Dodaj do ulubionych

Lopadko-wątek dla Ciebie

13.09.06, 16:09
żebyś się mógł naprodukować twórczo...

I jeśli masz coś do mnie,mów wprost!Bez owijania w bawełnę...
Obserwuj wątek
    • lopadko Re: Lopadko-wątek dla Ciebie 13.09.06, 17:54
      * Lepiej, żeby kobiety obracały igłą niż językiem. Tak powiedział Napoleon
      Bonaparte. Ktoś inny, niejaki Alfred Konar, zresztą zobacz sama wypowiedź która
      jest ukryta pod pod literą T

pl.wikiquote.org/wiki/Kobieta
      napisałaś > I jeśli masz coś do mnie,mów wprost!Bez owijania w bawełnę...

Właśnie nie owijam. Rzucam pytania a Ty ignorujesz. Nie lubisz mężczyzn? Nie
      podoba Ci się moje logo? Moja postać? Zamknij oczy i wyobraź sobie,że jestem
      księciem z bajki...albo przynajmniej normalny facet który zagościł w Twoje
      strony. Nie można tylko wiązać na polu snopki i doić krowy. To co -nalejesz mi
      kwaśnego mleka?
      > I jeśli masz coś do mnie,mów wprost!Bez owijania w bawełnę..

• bad_habit Re: Lopadko-wątek dla Ciebie 13.09.06, 18:39

> Właśnie nie owijam. Rzucam pytania a Ty ignorujesz. Nie lubisz mężczyzn? Nie
        > podoba Ci się moje logo? Moja postać? Zamknij oczy i wyobraź sobie,że jestem
        > księciem z bajki...albo przynajmniej normalny facet który zagościł w Twoje
        > strony.

To bardzo ciekawe, co piszesz...
        Ja ignoruję Twoje pytania???Nie lubię mężczyzn???na forum???A po czym wnosisz???

Nie każdy ma czas na to, by siedzieć przed komputerem 24h/dobę i pisać na forum...

Gdybym analizowała każdą wypowiedź osób odwiedzających to forum, gdybym była wredną, złośliwą, mściwą zołzą, dawno bym zmieniła to miejsce na forum ukryte lub zamknięte...
        Zauważ,że częściej (choć i tak rzadko) pojawiają się tu właśnie faceci!I
        Nie wiem więc co sugerujesz???

BTW
        Miłego dnia
        • lopadko Re: Lopadko-wątek dla Ciebie 13.09.06, 18:54
          ciekawe, ciekawe...forum milczy przez kilka dni, wydaje się, że umiera a gdy
          jakiś lopadko tam zawita to od razu Bad_habit odpisuje. Jednak siedzisz tam 24
          godziny! Czy Ty nosisz habit, bo coś mówisz o ukrytym forum. Przeorycha Cię
          naciska? A to,że meżczyźni odwiedzają forum, to normalne. Taki tytuł "Kobiety
          Podlasia"! Poza tym blondynki boją się myszy, wróć... komputera. Ty nie jesteś
          zdaje się blondynką.
          • bad_habit Re: Lopadko-wątek dla Ciebie 13.09.06, 18:58
            hehe,forum milczało bo:1)założycielka była w pracy 2)jeździ po Polsce i nie zawsze ma dostęp do komputera 3)częściej sprawdza pocztę niż zagląda na forum:)

Nie, nie noszę habitu,mam na niego uczulenie...a poza tym mój nick oznacza coś innego i nie jest powiązany z zakonami,etc.:-D

Nie(STETY), nie jestem blondynką,co za szczęście:-)
            • lopadko Re: Lopadko-wątek dla Ciebie 13.09.06, 19:22
              e tam...wszystkie blondynki nie są be.

gfx.filmweb.pl/p/40889/po.152838.jpg
              • bad_habit Re: Lopadko-wątek dla Ciebie 13.09.06, 19:57
                no ale ja nie jestem blondynką...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka