Gość: jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:40 w kioskach od rana, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: Wtorek" Nasz Dziennik"płyta z filmem "NOCNA Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:00 Mnie to najbardziej ciekawi, jak te wszystkie babcie w moherkowych beretach odtworza sobie ten film :) Prędzej powieszą na ścianie bo ładnie sie mieni w słoneczku. Odpowiedz Link Zgłoś
wanad31 Re: Wtorek" Nasz Dziennik"płyta z filmem "NOCNA Z 20.09.05, 08:12 Gość portalu: on napisał(a): > Mnie to najbardziej ciekawi, jak te wszystkie babcie w moherkowych beretach > odtworza sobie ten film :) Prędzej powieszą na ścianie bo ładnie sie mieni w > słoneczku. Na spedach "baćki" Tadeusza widziałem również mlodzież w moherkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightmare Re: Wtorek" Nasz Dziennik"płyta z filmem "NOCNA Z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:23 Kupiłem, obejrzałem, choć pamiętam tę "nocną zmianę" dobrze. Wtedy nawet ją popierałem.Kolejny dowód na to, jak wiele zależy od mediów. Żygać się chce na to wszystko... Babciom w moherkach to się już raczej nie przyda, ale młodzi powinni to sobie obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Jędrzejewski Doskonały dokument.Gorąco polecam !!! Rewelacja !! IP: *.piasta.pl 21.09.05, 14:44 Każdy powinien obejrzeć przed wyborami. Można tam zobaczyć prawdziwe oblicze polityków którzy nadal działają w polityce. Zwłaszcza Tusk i Rokita grają tam "role życia " :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Doskonały dokument.Gorąco polecam !!! Rewelac IP: *.elpos.net / *.elpos.net 22.09.05, 22:30 Potwierdza się stare porzekadło o pływaniu w mętnej wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa NOCNA ZMIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:22 www.monitorpolski.com/kino/NocnaZmiana.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisek Re: jola! IP: 212.33.77.* 22.09.05, 23:42 weź Ty se Die Harda obejrzyj! I sciskaj kciuki za Brusika! Bo tam przynajmniej jest na co patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś