jolcia2005 11.11.05, 11:22 poszukuję tego co w temacie - linków, które umożliwią mi ściągnięcie utworów takich wykonawców jak Liszt, Moniuszko, Wagner, Vivaldi i inni. Z góry dzi ękuję za odpowiedź(i) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdrk Lenistwo... 11.11.05, 12:57 Jest taki zwyczaj, że najpierw czyta się forum, czy może przypadkiem ktoś wcześniej nie zadał podobnego pytania, i dopiero potem pyta ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10242&w=27632335 Odpowiedz Link Zgłoś
drobo Re: Lenistwo... 11.11.05, 14:25 jdrk napisał: > Jest taki zwyczaj, że najpierw czyta się forum, czy może przypadkiem ktoś > wcześniej nie zadał podobnego pytania, i dopiero potem pyta ;) no skoro On taki leniwy jak osioł, to niech ma ośle linki do klasyki: eliteclasica.com/principal.php ponad 10 tys. linków via Emule do płyt - strona w jęz. hiszpańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
arana Re: Lenistwo... 11.11.05, 16:12 Ja też jestem leniwa. Dziękuję, Jędrku! (głask, głask :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jolcia2005 Żadne lenistwo... 11.11.05, 17:37 ...widziałam już te linki i niestety niewiele (czytaj; "nic") nie udało mi się ściągnąć z wymienionych tam pozycji. Niektóre strony są płatne (owszem - ale dlaczego mam płacić komuś skoro muzykę stworzył np. Chopin?), na innych nie działa server bądź występują inne przeszkody, które uniemożliwiają ściągnięcie plików. Pytałam z nadzieję, że może ktoś poleci coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
drobo Re: Żadne lenistwo... 11.11.05, 19:01 jolcia2005 napisała: > ...widziałam już te linki i niestety niewiele (czytaj; "nic") nie udało mi się > ściągnąć z wymienionych tam pozycji a zaglądałaś pod wspomniany link do strony Ver Disco - eliteclasica.com/principal.php ? Zakładam że wiesz, co to Osiołek i jak korzystać z linków e2dk... Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Żadne lenistwo... 11.11.05, 20:52 jolcia2005 napisała: > ...widziałam już te linki i niestety niewiele (czytaj; "nic") nie udało mi się > ściągnąć z wymienionych tam pozycji. Niektóre rzeczywiście wymagają trochę cierpliwości, ale taki na przykład classic.manual.ru/ działa jak burza. Odpowiedz Link Zgłoś
jdrk Re: Żadne lenistwo... 12.11.05, 14:48 jolcia2005 napisała: > Niektóre strony są płatne (owszem - ale dlaczego mam płacić komuś skoro > muzykę stworzył np. Chopin?), na innych nie działa server bądź występują > inne przeszkody, które uniemożliwiają ściągnięcie plików. Jolcia, nie placi sie autorowi, ale wykonawcy! I powiem Ci, ze niektorym wykonawcom na prawde warto zaplacic (i np. kupic plyte). Wiem z wlasnego doswiadczenia, ze utwory w jednym wykonaniu słabe i nijakie, w innym nagle okazują sie piekne, cudowne i wzruszające :) Ja rowniez polecam (swietne wykonania): classic.manual.ru/ I jak koniecznie chcesz, to masz tu jeszcze jeden link (wykonawcy w wiekszosci nieznani i niczego z czystym sumieniem nie moge Ci z tego serwera polecic): magnatune.com/genres/classical/ Odpowiedz Link Zgłoś