bad_habit 13.09.06, 16:09 żebyś się mógł naprodukować twórczo... I jeśli masz coś do mnie,mów wprost!Bez owijania w bawełnę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lopadko Re: Lopadko-wątek dla Ciebie 13.09.06, 17:54 * Lepiej, żeby kobiety obracały igłą niż językiem. Tak powiedział Napoleon Bonaparte. Ktoś inny, niejaki Alfred Konar, zresztą zobacz sama wypowiedź która jest ukryta pod pod literą T pl.wikiquote.org/wiki/Kobieta napisałaś > I jeśli masz coś do mnie,mów wprost!Bez owijania w bawełnę... Właśnie nie owijam. Rzucam pytania a Ty ignorujesz. Nie lubisz mężczyzn? Nie podoba Ci się moje logo? Moja postać? Zamknij oczy i wyobraź sobie,że jestem księciem z bajki...albo przynajmniej normalny facet który zagościł w Twoje strony. Nie można tylko wiązać na polu snopki i doić krowy. To co -nalejesz mi kwaśnego mleka? > I jeśli masz coś do mnie,mów wprost!Bez owijania w bawełnę.. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Lopadko-wątek dla Ciebie 13.09.06, 18:39 > Właśnie nie owijam. Rzucam pytania a Ty ignorujesz. Nie lubisz mężczyzn? Nie > podoba Ci się moje logo? Moja postać? Zamknij oczy i wyobraź sobie,że jestem > księciem z bajki...albo przynajmniej normalny facet który zagościł w Twoje > strony. To bardzo ciekawe, co piszesz... Ja ignoruję Twoje pytania???Nie lubię mężczyzn???na forum???A po czym wnosisz??? Nie każdy ma czas na to, by siedzieć przed komputerem 24h/dobę i pisać na forum... Gdybym analizowała każdą wypowiedź osób odwiedzających to forum, gdybym była wredną, złośliwą, mściwą zołzą, dawno bym zmieniła to miejsce na forum ukryte lub zamknięte... Zauważ,że częściej (choć i tak rzadko) pojawiają się tu właśnie faceci!I Nie wiem więc co sugerujesz??? BTW Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
lopadko Re: Lopadko-wątek dla Ciebie 13.09.06, 18:54 ciekawe, ciekawe...forum milczy przez kilka dni, wydaje się, że umiera a gdy jakiś lopadko tam zawita to od razu Bad_habit odpisuje. Jednak siedzisz tam 24 godziny! Czy Ty nosisz habit, bo coś mówisz o ukrytym forum. Przeorycha Cię naciska? A to,że meżczyźni odwiedzają forum, to normalne. Taki tytuł "Kobiety Podlasia"! Poza tym blondynki boją się myszy, wróć... komputera. Ty nie jesteś zdaje się blondynką. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Lopadko-wątek dla Ciebie 13.09.06, 18:58 hehe,forum milczało bo:1)założycielka była w pracy 2)jeździ po Polsce i nie zawsze ma dostęp do komputera 3)częściej sprawdza pocztę niż zagląda na forum:) Nie, nie noszę habitu,mam na niego uczulenie...a poza tym mój nick oznacza coś innego i nie jest powiązany z zakonami,etc.:-D Nie(STETY), nie jestem blondynką,co za szczęście:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lopadko Re: Lopadko-wątek dla Ciebie 13.09.06, 19:22 e tam...wszystkie blondynki nie są be. gfx.filmweb.pl/p/40889/po.152838.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Lopadko-wątek dla Ciebie 13.09.06, 19:57 no ale ja nie jestem blondynką... Odpowiedz Link Zgłoś