ralston 05.11.02, 11:10 Ponownie pozdrawiam wszystkie Foremki i wszystkich Forumków ze stolicy Dolnego Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: Pozdrowienia z Wrocławia II IP: 212.33.74.* 05.11.02, 12:58 Rals wracaj stamtad i badz czesciej na forum! bo tu ostatnio nudno jak na przydlugim kazaniu w kosciele:) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Pozdrowienia z Wrocławia II 05.11.02, 13:11 Gość portalu: anka1 napisał(a): > bo tu ostatnio nudno jak na przydlugim kazaniu w kosciele:) Co racja to racja: i na Forum i w kościele miła panienka przerwie nudę... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Pozdrowienia z Wrocławia II 05.11.02, 13:08 ralston napisał: > Ponownie pozdrawiam wszystkie Foremki i wszystkich Forumków ze stolicy > Dolnego Śląska. Jeden z Forumków repozdrawia. Trzym się chłopie... :))) Trzym się puszki, to będzie Ci lżej... Ps. Nie mam tu bynajmniej mielonki na myśli... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Pozdrowienia z Wrocławia II IP: 212.33.74.* 05.11.02, 13:11 Marat a nie lepsze z butelki?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Pozdrowienia z Wrocławia II IP: 212.33.74.* 05.11.02, 13:15 i sie nie podlizuj, jak Ciebie tu nie ma i kilku innych Osob to mozna w alkoholizm popasc, nie ma z kim popisac,a Redakcja milczy jak zakleta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Pozdrowienia z Wrocławia II 05.11.02, 13:23 Gość portalu: anka1 napisał(a): > i sie nie podlizuj, M: Muszę jakoś łapać punkty, bo dalej nie mam z kim iść na pieczarki :))) > jak Ciebie tu nie ma i kilku innych Osob to mozna w > alkoholizm popasc, M: No proszę! A więc są jakieś pozytywne aspekty, między innymi, mojej tu nieobecnośći :))) > nie ma z kim popisac,a Redakcja milczy jak zakleta:))) M: Osobiście nie pisałbym słowa "Redakcja". To wywołuje spontaniczną reakcję z Antypodów: "Oddajcie mi, k...wa, kubek!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Pozdrowienia z Wrocławia II IP: 212.33.74.* 05.11.02, 13:27 marat_ napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > i sie nie podlizuj, > M: Muszę jakoś łapać punkty, bo dalej nie mam z kim iść na pieczarki :))) > > > jak Ciebie tu nie ma i kilku innych Osob to mozna w > > alkoholizm popasc, > M: No proszę! A więc są jakieś pozytywne aspekty, między innymi, mojej tu > nieobecnośći :))) > > > nie ma z kim popisac,a Redakcja milczy jak zakleta:))) > M: Osobiście nie pisałbym słowa "Redakcja". To wywołuje spontaniczną reakcję z > Antypodów: "Oddajcie mi, k...wa, kubek!!!" Marat ja tam zawsze za Toba tesknie!:))) a z Redakcja masz racje. a ja musze znikac ((( pa! moze jutro sie umowimy na te pieczarki?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Pozdrowienia z Wrocławia II 05.11.02, 13:37 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Marat ja tam zawsze za Toba tesknie!:))) M: Znowu w nocy zamiast spać, to będę wydawał dźwięki jak 13-to latka przed plakatem Leonardo DiCaprio... > a z Redakcja masz racje. > a ja musze znikac M: O! Jesteś spokrewniona z Davidem Coperfieldem? :)) Akle skoro znikasz to pa!! > moze jutro sie umowimy na te pieczarki?:))) Wolałbym w czwartek. Pod koniec tygodnia dają mniej rozwinięte :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Pozdrowienia z Wrocławia II 05.11.02, 13:15 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Marat a nie lepsze z butelki?:))) Ja tam nie wymagający - może być i butelka... Byle nie pusta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Pozdrowienia z Wrocławia II IP: 212.33.74.* 05.11.02, 13:17 pustej nie bralam pod uwage:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pozdrowienia z Wrocławia II 05.11.02, 13:37 Oczywiście. Pusta to tylko strata czasu. natomiast tu we Wrocku mają taką fajną knajpę, która się nazywa Spiż. Warzą w niej na miejscu rozmaite produkty z chmielu. Mają chyba pięć gatunków. Wypróbowałem wszystkie - nie znalazłem kiepskiego - tak więc Maracie, jak widzisz nie próżnuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Pozdrowienia z Wrocławia II 05.11.02, 13:47 ralston napisał: > Oczywiście. Pusta to tylko strata czasu. natomiast tu we Wrocku mają taką fajną > > knajpę, która się nazywa Spiż. Warzą w niej na miejscu rozmaite produkty z > chmielu. Mają chyba pięć gatunków. Wypróbowałem wszystkie - nie znalazłem > kiepskiego - Gratuluję koledze głowy. Spiżowej... :))) PS. Robią piwo w knajpie, na miejscu??? Są piekne miejsca na tym świecie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pozdrowienia z Wrocławia II 05.11.02, 13:50 Oj są, są. Mają tam takie wielkie miedziane kadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Pozdrowienia z Wrocławia II 05.11.02, 13:52 ralston napisał: > Oj są, są. Mają tam takie wielkie miedziane kadzie... Coś w rodzaju basenu?!! No po prostu ROZKOSZ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Pozdrowienia z Wrocławia II IP: 212.33.74.* 05.11.02, 18:03 znaczy ze tam sie w piwku wykapac mozna jak w Niemczech? Odpowiedz Link Zgłoś
saunne a byliscie moze... 05.11.02, 21:39 a byliscie moze kiedys w poznanskiej Arenie? Jak tam jest (jak dojechac z dworca PKP), jak jest duza, jakie naglosnienie? Bede tam w styczniu na pewnym (pieknym mam nadzieje) koncercie :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: a byliscie moze... 06.11.02, 09:39 saunne napisa?a: > a byliscie moze kiedys w poznanskiej Arenie? Jak tam jest (jak dojechac z > dworca PKP), jak jest duza, jakie naglosnienie? Bede tam w styczniu na pewnym > (pieknym mam nadzieje) koncercie :) Wiele razy, z tym jak dojechac to Ci teraz nie powiem , moje podboje Poznania skonczyly sie w 1989 roku, do tej pory to rozklad komunikacji pewnie sie wiele razy zmienil. Zapytaj tu: www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=67 Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf .................................................. 05.11.02, 22:20 ............................................................................... ............................................................................... ............................................................................... (tym razem milczę, za dużo już wykrakałem;) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: ............................................. 05.11.02, 22:25 Free a co? Bo ja nie w temacie za sprawa nauki... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ do jutra! 06.11.02, 01:06 Jejku jak ja sie za Wami wszystkimi stesknilam. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: do jutra! 06.11.02, 08:34 chatka_ napisała: > Jejku jak ja sie za Wami wszystkimi stesknilam. O! I Chatka też żyje :)! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: do jutra! 06.11.02, 11:03 chatka_ napisała: > Jejku jak ja sie za Wami wszystkimi stesknilam. My za Tobą też, nie rób Nam więcej takich numerów ze znikaniem!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: ............................................. 06.11.02, 11:00 saunne napisała: > Free a co? Bo ja nie w temacie za sprawa nauki... Niech Rals Ci opowie, to on był poszkodowany. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: ............................................. 06.11.02, 12:08 No dobra, skoro zostałem wywołany, to już opowiadam. Dwa tygodnie temu też byłem we Wrocławiu i też pozdrawiałem forum i Woolfie życzył mi szczęśliwego powrotu i w złą godzinę napisał i jakiś nissan trafił w dupsko mojej toyoty i może dziś odbiorę ją w końcu z serwisu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: ............................................. 06.11.02, 08:33 No widzisz - i od razu pomogło! Bez większych przygód w trochę ponad cztery godziny wróciłem do Warszawy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: :) IP: 212.33.74.* 06.11.02, 08:41 Ralsik a bedzie Cie teraz wiecej na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: :) 06.11.02, 09:31 A nic nie mogę obiecać, poza tym, że się będę starał Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: :) 06.11.02, 11:20 ralston napisał: > A nic nie mogę obiecać, poza tym, że się będę starał Niech by Cie czesciej do Wroclawia wysylali, wtedy przynajmniej na Forum masz czas zajrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: :) 06.11.02, 11:23 chatka_ napisała: > ralston napisał: > > > A nic nie mogę obiecać, poza tym, że się będę starał > Niech by Cie czesciej do Wroclawia wysylali, wtedy przynajmniej na Forum masz > czas zajrzec :) Zrzutka na mieszkanie we Wrocławiu dla Ralsa? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: :) 06.11.02, 11:30 chatka_ napisała: > Jakas mala chatka ?:) Raczej kawalerka, żeby nam Chatki ze sobą nie zabrał:). Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: :) 06.11.02, 11:41 Gdyby byl kawalerem to chatka bylaby jak znalazl! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: :) 06.11.02, 11:49 chatka_ napisała: > Gdyby byl kawalerem to chatka bylaby jak znalazl! :)) Ale co to za chatka, jeśli nie własnymi rękami zbudowana i drzewo przed nią nie zasadzone... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: :) 06.11.02, 12:12 freewolf napisał: > chatka_ napisała: > > > Gdyby byl kawalerem to chatka bylaby jak znalazl! :)) > > Ale co to za chatka, jeśli nie własnymi rękami zbudowana i drzewo przed nią > nie zasadzone... Eeee... taką to już mam we Warszawie, a Chatka we Wrocławiu, choćby i w kawalerce, hmmm... kuszące... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: :) 06.11.02, 12:17 No i wyśmiała... Ja wiedziałem, że tak będzie, ja wiedziałem... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: :) 06.11.02, 12:17 To kiedy nastepnym razem wybierasz sie do Wroclawia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: :) 06.11.02, 12:45 ale to nie znaczy ze dopiero za dwa tygodnie pojawisz sie znowu na Forum !!???. Wlasciwie to ja moge poczekac z opowiastkami o Maroku, ale gdybys chcial wczesniej poczytac to zajrzyj jutro. Chyba ma dzisiaj wolny pozny wieczor :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: :) 06.11.02, 14:25 Przecież dziś nie jestem we Wrocławiu a jestem na forum (a ściślej rzecz biorąc - bywam, bo coś mi dzisiaj portal nie daje poszaleć... ) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: :) 06.11.02, 12:47 ale to nie znaczy ze dopiero za dwa tygodnie pojawisz sie znowu na Forum !!???. Wlasciwie to ja moge poczekac z opowiastkami o Maroku, ale gdybys chcial wczesniej poczytac to zajrzyj jutro. Chyba mam dzisiaj wolny pozny wieczor :))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: :) 06.11.02, 13:33 ralston napisał: > Eeee... taką to już mam we Warszawie, a Chatka we Wrocławiu, choćby i w > kawalerce, hmmm... kuszące... :) I pozbawiłbyś Białystok 50% jego atrakcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: :) IP: *.piasta.pl 06.11.02, 13:38 Rozumiem ze konkurencja, czyli pozostale 50 %, to konie :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: :) 06.11.02, 13:40 Gość portalu: chatka_ napisał(a): > Rozumiem ze konkurencja, czyli pozostale 50 %, to konie :) Nie napiszę, co jest pozostałą konkurencją, ale nie chodzi o konie. To znaczy konie są bezkonkurencyjne, ale teraz parkują w Popówku pod Warszawą. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: ............................................. 06.11.02, 11:13 ralston napisał: > No widzisz - i od razu pomogło! Bez większych przygód w trochę ponad cztery > godziny wróciłem do Warszawy :)) Cieszę się, że na coś się przydałem:). Odpowiedz Link Zgłoś