Dodaj do ulubionych

Adam Małysz a ZIO w Turynie

09.02.06, 22:59
Jak myślicie czy nasz do niedawna główny towar eksportowy, dobro narodowe jak
mówią niektórzy i powód do dumy ma jakieś szanse zaistniec na tych igrzyskach?
Jako że byłem na Pucharze Świata w Zakopanem głównie z powodu wyżej
wymienionego pana jestem dobrej myśli. to co tam zobaczyłem robiło naprawdę
dobre wrażenie - skoki Adama i sama atmosfera. nie wiem jak wy, ale ja liczę
na medal!
Obserwuj wątek
    • vip17 Re: Adam Małysz a ZIO w Turynie 10.02.06, 06:54
      bardzo wątpie myślę że chłopak już sie wypalił bo ile to już można i ja mu tego nie mam za złe nic nie trwa wiecznie ale mimo to wiernie mu kibicuję.
      • karolcia59 Re: Adam Małysz a ZIO w Turynie 10.02.06, 13:49
        Cześć and ,dobrze ,że wróciłeś .Domyślam się,że potrzebowałeś zastępcy na okres
        wyjazdu.Bez skrupułu zabierz to co mi dałeś i sprawa będzie zamknięta.Nie
        jestem osobą publiczną i nie życzę sobie by ktoś wwalał sie w moje życie z
        butami.A co do Małysza, to od samego początku wiernie z córkami mu
        kibicujemy.Adam leeeeeć:)
        • shibby1 Re: Adam Małysz a ZIO w Turynie 10.02.06, 14:24
          Hmmm czy ja dobrze rozumiem ... juz Cie karolcia adminowanie znudzilo ?? Czy moze odrobina krytyki pod Twoim adresem Cie tak strasznie wystraszyla... Moim zdaniem to czy jestes osoba publiczna czy nie to w Grodku raczej roznicy nie robi bo grodek to "nasza mala wioska" o zupelnie odmiennej mentalnosci niz duze miasta ... znam to na swoim przykladzie gdzie dowiaduje sie rzeczy na swoj temat od ludzi ktore w zyciu nie mialy miejsca...to jest straszne...ale tego sie nie zmieni "jaki kraj taki obyczaj" :P
          Ps.Prawdziwy Admin Krytyki sie nie boi :P heh
          • vip17 Re: Adam Małysz a ZIO w Turynie 10.02.06, 17:06
            może załóżcie oddzielny wątek na temat administrowania karolci bo widzę że zaczyna robić się tu bałagan.
        • and5 Re: Adam Małysz a ZIO w Turynie 10.02.06, 23:00
          karolcia59 napisała:

> Cześć and ,dobrze ,że wróciłeś .Domyślam się,że potrzebowałeś zastępcy na okres
          >
          > wyjazdu.Bez skrupułu zabierz to co mi dałeś i sprawa będzie zamknięta.Nie
          > jestem osobą publiczną i nie życzę sobie by ktoś wwalał sie w moje życie z
          > butami.A co do Małysza, to od samego początku wiernie z córkami mu
          > kibicujemy.Adam leeeeeć:)

Wcale nie chcem Ci niczego odbierac. Prośba abyś została adminem tego forum nie
          wynikała z mego wyjazdu a z Twoich zasług na tym forum. Widzę że to była dobra
          decyzja poparta większością użytkowników forum. Chyba że nie chcesz już miec
          odrobiny władzy???

Sory za OT:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka