Gość: lalalala IP: *.elpos.net / *.elpos.net 13.10.05, 22:01 troche to dziwne moim zdaniem to uczniowiepowinni sie krepowac nauczycieli a nuie anuczyciele uczniow-belfer tez czlowiek i piwo mu sie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ksa Co w tym dziwnego IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.10.05, 09:50 Moim zdanie, to miłe jak idziesz do pubu i spotykasz np. faceta od jez. niemieckiego...myslę, że on i tak nie chodzi po knajpkach, ale co tam. Np. młode panie nauczycielki są w porządku. Z nauczycielami z VI Lo z reguły da się pożartować i są bardzo sympatyczni. Skoro młodzież jest dorosła, czego ma się wstydzić, w końcu sama odpowiada za swoje zachowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Święto belfra IP: *.euro-net.pl 14.10.05, 15:04 ... najlepiej uczyc sie ... ale zeby patrzenie na picie to nie nauka...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d14b0ll0s Re: Święto belfra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 17:00 Jak ktos wstydzi sie wypic przy uczniach, to jest dupa zoledna i moze powinien sobie darowac zawod, w ktorym trzeba wystepowac przed grupa wieksza niz 2 osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Święto belfra IP: *.bsk.vectranet.pl 14.10.05, 22:50 Żenada!!! Co to za "artykuł" z okazji swięta; że nauczycielka robi zakupy i prowadzi dziecko do przedszkola. Boże!!! Jestem w szoku!!! Mam nadzieję, że autorka nie dostała za te wypociny honorarium!!! Całe szczęście, że jestem już po piwie dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Święto belfra 15.10.05, 12:35 Te wszystkie uroczystości odbyły się w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincek Re: Święto belfra IP: 195.177.196.* 15.10.05, 12:53 znaczy sie jak? w czwartek uroczystosci, a w piatek CO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincek Re: Święto belfra IP: 195.177.196.* 15.10.05, 13:56 Czyli wychodzi na to, ze piatek wolny, czwartek prawie wolny a podatnicy bula... A ja juz w swej wrodzonej naiwnosci mniemalem, ze komunistyczne przywileje w stylu Dnia Nauczyciela czy Barborki odeszly juz jak Gierek z Bierutem... Odpowiedz Link Zgłoś
departament_dekoracji błąd autorki czy korekty? 15.10.05, 09:35 nieźle - pisze się razem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincek jedno pytanko IP: 195.177.196.* 15.10.05, 11:51 "Dzwonek na przerwę. Pokój wypełniają nauczyciele. (...) Wszyscy odświętnie ubrani są (przed godziną skończyła się uroczystość związana z Dniem Nauczyciela)." zaraz, zaraz - z tego fragmentu to wwywnioskowalem ze Dzien Nauczyciela nie jest juz dniem wolnym od zajec jak onegdaj bywalo - prawda li to, czy falsz? Odpowiedz Link Zgłoś