Dodaj do ulubionych

TO BYŁO DO PRZEWIDZENIA ! ! ! ! !

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:23
Tak jak było do przewidzenia,"politycy",tworzący "nasz sejm",nie
zrezygnowali z "koryta".Pomimo jawnej dezaprobaty społeczeństwa,kurczowo
trzymają się stołków.Wielu, ostatnich (mam nadzieję)w życiu
Obserwuj wątek
    • Gość: voip Re: TO BYŁO DO PRZEWIDZENIA ! ! ! ! ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.05.05, 21:53
      Powinien byc nechanizm który w razie niskich notowan pozbawiałby te swiniaki
      profitów z piastowania funkcji.
      • Gość: gosc Re: TO BYŁO DO PRZEWIDZENIA ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:59
        Dlatego niemam ochoty isc na wybory bo jak ich wszyzkich widze
        obojetnie z jakiej parti sa to mi sie zle robi srednia krajowa
        placa dla nich i zobaczycie jak przestana obiecywac cuda ci z PO
        lub SLD
        • Gość: piszpantu Re: TO BYŁO DO PRZEWIDZENIA ! ! ! ! ! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 06.05.05, 07:13
          gdybym zebral na swojej ulicy pijakow i lumpow to predzej by sie dogadali niz
          nasi poslowie.ja rowniez nie pojde na ZADNE WYBORY, niech sie wybieraja i sobie
          zadza,moja chata z kraju.za co placic w telewizji?
        • Gość: Pawel Re: TO BYŁO DO PRZEWIDZENIA ! ! ! ! ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.05, 10:40
          1. A kto ich wybral? Marsjanie? Wybrali ich ludzie, ktorym sie widocznie takie
          zachowanie podoba. I prosze nie pisac, ze co innego obiecywali i tak dalej, bo 4
          lata temu widomo bylo co prezentuje soba SLD az za dobrze.

2. Tak, tak, nie glosujcie. Tylko potem nie narzekajcie, bo to oznacza, ze
          zgadzacie sie na wybor wiekszosci i jestescie za niego wspolodpowiedzialni.

3. A opinie w stylu "obojetnie z jakiej partii" dowodza przede wszystkim
          calkowitej nieznajomosci tematu wydajacego takie opinie. Sa skrajnie bzdurne i
          szkodliwe. Wystarczylo troche uwazniej obejrzec wczorajsze relacje.
          • Gość: gosc Re: TO BYŁO DO PRZEWIDZENIA ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:59
            Do Pawla te opinie nie sa bzdurne ci ktorzy teraz wladze przejma
            to tez juz byli tylko pod inna nazwa i dlatego nie ide na wybory
            bo ja juz to przerabialem a za taka kase jak oni dostaja to
            kazdy by chcial tam siedziec obiecywac cuda a potem nagle choruja
            na AMNEZJE
            • koza16 Re: TO BYŁO DO PRZEWIDZENIA ! ! ! ! ! 06.05.05, 11:18
              A ja nie chcialbym tam siedziec za zedne pieniadze, bo wtedy taki chlystek jak
              ty bezkarnie, i w wiekszosci przypadkow bezzasadnie, by mnie obrazal....
            • Gość: Pawel Re: TO BYŁO DO PRZEWIDZENIA ! ! ! ! ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.05, 16:21
              1. Co to znaczy "tez juz byli"? Niby gdzie? Niby kto? Na jakich stanowiskach?

A moze bys tak przedstawil jakies konkretne bledy, ktore popelnili i jakies
              afery, w ktorych wzieli udzial? A potem porownal z bledami i aferami obecnego
              rzadu. Wtedy to bedzie mialo jakis sens.

2. No to glosuj na innych, jesli nie podoba Ci sie, ze ci "juz byli". Albo sam
              kandyduj. Nie glosujesz = zgadzasz sie na ich wybor.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka