Gość: ania IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.09.05, 21:17 Po raz kolejny... Od razu widać kto ma załatwione, a kto nie... Ale nie dam tym ... satysfakcji i będę zdawała do skutku. A mówi się że nie ma korupcji przy egzaminowaniu na prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-800 Re: jutro zdaję prawko IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.09.05, 21:19 Trzymam kciuki! Ja za piątym zdałem! Życzę powodzenia i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jutro zdaję prawko IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.09.05, 21:22 Jutro tez będzie piąty. A na czym cię oblewali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: jutro zdaję prawko IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.09.05, 21:50 Oj, już nie pamiętam. Ale na placu przeważnie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w@riat Re: jutro zdaję prawko IP: *.stnet.pl 14.09.05, 23:31 Aniu nie martw się zdasz napewno. Powiedz o której masz egzamin to przyjde popatrzeć :-P (mieszkam 300 metrów od wordu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: jutro zdaję prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:05 Wiesz bardzo latwo jest wszystkich osadzac o korupcje tylko moze sie zastanow czy powinnas?Wydaje mi sie ze przebieg egzaminu krytykuja osoby, ktore nie zdaly.Zgodze sie, ze nie wszyscy egzaminatorzy sa wspaniali ale to tylko ludzie!Aco do zalatwiania prawa jazdy...ja jakos bez znajomosci protekcji i czego sobie jeszcze wymyslisz zdalam bez problemu za pierwszym razem;)atmosfera moze nie byla zbyt przyjemna ale coz..wsrod moich znajomych wiekszosc zdala bez problemu a jeli ktos oblal bo nie zapial pasow...no coz rozumiem stres itd.ale ta sa naprawde wazne kwestie!!A jezeli ktos oblewa na placu bo najedzie na linie czy mu samochod zgasnie pare razy to po prostu nie umie tych manewrow!Zastanow sie moze powinnas wykupic dodatkowa lekcje u innego instuktora bo sa przeciez lepsi i gorsi!!LUDZIE PRZESTANCIE SIE WZAJEMNIE STRASZYC TYM EGZAMINEM BO TO NAPRAWDE NIE JEST TAKIE STRASZNE!!!mowi to osoba ktora nie ma do jazdy jakiejs specjalnej smykalki i wyjezdzila przed egzaminem 30 regulaminlowych godzin;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: jutro zdaję prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 17:27 Masz rację. Nie chcę wmawiac ludziom, że nie ma korupcji, bo nie chcę się osmieszać;) ale ja zdałam egzamin za pierwszym razem, wzięłam dzien wczesniej dwie godziny dodatkowe, bo mi zabrakło i zrobiłam wszystkie manewry bezbłędnie bez poprawek. Pisemny bezbłędnie. Tymczasem na egzaminie na placu czekając na swoją kolej nasłuchałam się zbulwersowanych zdających, którzy wsciekali się, że nie zdali ileśtam razy, bo egzaminator pewnie chce w łapę. Zaraz potem najezdzali na linie, potrącali słupki, po łuku jechali tak, że linia byla dokladnie między kołami. A jedna delikwentka w ogole wyjechała z łuku i zatrzymała się gdzies 10 metrow od. Od tego czasu staram się dzielić opinie i pretensje przez dziesięc. Z pewnością łapówkarstwo w tej dziedzinie istnieje i ma się dobrze, ale z drugiej strony wielu zdających powinno zamiast prawa jazdy dostać zakaz zblizania się do samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jutro zdaję prawko IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 15.09.05, 23:59 Tak, wasze opinie są po części prawdziwe, a po części nie. Egzaminatorzy z tego żyją, że oblewają, albo nie wszystko widzą (jak dostaną w łapę)... Mogę nawet napisać którzy, ale nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś