bromden1 Re: MEG 14.06.07, 18:00 Mikołów, Elbląg, Grudziądz (nazwy miast, w których MEG próbowała zrobić licencjat na filiach filii prywatnych wyższych szkół menedżerskich; bez powodzenia jak sądzę) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: MEG 14.06.07, 18:09 dużo o potencji pisze to może jaka artystka trzeba by na stronach xxx poszukać tego pseudonimu artystycznego Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: MEG 14.06.07, 18:25 bromden1 napisał: > Mikołów, Elbląg, Grudziądz > (nazwy miast, w których MEG próbowała zrobić licencjat na filiach filii > prywatnych wyższych szkół menedżerskich; bez powodzenia jak sądzę) :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: MEG 14.06.07, 18:39 po prostu czytam fb i kwiczę ze śmiechu a bromden ma taką fazę, że nawet nie ma co dopisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia bromdenie! 14.06.07, 19:00 ja myślałam, że ty mnie ratować będziesz a tyś mnie pogrążył! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=63653396&a=64197125 Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: bromdenie! 14.06.07, 19:03 Już myślałem, że to do mnie i zastanawiałem się, gdzie ja Cię pogrążyłem? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: bromdenie! 14.06.07, 19:18 pogrążyłem? przepraszam jeśli poczułaś się dotknięta. zdecydowanie miałem na myśli stan umysłu naszej meg z fb i tego trzymał się będę :) ---------- a meg po prostu pod taki komentarz się podłożyła i nie mogłem sobie go darować, choć wątpię, czy go zrozumiała. aż tak dobrego zdania o niej nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bromdenie! 14.06.07, 19:28 bromden1 napisał: > pogrążyłem? przepraszam jeśli poczułaś się dotknięta. zdecydowanie miałem na > myśli stan umysłu naszej meg z fb i tego trzymał się będę :) > ---------- > a meg po prostu pod taki komentarz się podłożyła i nie mogłem sobie go darować, > > choć wątpię, czy go zrozumiała. aż tak dobrego zdania o niej nie mam tłumaczę to w e-mailu do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: bromdenie! 14.06.07, 19:36 naprawdę nie pomyślałem, że można to tak odebrać, a szczerze się przyznam, że nie przeczytałem twojego postu, który był nad tym postem [sypie głowę popiołem] chyba [jeszcze raz sypie głowę popiołem] ale przynajmniej e-maila od Ciebie dostałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: bromdenie! 14.06.07, 19:47 to wtedy bym jej tak przydzwonił, że już nie odezwałaby się więcej (oczywiście wirtualnie przydzwonił) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: MEG 14.06.07, 19:19 nie wymawiaj tego imienia, jeszcze ją tu zwabisz, a przecież my ruscy nie lubimy Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: MEG 14.06.07, 19:26 skoropis napisał: > Mam tylko brzydkie skojarzenia. naaaapisz Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: MEG 14.06.07, 19:33 Multi Egzaminowane G... No właśnie jeszcze nie wymyśliłem, co to może być to G... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: MEG 14.06.07, 19:34 skoropis napisał: > Multi Egzaminowane G... > No właśnie jeszcze nie wymyśliłem, co to może być to G... Mega Ekscentryczne G... też nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Zachodzę w głowę 14.06.07, 19:30 co znaczyło to "meg, nie dla idiotów". czyżby taka tania? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Zachodzę w głowę 14.06.07, 19:32 bromden1 napisał: > co znaczyło to "meg, nie dla idiotów". czyżby taka tania? meg, nie dla idiotów - reszta może mieć mnie za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Zachodzę w głowę 14.06.07, 19:38 chyba nie, bo ten mąż to na rozgarniętego nie wyglądał Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Bromden;) 14.06.07, 19:43 bromden1 napisał: > kiedy? o rany <wywraca oczami> przecież ci napisała: wtedy! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: MEG 14.06.07, 19:48 MEG - Moje Erotyczne Gazety :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) A owa "meg" z FB wsławiła się swego czasu przyjaźnią z Mikkelsonem. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: MEG 14.06.07, 19:49 stefan.bialystok napisał: > MEG - Moje Erotyczne Gazety > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > A owa "meg" z FB wsławiła się swego czasu przyjaźnią z Mikkelsonem. gadasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: MEG 14.06.07, 20:28 nutopia napisała: > tłumaczymy skrót? Makbrajd Elementarnie Gupi Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: MEG 14.06.07, 20:49 i tak dobrze że nie ekstremalnie. polej makbrajd za nietrwałą miłość świata tego wypijem Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: MEG 14.06.07, 20:50 bromden1 napisał: > i tak dobrze że nie ekstremalnie. polej makbrajd za nietrwałą miłość świata > tego wypijem królewskie razy dwa Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: MEG 14.06.07, 20:51 makbrajd napisał: > bromden1 napisał: > > > i tak dobrze że nie ekstremalnie. polej makbrajd za nietrwałą miłość świa > ta > > tego wypijem > > królewskie razy dwa > trzy nigdzie nie jadę zostaję z wami najwyzej padnę tu trupem niczem Juuulia Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: MEG 14.06.07, 20:53 tylko wcześniej wyjdź na dwór, nikt nie będzie wyciągał zwłok z klubokawiarni Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: MEG 14.06.07, 20:55 nekroskop88 napisał: > tylko wcześniej wyjdź na dwór, nikt nie będzie wyciągał zwłok z klubokawiarni > a ty się lepiej ucz do poprawki Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: MEG 14.06.07, 20:58 nekroskop88 napisał: > jak mogłeś:-( > a ja tak tęskniłem za Tobą! > > taaa...właśnie widzę wyrytą na drewnianym blacie mą podobizne upstrzoną gwoźdzmi wiesz co? mółgbyś chociaż nowe gwoździe powbijać a nie takie podrdzewiałe Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: MEG 14.06.07, 20:59 makbrajd napisał: > nekroskop88 napisał: > > > jak mogłeś:-( > > a ja tak tęskniłem za Tobą! > > > > > > > taaa...właśnie widzę wyrytą na drewnianym blacie mą podobizne upstrzoną gwoźdzm > i > > wiesz co? mółgbyś chociaż nowe gwoździe powbijać a nie takie podrdzewiałe ja nie rozumię, po co nowe... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: MEG 14.06.07, 20:58 nekroskop88 napisał: > jak mogłeś:-( > a ja tak tęskniłem za Tobą! > > to fakt jam świadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: MEG 14.06.07, 20:54 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > bromden1 napisał: > > > > > i tak dobrze że nie ekstremalnie. polej makbrajd za nietrwałą miłoś > ć świa > > ta > > > tego wypijem > > > > królewskie razy dwa > > > > trzy > nigdzie nie jadę zostaję z wami > najwyzej padnę tu trupem niczem Juuulia bromden jako literat znaczy się...(literatki nosi to dlatego litarat na niego chłopaki wołają) już rajstopy wciaga i za Romeo będzie robił Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: MEG 14.06.07, 20:58 makbrajd napisał: > bromden jako literat znaczy się...(literatki nosi to dlatego litarat na niego > chłopaki wołają) już rajstopy wciaga i za Romeo będzie robił > skądinąd wiem, że chętnie byś go zastąpił rajtuzy już masz Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: MEG 14.06.07, 20:58 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > > bromden jako literat znaczy się...(literatki nosi to dlatego litarat na n > iego > > chłopaki wołają) już rajstopy wciaga i za Romeo będzie robił > > > skądinąd wiem, że chętnie byś go zastąpił > rajtuzy już masz chętnie to pewnie tak....ale nie mam rajtuz więc wypadam ze stawki:( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: MEG 14.06.07, 21:00 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > > > bromden jako literat znaczy się...(literatki nosi to dlatego litara > t na n > > iego > > > chłopaki wołają) już rajstopy wciaga i za Romeo będzie robił > > > > > skądinąd wiem, że chętnie byś go zastąpił > > rajtuzy już masz > > chętnie to pewnie tak....ale nie mam rajtuz więc wypadam ze stawki:( > ale masz sztuczkowe spodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: MEG 14.06.07, 21:33 ale ja chiałbym rajztuzy:(..choć raz...(no i gorset;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: MEG 14.06.07, 21:36 > ...(no i gorset;) i tak masz doskonałą figurę! Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 A propos literatury 14.06.07, 22:09 Mocne Ewentualnie Gorzałę polej (gdy przeczytacie pionowo trzy pierwsze wersy już będziecie wiedzieć co to MEG znaczy) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: A propos literatury 14.06.07, 22:41 bromden1 napisał: > może możetobyć?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: A propos literatury 14.06.07, 23:18 bromden1 napisał: > możeimoże o i to jest dobra odpowiedz, na obrastanie w piórka jak znalazł,we mgle Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: A propos literatury 14.06.07, 23:31 bromden1 napisał: > mgławica andromedy? nie,kometa bromdena... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A propos literatury 14.06.07, 22:36 bromden1 napisał: > Mocne > Ewentualnie > Gorzałę > > polej > (gdy przeczytacie pionowo trzy pierwsze wersy już będziecie wiedzieć co to MEG > znaczy) ojej dobrze, że podpowiedziałeś:D Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: A propos literatury 14.06.07, 23:09 a bo ta meg mnie zmyliła ćwiara jedna i teraz się robię hipertłumaczący Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A propos literatury 14.06.07, 23:11 bromden1 napisał: > a bo ta meg mnie zmyliła ćwiara jedna i teraz się robię hipertłumaczący o bromden przeczytał mój post! Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: A propos literatury 14.06.07, 23:13 a ona dalej obrażona. to przypadek. a jakby tamta wątek podłapała toby dopiero miała (się z pyszna) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: A propos literatury 14.06.07, 23:14 musisz przez to przejść będzie Ci wypominała przez około pół roku nawet jeżeli sam o tym zapomnisz, to ona Ci o tym przypomni:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: A propos literatury 14.06.07, 23:19 tylko pół roku? od razu widać, że równa babka :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A propos literatury 14.06.07, 23:36 bromden1 napisał: > a ona dalej obrażona. to przypadek. a jakby tamta wątek podłapała toby dopiero > miała (się z pyszna) kto? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: A propos literatury 15.06.07, 09:38 mendowata egzaltowana gimnazjalistka Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A propos literatury 15.06.07, 09:50 bromden1 napisał: > mendowata egzaltowana gimnazjalistka Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: A propos literatury 15.06.07, 12:16 na ogół nie mam tak złego zdania o ludziach, ale koleżanka meg naprawdę zasługuje (niestety) na taki skrót. chłopak zwyczajnie chciał zapytać o to, jak się można odwołać a ona od razu zaczęła po nim jeździć odsądzając go od wszystkiego. i te jej "ruskie". no straszna osoba po prostu. kończmy temat bo i tak za dużo postów Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A propos literatury 15.06.07, 12:31 bromden1 napisał: > na ogół nie mam tak złego zdania o ludziach, ale koleżanka meg naprawdę > zasługuje (niestety) na taki skrót. chłopak zwyczajnie chciał zapytać o to, jak > > się można odwołać a ona od razu zaczęła po nim jeździć odsądzając go od > wszystkiego. i te jej "ruskie". no straszna osoba po prostu. kończmy temat bo i > > tak za dużo postów ale to fajny temat jest:) a meg wsławiła się już wcześniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A propos literatury 15.06.07, 20:37 to już przestał być fajny temat a to forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=63653396&a=64269095 to ja już nie wiem co to jest:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: A propos literatury 15.06.07, 20:48 strzał rozpaczy to był. biedna meg. sama siebie musi dowartościowywać Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A propos literatury 15.06.07, 20:53 bromden1 napisał: > strzał rozpaczy to był. biedna meg. sama siebie musi dowartościowywać niech mi ktoś zrobi a jakimś programie skrzyzowanie furtado z kręglicką 20 lat młodszą bo na razie jak próbuje to sobie wyborazić to widzę małe, chude stworzenie z nienaturalnie dużą głową Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A propos literatury 15.06.07, 21:23 bromden1 napisał: > wodogłowie? to jest furtado images.askmen.com/galleries/singer/nelly-furtado/pictures/nelly-furtado-picture-2.jpg a to kręglicka gala.onet.pl/_i/nr09_06/ak01_d.jpg a to skrzyżowanie nicalbonic.blox.pl/resource/BRZYDKA.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: MEG 15.06.07, 19:40 Meg wydaje mi się jeszcze gorsza od np. fatso. Zamiast argumentów używa pyskówek i szczyci się tym, że zje sushi w Warszawie i obejrzy film w którymś z tamtejszych multikin. Ot, wielka miastowa, która wyrwała się z Białegostoku. Warszawiacy (także ci nowoprzybyli) mają kompleks wyższości nad mieszkańcami innych miast. Fakty i tylko fakty... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: MEG 15.06.07, 20:38 ostatnio miałam ostrą dyskusję na ten temat na innym forum Odpowiedz Link Zgłoś