Gość: kika IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 02.10.05, 20:01 ktowie co gdzie i kiedy??? informacje są dość ogólnikowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: QQ Re: Marsz pamięci w Białymstoku IP: *.cs.bialystok.pl / *.085.pl 02.10.05, 20:05 Wyczytane na stronie internetowej I LO: W poniedziałek o godzinie 8.15 spotykamy się wszyscy - dyrekcja nauczyciele i uczniowie na szkolnym dziedzińcu. Po wspólnej modlitwie klasy spotkają się z wychowawcami. Około godziny 9.30 wyjdziemy pod kościół Farny, by wspólnie przejść w Marszu Milczenia do kościoła św. Rocha. Weźmy ze sobą znicze i kwiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleeeee Re: Marsz pamięci w Białymstoku IP: *.elpos.net / *.elpos.net 02.10.05, 20:10 czy to dotyczy calego bialegostoku czy tylko mlodziezy z ILO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lui Re: Marsz pamięci w Białymstoku IP: *.piasta.pl 02.10.05, 23:27 echhh z tego co slyszlalm 1LO ale nikt Ciebie nie wygodni ja nie jestes z ilo po prostu u nas nie ma jutro lekcji, bo to chyba naturane, watpie czy moje panie profesor bylyby w stanie lekcje prowadzic :( Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Marsz pamięci w Białymstoku 03.10.05, 09:18 nie tylko I LO, wiem, że IV się wybiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Żaba Re: Marsz pamięci w Białymstoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:18 Nigdzie nie było żadnej informacji a około 10 środek miasta się zakorkował. Zgineli ludzie, urządzamy marsze- super, tylko można by było ostrzec o tym w radio, czy coś. Albo urządzić to na miejscu wypadku, a nie w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś