Dodaj do ulubionych

Sale na wesele w Białymstoku

20.02.06, 19:14
Planuję swój wielki dzień, i ze zdziwieniem stwierdzam, że w Białymstoku
brakuje sal bankietowych. Chcę mieć wesele we wrzesniu, wiekszosć sal
zarezerwowana, znalazłam wolną w "Tango" na Antoniukowkiej (była Danusia,
potem Eden). Czy ktoś był tam na jakiejś imprezie, jak jedzenie i obsługa?
Obserwuj wątek
    • grat.nowy bo sal to szuka się rok wcześniej niestety... 21.02.06, 08:23
      Tango - byłem tam na sylwestrze, bez rewelacji, nie daj skusić się na wyszukane
      menu, najpierw niech Ci podadzą, to co zamierzają serwować, dopiero potem
      decyduj... - np. kaczka w jabłkach w praktyce okazuje się być niestrawnym
      kawalątkiem mięsa umazanym dżemem jabłkowym...
      • Gość: hm Re: bo sal to szuka się rok wcześniej niestety... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 21.02.06, 09:10
        Też bylam w Tangu na sylwestrze, to byla farsa, a nie sylwester zapłacilismy
        260 zl, a dania mizerne. Na koniec to widocznie malo mieli strogonowa, bo
        podchodzili i pytali sie kto chce, blagalnie mając nadzieję, ze nie wszyscy.
        Nasze wesele było na łąkowej, było bosko, ale nie wiem czy tam jeszcze jest ta
        sala, u Lecha słyszalam, ze jest fajnie, a moze pomyśl zorganizowac cos za
        Białymstokiem, jakies dworki, ośrodki, w zależności od zasobów portfela.
        Pamiętaj jednak, ze to Twój dzień, wszystkim nie dogodzisz, wiec
        najważniejsze, żeby Wam było dobrze. pozdrawiam
        • Gość: narzeczona Re: bo sal to szuka się rok wcześniej niestety... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:27
          proponuje Mozarta przy rumiankowej. Piekna nowa sala i niebagatelny wystroj!
          wszytsko na najwyzszym poziomie. ja wlasnie bede miec tam slub:)
          • Gość: Asystentka Re: bo sal to szuka się rok wcześniej niestety... IP: 212.160.236.* 22.02.06, 23:27
            A jesta jakas nowa sala w Mozarcie? byłam tam kiedys, i ostatnio ktos mi
            mówi,ze to 'podupada' . Byłas tam na jakiejs imprezie, czy to bedzie pierwszy
            raz?
        • Gość: Asystentka Re: bo sal to szuka się rok wcześniej niestety... IP: 212.160.236.* 22.02.06, 23:29
          A mozesz mi podac jaka to była sala na Łąkowej? nie moge znalezc w internecie
        • Gość: Asystentka Re: bo sal to szuka się rok wcześniej niestety... IP: 212.160.236.* 22.02.06, 23:32
          Jak sie nazywała ta sala na Łąkowej ? pamiętasz może
      • Gość: ms był już ten wątek po co nowy??? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 02.03.06, 09:22
        RANKING SAL WESELNYCH
    • ewadekor1 Re: Sale na wesele w Białymstoku 21.02.06, 18:53
      byłam w Tango w biały dzień , powiem szczeże syf straszny, wszędzie lepiej niz
      tam , zajrzyj na stronę www.bialystokonline.pl. tam są chyba wszystkie lokale z
      Białymstoku i okolic na pewno coś jeszcze znajdziesz.Powodzenia
      • Gość: odpowiedz Re: Sale na wesele w Białymstoku IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 23.02.06, 09:22
        Moja droga ! Ta sala to przy uchwytach ul. Łąkowa bial- glas czy cos takiego.
        Lepiej nie szukaj w internecie tylko idz osobiście . Tam obok tego zakładu jest
        Biedronka wiec zakład znajdziesz to i spytaj się o stołówkę. Jedzenie super, a
        zespół jeszcze lepszy, kamerzysta nam tylko nie sprawdził się. To jest łąkowa 1
        lub 3, jest przystanek przy urzedzie pracy, na następnym wysiadasz idziesz do
        tyłu i tam juz wszystko zobaczysz. Życze Ci powodzenia, wiem ,że to ważny
        dziń, ale pamiętaj najważniejsze aby wam się podobało, a goscie, no cóż... Ty
        będziesz gwiazdą wieczoru szczególnie, podnieś głowę do góry i ciesz się
        szcześciem. Miłość jest najważniejsza i niech tobie zawsze trwa
        • Gość: marchewka Re: Sale na wesele w Białymstoku IP: *.elpos.net / *.elpos.net 25.02.06, 16:22
          Z tego co widziałam oststnio to już tej stołówki nie ma - teraz jest tam jakiś
          sklep ze starociami...
          Ja rónież mam swój ślub - wesele będzie w Centrum bankietowym Niagara.
          Nie byłam tam na weselu, ale byłam na tegorocznym sylwestrze - wystrój spoko a
          jedzenie naprawdę smaczne.Pozdrawiam!!
          • estellla do marchewki 25.02.06, 21:53
            kiedy masz wesele w niagarze?
            • Gość: marchewka Re: do marchewki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 12:18
              wesele mam 30 kwietnia, narazie nie ustalilam menu - ale myśle, że będę miała z
              czego wybierać :)
              W nastepnym tyogodniu się wybiaram dograć szczegóły, chetnie podzielę się
              informacjami :)
              • estellla Re: do marchewki 27.02.06, 16:57
                morzesz mi podać swoj email? to się skontaktuje ewentualnie gg, ja podam swoje
                czekam na wiadomości,moje gg 2666961
                • Gość: Estella Re: do marchewki IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 27.02.06, 17:10
                  możesz-sorki za bykaaaaaa;-]
                  • Gość: miczka2013 Niagara-wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.13, 09:05
                    Nie chcę zakładać nowego wątku, więc piszę tutaj: planują zorganizować swoją uroczystość weselną właśnie w Niagarze. Rozmawiałam już wstępnie z właścicielami centrum, ale chciałabym poznać opinie osób, które już tam miały wesele lub były tam jako goście. Chodzi mi głównie o takie kwestie jak podanie dań, ich różnorodność, estetyka, wystrój...
                    • Gość: kwiatowyzapach Re: Niagara-wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.12.13, 08:38
                      Jedzenie niewątpliwe jest dużym plusem Niagary. Jeżeli jeszcze weźmie się pod uwagę stosunek ceny do jakości, to zdecydowanie wychodzi się na duży plus. Nie podają jakichś mikro porcji, tylko konkretne porcje. O jedzenie nie musisz się zatem martwić. Jeżeli chodzi o Białystok to chyba lepszego lokalu w tej kwestii nie znajdziesz.
                    • Gość: arwena112 Re: Niagara-wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.13, 07:48
                      Jedzenie niewątpliwe jest dużym plusem Niagary. Jeżeli jeszcze weźmie się pod uwagę stosunek ceny do jakości, to zdecydowanie wychodzi się na duży plus. Nie podają jakichś mikro porcji, tylko konkretne porcje. O jedzenie nie musisz się zatem martwić. Jeżeli chodzi o Białystok to chyba lepszego lokalu w tej kwestii nie znajdziesz.
                      • Gość: monikaa0987 Re: Niagara-wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.14, 08:30
                        Serio jest tam tak tanio? Byłam tam raz na weselu i szczerze powiedziawszy, sądząc po wystroju to wygląda na to, że jest to lokal na wysokim poziomie. A jak na wysokim poziomie to i cena z reguły jest wysoka.
                        W takim razie warto brać ten lokal pod uwagę jak się organizuje wesele.
                        Rozumiem, że cena za talerzy jest bez poprawin?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka