apollyon 20.10.05, 19:58 Koniec świata zbliża się nieuchronnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burak-cukrowy Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 20.10.05, 20:02 apollyon napisał: > Koniec świata zbliża się nieuchronnie. po czym wnosisz taką datę ? otrzymałeś jakąś wizję , przekaz ,transmisję czy też proroctwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 20.10.05, 20:05 Zostało objawione aniołowi szóstemu, teraz zaczynamy wprowadzać koniec rządów demonkracji. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 20.10.05, 20:02 czy beda tego dnia jakies imprezy i koncerty? czy tez organizujesz to na wzor sylwestra wg prezydenta tura? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 20.10.05, 20:04 Sylwestra będziesz miał 11 Listopada, jak się zmieni rząd, a Lepper zostanie prezydentem od 12 Listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 20.10.05, 20:11 A czy aby tego Carlsberga nie odwołałeś? Bo już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 21.10.05, 16:44 Nie odwołany. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux meteoryt spadnie 3 czerwca, albo w lipcu 20.10.05, 20:12 albo w ogole. biada! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=24748349&a=26150384 Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 To juz było.... aniołku nie kompromituj się 20.10.05, 20:26 po raz kolejny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.10.05, 20:26 A zakończenie końca świata na kiedy jest przewidywane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:47 transmisja bedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.10.05, 21:58 jakieś telebimy na rynku kosciuszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smentek Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 17:12 Czy prócz telebimów będą darmowe kiełbaski z rożna? A może Tur wystąpi topless? Albo pani Bochniarzowa? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 21.10.05, 16:34 Transmisji będziesz miał pod dostatkiem. Będzie tylko jeden program w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grekzorba Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 17:03 apollyon napisał: > Transmisji będziesz miał pod dostatkiem. Będzie tylko jeden program w telewizji ... a spikerka na początku programu będzie mówiła: "Dzień dobry, ukochany Panie Prezydęcie!" zaś na zakończenie - "Miłych snów, Kochany Panie Prezydęcie! Bo tylko prezydęt będzie miał telewizor. Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 21.10.05, 16:39 Zakończenie nastąpi w 2009 roku, kiedy wszyscy będą krzyczeć: Pokój i bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smentek Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 17:10 A program, jaki program jest przewidywany? Na trzy lata się zapowiada, to może jakies atrakcje się znajdą! Czy kolejne ciekawostki będą zapodawane na przykład w formie bezpłatnych broszurek, coś w formie "Super TV"? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 21.10.05, 20:30 W programie będzie mowa o Bogu. Będzie mówiono co On potrafi, jaki jest Wielki i Potężny, jaki Sprawiedliwy itd. Telewizja będzie bezpłatna i w dodatku nie będziesz potrzebował do tego prądu, aby ją oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.dyn.sprint-hsd.net 23.10.05, 22:42 apollyon napisał: > W programie będzie mowa o Bogu. Będzie mówiono co On potrafi, jaki jest Wielki > i > Potężny, jaki Sprawiedliwy itd. Telewizja będzie bezpłatna i w dodatku nie > będziesz potrzebował do tego prądu, aby ją oglądać. To teraz telewizory beda na korbke? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 21.10.05, 13:21 Cos dla aniołka: wiadomosci.onet.pl/1182990,69,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 21.10.05, 16:42 Eee, ja nie astrolog. Ale wiem jak umrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smentek Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 17:07 Tobie się chyba pomieszało z zimą - ona się zbliża bardzo, ale to bardzo nieuchronnie. A i do wiosny z każdym dniem bliżej, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 21.10.05, 20:28 A czemu miałoby się pomieszać z zimą? Przecież każdy wie, że idzie zima, ale nie każdy wie, że idzie zagłada tego świata. I do 2009 roku z każdym dniem jest też coraz bliżej, i do 3009 także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olojedyny Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 20:04 tiaaa.. A w Moskwie kazdy wie jak oddzielic spirytus od politury,natomiast nie kazdy wie kiedy i na co umarl Puszkin ;)) Okrutny jestes w swoim pisaniu o tym koncu Swiata.Siostra mi juz do szkoly przestala chodzic..mowi ,ze w takim razie nie ma sensu.Destrukcja,dyspepsja i defloracja... ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smentek Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 20:41 Uś, co pan mnie idziesz mówić...? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 23.10.05, 08:02 A no to, że w 2009 roku nastąpi wojna Armagedonu, a w 3009 zmartwychwstanie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.dyn.sprint-hsd.net 23.10.05, 22:47 apollyon napisał: > A czemu miałoby się pomieszać z zimą? Przecież każdy wie, że idzie zima, ale ni > e > każdy wie, że idzie zagłada tego świata. I do 2009 roku z każdym dniem jest też > coraz bliżej, i do 3009 także. To jak nastepna data to rok 3009, to daj sobie i innym spokoj i sie nie osmieszaj. Ja mysle, ze do 3009 roku, to nawet i z dzungli nie beda juz wierzyc w zadne czary mary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: termos Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 09:10 A ponoć w styczniu 2006 terroryści zrzucą 50000 tysięcy bomb nuklearnych. Celami mają być Nowy Jork i Jerozolima i ma nastąpić koniec świata i kosmici mają nas przed tym ostrzec. Tak jest zapisane w kodzie Biblii. Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 23.10.05, 08:06 I nie radzę wam, byście klękali przed krzyżami, czy innym bożkami, po 1 Listopada. One was zeżrą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 09:01 Jednego mojego kolegi to te bożki na pewno nie zeżrą bo dostaną okrutnej sraczki: jest żylasty i się nie myje a więc śmierdzi! Ja na ich miejscu bym nie ryzykował! A ty apollyon, co żresz ma śniadanie? P.S. A jak się nie klęknie to też zeżrą czy jak? Nieprecyzyjny jesteś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 23.10.05, 11:22 >I nie radzę wam, byście klękali przed krzyżami, czy innym bożkami, po 1 >Listopada. One was zeżrą. Jak się nie będzie czciło krzyża, ani bożków, ani przed nimi klękało, ani do nich modlono, to po co mają żreć tego, który tak zrobi? Wszystkie te drewnianie, marmurowe, żelazne, i inne bałwany będą zmienione w szczury. Przywódcą katolików jest Szczur{{{Rat}}}, więc będą im dane szczury. Ja na śniadanie żrem różnie, raz kanapki, raz placki, albo naleśniki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w@riat Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.stnet.pl 23.10.05, 09:07 Już przeżyłem anioła piątego, anioła szóstego to i Ciebie przeżyje.... Oni też krzyczeli ,że będzie koniec świata i co ? I jeden wielki H... nic się nie stało. A ja przestałem do szkoły chodzić ;) A ja bym sprawdził jego IP czy nie ma paru kont na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 23.10.05, 11:16 Ja jestem aniołem piątym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w@riat Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.stnet.pl 23.10.05, 11:43 To co twoje przepowiednie się nie sprawdzają. Koniec świata miał być już dawno jak pamiętam. Potem zrzuciłeś całą winę na szóstego. A znowu ty powracasz? Hańba i wstyd po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 23.10.05, 12:32 Coś ci się pomyliło, nie pisałem wtedy, że miał być koniec świata. A kto zrzucił i jaką winę? Skąd to wytrzasnąłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w@riat Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.stnet.pl 23.10.05, 12:54 Na początku byl aniol piąty który twierdził ,że któregoś tam dnia przybedzie anioł szósty i będzie wielka apokalipsa z jego powodu. Potem wparował anioł szósty nic się nie stało a zagłada ziemi przesunięta o parę lat. Więc wytłumacz mi oco dokładnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 23.10.05, 13:12 Nie. Anioł szósty już od dawna mówił o apokalipsie. Potem wparował anioł piąty i anioł piąty, czyli ja mówił, że 1 Listopada nastąpi rozpoczęcie końca świata. Mówił o tym, że anioł szósty rozpocznie wtedy z drugim świadkiem, aniołem siódmym i będą prorokować o Bogu i o plagach: Ap 11:3 Bw "I dam dwom moim świadkom moc, i będą, odziani w wory, prorokowali przez tysiąc dwieście sześćdziesiąt dni." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w@riat Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.stnet.pl 23.10.05, 15:38 Czyli jesteś pod postacią normalnego człowieka z duszą anioła szóstego? W takim razie jak ci sie to objawiło? Skąd wiesz ,że nim jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 23.10.05, 16:10 Nie anioła szóstego, ale piątego. To Bóg daje zrozumienie kim się jest i jak zechce otwiera przed tobą drzwi. Przede mną otworzył i tak się dowiedziałem. Najpierw mi było objawione, że jestem aniołem piątym, a później, że Apollyonem. W biblii pisze o mnie: Ap 9:11 Bw "(11) I miały nad sobą jako króla anioła otchłani, którego imię brzmi po hebrajsku Abaddon, po grecku zaś imię jego brzmi Apollyon (Niszczyciel)." Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon999 pieprzony podszywacz 23.10.05, 16:22 co ty łajzo wiesz o plądrowaniu wiosek i targaniu ziemi ogniem? czas apokalipsy bliski, ale nie rób nam łajzo wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: pieprzony podszywacz 23.10.05, 16:49 Szykuj się na ogień, bo będzie go wiele, ale najpierw niech powieje i zatrzęsie ziemią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w@riat Re: pieprzony podszywacz IP: *.stnet.pl 23.10.05, 19:12 O patrzcie patrzcie anioły się kłócą :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: pieprzony podszywacz 23.10.05, 19:23 Nie anioły, tylko anioł z pieprzonym podszywaczem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.dyn.sprint-hsd.net 23.10.05, 23:12 Autor: apollyon: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. Zakończenie nastąpi w 2009 roku, kiedy wszyscy będą krzyczeć: Pokój i bezpieczeństwo. A moze ty jestes niedobitkiem komunistycznym? Kiedys byly plany piecioletnie, a teraz kreujesz czteroletni? To Bog cierpi na brak czasu i nie moze zakonczyc swiata w jeden dzien? A moze on tez komunista? Stworzenie swiata zajelo mu tylko 7 dni, a zakonczenie 4 lata? A moze nauczyl sie opier.....? apollyon napisał: A no to, że w 2009 roku nastąpi wojna Armagedonu, a w 3009 zmartwychwstanie ludzi. To jak koniec swiata bedzie w 2009, to skad sie wezmie rok 3009? Przeciez licznik sie zatrzyma. Jesli nie to konca swiata nie bedzie. * Odpowiedz Link Zgłoś
