estusia 26.10.05, 19:28 jak się Wam podoba tegoroczna jesień ? zauważyłam że mało mieszkańców S siedzi na tym forum.... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_14 Re: zmiana tematu 26.10.05, 20:20 estusia napisała: > jak się Wam podoba tegoroczna jesień ? To ma być zmiana tematu ? Pytanie jest tendencyjnie polityczne. Nie dajmy się wciągnąć w tą dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: zmiana tematu 26.10.05, 20:39 Jesień, tak, to schyłek polskiej demokracji. W grudniu zacznie się dyktatura. Odpowiedz Link Zgłoś
estusia Re: zmiana tematu 26.10.05, 20:40 o matko, jesteście chorzy , CHORZY!!!!! i dzięki Bogu że mozecie jedynie tutaj wygwizdać swoje poglądy polityczne bo gdzie indziej to by was wyśmiali!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: zmiana tematu 26.10.05, 20:58 No coś Ty! My żartowaliśmy! Tak trudno to dostrzec? Jeśli tak, to ja przepraszam za swój wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
maksiczek Re: zmiana tematu 27.10.05, 00:27 kaczyński to świetny facet, niedługo wrzucam na bloga wynurzenie mojego bohatera na tle naszej pięknej jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: zmiana tematu 27.10.05, 10:17 Nawet o pogodzie ciężko rozmawiać jak w politycy takie ciekawostki. Obecna jesień jest jakich mało, dzięki ciepełku we wrześniu i październiku liście pięknie się wybarwiły i długo utrzymują się na drzewach, jest pięknie. Tak jest w wawie i okolicach, pewno w suwaliszkach podobnie. Niestety po wczorajszej wichurze już jest co grabić i boję się, że listopad będzie już prawdziwie jesienny, szarugi, deszcze brrr. Ale jak oginn słusznie zauważył już wtedy będzie dyktatura... w. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: zmiana tematu 27.10.05, 11:52 Bardzo się mi podoba tegoroczna jesień. Jest taka ciepła i pogodna - generalnie, rzecz jasna. Abstrahując od aury na zewnątrz, to i tak jest to najlepsza dla mnie jesień od wielu, wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: zmiana tematu 27.10.05, 15:28 Musiałbym sie ojca spytać - bo to maniak grzybobrania - ale kiedy go będę widział? Może jutro Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: zmiana tematu 27.10.05, 16:06 grzybów jest pełno kwestia tylko tego jakiego grzyba chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
filikander Re: zmiana tematu 31.10.05, 17:12 Oczywiście starego, z pokaźnym kapitałem i licznymi chorobami serca;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillacat Re: zmiana tematu 31.10.05, 22:28 Imprezuja, imprezują, a po co mają na forum przesiadywać...... Odpowiedz Link Zgłoś
symeonstylita Jesień, piękna polska jesień 01.11.05, 17:12 Ocha ja pieknie to wszystko gnije, niedługo zostanie tylko papka z kurzu i resztki liści i przyjdzie zima. Wiesiek z Wesołej zwykł mawiac w takich chwilach: wszystko zdycha a my żyjem, skocz Krycha po flaszkę. I to jest właśnie piękne Odpowiedz Link Zgłoś
vanillacat Re: Jesień, piękna polska jesień 02.11.05, 22:09 To Wiesiek z wesołej jeszcze zyw? olalllaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
symeonstylita Oj żyw, żyw 02.11.05, 22:26 Choć piąte dziecko w drodze, jurny nas Wiesio jurny jak Marszałek Jurek! Odpowiedz Link Zgłoś
symeonstylita Nie pić to on w ogóle nie pije tylko wieczorami 03.11.05, 01:21 To porządny człowiek jest, nie jakis popapraniec. Ludzie gadaja jeno, że jest nieślubnym dzieckiem Zielińskiego i Gronkiewicz-Waltz. Ile w tym prawdy, nie wiem? Ja tu tylko sprzątam. Odpowiedz Link Zgłoś