Gość: komórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:50 chciałabym złożyć bliskiej osobie oryginalne życzenia noworoczne. forma to sms, a treść ... no właśnie może ktoś z was zna piękne życzonka ? liczę na was ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komórka Re: chciałabym ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:35 jasne ! nikt nie zna żadnych oryginalnych życzeń ! to może znacie jakieś złorzeczenia ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: chciałabym ... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.12.05, 14:40 google.pl/search?q=życzenia+noworoczne+sms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komórka Re: chciałabym ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:09 dzięki T-800 ale ja już byłam na tych stronach i niestety nic oryginalnego nie znalazłam : (((((( Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: chciałabym ... 30.12.05, 15:12 więc wymyśl coś od siebie,nie musi się rymować,a najważniejsze,ze to Ty będziesz autorką tych życzeń,bo chyba sama wiesz,czego komu życzysz,prawda?Każdemu coś innego jest potrzebne,ale najważniejsze,że te słowa będą od Ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komórka Re: chciałabym ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:57 no masz rację ale chciałam żeby te życzenia też trochę śmieszne były a ja aż taka zdolna nie jestem :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOSKOWY Re: chciałabym ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:04 S nowom godom ch.jów mnocho ! Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komórka Re: chciałabym ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 13:47 WIOSKOWY ! facetowi takie życzenia mam złożyć ?? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś