Dodaj do ulubionych

Znaki zodiaku a charakter

IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 24.11.02, 22:05
Czy ktoś z Was porównywał kiedyś opisy znaków zodiaku z własnym charakterem?
Czy jesteście właśnie tacy?.. Ja sobie poczytałem na Gazecie i Onecie i
stwierdzam.. że jestem wręcz typowym przedstawicielem swojego znaku :)
Obserwuj wątek
    • agutka Re: Znaki zodiaku a charakter 25.11.02, 09:34
      Jak powiesz, jaki masz znak zodiaku, to pwiem ci jaki jesteś i bez internetu :)
      • Gość: simi Re: Znaki zodiaku a charakter IP: *.sav.tkb.net.pl 25.11.02, 22:04
        agutka napisała:

> Jak powiesz, jaki masz znak zodiaku, to pwiem ci jaki jesteś i bez
        internetu :)

Taak?? Panna.
        Czekam :)
      • Gość: andrzej_grzeszczyk Re: Znaki zodiaku a charakter IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 25.11.02, 22:09
        agutka napisała:

> Jak powiesz, jaki masz znak zodiaku, to pwiem ci jaki jesteś i bez
        internetu :)
        .. najgorszy z możliwych :)) Rak
        • Gość: Oka Re: Znaki zodiaku a charakter IP: *.17.79.204.lifespan.org 26.11.02, 00:11
          Ja tez Rak.
          • Gość: habitus Znaki zodiaku na forum IP: *.zigzag.pl 26.11.02, 12:01
            Gość portalu: Oka napisał:

> Ja tez Rak.
            Wyglądało (z postów), że Strzelec. To nic, pewnie masz ascendent w Strzelcu.
            Pozostali uczestnicy forum (moje przypuszczenia):
            Chatka - Bliźnięta
            Saunne - Waga
            Ralston - Wodnik
            Marat - Byk (albo Lew)
            Anka 1 - Koziorożec
            Inks - Bliźnięta
            Freewolf - Rak
            Ciekawe, czy coś się zgadza...
            • just_wolf Re: Znaki zodiaku na forum 26.11.02, 13:09
              Gość portalu: habitus napisał:

> Gość portalu: Oka napisał:
              >
              > > Ja tez Rak.
              > Wyglądało (z postów), że Strzelec. To nic, pewnie masz ascendent w Strzelcu.
              > Pozostali uczestnicy forum (moje przypuszczenia):
              > Chatka - Bliźnięta
              > Saunne - Waga
              > Ralston - Wodnik
              > Marat - Byk (albo Lew)
              > Anka 1 - Koziorożec
              > Inks - Bliźnięta
              > Freewolf - Rak
              > Ciekawe, czy coś się zgadza...

Co do mnie, nie trafiłaś.
              A co do charakterystyki mojego znaku na gazeta.pl to jest to pierwsza
              stuprocentowo trafna charakterystyka jaką czytałem.
              • Gość: habitus Re: Znaki zodiaku na forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 14:31
                just_wolf napisał:

> Co do mnie, nie trafiłaś.

Oooooo! Szkoda... :-[
                > A co do charakterystyki mojego znaku na gazeta.pl to jest to pierwsza
                > stuprocentowo trafna charakterystyka jaką czytałem.
                No tak, ciekawe która...
                • just_wolf Re: Znaki zodiaku na forum 26.11.02, 15:47

> just_wolf napisał:
                  >
                  > > Co do mnie, nie trafiłaś.
                  >
                  > Oooooo! Szkoda... :-[
                  > > A co do charakterystyki mojego znaku na gazeta.pl to jest to pierwsza
                  > > stuprocentowo trafna charakterystyka jaką czytałem.
                  > No tak, ciekawe która...

Nie podam, gdyż wtedy wiedzielibyście już w całości jaki jestem:).
            • Gość: saunne Re: Znaki zodiaku na forum IP: 212.33.74.* 26.11.02, 15:18

>
              > > Ja tez Rak.
              > Chatka - Bliźnięta
              > Saunne - Waga
              > Ralston - Wodnik
              > Marat - Byk (albo Lew)
              > Anka 1 - Koziorożec
              > Inks - Bliźnięta
              > Freewolf - Rak

Saunne - bliznieta a niedawno ktos mi wyliczyl, ze jestem astrologiczna 1
              (cokolwiek to znaczy).
            • ralston Re: Znaki zodiaku na forum 26.11.02, 16:15

>
              > > Ja tez Rak.
              > Chatka - Bliźnięta
              > Saunne - Waga
              > Ralston - Wodnik
              > Marat - Byk (albo Lew)
              > Anka 1 - Koziorożec
              > Inks - Bliźnięta
              > Freewolf - Rak

Habi - pudło, niestety... Jestem spod lwa. Coś Ci nieszczególnie idzie to
              zgadywanie :)
    • agutka Re: Znaki zodiaku a charakter 26.11.02, 15:14
      Za dużo trzeba byłoby pisać o wszystkich więc posłuże się sporymi skrótami:

BARAN - uparty, ma bardzo zmienne nastroje, najpierw wkurzy a za 5 min. niczego
      nie pamięta, chociaż do tego się wielu nie przyzna, matka jest dla niego
      ideałem.

BYK - leń, materialista, ma duże poczucie piękna i estetyki, przeważnie ma
      szczęście w życiu, często narzeka i niczym nie umie się cieszyć dłużej niż
      chwilę, ogromny łasuch.

BLIŹNIĘTA - ciekawe świata, często potrzebują odmiany w każdej dziedzinie
      życia, ciągle czegoś szukają, bardzo lojalne stworzenia, u kobiet urodzonych w
      czerwcu słabo z wiernością.

RAK - ostry język, cięty dowcip, początkowo wydaje się być lekkoduchem, ale po
      usidleniu straszny domator, jeśli ma u boku odpowiedniego partnera, raczej mało
      wierny jako mąż, czy żona, ale jako przyjaciel-rewelacja!

LEW - często narzeka, wierny w związku, trudno go zadowolić, wydaje pieniądze
      jak mało kto i to bez względu czy je ma czy nie, dobry i wyrozumiały rodzic,
      władczy i lubi towarzystwo.

PANNA - uparta w działaniu jeśli idzie o karierę, czasem zapomina o dalszych
      bliskich, dobry przyjaciel, umie doradzić, często uderza jej woda sodowa do
      głowy, podwójna moralność.

WAGA - dwulicowa, umie dociąć jak mało kto, przedsiębiorcza, prawie nigdy się
      nie poddaje, zaborcza, wymagająca, wszystko kręci się u niej wokół rodziny,
      plotkarz, nigdy nie zapomina o przyjaciołach.

SKORPION - wredny, mściwy, najlepszy kochanek, lubi czasem pozdradzać partnera,
      najlepszy przyjaciel jakiego można wymarzyć, byle tylko nie nadepnąć na odcisk,
      usłużny.

STRZELEC - cichy na zewnątrz a w środku wulkan, dobry przyjaciel, panowie
      wierni, panie dokładnie odwrotnie, współczujący, w życiu kieruje się własnymi
      wartościami, duża skłonność do dążenia do sławy.

KOZIOROŻEC - uparty, ambitny jak mao kto, nigdy nie zapomni przykrych chwil,
      pracoholik, wymagający, świetny kochanek, na zewnątrz zimny w środku gorący i
      miękki, wiele zniesie i dobry przyjaciel.

WODNIK - sknera, choć lubi rozrywkę, straszny dusigrosz, współczujący, umie się
      dzielić tym, co ma, dba o rodzinę a w szczególności o dzieci, raczej mało
      wierny, każdy grosz ciągnie do siebie.

RYBY - mały egoista, świetny towarzysz na imprezki, czasami nudziarz w małym
      gronie, rodzina to dla nich wszystko, w ogóle niewierny, chętnie wyręcza się
      innymi, pozorant.
      • just_wolf Re: Znaki zodiaku a charakter 26.11.02, 15:48
        agutka napisała:

> Za dużo trzeba byłoby pisać o wszystkich więc posłuże się sporymi skrótami:
        >
        > BARAN - uparty, ma bardzo zmienne nastroje, najpierw wkurzy a za 5 min.
        niczego
        >
        > nie pamięta, chociaż do tego się wielu nie przyzna, matka jest dla niego
        > ideałem.
        >
        > BYK - leń, materialista, ma duże poczucie piękna i estetyki, przeważnie ma
        > szczęście w życiu, często narzeka i niczym nie umie się cieszyć dłużej niż
        > chwilę, ogromny łasuch.
        >
        > BLIŹNIĘTA - ciekawe świata, często potrzebują odmiany w każdej dziedzinie
        > życia, ciągle czegoś szukają, bardzo lojalne stworzenia, u kobiet urodzonych
        w
        > czerwcu słabo z wiernością.
        >
        > RAK - ostry język, cięty dowcip, początkowo wydaje się być lekkoduchem, ale
        po
        > usidleniu straszny domator, jeśli ma u boku odpowiedniego partnera, raczej
        mało
        >
        > wierny jako mąż, czy żona, ale jako przyjaciel-rewelacja!
        >
        > LEW - często narzeka, wierny w związku, trudno go zadowolić, wydaje
        pieniądze
        > jak mało kto i to bez względu czy je ma czy nie, dobry i wyrozumiały rodzic,
        > władczy i lubi towarzystwo.
        >
        > PANNA - uparta w działaniu jeśli idzie o karierę, czasem zapomina o dalszych
        > bliskich, dobry przyjaciel, umie doradzić, często uderza jej woda sodowa do
        > głowy, podwójna moralność.
        >
        > WAGA - dwulicowa, umie dociąć jak mało kto, przedsiębiorcza, prawie nigdy
        się
        > nie poddaje, zaborcza, wymagająca, wszystko kręci się u niej wokół rodziny,
        > plotkarz, nigdy nie zapomina o przyjaciołach.
        >
        > SKORPION - wredny, mściwy, najlepszy kochanek, lubi czasem pozdradzać
        partnera,
        >
        > najlepszy przyjaciel jakiego można wymarzyć, byle tylko nie nadepnąć na
        odcisk,
        >
        > usłużny.
        >
        > STRZELEC - cichy na zewnątrz a w środku wulkan, dobry przyjaciel, panowie
        > wierni, panie dokładnie odwrotnie, współczujący, w życiu kieruje się
        własnymi
        > wartościami, duża skłonność do dążenia do sławy.
        >
        > KOZIOROŻEC - uparty, ambitny jak mao kto, nigdy nie zapomni przykrych chwil,
        > pracoholik, wymagający, świetny kochanek, na zewnątrz zimny w środku gorący
        i
        > miękki, wiele zniesie i dobry przyjaciel.
        >
        > WODNIK - sknera, choć lubi rozrywkę, straszny dusigrosz, współczujący, umie
        się
        >
        > dzielić tym, co ma, dba o rodzinę a w szczególności o dzieci, raczej mało
        > wierny, każdy grosz ciągnie do siebie.
        >
        > RYBY - mały egoista, świetny towarzysz na imprezki, czasami nudziarz w małym
        > gronie, rodzina to dla nich wszystko, w ogóle niewierny, chętnie wyręcza się
        > innymi, pozorant.

Wypada mi się nie zgodzić. Zwłaszcza co do lwa.
        • Gość: anka1 Re: Znaki zodiaku a charakter IP: 212.33.74.* 26.11.02, 16:00
          Habi nie trafilas ! nie jezdem Kozio :)))
          • ralston Re: Znaki zodiaku a charakter 26.11.02, 16:18
            No - jeszcze kilka prób i się puzzle poukłada :) Do 12 razy sztuka! :)
            • chatka_ Re: Znaki zodiaku a charakter 26.11.02, 16:27
              Pudlo! :))
              • Gość: habitus Re: Znaki zodiaku a charakter IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 17:21
                chatka_ napisała:

> Pudlo! :))
                Noooo, może żadnego nie zgadłam. Ale żeby zaraz od pudeł wyzywać...
                Widać nie mam zadatków na wróżkę - a może tak dobrze się maskujecie.
                A zresztą gdybym zgadła, to by nie było zabawy.
                Nagrodę dostanie (pomyślę co - może wiersze Świetlickiego "Czynny do odwołania")
                ten, kto zgadnie jaki znak Zodiaku mnie kształtuje.
                • Gość: saunne Re: Znaki zodiaku a charakter IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 20:21

> chatka_ napisała:
                  >
                  > > Pudlo! :))
                  > Noooo, może żadnego nie zgadłam. Ale żeby zaraz od pudeł wyzywać...
                  > Widać nie mam zadatków na wróżkę - a może tak dobrze się maskujecie.
                  > A zresztą gdybym zgadła, to by nie było zabawy.
                  > Nagrodę dostanie (pomyślę co - może wiersze Świetlickiego "Czynny do
                  odwołania"
                  > )
                  > ten, kto zgadnie jaki znak Zodiaku mnie kształtuje.

obstawiam raka (nie sugeruje sie opisem Agutki). Wiersze Świetlickiego juz
                  mam ;)))
                  • Gość: habitus Re: Znaki zodiaku a charakter IP: *.zigzag.pl 26.11.02, 21:31
                    Gość portalu: saunne napisał:

>
                    > obstawiam raka (nie sugeruje sie opisem Agutki). Wiersze Świetlickiego juz
                    > mam ;)))
                    Nie trafiłaś! :) Wydawało mi się to takie łatwe i oczywiste. Czyżbym też się
                    maskowała?
                    • Gość: saunne Re: Znaki zodiaku a charakter IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 21:56

> Gość portalu: saunne napisał:
                      >
                      >
                      > >
                      > > obstawiam raka (nie sugeruje sie opisem Agutki). Wiersze Świetlickiego juz
                      >
                      > > mam ;)))
                      > Nie trafiłaś! :) Wydawało mi się to takie łatwe i oczywiste. Czyżbym też się
                      > maskowała?

;) eee tam nie znam sie i juz! ;))) A ile razy mozna strzelac?
                      • ralston Re: Znaki zodiaku a charakter 27.11.02, 14:37
                        Gość portalu: saunne napisał:

> Gość portalu: habitus napisał:
                        >
                        > > Gość portalu: saunne napisał:
                        > >
                        > >
                        > > >
                        > > > obstawiam raka (nie sugeruje sie opisem Agutki). Wiersze Świetlickieg
                        > o juz
                        > >
                        > > > mam ;)))
                        > > Nie trafiłaś! :) Wydawało mi się to takie łatwe i oczywiste. Czyżbym też s
                        > ię
                        > > maskowała?
                        >
                        > ;) eee tam nie znam sie i juz! ;))) A ile razy mozna strzelac?

Maksymalnie 12 razy :)
                • Gość: Ewa Re: Znaki zodiaku a charakter IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.4.* 26.11.02, 22:54

> chatka_ napisała:
                  >
                  > > Pudlo! :))
                  > Noooo, może żadnego nie zgadłam. Ale żeby zaraz od pudeł wyzywać...
                  > Widać nie mam zadatków na wróżkę - a może tak dobrze się maskujecie.
                  > A zresztą gdybym zgadła, to by nie było zabawy.
                  > Nagrodę dostanie (pomyślę co - może wiersze Świetlickiego "Czynny do
                  odwołania"
                  > )
                  > ten, kto zgadnie jaki znak Zodiaku mnie kształtuje.

Jeśli można się przyłączyć do zgadywania to stawiam szale na Wagę:)
                  A czytając zamieszczone opisy znaków,znalazłam w każdym coś o mnie i jakby "te
                  12 coś" poskładać w całość to wyszedłby znak 13 czyli mój :)))
                  Ale to chyba nie tylko ja tak mam...
                  • Gość: habitus Re: Znaki zodiaku a charakter IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 10:10
                    Gość portalu: Ewa napisał:

> Jeśli można się przyłączyć do zgadywania to stawiam szale na Wagę:)
                    > A czytając zamieszczone opisy znaków,znalazłam w każdym coś o mnie i
                    jakby "te
                    > 12 coś" poskładać w całość to wyszedłby znak 13 czyli mój :)))
                    > Ale to chyba nie tylko ja tak mam...
                    Veni, vidi, vici... Jak mam przesłać nagrodę? BSK - ale biuro czy szpital.
                    • Gość: Ewa Re: Znaki zodiaku a charakter IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 12:47

> Gość portalu: Ewa napisał:
                      >
                      >
                      > > Jeśli można się przyłączyć do zgadywania to stawiam szale na Wagę:)
                      > > A czytając zamieszczone opisy znaków,znalazłam w każdym coś o mnie i
                      > jakby "te
                      > > 12 coś" poskładać w całość to wyszedłby znak 13 czyli mój :)))
                      > > Ale to chyba nie tylko ja tak mam...
                      > Veni, vidi, vici... Jak mam przesłać nagrodę? BSK - ale biuro czy szpital.

Wygrałam? Ależ fajnie:))) Czyli mam jakieś zadatki na wróżkę?:) A BSK to nie
                      biuro ani szpital :)))- tylko część adresu z kablowej sieci.
                      A nagrodę poproszę na adres eliza_ewa@interia.pl
                      Pozdrawiam i miłego dnia
                      Ewa ( Eliza ) :)))
                      • Gość: habitus Do Ewy (Elizy) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 11:37
                        Nie zapomniałam!!!
                        20 grudnia będę w Białymstoku. 21 rano zaniosę książkę do Działu Ogłoszeń GW na
                        ustalone hasło (albo 20 grudnia w Famie na pokazie slajdów Chatki - jeżeli
                        chcesz przyjść). :)))
                        • Gość: Ewa Re: Do Ewy (Elizy) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 12:54
                          Gość portalu: habitus napisał(a):

> Nie zapomniałam!!!
                          > 20 grudnia będę w Białymstoku. 21 rano zaniosę książkę do Działu Ogłoszeń GW
                          na
                          >
                          > ustalone hasło (albo 20 grudnia w Famie na pokazie slajdów Chatki - jeżeli
                          > chcesz przyjść). :)))

Ojej to chyba ja zapomniałam:))))))) I od razu piątek 13-go grudnia ma milszy
                          akcent. A nie wiem czy mnie wpuszczą do Famy:))))))) To dla wybranych czy
                          ogółu?:)))
                          • Gość: habitus Re: Do Ewy (Elizy) IP: *.zigzag.pl 13.12.02, 13:08
                            Gość portalu: Ewa napisał(a):

>
                            > Ojej to chyba ja zapomniałam:))))))) I od razu piątek 13-go grudnia ma milszy
                            > akcent. A nie wiem czy mnie wpuszczą do Famy:))))))) To dla wybranych czy
                            > ogółu?:)))

A Chatka jedna wie! Chyba dla ogółu... :))) A my jesteśmy ogół? Pozwolą nam
                            wejść? :))
                            • Gość: Ewa Re: Do Ewy (Elizy) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 13:20
                              Gość portalu: habitus napisał(a):

> Gość portalu: Ewa napisał(a):
                              >
                              >
                              > >
                              > > Ojej to chyba ja zapomniałam:))))))) I od razu piątek 13-go grudnia ma mil
                              > szy
                              > > akcent. A nie wiem czy mnie wpuszczą do Famy:))))))) To dla wybranych czy
                              > > ogółu?:)))
                              >
                              > A Chatka jedna wie! Chyba dla ogółu... :))) A my jesteśmy ogół? Pozwolą nam
                              > wejść? :))

Głupie moje pytanie - jeśli dla ogółu to wybrani przecież też wejdą :))) Ale
                              ciekawe kto jest wybrany...
                              • Gość: habitus Re: Do Ewy (Elizy) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:17
                                Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Głupie moje pytanie - jeśli dla ogółu to wybrani przecież też wejdą :))) Ale
                                > ciekawe kto jest wybrany...
                                Był taki jeden naród...
      • Gość: ryczu Re: Znaki zodiaku a charakter IP: 212.160.236.* 26.11.02, 18:30
        RAK - ostry język, cięty dowcip, początkowo wydaje się być lekkoduchem, ale po
        usidleniu straszny domator, jeśli ma u boku odpowiedniego partnera, raczej mało
        wierny jako mąż, czy żona, ale jako przyjaciel-rewelacja!

cuś w tym jezd... :)))

• Gość: andrzej_grzeszczyk Re: Znaki zodiaku a charakter IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 26.11.02, 19:32
        agutka napisała:

> RAK - ostry język, cięty dowcip, początkowo wydaje się być lekkoduchem, ale
        po
        > usidleniu straszny domator, jeśli ma u boku odpowiedniego partnera, raczej
        mało
        >
        > wierny jako mąż, czy żona, ale jako przyjaciel-rewelacja!
        >
        Co do ostrego języka - jedynie połowicznie. Ktoś musi mnie nieźle wkurzyć,
        abym ”oddał”. Cięty dowcip - no... powiedzmy.
        Z tym lekkoduchem i domatorem to się - po przemyśleniu - zgodzę. Swojej
        wierności jako mąż jeszcze nie sprawdziłem :)) ale powiedzmy tak - w związkach
        jestem wierny (seksualnie :) ). Przyjaciół wielu nie mam.. i nigdy nie pytałem,
        jak mnie oceniają...
        Ogólnie podoba mi się ta charakterystyka :)
        • Gość: Oka Re: Znaki zodiaku a charakter IP: *.17.79.204.lifespan.org 26.11.02, 23:56
          Mnie tez podoba sie charakterystyka Raka. No, moze z wyjatkiem tej
          niewiernosci (jako zona). Dobrze, ze moj maz tego nie czyta!!! :-)))))))))
    • Gość: Acro Re: Znaki zodiaku a charakter IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 00:44
      Chyba już kiedyś pisałem na tym forum o moich traumatycznych doświadczeniach
      zprzed paru lat, ale przypomnę - bo sa idealnie na temat.

Otóz przez 30 lat byłe lwem. Szczęsliwym, beztroskim i - co naważniejsze - ja
      wszyscy podkreślali, typowym lwem. Aż pewa znajoma pani astrolog policzyła mi
      to dokładnie i wyszło - że jednak rakiem!!! I to do tego - naturalnie -
      typowym!!! I tak zrujnowała mi życie! Ja 30 lat złe horoskopy czytałem! i
      dziwić się, że nie znalazłem jeszcze żony...
      A propos - nie ma ktos do odstąpienia jakies fajnej żony w dobrym stanie?
      • Gość: anka1 Re: Znaki zodiaku a charakter IP: 212.33.74.* 27.11.02, 13:16
        Gość portalu: Acro napisał:

> Chyba już kiedyś pisałem na tym forum o moich traumatycznych doświadczeniach
        > zprzed paru lat, ale przypomnę - bo sa idealnie na temat.
        >
        > Otóz przez 30 lat byłe lwem. Szczęsliwym, beztroskim i - co naważniejsze - ja
        > wszyscy podkreślali, typowym lwem. Aż pewa znajoma pani astrolog policzyła mi
        > to dokładnie i wyszło - że jednak rakiem!!! I to do tego - naturalnie -
        > typowym!!! I tak zrujnowała mi życie! Ja 30 lat złe horoskopy czytałem! i
        > dziwić się, że nie znalazłem jeszcze żony...
        > A propos - nie ma ktos do odstąpienia jakies fajnej żony w dobrym stanie?

Acro radze znalezc nowa, nieuzywana, na gwarancji :))))
        • Gość: habitus Re: Znaki zodiaku a charakter IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 13:38
          Gość portalu: anka1 napisał:

> Acro radze znalezc nowa, nieuzywana, na gwarancji :))))

Albo chociaż z odzysku, po kapitalnym remoncie...
    • agutka Re: Znaki zodiaku a charakter 27.11.02, 11:17
      Chciałam powiedzieć, że nie mam jak na forum pisać o dekadach, domach i
      opiekunach astralnych, więc ograniczyłam się do skrótu i najbardziej
      znamiennych cech charakteru dla każdego znaku zodiaku.
      • just_wolf Re: Znaki zodiaku a charakter 27.11.02, 11:45
        agutka napisała:

> Chciałam powiedzieć, że nie mam jak na forum pisać o dekadach, domach i
        > opiekunach astralnych, więc ograniczyłam się do skrótu i najbardziej
        > znamiennych cech charakteru dla każdego znaku zodiaku.

A ja nadal twierdzę, że lwa (i paru innych, między innymi raka, strzelca)
        całkowicie nie trafiłaś.
        Zresztą ogólnie, horoskopy i charakterystyki znaków są bez sensu. Zapytajcie
        dowolnego psychologa: typów osobowości jest znacznie więcej niż 12.
        • chatka_ Re: Znaki zodiaku a charakter 27.11.02, 12:35
          Chyba zdradzilam sie na watku o paluszkach :))
          • just_wolf Re: Znaki zodiaku a charakter 27.11.02, 20:15
            chatka_ napisała:

> Chyba zdradzilam sie na watku o paluszkach :))

Byk???
            "Leń, materialista, często narzeka i niczym nie umie się cieszyć dłużej niż
            chwilę, ogromny łasuch." - no tak, cała Chatka. :)))))))))
            • chatka_ Re: Znaki zodiaku a charakter 29.11.02, 14:13
              coz taka karma! Ale pracuje nad soba! :)
              hm...z malym wyjatkiem: z materailzmu, (chociaz w moim przypadku najwyrazniej
              ukrtego albo przez dobre wychowanie stalmszonego), skutecznie lecza podroze.
              Trzeba pojechac do Indii zeby naprawde poznac co znaczy bieda. Poza tym
              podrozujac z paroma dolarami na dzien w kieszeni ograniczam potrzeby do minimum
              i to jakos tak pozostaje we krwi, przechodzi na zycie codzienne.
    • Gość: Spec Re: Znaki zodiaku a charakter IP: *.nyc.rr.com 27.11.02, 14:46
      Gość portalu: andrzej_grzeszczyk napisał:

> Czy ktoś z Was porównywał kiedyś opisy znaków zodiaku z
      własnym charakterem?
      > Czy jesteście właśnie tacy?.. Ja sobie poczytałem na
      Gazecie i Onecie i
      > stwierdzam.. że jestem wręcz typowym przedstawicielem
      swojego znaku :)

to jest wlasnie sztuka pisania choroskopow - zeby jak
      najwiecej ludzi powiedzialo "zupelnie ja", a jak najmniej
      "w ogole nie pasuje" i jeszcze zeby kazdy byl inny do
      innego znaku