tato1 12.01.06, 22:58 ..............Mase forum placza ze maja admina............a my nie!!!!!!!!!!! Kocham Bialystok!!!!!!!!!!!!!! Zawsze do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tato1 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.06, 23:00 ..........zwykle pozdrowienie na forum Bydgoszcz to osla lawka! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=34876548 Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.06, 23:02 .......Jeszcze zeby nam !(via baltica).............i lotnisko...........i szybka kolej.............. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.06, 23:03 .......prorok czy co?............... Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.06, 23:53 Trzymam kciuki. Zróbcie coś, żeby było normalnie/europejsko/polsko* Ja postanowiłem wyprowadzić się z tej wsi *niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.01.06, 08:30 więc dlaczego wciąż wracacie? choćby na forum? Wchodzicie na forum tylko po to żeby sobie przypomnieć z jakiej wiochy jesteście? żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.01.06, 18:00 żałosna, to jest Twoja wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
jesuslovesyou Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.01.06, 18:54 kalasanty76 napisał: > żałosna, to jest Twoja wypowiedź. Nutopia wie, że to jej wypowiedź. Ale czemu tą osobę nazywasz żałosną? Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.01.06, 19:24 żałosna jest wypowiedź, nie osoba. Czytaj ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
jesuslovesyou Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.01.06, 20:31 kalasanty76 napisał: > żałosna jest wypowiedź, nie osoba. Czytaj ze zrozumieniem "żałosna, to jest Twoja wypowiedź." Popracuj lepiej nad interpunkcją, bo wypacza Twoją myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.01.06, 10:35 occ, ta nieszczęsna reforma edukacji. Czego oni was teraz uczą. Najpierew się zastanów, a później napisz. Interpunkcja akurat jest w miarę prosta. Dasz radę nadrobić braki/zaległości sam. pozdr i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jesuslovesyou Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.01.06, 11:24 kalasanty76 napisał: > occ, ta nieszczęsna reforma edukacji. Czego oni was teraz uczą. Najpierew się > zastanów, a później napisz. > Interpunkcja akurat jest w miarę prosta. Dasz radę nadrobić braki/zaległości > sam. Nie odwracaj kota ogonem. W zdaniu, o którym dyskutujemy, niepotrzebnie dałeś przecinek. > pozdr i życzę powodzenia Wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.01.06, 11:51 skąd wiesz? Przecież w związku z moimi błedami interpunkcyjnymi, nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jesuslovesyou Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.01.06, 12:21 kalasanty76 napisał: > Przecież w związku z moimi błedami interpunkcyjnymi, nie > zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Nigdzie tak nie napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.01.06, 01:06 to wynia z Twoich postow. wyciagaj wnioski ze swoich wypowiedzi poza tym nie rozumiem, dlaczego ludzie czepiaja sie szczegolow, a nie wypowiadaja sie merytrycznie w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.01.06, 01:08 kalasanty76 napisał: > to wynia z Twoich postow. wyciagaj wnioski ze swoich wypowiedzi > poza tym nie rozumiem, dlaczego ludzie czepiaja sie szczegolow, a nie > wypowiadaja sie merytrycznie w temacie ..............Nazywa sie bezsilnosc i gniew............... Odpowiedz Link Zgłoś
jesuslovesyou Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.01.06, 01:09 kalasanty76 napisał: > to wynia z Twoich postow. wyciagaj wnioski ze swoich wypowiedzi A Ty z moich też byś mógł. Mimo że były ironią i sarkazmem. > poza tym nie rozumiem, dlaczego ludzie czepiaja sie szczegolow, a nie > wypowiadaja sie merytrycznie w temacie Bo diabeł tkwi w szczegółach, a ten temat nie ma głębszego przesłania (chyba, że ktoś go znadinterpretuje). Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.01.06, 02:07 i tu sie z Toba zgodze Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.01.06, 19:50 kalasanty76 napisał: > żałosna, to jest Twoja wypowiedź. nie kalasanty. To ty jesteś żałosny w podkreślaniu jaki to z ciebie teraz światowiec bo mieszkasz w Warszawie.. Człowieku! Teraz się z Warszawy ucieka! Zostają tylko bubki z prowincji bo dla nich to wielki świat Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.01.06, 08:29 Powiedz mi, w którym miejscu podkreślam, że jestem światowiec, bo mieszkam w Warszawie? Wg mnie, to Ty jesteś żałosna, bo masz dziwne poczucie winy, że mieszkasz w Białymstoku. Nie wiem tylko dlaczego. Warszawa, Białystok, czy coś innego, to tylko kwestia preferencji. Jedni czują się dobrze tu, inni tam. Mieszkałem w Białym ponad 28 lat i zawsze będę pamiętał, że to moje rodzinne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.01.06, 13:59 żałosne jest to, że w co drugim poście podkreślasz, że mieszkasz teraz w Warszawie, podkreślając jednocześnie jaka to wiocha z Białegostoku. A to tak jakbym to ja pisala na forum Lapy np... lub Łomża żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.01.06, 14:08 podkreślam również to, że mieszkałem w Białymstoku. Dyskwalifikujesz wszystkich, którzy mieszkają poza Białymstokiem? Poza tym nauczyć się liczyć. Dwa posty, to nie to samo co, w co drugim. Ciekaw również jestem, dlaczego podkreślanie faktu pochodzenia uważasz za żałosne (poraz kolejny śmiem stwierdzić, że masz kompleksy z powodu Twojego miejsca pochodzenia/zamieszkania. Nie wiem dlaczego). Poza tym każdy może sprawdzić mój profil i dowiedzieć się skąd jestem, jaka jest ulubiona muzyka, film itd. Za szybko się unosisz/denerwujesz. Nie radzisz sobie ze stresem i z takimi sytuacjami? pozdr życząc miłego dnia m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl 16.01.06, 14:42 o proszę! następny psycholog na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.01.06, 14:46 Gość portalu: nutopia napisał(a): > o proszę! > następny psycholog na forum! a może to tylko pojętny pacjent? czytajacy swą kartę choroby gyd psychotearaputa poszedł zapalić? Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 11:55 nie mogę zgodzić się bardziej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 13:42 kalasanty76 napisał: > nie mogę zgodzić się bardziej ;-) dobrze że dostrzegasz to... jest jeszcze nadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 13:48 Ratuj doktorze makbrajd. W Panu ostatnia nadzieja pozdr ;-) m Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 13:52 kalasanty76 napisał: > Ratuj doktorze makbrajd. W Panu ostatnia nadzieja > pozdr ;-) > m nie mam takich aspiracji Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 14:02 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 14:04 kalasanty76 napisał: > ;-) porozmawiaj ze swym astrologiem doradzi ci czy konstelacja gwiazd jest korzystna dla twego biorytmu i czy możesz podjąc jakąś ważną decyzję na swej życiowej dordze nowoczesnego człowieka bez uprzedzeń Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 14:15 Nie mam swojego astrologa. Polecisz mi swojego? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 14:21 kalasanty76 napisał: > Nie mam swojego astrologa. Polecisz mi swojego? nie masz? taki mądry i nowoczesny człowiek pozbawiony uprzedzeń nie ma swego astrologa? niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 14:25 Ano nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 14:29 kalasanty76 napisał: > Ano nie ma. moze za mało nowoczesny jeszcze jesteś i postępowy człowiek bez uprzedzeń i granic? staraj się bardziej własny psychoteraputa, astrolog, dieta shinh wung dang, medytacje północno- tybetańskie o świcie... pozbędziesz sie wtedy zupełnie uprzedzeń i granic... Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 17:32 i będę taki jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 18:18 ja jestem z ciemnogrodu obywatel zaścianka uświadomiony homofob a nawet niegdyś pieszczotliwe nazywany klerofaszysta a oprócz tego czuję się Polakiem wiec jak widać znajdujemy się na dwóch skrajnych biegunach o astrologii, buddyzmie i humanizmie francuskim porozmawiaj z fiatemluxem tudzież aleksiejem wymieńcie doswiadczenia, wizytówki, uściski, zapalcie coś i do dzieła Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 18:30 kilka cech mamy wspólnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 18:38 chyba tylko spodnie...a i to nie jest pewne...bo wy postępowi i światowi ludzie macie rózne pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 rezolucja potepiajaca???? 17.01.06, 21:34 Nie przeceniaj mnie pisząc "postępowi i światowi". Z tego co wiem, to Ty chyba dalej na zachód mieszkasz. Odpowiedz mi tylko na pytanie, skąd u Ciebie tyle jadu i niechęci do innych ludzi? Na każdy mój post masz jakąś żenującą wypowiedź. Jeśli chcesz mnie obrazić, to marne szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: rezolucja potepiajaca???? 17.01.06, 21:41 kalasanty76 napisał: > Nie przeceniaj mnie pisząc "postępowi i światowi". Z tego co wiem, to Ty chyba > dalej na zachód mieszkasz. > Odpowiedz mi tylko na pytanie, skąd u Ciebie tyle jadu i niechęci do innych > ludzi? Na każdy mój post masz jakąś żenującą wypowiedź. Jeśli chcesz mnie > obrazić, to marne szanse. > mozesz wskazać jad? Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: rezolucja potepiajaca???? 18.01.06, 08:06 Uprzejmie informuję, że zakończyłem wymianę postów w tym temacie POzdrawiam i do zobaczenia na innym wątku. m Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd co skreślasz kalasanty? 16.01.06, 14:44 kalasanty76 napisał: > Trzymam kciuki. Zróbcie coś, żeby było normalnie/europejsko/polsko* > Ja postanowiłem wyprowadzić się z tej wsi > > *niepotrzebne skreślić wybierasz normlaność kosztem polskości? europejskosć kosztem polskosci? czy jeszcze inaczej? widzę, że masz problemy by czuć się godnym Polakiem który na dodatek wstydzi się "swej wsi" Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: co skreślasz kalasanty? 16.01.06, 20:09 Ja nie czuję się POlakiem, stąd nie mam żadnych problemów z czuciem się jak jeden. Wypowiedź moja pozwalała wybrać opcję (jedni mogą określić to jako normalność, drudzy jako polskość itd). Zmartwię Ciebie, bo nie wstydzę się swojego rodzinnego miasta. Mam tam rodzinę i przyjaciół i zawsze jak tam jestem (niestety coraz rzadziej), to się dobrze bawię. Ale to co na co pozwalają władze, a to jaka tam jest atmosfera nie ma ze sobą nic wspólnego. I tu was (Ciebie i Nutopię) zaskoczę. Jestem fanem tego forum i chętnie zaglądam tu, żeby zobaczyć co się dzieje. pozdr życząc udanego wieczoru m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: co skreślasz kalasanty? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 16.01.06, 20:39 kalasanty! ale nas zmartwiłes... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: co skreślasz kalasanty? 17.01.06, 08:51 jesli nie czujesz sie Polakiem, to kim? Jesteś europejczykiem? czy obywatelem swiata? Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: co skreślasz kalasanty? 17.01.06, 11:52 Człowiekiem. Poznałem ludzi z różnych stron i przede wszystkim patrzę na człowieka, a nie na obywatelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: co skreślasz kalasanty? 17.01.06, 13:41 kalasanty76 napisał: > Człowiekiem. Poznałem ludzi z różnych stron i przede wszystkim patrzę na > człowieka, a nie na obywatelstwo. > czyli czujesz się takim samym człowiekiem jak 6miliiardów pozostałych... nic cię nie wyróznia, nic nie stanowi o twej tożsamości, czujesz się zuniformizowany jako człowiek smutne to i przerażajace jest twe poczucie na szczęscie jest to tylko twe poczucie a nie realność niewiadomo jakbyś z tym walczył to jesteś zdeterminowany przez kulturę w jakiej się wychowałeś, przez rodzinę, miasto, osiedle, naród ,historię, religię itd... i to one decydują kim jesteś a ściślej na jakim podlożu operujesz swą wolną wolą... Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: co skreślasz kalasanty? 17.01.06, 13:54 Ja na to patrzę z innej strony. Nic mnie nie ogranicza, żadna przynależność geograficzna. Więc jestem wolny od uprzedzeń. "czyli czujesz się takim samym człowiekiem jak 6miliiardów pozostałych..." - błagam, tylko bez demagogii! Masz dwie ręcę i dwie nogi? Czyli czujesz się jak ok. 6 miliardów pozostałych. Nic nie wyróżnia Ciebie? I tak dalej, i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: co skreślasz kalasanty? 17.01.06, 13:59 kalasanty76 napisał: > Ja na to patrzę z innej strony. Nic mnie nie ogranicza, żadna przynależność > geograficzna. Więc jestem wolny od uprzedzeń. > "czyli czujesz się takim samym człowiekiem jak 6miliiardów pozostałych..." - > błagam, tylko bez demagogii! Masz dwie ręcę i dwie nogi? Czyli czujesz się jak > ok. 6 miliardów pozostałych. Nic nie wyróżnia Ciebie? I tak dalej, i tak dalej To jest czystej krwi demagogia i pustosłowie jakiego pełno teraz wokół "Człowiekiem. Poznałem ludzi z różnych stron i przede wszystkim patrzę na człowieka, a nie na obywatelstwo." wiec jezeli uzywasz pustych i okrągłych słowek licz się z tym, ze jesteś prosto rozumiany... A oto kolejna postępowa demagogia charakteryzująca osoby z bardzo niskim poczuciem wartości ,które garną się by być trendy i na topie "Nic mnie nie ogranicza, żadna przynależność geograficzna. Więc jestem wolny od uprzedzeń" ...bez komentarza...zastanów się nad tym pustosłowiem które rzekleś...a potem jeszcze raz i jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: co skreślasz kalasanty? 17.01.06, 14:10 I po raz kolejny Kółko Wzajemnej Adoracji pokazuje, że nie potrafi ocenić siebie. Ale w ocenie innych ... mistrzostwo świata. Dlaczego nie zauważyłeś, że pierwszy wyjechałeś z "demagogią i pustosłowiem". Nie rozumiem skąd u was takie skłonności do jeżdżenia po wszystkich. Każdy kto wypowie się nieodpowiednio do wyznań Kółka Wzajemnej Adoracji zostaje automatycznie zjechany w sposób klasycznie tandenty. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: co skreślasz kalasanty? 17.01.06, 14:23 kalasanty76 napisał: > I po raz kolejny Kółko Wzajemnej Adoracji pokazuje, że nie potrafi ocenić > siebie. Ale w ocenie innych ... mistrzostwo świata. > Dlaczego nie zauważyłeś, że pierwszy wyjechałeś z "demagogią i pustosłowiem". > Nie rozumiem skąd u was takie skłonności do jeżdżenia po wszystkich. Każdy kto > wypowie się nieodpowiednio do wyznań Kółka Wzajemnej Adoracji zostaje > automatycznie zjechany w sposób klasycznie tandenty. > hahhaa poczytaj swe posty które wytjnąłem i zwróc uwagę na chronologię... a po drugie: jakie "was"? znaczy się "oni"? tak? oni są wszędzie? hmm taki madry i nowoczesny człowiek pozbawiony uprzedzeń a wierzy w spiski wymierzone przeciwko niemu... Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: co skreślasz kalasanty? 17.01.06, 14:28 Poczytaj swoje wypowiedzi na inne tematy. Was, czyli Kółko Wzajemnej Adoracji. Nie wierzę w spisek, po prostu stwierdzam fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd ONI 17.01.06, 14:30 kalasanty76 napisał: > Poczytaj swoje wypowiedzi na inne tematy. > Was, czyli Kółko Wzajemnej Adoracji. Nie wierzę w spisek, po prostu stwierdzam > fakt. > ONI zrzeszeni w tajemnym kręgu "Kółka Wzajemnej Adoracji" mającym ukrytą władzę nad swiatem... Odpowiedz Link Zgłoś
najladniejsza_we_wsi DO KALASANTY76. 17.01.06, 19:20 A mozna wiedziec dokad sie przeprowadziles? Ja tez z tej wioski i wiem ze tam lipa jakich malo ale pomimo tego tesknie i kocham. A Ciebie tak tylko z Ciekawosci pytam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: DO KALASANTY76. 17.01.06, 21:27 Jak napiszę, to za chwilę Kółko Wzajemnej Adoracji po mnie pojedzie, że się chwalę, że w tej warszawei mieszkam, itd. Od ponad 1,5 roku mieszkam w wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: DO KALASANTY76. 17.01.06, 21:42 kalasanty76 napisał: > Jak napiszę, to za chwilę Kółko Wzajemnej Adoracji po mnie pojedzie, że się > chwalę, że w tej warszawei mieszkam, itd. > Od ponad 1,5 roku mieszkam w wawie. Oni są wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: DO KALASANTY76. 17.01.06, 21:45 szkoda mi takich ludzi jak kalasanty mieszka taki od 1,5 w wawie, a wiadomo jak Warszawiacy traktują Białostoczan....dlatego cały czas wraca na forum Białystok. Nie przyzna się, jak mu ciężko, koledzy Warszawiacy się śmieją, nazywają śledziem...on w nigdy się nie przyzna, że Białystok jest ogólnie fajniejszym miejscem do życia niż śmierdząca, brudna i odrapana stolica stary pamiętaj, lepiej być pierwszym w Białymstoku niż ostatnim w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: DO KALASANTY76. 17.01.06, 22:04 makbrajd napisał: > dlatego chodzi do astrologa no mówilam...szkoda mi go Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: DO KALASANTY76. 18.01.06, 08:12 W strasznym błędzie jesteś. Nie spotkałem się żadnymi objawami tego o czym piszesz. Jeśli miałaś złe doświadczenia, to nie znaczy, że wszyscy też tak mają. Podkreślam, nie traktuję Warszawy jako miejsca docelowego w moim życiu. Kto wie może kiedyś wrócę do Białego, a może wyjadę dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: DO KALASANTY76. IP: *.csk.pl 18.01.06, 12:48 jesteś niekonsekwentny. W poprzednim poście napisałeś, że zakonczyleś wymianę zdań w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: DO KALASANTY76. 18.01.06, 14:04 bo dla mnie ten wątek z "najpiękniejszą ze wsi", Tobą i makbrajdem (sorki za ew przekręcenie nicków) jest inny niż tamten powyżej w tym temacie z makbrajdem. Mam nadzieję, że jasno się wyraziłem ;-))) pozdr m Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: DO KALASANTY76. 18.01.06, 17:51 ............jasno jasne............... Odpowiedz Link Zgłoś
najladniejsza_we_wsi Re: DO KALASANTY76. 18.01.06, 19:17 To tylko literki na ekranie. Mozna olac ;-) I jak Ci sie w Warszawie podoba? Sama bywam pare razy w roku ale tylko przejazdem. z tego co widze i wiem blyskawicznie sie rozwija. A jak Ci tam lepiej niz bylo w Bialymstoku - to mozemy Ci wszyscy- niezaleznie od naszego miejsca zamieszkania; urodzenia -pogratulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: DO KALASANTY76. 18.01.06, 21:17 Ja gratuluje kazdemu, kto sie dobrze czuje tam, gdzie mieszka. Jak na razie nie narzekam. Jest lepiej niz w Bialym. Oczywiscie pamietam skad pochodze. A Ciebie gdzie wywialo? Odpowiedz Link Zgłoś
najladniejsza_we_wsi Re: DO KALASANTY76. 19.01.06, 08:17 No to musi byc niezle, jezeli nie narzekasz. Pod jakim wzgledem jest lepiej niz w Bialym? Wiecej mozliwosci? Inni ludzie? Ja zyje na przemian to w NIemczech ( Frankfurt n. M.), to w Szwajcarji( Zurich ). Zalezy od obowiazkow. A do Polski przyjezdzam calutki czas. Mam tam cala rodzine i pozatym cala Polske bardzo lubie. Nie tylko Bialystok ;-) Mozna wiedziec co w Warszawie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
najladniejsza_we_wsi Do ze wsi... 19.01.06, 08:52 Tak. Tutaj szukam. Przydalby sie. Bedzie moim wirtualnym mezem. E-maz! ;-) U mnie we wsi same palanty! I jeszcze we wsi wszyscy tacy ciekawi! ;-) Tak sobie sie chlopaka pytam jak mu tam sie zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: DO KALASANTY76. 19.01.06, 15:18 Ja zawsze żartuję, że jestem fanem cywilizacji i mam skłonności urbanistyczne, czy też po prostu miejskie. Warszawa to dla mnie większe miasto, więcej możliwości, więcej znajomych (np. 1/3 mojej klasy z ogólnika po studiach wylądowała w wawie). W warszawie robię pracuję ;-)) Pracuję w dziale PR w centrali jednego z banków działających w Polsce. Przede wszystkim zajmuję się działalnością charytatywną banku. A tak przy okazji, czy dostałaś ode mnie maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elpos.net / *.elpos.net 13.01.06, 20:05 Na oślą ławkę sam zawędrowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.01.06, 17:57 Widocznie czesc adminow jest troche nadgorliwych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.01.06, 18:03 Moja fascynacja Białymstokiem rośnie.... ;-)))) Z przyczyn osobistych... Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.01.06, 01:23 Gość portalu: matrix napisał(a): > Moja fascynacja Białymstokiem rośnie.... ;-)))) Z przyczyn osobistych... ........Foro romano!...........é situato in Bialystok?!!!!!!!!................... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.01.06, 08:40 Gość portalu: matrix napisał(a): > Moja fascynacja Białymstokiem rośnie.... ;-)))) Z przyczyn osobistych... no...moja już moooocno urosła;) z przyczyn osobistyuch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 16.01.06, 20:28 Makbrajd, a te Twoje przyczyny to konkretnie jakie? Zdradzisz?... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 08:23 Gość portalu: matrix napisał(a): > Makbrajd, a te Twoje przyczyny to konkretnie jakie? Zdradzisz?... nie trudno tego nie zauważyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.01.06, 15:43 Przykro mi, ale ja nie zauważam... Może dlatego, że ja nie stąd... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 19:29 Gość portalu: matrix napisał(a): > Przykro mi, ale ja nie zauważam... Może dlatego, że ja nie stąd... :-))) ja też nie stąd:) jam jest obcy na zawsze obcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: Szczesliwe forum Bialystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.01.06, 22:04 :-)))) Ty tak filozoficznie, a ja tylko o położeniu geograficznym.... Odpowiedz Link Zgłoś