Gość: aldupex.4 IP: 63.200.164.* 12.07.05, 21:25 To skandal, isz placimy podatki na miejskih planistof, ktuzy nie potrafiom pozadnie zaplanowac 1, prostej rzeczy. Czy ktus poniesie tego sórowe konsekfencje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aldupex.4 To skandal ! IP: 63.200.164.* 12.07.05, 21:28 To skandal, isz placimy podatki na miejskih planistof, ktuzy nie potrafiom pozadnie zaplanowac 1, prostej rzeczy. Czy ktus poniesie tego sórowe konsekfencje? Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Planiści się pomylili, studium wraca na sesję 12.07.05, 21:41 Radni po zauważeniu, że założyli majtki na lewą stronę dla pośpiechu postanowili to zmienić nie zdejmując butów. Pośpiech okazał się złym doradcą bo się wywrócili, zaplątali w majtki i zafajdali. . Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Planiści się pomylili, studium wraca na sesję 12.07.05, 21:51 hehehehehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Studium wraca na sesję IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.07.05, 21:57 Z tego co wiem projekt jednolitego tekstu studium nie staje na sesji 25 lipca. Prezydent go nie zgłosił bo jak rozumiem nie ma takiej potrzeby. Jeśli radni imiennie przeglosowali wszystkie poprawki a potem przegłosowali tekst z poprawkami to co ma oznaczać pojęcie "jednolity tekst". Chyba że ktos przez to rozumie papierowy końcowy dokument. Byłoby to uznanie prymatu kserografu nad rozumem. Według mnie jest to nikomu niepotrzebne zamieszanie, niestety sprowokowane przez miejskich planistów. Zatem to nie radni próbowali tym razem zakładać majtki przez głowę.Zreszta wczesniej planistom miejskim juz się to zdarzało. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Studium wraca na sesję 12.07.05, 22:04 A to zwracam honor. Pośpiech(mój) okazał się złym doradcą. Odpowiedz Link Zgłoś