kubajek 01.09.03, 10:20 dlaczego nocą jesteście nieoświeceni??? i dlaczego jest was aż TYLU??? ja samochodem jeżdżę naprawdę uważnie i z całym szacunkiem dla kolegów-rowerzystów ale dajcie mi szansę - ujawniajcie się nocą!!! proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pedalfighter Re: Do NIEOŚWIECONYCH rowerzystów !!! 01.09.03, 10:36 kubajek napisał: > dlaczego nocą jest was aż TYLU??? > ja samochodem jeżdżę naprawdę uważnie i ujawniajcie się nocą!!! A ile ma nas buć jak mu jestesmy PRAWOMOCNYMI URZYTKOWNIKAMI DRUG Skoro jezdzisz uwaznie to skad tyle MORDERSTW na drogach na ROWERZYSTACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Do NIEOŚWIECONYCH rowerzystów !!! IP: *.chello.pl 01.09.03, 11:40 pedalfighter napisała: > kubajek napisał: > > > dlaczego nocą jest was aż TYLU??? > > ja samochodem jeżdżę naprawdę uważnie i ujawniajcie się nocą!!! > > > > A ile ma nas buć jak mu jestesmy PRAWOMOCNYMI URZYTKOWNIKAMI DRUG > > Skoro jezdzisz uwaznie to skad tyle MORDERSTW na drogach na ROWERZYSTACH!!! Masz problemy?Widzisz świat jak sądzę tylko jako rowerzysta skoro tak zaciekle atakujesz także w innym atku to że ktoś pisze iż wielu rowerzystów jeżdzi bez oświetlenia.Zastanów się.Piszesz że kierowcy wyprzedzaja na 3 itp ale rowerzyści święci nie są a oświetlenie jest obowiązkowe i każdy powinien je mieć. Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Do NIEOŚWIECONYCH rowerzystów !!! IP: 217.153.16.* 01.09.03, 11:53 pedalfighter napisała: > kubajek napisał: > > > dlaczego nocą jest was aż TYLU??? > > ja samochodem jeżdżę naprawdę uważnie i ujawniajcie się nocą!!! > > > > A ile ma nas buć jak mu jestesmy PRAWOMOCNYMI URZYTKOWNIKAMI DRUG > > Skoro jezdzisz uwaznie to skad tyle MORDERSTW na drogach na ROWERZYSTACH!!! Przeginasz, gość ma racje na 10 rowerów dwa do trzech jest prawidłowo oświetlonych o innych środkach jak opaski odblaskowe nawet nie wspominam. Jeśli gostek w nocy wali rowerkiem po ulicach bez oświetlenia to nie tylko trzeba by go ukarać za jego brak, ale również za nawoływanie do zabójstwa ( inaczej takiego debilizmu nie jestem w stanie nazwać) KA Odpowiedz Link Zgłoś
michaues Re: Do NIEOŚWIECONYCH rowerzystów !!! 01.09.03, 12:04 pedalfighter napisała: > Skoro jezdzisz uwaznie to skad tyle MORDERSTW na drogach na ROWERZYSTACH!!! Bo zbyt wielu jest takich kretynów jak ty. I nie pisz w imieniu rowerzystów, bo bzdury gadasz. A może ty jesteś kierowcą... Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Do NIEOŚWIECONYCH rowerzystów !!! 02.09.03, 13:29 Troche mniej nerwowo, Synku, a za to merytorycznie. Primo: Kubajek ma racje. Sama tez juz pisalam o tym, ze nie wszyscy Koledzy maja oswietlone rowerki - a przez to sa zupelni niewidocznie dla innych uzytkownikow ( to slowo pisze sie przez RZ, BTW) drog i sciezek. Nie jest to kwestia kaprysu, tylko obowiazek, jesli zamierzasz jezdzic poza wlasnym podworeczkiem. Secundo - informuje Ciebie, ze Kubajek jest aktywnym rowerzysta i uczestnikiem tego forum o wiele dluzej niz TY ( z calym szacunkiem) i pisze swoje posty nie z punktu widzenia kierowcy - maniaka - mordercy, tylko raczej w trosce o nas wszystkich. A problem jest. A propos - czy masz prawidlowo oswietlony rower? Odpowiedz Link Zgłoś
pedalfighter Re: Do NIEOŚWIECONYCH rowerzystów !!! 02.09.03, 15:53 draconessa napisała: > Nie jest to kwestia kaprysu, tylko obowiazek, > jesli zamierzasz jezdzic poza wlasnym podworeczkiem. Przjechalem prawie cala polske i Slowacje i cZechy!!! > Secundo - informuje Ciebie, ze Kubajek jest aktywnym rowerzysta Albo jedno albo drugie bo nie mozna byc po d dwiema stron barykady!!! A propos - czy masz prawidlowo oswietlony > rower? Tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Do NIEOŚWIECONYCH rowerzystów !!! 02.09.03, 17:22 pedalfighter napisała: > Albo jedno albo drugie bo nie mozna byc po d dwiema stron barykady!!! ????????????????? barykady ? rewolucje ???? przecież to jakies wydumane podziały młody człowieku, czy wyobrażasz sobie rodzinne wyjazdy na działke z młodym potomstwem, psem, kotem, prowiantem, grilem, nasionkami i sadzonkami kwiatów, piciem na 3 dni, młodymi dziećmi w brzydką pogodę na kilosków ponad 70 ??? bo ja nie !!! tylko samochód !! a z drugiej strony przeciez kręcę na rowerze prawie codziennie i kocham to straszliwie .... Odpowiedz Link Zgłoś
pedalfighter Re: Do NIEOŚWIECONYCH rowerzystów !!! 03.09.03, 10:07 jolajola1 napisała: > ????????????????? > barykady ? rewolucje ???? > przecież to jakies wydumane podziały nie zasdne zydumane tylko oni nas MORDUJA NA ROWERACH i trzeba walczyc!!! > > młody człowieku, czy wyobrażasz sobie rodzinne wyjazdy na działke z młodym > potomstwem, psem, kotem, prowiantem, grilem, nasionkami i sadzonkami kwiatów, > piciem na 3 dni, młodymi dziećmi w brzydką pogodę na kilosków ponad 70 ??? > bo ja nie !!! tylko samochód !! to znaczy ze jestes pzeciwko nam skoro dla ciebie 70 kilsow to duzo i jezdsiasz samochodem i NARZASZ NA SMIERC ROWERY> > a z drugiej strony przeciez kręcę na rowerze prawie codziennie i kocham to > straszliwie .... > Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Do NIEOŚWIECONYCH rowerzystów !!! 03.09.03, 11:13 pedalfighter napisała: > to znaczy ze jestes pzeciwko nam skoro dla ciebie 70 kilsow to duzo i jezdsiasz samochodem i NARZASZ NA SMIERC ROWERY> RANY KOTA ??????? rowerem z tym całym nabojem ??????? przyczepke mam za soba ciagnąć całe 70 kilo w jedna stronę a za 3 dni w drugą ???????? a dzieci gdzie ? pod pache wsadzę ? w szarugi jesienne też ? a jak czesem zimą na wieś jadę, to co ? opony zimowe i łancuchy na koła ???? stare przysłowie pszczół mówi : głupich nie sieją, sami się rodzą Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Do NIEOŚWIECONYCH rowerzystów !!! 03.09.03, 11:33 Dochodze, do wniosku, ze kretyna PEdalamiWalczacego nalezy po prostu skazac na niebyt na naszym forum. Nawet mnie to smieszylo, ale zaczyna mnie nudzic toa dyskusja z osoba, ktora nic nei ma madrego do powiedzenia. Moja papuga madrzej gada. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Do NIEOŚWIECONYCH rowerzystów !!! 02.09.03, 19:03 > Przjechalem prawie cala polske i Slowacje i cZechy!!! Sa tacy, co przejechali jeszcze wiecej - sa na tym Forum. > > > Albo jedno albo drugie bo nie mozna byc po d dwiema stron barykady!!! jakiej barykady? Nie smiesz mnie!!! Czy Kubajek wystepuje tutaj przeciwko rowerzystom? Czy Kubajek urzadza po nocy jakies polowania na bikerow??? Ocknij sie, Czlecze Szanowny i przestan popadac w paranoje!!! > > A propos - czy masz prawidlowo oswietlony > > rower? > > Tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Do NIEOŚWIECONYCH rowerzystów !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 17:09 kubajek napisał: > dlaczego nocą jesteście nieoświeceni??? > i dlaczego jest was aż TYLU??? > ja samochodem jeżdżę naprawdę uważnie i z całym > szacunkiem dla kolegów-rowerzystów > ale dajcie mi szansę - ujawniajcie się nocą!!! > proszę!!! Popieram i nie dotyczy to tylko ulic, na ścieżkach jest tak samo pełno nietoperzy, ja mam włączoną lampkę ale nie mam niestety radaru. Wczoraj przed takimi dwoma jadącymi ściężką za mostem gdańskim w kierunku spójni musiałem się ratować skrętem w krzaki. Najgorzej jest jak wyjedzie taki cichociemny zza innego roweru z mocnym światłem (które niestety też czasami zamiast skierowane na ściężkę daje po oczach). Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Do NIEOŚWIECONYCH rowerzystów !!! 01.09.03, 22:20 pedalfighter ???????? Kubajkowi zarzucasz mordowanie rowerzystów ??? przecież on tez kreci pedałkami, w te wakacje to nakrecił chyba ze 3 x tyle co ja ... a co do nieoswietlonych współrowerzystów, to ma racje jak najbardziej, nie dalej jak dzis wieczorkiem, sie stuknęla kołami trójka, miedzy kosciołem a wałem na sciezce pod Siekierkowskim, winnego nie było, cała trójka nieoswietlona, nawet odblaski jakies niebłyszczace Odpowiedz Link Zgłoś