Dodaj do ulubionych

Zdrowe hity Freskovity

IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 20.03.06, 22:35
Co za gó..any artykuł?
Ile wzięliście za kryptoreklamę?
Obserwuj wątek
    • Gość: pat była czekolada jest mleko IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.03.06, 23:25
      żyć z wypłaty sie nie da to redaktory dorabiają, a że tekst identyczny jak w
      innych mediach? nawet sie przerabiać faxa nie chciało :(
      • Gość: Obciach Zamknąć białostocką GW IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 21.03.06, 00:41
        Marnowanie czasu i papieru, wydumane tematy, kryptoreklama, niedotykanie
        prawdziwych problemów
        Spróbujcie:
        - coddziennie pytać Urząd Miejscki o postęp napraw i budowy dróg
        - wyjaśnić prawdziwą motywację (postawy lobbystyczne? ) pseudoekologów
        blokujących obwodnice (czy nie są to zwykli szantażyści?)
        - sprawdzać aktywność Marszałka Województwa w dziedzinie pozyskiwania funduszy
        EU (na ilu spotkaniach nie był, na które z kluczowych spotkań wysyła młodszych
        urzędników, którzy nic nie załatwią)
        - napisać o nepotyzmie w podlaskich urzędach, uczelniach, spółkach skarbu
        państwa (nie widziałem żadnej analizy struktur/układów na przykłąd w Urzędzie
        Miejsckim, Akademii Medycznej czy Uniwersytecie
        - sprawdzić dlaczego dopuszczane są do ruchu zdezelowane autobusy (zróbcie
        śledztwo dotyczące jakości badań technicznych stacji kontroli w zajezdniach)

i wiele innych

Ale, na miły Bóg

NIE PISZCIE, ŻE JAKAŚ SRANA FIRMA WPROWADZA NA RYNEK NOWE JOGURTY

MIEJCIE WIĘCEJ SZCUNKU DLA CZYTELNIKÓW
    • kamilar Re: Zdrowe hity Freskovity 21.03.06, 01:10
      Czy mi się wydaje, czy firmac sponsoruje żółto-czerwonych, czy korupter korona
      Kielce:) Na plecach piłkarze chyba maja taki napis.
      Jogurty moim zdaniem smaczne i tanie, ale trudno dostępne:(
    • Gość: Na Pochybel Brakuje zasadniczej informacji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 07:00
      Ile HEKTOLITÓRW jogurtów już sprzedano?
      • Gość: LOL Re: Brakuje zasadniczej informacji... IP: 83.238.103.* 21.03.06, 08:17
        Wg mnie powinno się takie informacje drukować w ogóle na 1 stronie. Po co
        jakieś tam nieważne problemy mieszkańców, syf na jezdniach. Ważne, że mamy
        jogurty, pijalnie i cacy.
        Zmieńcie tytuł na "Gazeta Mleczna" i będzie git.
        • Gość: WSO Dodatek reklamowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:47
          ja bym nazwał "dodatek reklamowy" u góey mały napis reklama i było wy
          poukładane naczelna zostanie szefem sprzedaży i ok !
          • Gość: student43 Re: Dodatek reklamowy IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 21.03.06, 11:06
            Jakie są Wasze typy na jutrzejszy , kolejny sponsorowany artykuł ?
            • raeb Re: Dodatek reklamowy 21.03.06, 11:22
              Ja tam obstawiam temat związany z tym, że młodzież pierwszy dzień wiosny, wita
              na Magdalence pijąc przeróżne alkohole! :]
              Zapewne nie sponsorowany, ale trzeba przypomniec miastu jaka młodziesz u nas
              nie wychowana, same pijaki, bandyci i złodzieje, bo niby skąd biora oni
              pieniądze na te alkohole!
              Problem jest bardzo duży więc jedną stronę trzeba na to poświęcić jak nic.
              Przecież to nie wyobrażalne, 20-30lat temu nikt w wieku 15-18 nawet nie myślał
              o piciu, a teraz... itd. itd.
              I znowu nasza prasa przedstawi na swoich łamach jeden z najważniejszych
              problemów naszego miasta :|
              • Gość: rektor Re: Dodatek reklamowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 12:07
                mam nadzieje że dzis pijani "wagarowicze" nie będą bili przypadkowych osób
                gazetą wyborczą albo metrem
                • Gość: LOL Re: Dodatek reklamowy IP: 83.238.103.* 21.03.06, 12:31
                  Ja nie uważam, że cokolwiek się zmieni. Przecież młodzież po raz pierwszy w
                  Białymstoku będzie miała okazję powitać wiosnę w PIJALNI CZEKOLADY.
                  Potem zrobić rożka w bramie.
    • Gość: wszystkowidzący Re: Zdrowe hity Freskovity IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 21.03.06, 16:12
      Taki artykuł nazywa się poprostu artykułem PiaRowskim. Firma, osoba, która dba
      o wizerunek (czyli PR) Mlekowity wysłała takie info do redakcji, albo znajomego
      dziennikarza z redakcji, a ten nawet się nie pofatygował, żeby coś zmienić...
      Oj GW w Białymstoku, to najgorsze co się wydaje w tym regionie. Sorry,ale to
      przekracza granice przyzwoitości.
    • Gość: Droga redakcjo! Re: Zdrowe hity Freskovity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 18:34
      Chciałbym bardzo kupić taki jogurt, ale nie wiem, czy dostanę o smaku
      CZEKOLADOWYM??? Napiszcie, proszę, czy to możliwe!
      • Gość: Cynamon Re: Zdrowe hity Freskovity IP: *.elpos.net / *.elpos.net 01.04.06, 06:56
        koniecznie napiszcie i dajcie kupony na wlewke czekolady w pijalni do jogurtu:
        taniej niż w Warszawie tylko 9 zł kubeczek - pójdą hektolitry...
    • Gość: szpak Re: Zdrowe hity Freskovity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:10
      bleef. Ja kiedyś znalazłem pleśń w jogurcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka