Dodaj do ulubionych

Na Jurgiela zgłosuje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:56
Wymyśliłam, że zagłosuje na Jurgiela (nr. 1 na PiS). Bo ma fajna reklame, bo
nie pcha sie na ekran, bo pracuje a nie opowiada o jak walczył z komuną 25
lat temu (Tyszkiewicz - haft), bo PiS zrobi porządek ze świętymi krowami
SLD/PSL (np. w nas w TVB).
Wiem że zaraz zaatakuja mnie oddziły szybkiej reakcji PO - qoofle i inne
dyżurne z WSAPu.
Na początku miało byc PO - ale nie znalazłam nikogo na liscie godnego głosu.
Nie wiem na kogo głosować do Senatu, bo nie chce marnowac głosu na babcie co
ledwo juz mówią lub zasłużonych działaczy, albo narcyzów w syrenkach.
Obserwuj wątek
    • fiat_lux Re: Na Jurgiela zgłosuje 20.09.05, 20:58
      w naszym miescie brakuje kogos kto by zrobil porzadek ze swietymi swietymi krowami
      a nie co poprosza to zaraz placyk sie znajdzie pod palacyk
      • Gość: Yoda Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:05
        W baiłym to już tradycja: placyk albo kamienniczka z dużą znizką dla swoich,
        Jakoś tak sztab Tyszkiewicza nie wypowiedział sie na temat starań o kamiennice
        za grosze dla Wydawnictwa Kandydata od Tura.
    • Gość: dr zuza Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.simpull.com / 63.70.62.* 20.09.05, 21:04
      ok, jurgiel moze byc. a co z senatem - bedziesz glosowac na wasacza putre?
      • Gość: Mysia Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:08
        Głosuje na ludzi (chce) nie na partie - o Putrze nic nie wiem i jakoś mi nie
        leży. Macie jakiegoś fajnego kandydata/kandydatke ale:
        1. W "normalnym wieku" - to nie dyskrymianacja ale nad krajem trzeba ciężko
        popracowac
        2. NIe z rodu komuszego.
        • Gość: dr zuza Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.simpull.com / 63.70.62.* 20.09.05, 21:41
          Gość portalu: Mysia napisał(a):
          > Głosuje na ludzi (chce) nie na partie - o Putrze nic nie wiem i jakoś mi nie
          > leży. Macie jakiegoś fajnego kandydata/kandydatke

ja nie mam ale dopiero od niedawna sie rozgladam. a przed pisem odstrasza mnie
          wlasnie ten putra - nie dosc ze wasacz jak z czasow Zagloby i pana
          Wolodyjowskiego, to i preferuje model rodzinny z tamtych czasow: 8-ro dzieci...
          Boze Drogi! Toz to wymarzony kandydat LPR i ojca Rydzyka, ale nie nowoczesnej
          parti XXI wieku!
          • Gość: Mysia Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:45
            Jer też chciałabym mieć duuużo dzieci i wcale nie uważam sie za XIX wiek:)
            Single i 2+1 to jest passe:) Ale Putra mi nie leży :)
            • Gość: dr zuza Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.simpull.com / 63.70.62.* 20.09.05, 21:49
              Gość portalu: Mysia napisał(a):
              > Jer też chciałabym mieć duuużo dzieci

czyzbys palnowala przebic pana putre? ;)
              • Gość: Mysia Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:51
                chyba nie dam rady:)
                • Gość: dr zuza Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.simpull.com / 63.70.62.* 20.09.05, 21:54
                  tym bardziej, ze byc moze on jeszcze nie powiedzial ostatniego slowa :)))
                  • Gość: Mysia Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:56
                    A TY na kogo oddasz głos?
                    • Gość: dr zuza Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.simpull.com / 63.70.62.* 20.09.05, 22:06
                      sama jeszcze nie wiem. bylam zdecydowana na kogos z platformy, ale ten tefelski
                      troche mnie zdenerwowal.
                      • Gość: Mysia Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:07
                        Tak czy inaczej wygląda na to,że NASI beda rządzić. Pozdrawiam i dobranoc.
                        • Gość: dr zuza Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.simpull.com / 63.70.62.* 20.09.05, 22:09
                          pa, pa :)
      • Gość: kora Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.09.05, 18:01
        A może mi wyjaśnisz, co w nim jest tak fascynującego, oprócz kartoflowatego
        nosa i chamskiego spojrzenia??? Pogięło was z tym Jurgielem, czy co? Na jakichś
        młodych ludzi byście głosowali. Jurgiel się już 'nachapał", teraz niech zarabia
        ktoś inny- młody. Takie jest moje zdanie.
    • Gość: po i przed Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:56
      ja miałen na PO ale też zagłosuję na PiSa Jurgiela niech koalicja pokaże co
      potrafi ale do wejścia Podlaskiej listy PO do sejmu to ja reki nie przyłożę !!!
    • Gość: juri Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.09.05, 20:22
      ja tez
      • Gość: 3ci Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:04
        to już nas trzy osoby:)
        • Gość: kozioł Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: 212.33.64.* 22.09.05, 10:39
          Ale ten pan był Preziem Białego i zrobił nic. Był też w parlamencie i również
          dokonał nic. Nie umie też sklecić zdania po Polsku a wygląda jak Piast
          Kołodziej oderwany na chwilę od montowania dopiero co wystruganego koła w
          swojim wozie drabiniastym. Prawica OK ale może nie konkretnie ten osobnik.
          • Gość: pissssplisss Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:14
            :) hihihi Nic nie zrobił ? to jak nazwać to NIC co robi TUR + KLIM +
            Tyszkiewicz + PO ... brakuje słow
            JA mam inne zdanie i dlatego zamiast na PO (pierwszy pomysł) zagłosuje na
            PISuary i to własnie na Jurgiela bo .... wygląda jak wygląda ale pracuje jak
            pracuje. Jak chcesz koziołku przystojniaka to głosuj na SLD - tam jest aż 2
            sztuki - specjelnie Kwach przygotował ich dla takich koziołków jak Ty, albo
            wyślij smsa na jakoegoś mistera w polsacie jak nie widzisz różnicy
    • Gość: zibi Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: 213.25.91.* 22.09.05, 11:32
      Oj, ludzie. jak wy mało wiecie o tych, na których chcecie oddać swój głos...
      czytajcie chociaz gazety lokalne, to może przynajmniej nie będziecie sie
      kierować wąsami, grzywką czy dziećmi kandydata, bo to ma tyle wspólnego z jego
      kompetencjami, co wasza wiedza z rzeczywistością, czyli dokładnie nic. czy nie
      zauwazlisliscie, że wymieniani przez was panowie nie prowadza żadnej kampanii
      poza plakatową, że nikt nic nie wie o ich zdolnościach ani programach?? I
      chcecie oddać na nich głos? To poczytajcie w prasie sprzed 2003 r. o aferach z
      ich udziałem.
      • Gość: pisssplisss Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:15
        no tak jurgiel to ma dużo dzieci i łysine - wiem dużo i skuterkiem jeździ, A
        jakie to on zrobił afery -rzucił papierek na podłoge ?
        • shiva772 Re: Na Jurgiela zgłosuje 22.09.05, 13:06
          Tak tak głosujcie na niego... tylko nie narzekajcie potem że Białystok to
          dziura lub zaścianek. Ile razy widzieliście go na mównicy w sejmie? Czy nikt
          nie zauważył że ten faciu nie umie się nawet wysłowić? chyba jednak
          potrzebujemy tu ludzi młodych, dynamicznych z pomysłami a nie takich popychadeł
          bez żadnej idei jak Jurgiel.
          • Gość: uuu Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:12
            tylko te bajki o "młodych dynamicznych" macie Olejniczaka - kierowanego z
            tylniego siedzenia. W polityce trzeba czasem doswiadczenia. Mi się jego
            reklamówka podobała i głosuje na niego - moze Polski to nie naprawi ale za 4
            lata może kandydaci nie beda nas katować scenkami al'a PO "yu sie wszystko
            zaczeło" " a tu się wszystko skończy" - cmentarz.
          • Gość: Y do shiva772 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:14
            Już byli tacy co 10 lat temu wybrali na prezia opalonego przystojniako co
            ładnie mówił, ja dziękuje wysiadam, wasze kryteria światczą tylko o waszych
            kompleksach.
            • shiva772 Re: do shiva772 22.09.05, 14:20
              A o was świadczy "światczy", kimkolwiek jesteście. Ja jestem w liczbie
              pojedyńczej...Jurgiel to popychadło i prymityw. Mówiąc bez ogródek.
              • Gość: ja Re: do shiva772 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:23
                rozumiem że znasz Krzyśka osobiscie i zasłużył na takie określenia,
                pis mi wisi ale takie chamskie teksty swiad(t)czą tylo o autorze co nogami
                przebiera bo jego komuszki pod kreską:)

sprawdź przecinki i napisz
                • Gość: kozioł Re: do shiva772 IP: 212.33.64.* 22.09.05, 14:49
                  Pisspliss:

Na lewiznę nigdy nie głosowałem i nigdy nie zagłosuję. Nawet gdyby wystawili
                  Pamelę Anderson (swoją drogą ich kandydatce, Pani Ch. nic nie brakuje... Ale to
                  nie wybory Miss Podlasia) Ale prawica to nie tylko Pan J.

A Pan J.popiera swego kolegę, który niby był w prawicy a teraz się całkiem
                  zeszmacił i startuje jako senacio z listy psl.

Dla mnie wystarczy.
                  • Gość: ja Re: do shiva772 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:00
                    jasno napisane :)
                • shiva772 Re: do shiva772 22.09.05, 15:13
                  Rozmawiałam kiedyś z człowiekiem osobiście oraz słyszałam jego "wspaniałe"
                  lotne wypowiedzi tu i tam. To wystarczy. To określenie o przebieraniu nóżkami
                  takie typowe dla zatwardziałych homofobów...Wogóle nie głosuję w tych wyborach -
                  a w następnych znowu moi będą górą. Poczekamy.
                  • Gość: ja ooooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:59
                    Rozmawiałaś raz osobiście i już takie określenia !
                    to tyko utwierdza mnie że normalni głosuja na Jurgiela lub innych, chamy,
                    burali i postsowietikusy siedzą w domu i pluja na wszystko co TV zapoda.
                    Tak jest i jeszcze jakis czas będzie.
                    • Gość: szrh Jurgiel jest git IP: *.red.bezeqint.net 23.09.05, 12:38
                      ja tez bym glosowala na Jurgiela, gdybym w Polsce byla. To bardzo przyzwoity i
                      myslacy o innych ludziach facet.
                      • Gość: ula Re: Jurgiel jest git???????????????????????? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.09.05, 18:05
                        A to ciekawe- myśli o ludziach????????? Może wymienisz jakiś konkretny
                        przykłąd - oprócz oczywiście bliskiej rodziny Jurgiela, o której faktycznie
                        myśli. O rodzinę trzeba dbac i on tę zasadę właśnie wyznaje.
                    • Gość: Uka Re: Opanuj się trochę! IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.09.05, 18:08
                      A, przepraszam Jurgiel zapłacił ci jakiś nędzny grosz za wyzywanie ludzi od
                      komuchów?? Niestety, znam Jurgiela od kilku lat (głosowałam na niego w
                      poprzedniej kadencji) i niestety, nie moge o nim powiezieć jednego dobrego
                      sowa.
                      Poza tym, że siedzi pod sutanną u biskupa Ziemby, wspiera każda inicjatywę
                      kościoła, sam nie myśli i wykorzystuje ludzi, nie mogę o nim nic więcej
                      powiedzieć. Dobrego.
            • Gość: Kora Re: do shiva772 IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.09.05, 18:03
              A twój gust o tobie!
    • alex.4 Re: Na Jurgiela zgłosuje 23.09.05, 17:40
      Jurgiel dokonał olbrzymich strat w finansach uniwerstytetu. To ko absoluutnie
      skreśla
      • Gość: mimochodem Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 23.09.05, 17:48
        A to ciekawe, bo nie słyszałem. Jakich strat? Jeśli mozna to fakty.
    • Gość: Uka Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.09.05, 17:59
      A jaki ma nos - jak typowy kartofel. A jakie to chamidło! Znam go niestety
      osobiście, choć na szczęście rzadko go widuję. Współczuję serdecznie wyboru
      Bądź opewna jednego: nikt ci za ten wybór nie podziękuje, a już ostatnim, który
      to uczyni będzie samEkscelencja Jurgiel. Pozdrawiam.
      • Gość: ja Re: Na Jurgiela zgłosuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 14:24
        no tak racja, nos zdecydowanie przedzkadza, jak rozkradali podlaskie zakładu i
        Jurgiel interweniował to nos jakos nie przeszkadzał...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka