Gość: Obciach IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 20.03.06, 22:35 Co za gó..any artykuł? Ile wzięliście za kryptoreklamę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pat była czekolada jest mleko IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.03.06, 23:25 żyć z wypłaty sie nie da to redaktory dorabiają, a że tekst identyczny jak w innych mediach? nawet sie przerabiać faxa nie chciało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obciach Zamknąć białostocką GW IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 21.03.06, 00:41 Marnowanie czasu i papieru, wydumane tematy, kryptoreklama, niedotykanie prawdziwych problemów Spróbujcie: - coddziennie pytać Urząd Miejscki o postęp napraw i budowy dróg - wyjaśnić prawdziwą motywację (postawy lobbystyczne? ) pseudoekologów blokujących obwodnice (czy nie są to zwykli szantażyści?) - sprawdzać aktywność Marszałka Województwa w dziedzinie pozyskiwania funduszy EU (na ilu spotkaniach nie był, na które z kluczowych spotkań wysyła młodszych urzędników, którzy nic nie załatwią) - napisać o nepotyzmie w podlaskich urzędach, uczelniach, spółkach skarbu państwa (nie widziałem żadnej analizy struktur/układów na przykłąd w Urzędzie Miejsckim, Akademii Medycznej czy Uniwersytecie - sprawdzić dlaczego dopuszczane są do ruchu zdezelowane autobusy (zróbcie śledztwo dotyczące jakości badań technicznych stacji kontroli w zajezdniach) i wiele innych Ale, na miły Bóg NIE PISZCIE, ŻE JAKAŚ SRANA FIRMA WPROWADZA NA RYNEK NOWE JOGURTY MIEJCIE WIĘCEJ SZCUNKU DLA CZYTELNIKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Zdrowe hity Freskovity 21.03.06, 01:10 Czy mi się wydaje, czy firmac sponsoruje żółto-czerwonych, czy korupter korona Kielce:) Na plecach piłkarze chyba maja taki napis. Jogurty moim zdaniem smaczne i tanie, ale trudno dostępne:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pochybel Brakuje zasadniczej informacji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 07:00 Ile HEKTOLITÓRW jogurtów już sprzedano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Brakuje zasadniczej informacji... IP: 83.238.103.* 21.03.06, 08:17 Wg mnie powinno się takie informacje drukować w ogóle na 1 stronie. Po co jakieś tam nieważne problemy mieszkańców, syf na jezdniach. Ważne, że mamy jogurty, pijalnie i cacy. Zmieńcie tytuł na "Gazeta Mleczna" i będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSO Dodatek reklamowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:47 ja bym nazwał "dodatek reklamowy" u góey mały napis reklama i było wy poukładane naczelna zostanie szefem sprzedaży i ok ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student43 Re: Dodatek reklamowy IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 21.03.06, 11:06 Jakie są Wasze typy na jutrzejszy , kolejny sponsorowany artykuł ? Odpowiedz Link Zgłoś
raeb Re: Dodatek reklamowy 21.03.06, 11:22 Ja tam obstawiam temat związany z tym, że młodzież pierwszy dzień wiosny, wita na Magdalence pijąc przeróżne alkohole! :] Zapewne nie sponsorowany, ale trzeba przypomniec miastu jaka młodziesz u nas nie wychowana, same pijaki, bandyci i złodzieje, bo niby skąd biora oni pieniądze na te alkohole! Problem jest bardzo duży więc jedną stronę trzeba na to poświęcić jak nic. Przecież to nie wyobrażalne, 20-30lat temu nikt w wieku 15-18 nawet nie myślał o piciu, a teraz... itd. itd. I znowu nasza prasa przedstawi na swoich łamach jeden z najważniejszych problemów naszego miasta :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rektor Re: Dodatek reklamowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 12:07 mam nadzieje że dzis pijani "wagarowicze" nie będą bili przypadkowych osób gazetą wyborczą albo metrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Dodatek reklamowy IP: 83.238.103.* 21.03.06, 12:31 Ja nie uważam, że cokolwiek się zmieni. Przecież młodzież po raz pierwszy w Białymstoku będzie miała okazję powitać wiosnę w PIJALNI CZEKOLADY. Potem zrobić rożka w bramie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkowidzący Re: Zdrowe hity Freskovity IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 21.03.06, 16:12 Taki artykuł nazywa się poprostu artykułem PiaRowskim. Firma, osoba, która dba o wizerunek (czyli PR) Mlekowity wysłała takie info do redakcji, albo znajomego dziennikarza z redakcji, a ten nawet się nie pofatygował, żeby coś zmienić... Oj GW w Białymstoku, to najgorsze co się wydaje w tym regionie. Sorry,ale to przekracza granice przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Droga redakcjo! Re: Zdrowe hity Freskovity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 18:34 Chciałbym bardzo kupić taki jogurt, ale nie wiem, czy dostanę o smaku CZEKOLADOWYM??? Napiszcie, proszę, czy to możliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamon Re: Zdrowe hity Freskovity IP: *.elpos.net / *.elpos.net 01.04.06, 06:56 koniecznie napiszcie i dajcie kupony na wlewke czekolady w pijalni do jogurtu: taniej niż w Warszawie tylko 9 zł kubeczek - pójdą hektolitry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak Re: Zdrowe hity Freskovity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:10 bleef. Ja kiedyś znalazłem pleśń w jogurcie. Odpowiedz Link Zgłoś