Dodaj do ulubionych

Wtorek" Nasz Dziennik"płyta z filmem "NOCNA ZMIANA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:40
w kioskach od rana,
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: Wtorek" Nasz Dziennik"płyta z filmem "NOCNA Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:00
      Mnie to najbardziej ciekawi, jak te wszystkie babcie w moherkowych beretach
      odtworza sobie ten film :) Prędzej powieszą na ścianie bo ładnie sie mieni w
      słoneczku.
      • wanad31 Re: Wtorek" Nasz Dziennik"płyta z filmem "NOCNA Z 20.09.05, 08:12
        Gość portalu: on napisał(a):

> Mnie to najbardziej ciekawi, jak te wszystkie babcie w moherkowych beretach
        > odtworza sobie ten film :) Prędzej powieszą na ścianie bo ładnie sie mieni w
        > słoneczku.

Na spedach "baćki" Tadeusza widziałem również mlodzież w moherkach

• Gość: nightmare Re: Wtorek" Nasz Dziennik"płyta z filmem "NOCNA Z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:23
      Kupiłem, obejrzałem, choć pamiętam tę "nocną zmianę" dobrze. Wtedy nawet ją
      popierałem.Kolejny dowód na to, jak wiele zależy od mediów. Żygać się chce na to
      wszystko... Babciom w moherkach to się już raczej nie przyda, ale młodzi powinni
      to sobie obejrzeć.
    • Gość: A.Jędrzejewski Doskonały dokument.Gorąco polecam !!! Rewelacja !! IP: *.piasta.pl 21.09.05, 14:44
      Każdy powinien obejrzeć przed wyborami. Można tam zobaczyć prawdziwe oblicze
      polityków którzy nadal działają w polityce. Zwłaszcza Tusk i Rokita grają
      tam "role życia " :D
      • Gość: Z.P. Re: Doskonały dokument.Gorąco polecam !!! Rewelac IP: *.elpos.net / *.elpos.net 22.09.05, 22:30
        Potwierdza się stare porzekadło o pływaniu w mętnej wodzie.
    • Gość: ewa NOCNA ZMIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:22
      www.monitorpolski.com/kino/NocnaZmiana.html
    • Gość: zdzisek Re: jola! IP: 212.33.77.* 22.09.05, 23:42
      weź Ty se Die Harda obejrzyj! I sciskaj kciuki za Brusika! Bo tam przynajmniej
      jest na co patrzeć.
      • kumys Re: jola! 23.09.05, 13:27
        a wypowiedz Kuronia!!!
        Hanba!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka