Gość: Tomasz84 IP: *.bsk.vectranet.pl / *.gazeta.pl 31.08.02, 00:07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: a ja zdalem Proficiency!!!:)) 31.08.02, 13:17 I coz to kogokolwiek obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelamb Re: a ja zdalem Proficiency!!!:)) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 00:03 Obchodzi, obchodzi. Tomku, wyrazy najwyższego uznania! Zwłaszcza, jeśli 84 to rok Twojego urodzenia - może to rekord Polski? :))). W jakiej szkole nauczyłeś się angielskiego tak dobrze? Czy ją polecasz? Powiedz, bardzo proszę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perkoz Re: a ja zdalem Proficiency!!!:)) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 14:30 A ja znam Tomka osobiscie! Siedze obok niego na ...fizyce ,niestety jego geniusz na mnie jakos splywac nie chce:( Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_84 Re: a ja zdalem Proficiency!!!:)) 03.09.02, 19:08 84 to koncowka mojej daty urodzenia:), a uczylem sie w Primie - najpierw u pani Ewy Majewskiej na kursie do Advanced, a potem przez rok na kursie do Proficiency u Antoniego Potyry, a w szkole mam pana Karczewskiego, ktory tez uczy w Primie. Wszyscy wymagali, trzeba bylo sie tlumaczyc z nieodrobionych prac domowych itd. PRIMA RULES!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_84 Re: a ja nie 03.09.02, 19:12 a kiedy zdawales, teraz? w sesji letniej? jakby nie bylo, mozna zawsze sprobowac jeszcze raz, chociaz to raczej kiepskie pocieszenie... Odpowiedz Link Zgłoś