cienmotyla 07.08.06, 00:45 Jeśli ktoś powie mi kto to jest i co reklamuje to... to moja ciekawość będzie zaspokojona:) www.nie-jedzmy.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nefelly Re: Zagadka... IP: *.toya.net.pl 07.08.06, 00:52 w łodzi była akcja przeciwko żółtaczce moze to to?:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Zagadka... 07.08.06, 01:11 tu pewnie chodzi o to, ze o nic nie chodzi konkretnego ... robia to zupelnie sopntanicznie ... jest nawet nazwa takich ludzi i ich spontanicznych akcji, kiedsy mowili o czyms takim w tv ... Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Zagadka... 07.08.06, 09:52 Teraz wpadł mi pomysł do głowy, że to może po to by nie jechać za granice. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaaaaa20 Re: Zagadka... 07.08.06, 15:32 nie jestem pewna ale mi sie wydaje, ze jest to reklama jakiegos nowego operatora, ale nie sieci telefonicznej tylko pradu :) Pamietam ze za granica pare lat temu dokladnie w niemczech wszedl na rynek nowy operator pradu, "yellow strom" nazywa sie ta firma i kiedys mieli podobne akcje reklamy zeby ludzi sie do nich przepisywali i od nich brali tanszy prad :) Tak mi sie skojarzylo ze moze chodzi o prad :) ale moze i sie myle :) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Zagadka... 07.08.06, 15:37 Ciekawe, ciekawe... Poczekamy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
verdicchiomarche Re: Zagadka... 07.08.06, 21:52 nie wiem do czego ta reklama zachęca ale jest śmieszna :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Zagadka... 07.08.06, 22:03 Śmieszna to była moja mina jak ich zobaczyłam. Zaczeli tańczyć na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś