juch 17.11.02, 13:09 Może ktoś z forumowiczów mógłby udzielić mi informacji gdzie w naszym województwie mogłabym kupić Basseta? Może ktoś z Was zna kogoś, kto ma takiego psa, będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Justa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sluchacz Re: GDZIE KUPIĆ BASSETA? IP: *.iig.pl 17.11.02, 14:56 baseta to nie wiem,ale za to w schronisku mnóstwo fantastycznych czeka na właściciela... z kundelkiem wstyd się pokazać czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midzia Re: GDZIE KUPIĆ BASSETA? IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.02, 15:04 i w dodatku są najmądrzejsze, może dlatego wraca na nie moda-szkoda tylko że wśród gwiazd Hollywood! Odpowiedz Link Zgłoś
juch Re: GDZIE KUPIĆ BASSETA? 18.11.02, 02:34 Ja nie prosze o ocenianie mnie na podstawie tego jakiego psa chcę kupić. Nie znasz mnie, nie wiesz kim jestem i wydajesz sądy o mnie. Ja nigdy nie powiedziałam, że kundelki są gorsze od psów rasowych. Nie dość, że nie powiedziałam - ja tak wcale nie uważam. Miałam kundla przez wiele lat i wiem jakie one są inteligentne, uratowałam jamnika przez rychłą śmiercią z zaniedbania (z rąk Rosjan), a Ty kilkoma słowami oceniasz mnie... Zadałam tylko pytanie czy przypadkiem ktoś nie orientuje się, gdzie mogę kupić Basseta i oczekuję odpowiedzi właśnie na takie pytanie. Gdybym chciała dowiedzieć się co myślicie o mnie na podstawie moich upodobań rasowych to z pewnościa zapytałabym o to... W związku z tym mam prośbę, jeśli ktoś wie, gdzie mogę kupić takiego psa to niech odpisze a jeśli nie to nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: GDZIE KUPIĆ BASSETA? IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 18.11.02, 05:05 Bardzo dobra hodowla znajduje się w Sochaczewie z tamtąd pochodziły moje "banie".Dokładny adres mogę ci wklepać po południu.Nie ma wspanialszych psów :)))))pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
juch Re: GDZIE KUPIĆ BASSETA? 18.11.02, 11:45 Będę niezmiernie wdzięczna za ten adres. Dzieki. Moze napisz na maila jak możesz- juch@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: GDZIE KUPIĆ BASSETA? IP: *.iig.pl 18.11.02, 21:30 nikogo nie oceniam,tylko kundelków mi szkoda.baseta zawsze jakiś snob sobie kupi,a one tam w tym schronisku siedzą...ja niestety wszystkich wziąć nie mogę choćbym chciał.widzę,jednak,że jakąś czułą strunę potrąciłem...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basset Re: GDZIE KUPIĆ BASSETA? IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 17:54 ja mam bassete i to nie byle jakiego bo az 12 letniego--najdluzej zyjacy basset w podlaskim,a kupili go moi rodzice w bialymstoku od pani ktora chyba jeszcze do dzis ma swoja hodowle bassetow.jezeli jest to jeszcze aktualne to moge ja spytac o jakies male basseciatko, pa Odpowiedz Link Zgłoś
juch Re: GDZIE KUPIĆ BASSETA? 25.11.02, 16:56 Będę Ci niezmierniewdzięczna za taką informację, czekam z niecierpliwością na odpowiedź. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basset Re: GDZIE KUPIĆ BASSETA? IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 18:54 nie znalazlam nr tel do tej pani, ale pracuje ona a przynajmniej pracowala w zwiazku kynologicznym w bialymstoku mysle ze jak zadzwonisz tam i spytasz sie o basseta to dadza ci jej nr tel. a tel do zwazku to 675-22-46 sa czynni we wtorki i srody od 10.00-13.00 czwartki i piatki 17.00-19.00.powodzenia.jak bedziesz miala jakies pytania dotyczace basseta to pisz na adres lacka2@wp.pl Powodzenia, karolina Odpowiedz Link Zgłoś