marcinos27 Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 23.10.05, 23:52 Gość portalu: Diabel z Las Vegas napisał(a): > A no to, że w 2009 roku nastąpi wojna Armagedonu, a w 3009 zmartwychwstanie > ludzi. > > To jak koniec swiata bedzie w 2009, to skad sie wezmie rok 3009? Przeciez > licznik sie zatrzyma. Jesli nie to konca swiata nie bedzie. * Apollyon się nie myli. Jakbyś znał Księge Apokalipsy to wiedziałbyś o 1000-letnim Królestwie, które powstanie na ziemi po wojnie Armagedonu. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 23.10.05, 23:54 Appolyon się nie myli. Skoro mówi, ze w listopadzie prezydentem zostanie Lepper to tak będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.dyn.sprint-hsd.net 25.10.05, 07:36 marcinos27 napisał: > Gość portalu: Diabel z Las Vegas napisał(a): > > > A no to, że w 2009 roku nastąpi wojna Armagedonu, a w 3009 zmartwychwstan > ie > > ludzi. > > > > To jak koniec swiata bedzie w 2009, to skad sie wezmie rok 3009? Przeciez > > > licznik sie zatrzyma. Jesli nie to konca swiata nie bedzie. * > > Apollyon się nie myli. Jakbyś znał Księge Apokalipsy to wiedziałbyś o > 1000-letnim Królestwie, które powstanie na ziemi po wojnie Armagedonu. Nie czytam takich bajek. Sprawa jest prosta: jesli koniec swiata to rok 2009, to nie moze byc roku 3009!!! Proste. Czas przestanie istniec!!!!!!!! Wiec rok 3009 nigdy nie nastapi!!!!! A jesli obaj utrzymujecie, ze bedzie rok 3009, to konca swiata nie bedzie. Czyli czytacie i powtrzacie brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 25.10.05, 19:15 Ty czytasz i nic nie rozumiesz. Najpierw musisz zrozumieć jaki koniec świata jest zapowiadany. To koniec rządów demonów i szatana, a początek rządów Boga. Nie będzie już tych ohydztw jak kościoły, drewniane bożki. Będą ludzie, którzy nie pokłonią się posągowi szatana, ale ludzie mili Bogu. Na tym polega koniec świata. I ci którzy kłaniają się szatanowi, boją się tego końca świata, bo wiedzą, że zginą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.dyn.sprint-hsd.net 26.10.05, 07:02 apollyon napisał: > Ty czytasz i nic nie rozumiesz. Najpierw musisz zrozumieć jaki koniec świata > jest zapowiadany. To koniec rządów demonów i szatana, a początek rządów Boga. > Nie będzie już tych ohydztw jak kościoły, drewniane bożki. Będą ludzie, którzy > nie pokłonią się posągowi szatana, ale ludzie mili Bogu. Na tym polega koniec > świata. I ci którzy kłaniają się szatanowi, boją się tego końca świata, bo > wiedzą, że zginą. To na taki koniec swiata, to szkoda czasu poswiecac. Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 25.10.05, 18:57 Dobrze powiedziane. Teraz czas nadszedł na przejściowy system władzy na ziemi. A potem 1000 letnie Królestwo Bożę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.dyn.sprint-hsd.net 26.10.05, 07:05 apollyon napisał: > Dobrze powiedziane. Teraz czas nadszedł na przejściowy system władzy na ziemi. > A potem 1000 letnie Królestwo Bożę. O tareaz to rozumiem. :-)) Po tym tysiacletnim krolowaniu bozym, bedzie koniec z Bogiem. To az tak dlugo trzeba bedzie czekac, aby uswiadomic, ze Boga nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 24.10.05, 19:32 > A moze ty jestes niedobitkiem komunistycznym? Kiedys byly plany piecioletnie, a > > teraz kreujesz czteroletni? To Bog cierpi na brak czasu i nie moze zakonczyc > swiata w jeden dzien? A moze on tez komunista? Stworzenie swiata zajelo mu > tylko 7 dni, a zakonczenie 4 lata? A moze nauczyl sie opier.....? Nie myśl kategoriami ludzkimi, ale boskimi. Już ci kiedyś powiedziałem, że zachodnie wybrzeże zostanie zniszczone. I stanie się tak. Ciekawe czy wtedy uwierzysz w Boga. Obyś nie zrobił tego za późno. USA PADNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.10.05, 20:37 intrygujące jest, że do przepowiadania końca świata zaczęto używać komputerów i internetu. drogi apollyonie, czy tą droga powiadamiania ludzi również została ci objawiona? czy przepowiadasz koniec świata równiez w innych miejscach np. na ulicach, w parkach? czy można się z tobą spotkać osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 24.10.05, 20:49 Tak jak fałszywi porocy Świadkwie Jehowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.dyn.sprint-hsd.net 25.10.05, 07:44 apollyon napisał: > > A moze ty jestes niedobitkiem komunistycznym? Kiedys byly plany pieciolet > nie, a > > > > teraz kreujesz czteroletni? To Bog cierpi na brak czasu i nie moze zakonc > zyc > > swiata w jeden dzien? A moze on tez komunista? Stworzenie swiata zajelo m > u > > tylko 7 dni, a zakonczenie 4 lata? A moze nauczyl sie opier.....? > > Nie myśl kategoriami ludzkimi, ale boskimi. Już ci kiedyś powiedziałem, że > zachodnie wybrzeże zostanie zniszczone. I stanie się tak. Ciekawe czy wtedy > uwierzysz w Boga. Obyś nie zrobił tego za późno. > > USA PADNIE!!! Nie potrafisz mi odpowiedziec. Dlaczego Bog potrzebuje az 4 lata na skonczenie swiata? Stworzyl go w ciagu 7 dni. Odpowiedz na proste pytanie. Widze, ze cokolwiek ci nie napisze, to nie umiesz mi normalnie odpowiedziec. Za mocny jestem dla ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 25.10.05, 18:50 > Nie potrafisz mi odpowiedziec. Dlaczego Bog potrzebuje az 4 lata na skonczenie > swiata? Stworzyl go w ciagu 7 dni. Odpowiedz na proste pytanie. Widze, ze > cokolwiek ci nie napisze, to nie umiesz mi normalnie odpowiedziec. Za mocny > jestem dla ciebie? Najpierw powinieneś wiedzieć o co pytasz. Kto ci naopowiadał takich bzdur, że świat powstał w ciągu 7 dni? Nie wiesz, że jeden dzień u Boga jest jak 1000 lat ziemskich? I jeszcze jedno, świat powstał w 6 dni czyli 6 tysięcy lat, a następne tysiąc lat Bóg odpoczywał. <<<<<< W słabości powstanie siła, która ZGNIECIE ten świat. >>>>>>>>> Rdz 2:2 Bw "I ukończył Bóg w siódmym dniu dzieło swoje, które uczynił, i odpoczął dnia siódmego od wszelkiego dzieła, które uczynił." 2P 3:8 Bw "Niech to jedno, umiłowani, nie uchodzi uwagi waszej, że u Pana jeden dzień jest jak tysiąc lat, a tysiąc lat jak jeden dzień." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymous Koniec świata a sprawa spodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:16 apollyon napisał: Kto ci naopowiadał takich bzdur, że > świat powstał w ciągu 7 dni? Nie wiesz, że jeden dzień u Boga jest jak 1000 lat > ziemskich? I jeszcze jedno, świat powstał w 6 dni czyli 6 tysięcy lat, a > następne tysiąc lat Bóg odpoczywał. No i mimo to ten świat Bóg spieprzył! Bo było tak: przychodzi facet do żydowskiego krawca i obstalowuje spodnie. Fachman każe mu wybrać wzór spośród wiszących na wieszaku. Potem mówi, że spodnie będa gotowe za miesiąc. Facet oburzony wykrzykuje: "Coś pan, Bóg potrzebował 7 dni żeby stworzyć świat a panu trzeba aż miesiąc na uszycie spodni??!!" Żyd z pełnym wyrozumienia westchnieniem replikuje: "No tak, ale popatrz pan na ten świat i popatrz pan na te spodnie!" P.S. apollyon - ty piszesz, że będzie tylko jeden program w telewizji. Ty sprezycuja jaki, bo ja bym wolał, żeby to był TVN 24, no w ostateczności - Discovery Channel. Czy coś wiadomo na ten temat?! Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: Koniec świata a sprawa spodni 28.10.05, 16:31 Nie będzie to ani TVN24, ani Discovery. Ten program będzie dotyczył tylko i wyłącznie końca świata i mowy o Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.dyn.sprint-hsd.net 26.10.05, 07:12 apollyon napisał: > Najpierw powinieneś wiedzieć o co pytasz. Kto ci naopowiadał takich bzdur, że > świat powstał w ciągu 7 dni? Nie wiesz, że jeden dzień u Boga jest jak 1000 lat > ziemskich? I jeszcze jedno, świat powstał w 6 dni czyli 6 tysięcy lat, a > następne tysiąc lat Bóg odpoczywał. To juz chrzanisz. Biblia mowi, ze swiat powstal 6 tysiecy lat temu. To Bog jeszcze go tworzy, czy wczoraj juz skonczyl? Z kolei uzywajac twojej tezy, 6 bozych dni, to siodmego dnia odpoczywal. Jesli dopiero minelo 6 dni, to teraz odpoczywa i nie ma czasu na zadne konce swiata. Moze akurat film oglada. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 28.10.05, 16:24 Biblia mówi ile lat powstawał świat. Póżniej jest powiedziane ile lat żyli ludzie: Adam - 930 lat. Rdz 5:5 Bw "Adam przeżył dziewięćset trzydzieści lat i umarł." Noe - 950 lat. Rdz 9:29 Bw "Noe żył więc dziewięćset pięćdziesiąt lat i umarł." I tak dalej. Pierwsi ludzie żyli dużo dłużej niż obecni. Dodając lata ojców i synów można policzyć ile lat już istnieje świat. Czyli nie minęło dopiero 6 dnni (6 tysięcy lat) od powstania świata ale więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.dyn.sprint-hsd.net 29.10.05, 02:58 apollyon napisał: > Biblia mówi ile lat powstawał świat. Póżniej jest powiedziane ile lat żyli ludz > ie: > Adam - 930 lat. > Rdz 5:5 Bw "Adam przeżył dziewięćset trzydzieści lat i umarł." > Noe - 950 lat. > Rdz 9:29 Bw "Noe żył więc dziewięćset pięćdziesiąt lat i umarł." > I tak dalej. Pierwsi ludzie żyli dużo dłużej niż obecni. > Dodając lata ojców i synów można policzyć ile lat już istnieje świat. > Czyli nie minęło dopiero 6 dnni (6 tysięcy lat) od powstania świata ale więcej. Ok, powiedzmy, ze minelo juz 7 boskich dni, tzn. 7000 lat. Wiesz, ze to sa bzdury. Swiat istnieje duzo dluzej i kazdy o tym wie. Poza tym nawet czlowiek istnieje ponad milion lat. Nie tak dawno czytalem, ze znaleziono szczatki czlowieka, ktory ma blisko 2 miliony lat. Wiec to wszystko co ty piszesz jest o d... rozbic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:13 apollyon napisał: To Bóg daje zrozumienie kim się jest i jak zechce otwiera przed tobą drzwi. > Przede mną otworzył i tak się dowiedziałem. Najpierw mi było objawione, że > jestem aniołem piątym, a później, że Apollyonem. To o biblii do dupereły. Mnie interesują drzwi, handluje nimi: jaki to był typ, jakie wymiary, lewo- czy prawostronne, drewniane czy inne, krajowe czy zagraniczne, brane na raty czy za gotówkę? Daj głos apollyon, dobra forma reklamy. A może mi zaświadczysz (o ile takie drzwi mam na składzie) że ci Bozia otwierała - odpalę ci dolę! N0 jak???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymous Fajna zabawa w ten koniec świata!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 16:35 Tak sobie czasami wpadam na tę stronkę i nacieszyć się nie mogę, jak fajnie się tu i frymuśnie pisuje! No - zabawa wprost po pachy! Ten apollyon to rzeczywiście inteligentny facet, skoro umiał wywołać w szklance wody nieco zamętu a i sporo innych odpowiedzi świadczy, że z humorem jeszcze w polskim narodku nie jest tak kiepsko! Fajnie jest z tym początkierm końca!! P.S. A tak swoją drogą, apollyon, będą w końcu te telebimy na Rynku Kościuszki z okazji zakończenia świata czy ich nie będzie? Chętnie bym przyszedł popatrzeć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grekzorba Re: Fajna zabawa w ten koniec świata!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 16:43 Popieram! Słuchajcie, a może byśmy wspólnie zaprojektowali kilka możliwych scenariuszy owego zakończenia? Może by miejskie władze wreszcie tuszyły "d" i pośłuchały vox populi, korzystając ze światłych sugestii elektoratu? Biorąc pod uwagę koniunkTURalizm prezydęta Białegostoku - powiniejn się za to chwycić! Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: Fajna zabawa w ten koniec świata!!! 25.10.05, 18:54 > P.S. A tak swoją drogą, apollyon, będą w końcu te telebimy na Rynku Kościuszki > z > okazji zakończenia świata czy ich nie będzie? Chętnie bym przyszedł popatrzeć!! > !! Niech władze Białegostoku pośpieszą się i powieszą te telebiny na rynku, a wtedy każdy kto przyjdzie będzie mógł sobie dowoli pooglądać ten koniec świata. Ale nawet jak nie powieszą to nic straconego. Pozostają przecież telewizory w każdym domu. Będzie tylko jeden program, aż do znudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Fajna zabawa w ten koniec świata!!! IP: *.viknet.pl 25.10.05, 19:04 Hehe znowu świadkowie jehowy i ich 1824 koniec świata w ciągu ostatnich pięciu dekad. Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: Fajna zabawa w ten koniec świata!!! 25.10.05, 19:06 Co ty z tymi świadkami jehowy? Aż tak ich lubisz? To ci powiem: religia katolicka i świadków jehowy przestanie istnieć. I ich zagłada rozpocznie się jeszcze w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: Fajna zabawa w ten koniec świata!!! IP: *.dyn.sprint-hsd.net 26.10.05, 07:18 apollyon napisał: > Co ty z tymi świadkami jehowy? Aż tak ich lubisz? To ci powiem: religia > katolicka i świadków jehowy przestanie istnieć. I ich zagłada rozpocznie się > jeszcze w tym roku. To mnie pocieszyles. Moge byc spokojny. Skonczylem z religia w ogole. Nie wierze w czary mary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takc Czy to już koniec świata? IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:06 "Trzęsienia ziemi. Huragany. Powodzie. Zanieczyszczenie powietrza. Topnienie lodowców. Głód. Ptasia grypa Co dzieje się z naszą planetą? Nic dziwnego, że niektórzy uważają, iż nadszedł Kres Czasu. Lękajcie się Bestii, mówią fundamentaliści chrześcijańscy. Zróbcie zapasy żywności i przenieście się w góry, nawołują wyznawcy pewnego kultu i zapowiadają, że koniec świata nastąpi o 14.30 we wtorek. Albo w piątek. Albo w przyszłym roku. Ale na pewno nastąpi." wiadomosci.onet.pl/1255845,242,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux meczy mnie ten temat 25.10.05, 20:23 jest tyle fajnych przepowiedni np ta majow o 2012, kody biblii, nostradamus i inne bzdety a tu matol sie uparl i robi z nas jaja albo naprawde potrzebuje pomocy specjalisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymous Te, anioł numerktóryśtam - odpowiedz wreszcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 22:06 apollyon, pytałem po dobremu: jaki to program się ostanie w naszych telewizorach z okazji początku końca świata a ty nie raczysz nawet, w moher szarpany, ruszyć swojego wszawego, anielskiego dupska i rzeczowo mi odpowiedzieć, tylko bełkot jakiś pseudoreligijny wydajesz z siebie! Tylko tyle umiesz? Sypnąć cytatami to potrafi nieco bardziej średnio inteligentny orangutan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anielica Re: Te, anioł numerktóryśtam - odpowiedz wreszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 23:33 Aniele piaty vel apolyon'ie.....odpuść sobie 1 listopada. Mam wtedy urodziny...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: Te, anioł numerktóryśtam - odpowiedz wreszcie IP: *.dyn.sprint-hsd.net 26.10.05, 07:23 Gość portalu: anielica napisał(a): > Aniele piaty vel apolyon'ie.....odpuść sobie 1 listopada. Mam wtedy > urodziny...... A to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i zapraszam do miasta grzechu, aby ten koniec swiata grze(sz)cznie zakonczyc. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: Te, anioł numerktóryśtam - odpowiedz wreszcie 28.10.05, 16:29 Nie do mnie należy decyzja czy początek końca będzie 1 Listopada, czy też 1 stycznia. Jak zostało postanowione, tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: Te, anioł numerktóryśtam - odpowiedz wreszcie 28.10.05, 16:27 Już mówiłem, program o końcu świata. Będzie mowa o Bogu, i będzie pokazywane co potrafi Bóg na oczach ogłupiałego świata. Będą pokazywane wielkie plagi i cuda. Co sobie zażyczy książe Michał. On będzie wam głosił orędzie do ludzi jako sekretarz Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Te, anioł numerktóryśtam - odpowiedz wreszcie 28.10.05, 16:29 czy to będzie na Real TV? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: Te, anioł numerktóryśtam - odpowiedz wreszcie 28.10.05, 16:32 Realna tv będzie jak najbardziej. Żadnego sience fiction. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Te, anioł numerktóryśtam - odpowiedz wreszcie 28.10.05, 16:35 o której? po na telegazecie nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: Te, anioł numerktóryśtam - odpowiedz wreszcie 28.10.05, 16:51 Program specjalny na wszystkich monitorach świata rozpoczynamy od 8 grudnia. Wcześniej od 1 Listopada do 8 grudnia w Polsce będzie można ogladać TVN24 i inne stacje mówiące o Inowrocławiu, potem o Polsce. Informacje te będą śmieszne, bo nie będą wiedzieć co się dokładnie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Te, anioł numerktóryśtam - odpowiedz wreszcie IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 19:10 Zobaczymy za 3 dni. Czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grekzorba Re: Te, anioł numerktóryśtam - odpowiedz wreszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:25 No, bez pierdoeltów proszę! Miało się zacząć w Białymstoku! No to ja sobie wypraszam taki koniec świata oraz mam w dupie! Znowu nasz region jest olewany?! Znowu Polska "C"? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: Te, anioł numerktóryśtam - odpowiedz wreszcie 28.10.05, 22:28 Jak to Polska C? W końcu na Podlasiu narodził się archanioł Apollyon. Król królów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Anioł - królik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 09:17 Szara maso! Nie mówi się królów lecz - królików (to takie na pasztet, z długimi uszami). Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Sssyknie i nie będzie miał głowy. 29.10.05, 11:57 Ssssss to tak ssssyczy wąż, plemię żmijowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymous Re: Te, anioł numerktóryśtam - odpowiedz wreszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:36 Co ty pieprzysz, anioł któryśtam??!! Kto cię dopuści do kanału nadawczego? Na przykład w telewizji [cenzurra!!!] Białystok! Niby redaktor finansowy Gaiński Izydor? Zapomnij!!!Ten kurdupel zna się tylko (niby!) na penisie... pardon, miało być - tenisie (bo za szmal Tevałpeesa zrobił dla własnej przyjemności plac do ganiania za tą piłką!) i na tym, żeby wypie..ć z tiwi ludzi niewygodnych warszawce! Ty się lepiej pomódl, żeby ch.j strzelił takich kutasów jak Gaiński, to Ci cała firma przy Włókienniczej postawi DUUUUUUUUŻEEEEEE pifo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: meczy mnie ten temat 28.10.05, 21:32 Od 1 Listopada będziesz potrzebował pomocy specjalisty, bo twoje oczy nie uwierzą w to co zobaczą. Ciekawe do którego specjalisty się wybierzesz? Do Jezusa, czy do szatana? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: meczy mnie ten temat 28.10.05, 22:02 Czekam na Carlsberga. I weź pogadaj z kim trzeba, żeby po tygodniu nie leciała krew, tylko ciągle był Carlsberg. A jak się da coś wytargować, to popytaj o Heban, albo o Żywe, albo o Paulanera. Dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: meczy mnie ten temat 28.10.05, 22:26 Zobaczymy reakcje ludzi 11 Listopada i wtedy Michał powie co ma być w kranach. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: meczy mnie ten temat 28.10.05, 22:52 Okej, ale pogadasz z nim o moich propozycjach? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: meczy mnie ten temat 28.10.05, 22:53 Koniec świata to nie koncert życzeń. Teraz my dyktujemy warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: meczy mnie ten temat 28.10.05, 23:05 Nie obaj tylko aniołowie stojący po stronie Boga, czyli dobrzy kosmici. Kosmicznym dowódcą jest książe Michał, ale każdy z nas ma zadanie do wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.dyn.sprint-hsd.net 29.10.05, 03:12 Ty pieprzysz o tych programach telewizyjnych, a ja sprawdzalem wszystkie programy satelitarne i nic nie znalazlem. Zadnej informacji o tym nie ma. W zwiazku z tym odpowiedz na teakie pytanie, dlaczego Polska ma is jako pierwsza pod mlot? Znow jakas dyskryminacja, a ci w dzungli telewizorow nie maja i im pewnie znow plazem ujdzie. A ty tu pie..... , ze Bog jest sprawiedliwy. Z tego wyglada, ze jest rasista. Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 29.10.05, 12:04 Bo Polska została wybrana i w Polsce będzie wprowadzony nowy rząd. O tych z dżungli się nie martw. Będę leciał środkiem nieba i krzyczał ze statku na całą ziemię. Wszyscy będą poinformowani, w każdym języku, każdy naród, każde plemię: Ap 14:6 Bw "(6) I widziałem innego anioła, lecącego przez środek nieba, który miał ewangelię wieczną, aby ją zwiastować mieszkańcom ziemi i wszystkim narodom, i plemionom, i językom, i ludom, który mówił donośnym głosem:" "(7) Bójcie się Boga i oddajcie mu chwałę, gdyż nadeszła godzina sądu jego, i oddajcie pokłon temu, który stworzył niebo i ziemię, i morze, i źródła wód." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grekzorba Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 16:14 Ty, to jajeczne!!! Kontynuuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 29.10.05, 16:50 Zaraz potem, drugi anioł będzie ogłaszał całemu światu, że wszelka religia została unicestwiona: Ap 14: 8 Bw "(8) A drugi anioł szedł za nim i mówił: Upadł, upadł wielki Babilon, który napoił wszystkie narody winem szaleńczej rozpusty." Trzeci będzie wam radził, co należy zrobić by uniknąć potępienia wiecznego. Ten kto odda chwałę szatanowi i jemu posągowi, a nie samemu Bogowi będzie skazany na wieczną mękę: Ap 14:9-11 Bw "(9) A trzeci anioł szedł za nimi, mówiąc donośnym głosem: Jeżeli ktoś odda pokłon zwierzęciu i jego posągowi i przyjmie znamię na swoje czoło lub na swoją rękę,(10) to i on pić będzie samo czyste wino gniewu Bożego z kielicha jego gniewu i będzie męczony w ogniu i w siarce wobec świętych aniołów i wobec Baranka.(11) A dym ich męki unosi się w górę na wieki wieków i nie mają wytchnienia we dnie i w nocy ci, którzy oddają pokłon zwierzęciu i jego posągowi, ani nikt, kto przyjmuje znamię jego imienia." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.dyn.sprint-hsd.net 29.10.05, 18:44 apollyon napisał: > Bo Polska została wybrana i w Polsce będzie wprowadzony nowy rząd. O tych z > dżungli się nie martw. Będę leciał środkiem nieba i krzyczał ze statku na całą > ziemię. Wszyscy będą poinformowani, w każdym języku, każdy naród, każde plemię: Jak ty bedziesz lecial, jak ty masz du.. za ciezka? Druga sprawa, to caly czas pieprzysz, ze to bedzie w telewizji, a nie z lotu. Trzecia sprawa to jak ty bedziesz informowal we wszystkich jezykach, jak ty po polsku piszesz bzdury. Myslisz, ze inne narody sa takie glupie tez? A ty wiesz chociaz na przyklad, jak po japonsku "dziekuje"? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 29.10.05, 19:49 To co ma być w telewizji powiedziane to będzie, to co ma być powiedziane z lotu to też tak będzie. Moje słowa dla ciebie są bzdurami, bo ich nie rozumiesz. I tak ma być. Mówię szyfrem, i ten kto ma to odszyfrować zrobił już to. Cały świat jest głupi, bo nie poznał Boga w Jego mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.dyn.sprint-hsd.net 30.10.05, 00:07 apollyon napisał: > To co ma być w telewizji powiedziane to będzie, to co ma być powiedziane z lotu > to też tak będzie. Moje słowa dla ciebie są bzdurami, bo ich nie rozumiesz. I > tak ma być. Mówię szyfrem, i ten kto ma to odszyfrować zrobił już to. Cały świat jest głupi, bo nie poznał Boga w Jego mądrości. Masz troche racji. Caly swiat jest glupi, bo wiekszosc ludzi wierzy w czary mary hokus pokus. Ty piszesz, ze mowisz szyfrem. Teraz to ciebie rozumiem. Siedzisz w pierdlu i musisz uwazac na klawisza. To dlaczego tego od razu nie powiedziales? A w ktorym wiezieniu siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 30.10.05, 16:18 Tym więzieniem jest cała ziemia, bo jest zarządzana przez szatana. Pora zmienić władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 30.10.05, 16:29 Podtrzymujesz swoje twierdzenie, że od któregoś tam listopada tego roku prezydentem Polski bedzie Lepper? Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 31.10.05, 08:12 Lepper zostanie prezydentem od 12 Listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 31.10.05, 09:08 Andrzej Lepper zostanie prezydentem Polski od 12 listopada 2005 roku, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 31.10.05, 09:19 Według appolyona, który słyszy w swojej głowie głosy (w tym głos kogoś kogo określa "Panem"), to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 31.10.05, 09:28 Nie odpowiadaj za niego. Może coś się już zmieniło i objęcie prezydentury przez Leppera zostało przeniesione na następny rok? Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 31.10.05, 09:29 Dziękuję. Czekam na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 20:49 Acha! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 30.10.05, 16:31 Przeżyli my już pare, to i ten przeżyjem. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 31.10.05, 07:27 Już nie mogę się doczekać. Od jutra w kranach Carlsberg :-). No chyba że appolyon znowu czegoś nie zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 31.10.05, 08:11 Najpierw ty musisz zrozumieć cokolwiek! Powiedz mi gdzie ja napisałem, że od 1 Listopada będzie Carlsberg w kranach. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 31.10.05, 09:07 Kłopoty z pamięcią? Niedobrze. Służę cytatami: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=23390188&a=23398671 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=23390188&a=23399221 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=23390188&a=23399561 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=23390188&a=23399712 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=29477589&a=29504082 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=29477589&a=29491963 Co prawda w tym ostatnim wpisie piszesz, że od 6 listopada będzie plaga piwna, ale w tych powyższtch mówisz o 1 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 31.10.05, 09:26 "Piwa będzie pod dostatkiem od 1 Listopada. W kranach będzie się lało strumieniami." Powinno być po 1 Listopada. Widocznie się przejęzyczyłem. Przepraszam. Ale potem dobrze mówiłem, że w całej Polsce woda będzie zmieniona od 6 Listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 07.11.05, 10:57 Apollyonie! Piwa chcę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 09:30 Ciemniej sie jakby robi.Godzina "zero" coraz blizej.Nie robcie sobie jaj ;) Macie tasme do zaklejania okien? Wode nagromadzona,latarke i zwoj sznurka? A portret Leppera wycieli z jakiej gazety? To do roboty,bo robi sie jakos ciemniej jak czytam apollona. Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 31.10.05, 09:32 Ciemniej się robi, bo mdlejesz przed tym co nadchodzi: Łk 21:26 Bw "Ludzie omdlewać będą z trwogi w oczekiwaniu tych rzeczy, które przyjdą na świat, bo moce niebios poruszą się." Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 31.10.05, 09:56 W swoim życiu przeżyłem już kilkanaście końców świata. Większość z nich wieścili tacy nawiedzeńcy jak Ty. Dziwię się Wam, skąd macie na to siły? Nie możecie zająć się czymś pożyteczniejszym? Musicie debilizmy głosić? Gdyby tak zaprzestać na jakiś czas wieszczenia i spróbować jak to jest żyć bez tego? Nie musielibyście później po nieudanym końcu wycofywać się z tego co mówiliście. Honor Wasz by nie ucierpiał i sumienie. I nikt by o Was nie pisał, jako o fałszywych prorokach. Same plusy. Może warto zmienić taktykę appolyonie, choć na jakiś czas? Powiedzmy na 50 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo2 Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 14:55 zewsi napisał: > W swoim życiu przeżyłem już kilkanaście końców świata. Większość z nich > wieścili tacy nawiedzeńcy jak Ty. Dziwię się Wam, skąd macie na to siły? Nie > możecie zająć się czymś pożyteczniejszym? Musicie debilizmy głosić? Gdyby tak > zaprzestać na jakiś czas wieszczenia i spróbować jak to jest żyć bez tego? Nie > musielibyście później po nieudanym końcu wycofywać się z tego co mówiliście. > Honor Wasz by nie ucierpiał i sumienie. I nikt by o Was nie pisał, jako o > fałszywych prorokach. Same plusy. Może warto zmienić taktykę appolyonie, choć > na jakiś czas? Powiedzmy na 50 lat? I komu Ty to tłumaczysz, nie widzisz, że faciko struga wała i ma jeszcze sporo z tego uciechy?! P.S. Hej, apollyon czy jaktamci! Beret popraw, bo Ci się antenka przygniotła! Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 31.10.05, 15:02 > P.S. Hej, apollyon czy jaktamci! Beret popraw, bo Ci się antenka przygniotła! O! Kolejny "jasnowidz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shadow Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 20:16 I gdzie jest ten koniec apollyonie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anielica Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 12:05 Jutro (1 listopada)mam urodziny...dzieki za zorganizowanie ciekawej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
apollyon Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 31.10.05, 16:10 Wszystkiego najlepszego z okazji twoich jutrzejszych urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: kiedy nastepnym razem? IP: *.dyn.sprint-hsd.net 01.11.05, 07:19 K... koniec swiata. Strach sie bac. W telewizji tylko same gole dziewczyny. Na to przynajmniej nie narzekam. Moze ten koniec swiata nie jest taki zly? W wiadomosciach mowili, ze appolyona beda wieszac za jaja. Czyli jak koniec to za koniec. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo2 Re: kiedy nastepnym razem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 14:50 Diabel z Las Vegas napisał(a): W wiadomosciach mowili, ze appolyona beda wieszac za jaja. Czyli jak koniec to > za koniec. :-)))) Będą telebimy i sprawozdanie z tego doniosłego show? Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: kiedy nastepnym razem? 01.11.05, 15:51 zainteresowanie tym watkiem chyba wynika z tego ze prowokacja aniola przypomina nam wszystkie inne religii. zawodowcy zajmujacy sie religia co prawda nauczyli sie nie obiecywac konkretnego dnia ani godziny, ale nadal obiecuja kiedys tam koniec, nagrode dla tych co rzucaja na tace i wieczne potepienie dla innych. sposob w jaki koncza watki aniola jest podobny do wolnego konca innych religii na swiecie. wiadomosci.onet.pl/1187712,69,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Jak u was przebiega koniec świata? 02.11.05, 09:39 W Suwałkach nic się nie stało wczoraj i dzisiaj tak samo jest normalnie. Jakiś niewidzialny ten koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Jak u was przebiega koniec świata? 02.11.05, 10:46 U mnie słoneczko świeci. Tempratura w normie. Opadów brak. Ludzie zachowują się normalnie, wielu się usmiecha. Jakby coś się działo dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olojedyny Re: Jak u was przebiega koniec świata? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 19:51 I tak jak poprzednio aniol 5, rozplynal sie apollyon po naszym koncu Swiata.Fajnie bylo ;)) A tak na marginesie nastepnego aniola z niecierpliwoscia oczekuje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Jak u was przebiega koniec świata? 04.11.05, 13:57 Sytuacja bez zmian. Słońce po slipiach ostro daje. Lekki wietrzyk pomyka po czybkach drzew. Końca świata w dalszym ciągu nie widać, nie słychać i nawet go nie czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: Jak u was przebiega koniec świata? 04.11.05, 15:09 zewsi napisał: Słońce po slipiach ostro daje U nas tak samo i w dodatku jest cieplutko i sucho. I takie właśnie anomalie o tej porze roku są dość podejrzane. Może to wskazywać na przebiegający na naszych oczach niewidzialny koniec starego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 02.11.05, 22:09 kłamać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.11.05, 11:02 Cholera! Wygląda na to, że przegapiłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olojedyny Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:43 przegapiles ;) Trzaslo,praslo,troche dymu sie unioslo,sam detonator eksplodowal.A ze byl w pudelku od zapalek to i poza Szacilami konca Swiata widac nie bylo.Nastepny bedzie lepszy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel z Las Vegas Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. IP: *.dyn.sprint-hsd.net 04.11.05, 07:06 K.... pracuje po 12-14 godzin i przegapilem ten koniec swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 04.11.05, 18:22 No i gdzie ten koniec? walizki spakowałem a tu nic Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: 1 Listopad 2005 - rozpoczęcie końca świata. 04.11.05, 18:51 Od końca swiata nie uciekniesz, a on już przebiega, jak zapowiadał apollyon, tylko niewidzialnie. No chyba, że zostanie przeniesiony na następny rok, ale kto to wie, co jeszcze w tym roku nas czeka. Odpowiedz Link Zgłoś