Dodaj do ulubionych

a moze Ikee na Augustowska?

IP: 212.33.74.* 12.08.02, 10:43
dlaczego w Bialymstoku nie ma sklepu Ikei? maja ladne rzeczy, w rozsadnych
cenach.moze zarobiliby tez podlascy producenci, gdbyby udalo sie zawrzec
jakies umowy z ta firma? producentow drewna i mebli jest na Podlasiu sporo.
Obserwuj wątek
    • chatka_ Re: a moze Ikee na Augustowska? 12.08.02, 10:57
      jestem za! Poki Ikea byla w centrum Warszawy to moglam sobie jeszcze cos
      przywiezc. A teraz, nawet bardzo po drodze, ale tylko tym co zmotoryzowani!
      • Gość: anka1 Re: a moze Ikee na Augustowska? IP: 212.33.74.* 12.08.02, 11:11
        Chatka ciesze sie ze jako jako przyszly prezydent Bialegostoku popierasz ta
        propozycje!
        • chatka_ Re: a moze Ikee na Augustowska? 12.08.02, 11:26
          O kurcze zapomnialam! Opalenizne juz mam, pierwszy punkt programu gotowy...
          choroba Sluggy na wakacjach, zdazy z calym programem przed wyborami? Inaczej
          leze na lopatkach!
          • Gość: anka1 Re: a moze Ikee na Augustowska? IP: 212.33.74.* 12.08.02, 11:34
            zdazy, spokojnie:)
            a jako drugi punkt wpisz: meble na kieszen przecietnej(-go) Bialostocczanki(-
            nina) i praca dla nich w Ikei. bo ceny w niektorych meblowych wziely sie chyba
            z sufitu.nie napisze gdzie, ale widzialam sofy po 7 tys. i wiecej. a Ikea jest
            przyjazna pod tym wzgledem.
            • chatka_ Re: a moze Ikee na Augustowska? 12.08.02, 11:48
              Pracy z duzo dla niej czy dla niego nie byloby , bo jak wiadomo obsluga z
              zasady w Ikei sporadyczna, ale u nas mogloby byc inaczej!
    • Gość: Rob27 Re: a moze Ikee na Augustowska? IP: *.mst.gov.pl 12.08.02, 12:04
      nie liczyłbym na to, że Ikea podpisze umowy z podlskimi producentami mebli...
      oni ciągną te mebelki ze Szwecji z tego co wiem
      • ralston Re: a moze Ikee na Augustowska? 12.08.02, 12:14
        IKEA mnie nie zachwyca, jeśli chodzi o meble. Ceny może i nie są wygórowane,
        ale jakość też nie zawsze. No i wzornictwo - jak patrzę na niektóre z tych
        mebli, to wątpię czy bym toto postawił w pokoju. Niektóre bardziej by mi do
        piwnicy pasowały... Chyba nie lubię stylu rustykalnego.
        Ja meble zamówiłem u stolarza w Wasilkowie i jestem z nich bardzo zadowolony.
        • Gość: koro Re: a moze Ikee na Augustowska? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 12.08.02, 12:39
          chatko pierwszy raz słyszę, że kandydujesz na prezydenta. bardzo dobry pomysł,
          choć miłośnicy bońkowej kucharki pewnie cię nie polubią.
          tymczasem zapomnijmy że zawita do nas ikea. za malutkie my som dla niej.
          • Gość: anka1 Re: a moze Ikee na Augustowska? IP: 212.33.74.* 12.08.02, 14:15
            Rals de gustibus non est...:)
            a malutkie jest piekne, niech to sobie Ikea uswiadomi:)
            • ralston Re: a moze Ikee na Augustowska? 12.08.02, 14:29
              Oczywiście - wszysko rzecz gustu, ale odnoszę wrażenie, że IKEA jest u nas
              trochę przereklamowana. Podobają mi się za to u nich tkaniny (zasłony, pościel
              itp.)
              • Gość: anka1 Re: a moze Ikee na Augustowska? IP: 212.33.74.* 12.08.02, 14:30
                i doniczki czasem maja fajne:)
                • Gość: flora Re: a moze Ikee na Augustowska? IP: 212.33.82.* 13.08.02, 08:06
                  Tak się składa, że ostatnio się tym interesowałam. I dla waszej wiadomośi -
                  Białystok nie jest w planach inwestycyjnych Ikei. Nas muszą Marki obsłużyć.
      • chatka_ Re: a moze Ikee na Augustowska? 12.08.02, 16:12
        Ze Szwecji to chyba tylko jest wzornictwo, a mebelki robia pewnie gdzies na
        Slowacji, tak jak miski w Polsce, swieczniki w Rumunii itd. POlscy producenci,
        podejrzewam, byliby dla nich za drodzy, ale moze bliskosc rynku wschodniego
        bylaby kuszaca? Watpie jednak ...to chyba nie ten styl, Ci to predzej te meble
        za 7 tys., najlepiej skorzane, kupuja :)
        • Gość: anka1 Re: a moze Ikee na Augustowska? IP: 212.33.74.* 13.08.02, 10:06
          ale moze w koncu i tam bizantyjskie gusta sie zmienia, przynajmniej u
          niektorych:)
          a do Marek to kawalek drogi i nie zawsze po drodze:)
          • Gość: alex Re:anka IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 16.08.02, 19:57
            oooo jestem w szoku ze wiesz gdzie najblizsza ikea...a myslalem ze
            jestes bardziej glupia..'
            plusujesz u mnie..
            • ralston Do Redakcji 17.08.02, 13:54
              Może by zdjąć tego idiotę z forum? Jak na razie jedynie pluć potrafi...
              • Gość: alex Re: Do ralston IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 17.08.02, 20:57
                ralston napisał:

> Może by zdjąć tego idiotę z forum? Jak na razie jedynie pluć potrafi...

jak ja jestem idiota?!! to ty jestes aligatorem....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka