jan381 04.08.05, 15:07 CZY TO FORUM UMIERA ,czy konkurencja innego forum je niszczy ,a gdzie nasz kochany "szop-pracz"nie chce już pisać, ani prać naszych gródeckich brudów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
and5 Re: CZY TO FORUM UMIERA 04.08.05, 15:44 Nie wiem czy umiera, ale na forum piszą przeważnie zawsze te same osoby. KOnkurencji na razie nie wiedzie się zbyt dobrze też:). Nie żebym się cieszył, ale ruchu dużego to tam też nie widać. Przeważnie te same osoby. A co do naszego "szopa pracza" to mnie też zastaanwia gdzie się on podziewa:). MOże szykuje już norę na zimę??:) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua23 Re: CZY TO FORUM UMIERA 04.08.05, 22:56 ja jestem nowa :D wystarczy wymyslec jakis ciekawy temat a zapewne odwiedzajacych i komentujach nie zabraknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: CZY TO FORUM UMIERA 04.08.05, 22:59 aqua23 napisała: > ja jestem nowa :D wystarczy wymyslec jakis ciekawy temat a zapewne > odwiedzajacych i komentujach nie zabraknie :) No właśnie. Tylko to nie taka łatwa sprawa wymyśleć ciekawy tamat:). Ale witamy witamy w naszych skromnych progach Odpowiedz Link Zgłoś