oraz becikowe od bercika we szwajcarskich frankach, ale i tak mamy co
      mamy i nic nie poradzimy.
      • bad_habit Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 12.07.05, 20:55
        Gość portalu: lustereczko:) napisał(a):

> to był bardzo fajny watek.....i bardzo fajni mezczyzni sie wypowiedzieli
        > szczegolnie utwił mi w pamieci człowiek o nicku człowiek o jednakowych
        > zebach....:)
        >
        > melisso......a co zrobisz, jak normalny mezczyzna nie jest przystojny???
        to zależy co Waszym zdaniem oznacza słowo"przystojny":P
        > -----------------------------------------
        > towarzyszki, w roku ubiegłym osiagnełysmy wiecej lat, niz zaplanowałysmy, ale
        > to i tak mniej, niz na to wygladamy. Produkowałybysmy > dzieci, gdybysmy
        > miały.......
        > *czułych kochanków, normalnych kochanków, zajebistych kochanków (* niepotrzebne
        >
        > skreslic) oraz becikowe od bercika we szwajcarskich frankach, ale i tak mamy co
        >
        > mamy i nic nie poradzimy.
        • Gość: lustereczko:) Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: 194.146.128.* 12.07.05, 22:07
          it's a bad habit to use an extermal latin...............
          nie trzymaj nas wiecej w niepewnosci ( mnoj słownik polsko lacinsk0-polski oraz
          zapisy paremii i takich tam z szesciu lta.......zjadała szynszyla imieniem
          Hamtaro....)
          napisz co tym przyjacielem/ólmi
      • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 12.07.05, 21:18
        Gość portalu: lustereczko:) napisał(a):

> to był bardzo fajny watek.....i bardzo fajni mezczyzni sie wypowiedzieli
        > szczegolnie utwił mi w pamieci człowiek o nicku człowiek o jednakowych
        > zebach....:)

Dziękuję :)
        Ale ja na prawdę nie mam aż tak jednakowych zębów ;-)

> melisso......a co zrobisz, jak normalny mezczyzna nie jest przystojny???

Pozwolisz, że się wtrącę. Normalny mężczyzna nie musi być przystojny (czyt. podobać się wszystkim), ale powinien się podobać TEJ dziewczynie. To takie tłumaczenie z mojej teorii na temat idealnych kobiet :)
        • bad_habit Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 12.07.05, 21:22

> Gość portalu: lustereczko:) napisał(a):
          >
          > > to był bardzo fajny watek.....i bardzo fajni mezczyzni sie wypowiedzieli
          > > szczegolnie utwił mi w pamieci człowiek o nicku człowiek o jednakowych
          > > zebach....:)
          > chyba nikt nie ma jednakowych zebów(mówie o ludziach):P
          > Dziękuję :)
          > Ale ja na prawdę nie mam aż tak jednakowych zębów ;-)
          >
          > > melisso......a co zrobisz, jak normalny mezczyzna nie jest przystojny???
          >
          > Pozwolisz, że się wtrącę. Normalny mężczyzna nie musi być przystojny (czyt. pod
          > obać się wszystkim), ale powinien się podobać TEJ dziewczynie. To takie tłumacz
          > enie z mojej teorii na temat idealnych kobiet :)
          >
          • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 12.07.05, 21:29
            bad_habit napisała:

> czlowiek_o_jednakowych_zebach napisał:
            >
            > > Gość portalu: lustereczko:) napisał(a):
            > >
            > > > to był bardzo fajny watek.....i bardzo fajni mezczyzni sie wypowied
            > zieli
            > > > szczegolnie utwił mi w pamieci człowiek o nicku człowiek o jednakow
            > ych
            > > > zebach....:)
            > > chyba nikt nie ma jednakowych zebów(mówie o ludziach):P
            > > Dziękuję :)
            > > Ale ja na prawdę nie mam aż tak jednakowych zębów ;-)
            > >
            > > > melisso......a co zrobisz, jak normalny mezczyzna nie jest przystoj
            > ny???
            > >
            > > Pozwolisz, że się wtrącę. Normalny mężczyzna nie musi być przystojny (czy
            > t. pod
            > > obać się wszystkim), ale powinien się podobać TEJ dziewczynie. To takie t
            > łumacz
            > > enie z mojej teorii na temat idealnych kobiet :)

Co chciałaś mi przekazać? :>
            • bad_habit Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 12.07.05, 21:33
              hmm,nie wiem,hehe,żartowałam:]
            • Gość: lustereczko:) Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: 194.146.128.* 12.07.05, 22:30
              człowieku o jedznoznacznie jednakowych jajach...............a wz ty przestan,
              nic nie wnosisz do dyskusji, a ty bad habbit, tylko poczekaj..jak moj
              aszynszyla wyrzyga ten łacine, to ja ci pokaze
              tych najprawdziwszych veritasów
    • Gość: sakel Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.ir.intel.com / *.ir.intel.com 13.07.05, 05:29
      Normalni mezczyzni sa w Szczecinie..:)

pzdr
    • hydraulik13 Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 13.07.05, 06:59

> i nie chodzi mi o wyżelowanych metroseksualistow lub tych, dla ktorych sensem
      > egzystensji jest wyrwanie kolejnego znaku drogowego. dla mnie to jakas
      > anomalia, ktorej ni nie łaknę ni nie pragnę. gdzie mozna iść zeby poznać
      > kogoś kto porozmaiwa, a nie zapyta, czy "moze postawić mi drinka, czy
      > wystarczą pieniądze ?" ( ostatnio zasłyszany tekst przez moją osobę ... ) i
      > chociaż pewnie takie pytanie stawia sobie sporo dziewczyn, ja odważe się
      > kryzknąć co sil w piersiach - GDZIE JESTESCIE???? czyżby kseromania koguciego
      > irokeza zmusila Was, drodzy mężczyżni, do zejścia w podziemia? jesli ktorys z
      > Panow obruszy się na mój wywód, czekam na polemikę :)

Droga Melisso, tych normalnych mezczyzn jest wciaz w naszym miescie wielu. Wszystko w zaleznosci od wieku mezczyzny jakiego masz na mysli. Podpowiem ci ze mezczyzni N o r m a l n i ktorzy sa w wieku od ok.25 lat dajmy na to do 40stki 8-) zazwyczaj sa juz zajeci przez kobiety. Jesli facet w wieku od ok. 25 lat w zwyz jest stanu wolnego ( mam na mysli nie ma kobiety,dziewczyny,zony,przyjaciolki) to cos jest nie tak. Albo facet jest gejem, albo trafil na jakas zla kobiete, albo z nim samym jest cos nie tak.

pozdrawiam
      F. ( jestem juz zajety )
      • Gość: melissa Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:24
        jejku... troche mnie nie bylo i patrzę ze się dyskusja posunela w te pędy do
        przodu :)

jako że nie wypowiem się na ostatnie x postów jednym tchem to dodam tylko, ze
        dalej w naiwnosci swojej tkwić bede- nie ma definicji slowa przystojny. dla
        wiekszosci kobiet to wlasnie ten koguci wyzelowany etc etc jest synonimem
        slowa "przystojny". Co jesli ktos nie będzie przystojny w moim mniemaniu ? to
        jest podchwytliwe, bo jesli powiem, ze sie nim nie zainteresuje, wyjde na
        wredna babe, jesli powiem, ze " tak, nie ważny wygląd dla mnie liczy sie TYLKO
        wnętze" to to zabrzmi falszywie.

wyglad jest wazny- nie ma sie co oszukiwać. nie powiem, ze nie zwracam na niego
        uwagi. zwracam. tylko na troche inne rzeczy- na oczy, na ladne ręce. zawsze
        najpierw kogos widzisz, a dopiero pozniej z zaczynasz z nim rozmowe. przeciez
        nie chodze po ulicy i nie gadam do kazdego, kto mnie interesuje "hej! jestem
        przekonana ze ty to masz bogate wnetrze !" :)

pozdrawiam wakacyjnie ,

m.
      • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 13.07.05, 14:12
        hydraulik13 napisał:

> Podpowiem ci ze mez
        > czyzni N o r m a l n i ktorzy sa w wieku od ok.25 lat dajmy na to do 40stki 8
        > -) zazwyczaj sa juz zajeci przez kobiety.

Właśnie miałem spytać - Melisso, normalny facet, Twoim zdaniem, w jakim przedziale wiekowym powinien być?

> Jesli facet w wieku od ok. 25 lat w
        > zwyz jest stanu wolnego ( mam na mysli nie ma kobiety,dziewczyny,zony,przyjacio
        > lki) to cos jest nie tak. Albo facet jest gejem,

Rendi-koltecik? :> Hmm... ale on nie ma jeszcze 19 lat.

> albo trafil na jakas zla kobiete

... hmm...
        • Gość: melissa Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:47
          jako ze teraz rzadko zasiadam przy komputerze to znow zrobie 2 w 1 :)

do jjasia: mnie juz nie ma w Bialymstoku, nie wiem nawet kiedy wroce, jako ze
          dostalam sie na studia, wiec moze dopiero w pazdzierniku :) ale dziekuje za
          zaproszenie.

Człowieku o jednakowych zębach :) normalny facet moim zdaniem zamyka się w
          przedziale wiekowym 19 ( czyli tyle ile mam sama ;] ) do mniej wiecej 22 lat.
          pozniej, jak wiem z doswiadczenia, roznica wieku jest zbyt odczuwalna :)

peace,

m.
          • czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 14.07.05, 14:40

> mnie juz nie ma w Bialymstoku, nie wiem nawet kiedy wroce, jako ze
            > dostalam sie na studia

Gratulacje :). Jaka uczelnia i kierunek, jeśli można wiedzieć? I czemu to studia bez matematyki? ;>

> Człowieku o jednakowych zębach :) normalny facet moim zdaniem zamyka się w
            > przedziale wiekowym 19 ( czyli tyle ile mam sama ;] ) do mniej wiecej 22 lat.
            > pozniej, jak wiem z doswiadczenia, roznica wieku jest zbyt odczuwalna :)

Hmm, a czemu lwia część dziewcząt nie lubi (nie chce?) normalnego faceta młodszego od siebie?

> peace,

Pis, hommie, pis. :)
          • Gość: Misiu Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:08
            > pozniej, jak wiem z doswiadczenia, roznica wieku jest zbyt odczuwalna :)

K..wa jaka ty doświadczona i w ogóle:/ A na forum krzyczysz że ratunku nie ma.
            Wyjeżdżaj sobie stąd :]
    • jjasio Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 13.07.05, 11:19
      sierpień spędzam w Białymstoku.
      będziesz? spijemy nie drinka , ale melisę .
      piszesz się ?
    • mruki Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 15.07.05, 09:04
      moje ostatnie wrażenia...sa normalni mężczyźni, ale wiekszość już zajęta, ta co
      nie zajęta się ukrywa, a reszta wymarła...zostały tylko
      najbardziej "zmutowane" ;-))) egzemplarze
      ogólnie sytuacja wygląda kiepsko;-(
      • drylll Re: gdzie w bialymstoku są normalni mężczyźni ?? 17.07.05, 19:52
        hm..a jak sądzisz dlaczego i przed kim sie ukrywają ci tzw "normalni"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka