Dodaj do ulubionych

Rezygnacja

21.07.05, 10:14
Z związku z brakiem czasu ja jako założyciel a zarazem moderator Forum Gródeckiego składam rezygnację z pełnionej funkcji. Moimi ostatnimi decyzjami jest odblokowanie szopa.pracza i przyznanie rangi moderatora dla kol. and5. Będę oczywiście zaglądał na forum, ale rzadziej! Życzę powodzenia dla and5.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • and5 Re: Rezygnacja 21.07.05, 15:05
      Wow, kurdę co za zaszczyt mnie dosięgnął:) Hmmmm, fajnie mieć władzę:)
      Zapraszama wszystkich udzielających się na tym forum do dalszego uczestnictwa w
      nim. Oczywiście ma odbywać się zgodnie z zasadami przedstawionymi przez
      adriano3m. także proszę bez kłótni i klnięcia. Chamstwu mówimy stanowczo NIE ;)

Pzdr

• sfinks62 Re: Rezygnacja 23.07.05, 08:45
        and5 napisał:

> Wow, kurdę co za zaszczyt mnie dosięgnął:) Hmmmm, fajnie mieć władzę:)
        > Zapraszama wszystkich udzielających się na tym forum do dalszego uczestnictwa
        w
        >
        > nim. Oczywiście ma odbywać się zgodnie z zasadami przedstawionymi przez
        > adriano3m. także proszę bez kłótni i klnięcia. Chamstwu mówimy stanowczo
        NIE ;)
        >
        > Pzdr
        > Mam nadzieję że wprowadzisz więcej ruchu na tym forum.
        Gratulki :0
      • tadek52 Re: Rezygnacja 23.07.05, 20:31
        Witam!!!Już raz z Tobą trochę pisaliśmy ,było ok. myślę ,że jak jesteś szefem
        też nie będziesz robił nic złego oprócz pilnowania aby to forum było w miarę
        cywilizowane,aha jeszcze dzięki poprzedniemu moderatorowi ,że odblokował
        szopa ,ciekawy typ, niech piszę może trochę tylko bez nerwów ,pozdro dla naszej
        całej rodziny "gadających'' ,
        PS. nareszcie jutro wyśpię się(BASOWISZCZA)
    • adriano3m Do and5 23.07.05, 19:17
      Jest do ciebie korespondencja na poczcie gazeta.pl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka