Gość: nutopia IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 03.04.06, 19:36 na którym osiedlu nie dostaniemy w zęby w tej najpiękniejszej części doby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raeb Re: Białystok nocą..... 03.04.06, 19:41 A na, którym nie dostaniemy w brzuch? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit PIASKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.06, 11:59 nekroskop88 napisał: > Tysiąclecia :-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: PIASKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 04.04.06, 13:51 No, nie wiem, nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Białystok nocą..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 11:19 Dziesięciny, swoich nie biją :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daris Re: Na Mickiewicza! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 04.04.06, 13:47 na TBSach jest spokojnie, powaga! Kiedyś jak przeczytałam w GW że na TBS to okropnie i strasznie to śmiać mi się chciało czy dziennikarzyna tu wogóle był, bo chyba nie ma pojęcia jak tu spokojnie, a podpity facet na każdym osiedlu się znajdzie ( którego na TBSach akurat jeszcze nie widziałam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: Na Mickiewicza! IP: *.csk.pl 04.04.06, 14:20 no proszę a mówią że w mieście niebezpiecznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Na Mickiewicza! 04.04.06, 16:01 Nie wiem czy wiesz, jakie miasto wygrało w rankingu Wprost na najbezpieczniejsze miejsce, ale był to Białystok :P Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Na Mickiewicza! 07.04.06, 15:14 Bialystok???? to niespotykanie spokojne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
majkelm Re: Na Mickiewicza! 07.04.06, 13:02 > na TBSach jest spokojnie, powaga! Kiedyś jak przeczytałam w GW że na TBS to > okropnie i strasznie to śmiać mi się chciało czy dziennikarzyna tu wogóle był, > bo chyba nie ma pojęcia jak tu spokojnie, a podpity facet na każdym osiedlu się > znajdzie ( którego na TBSach akurat jeszcze nie widziałam) i ja odniosłem takie wrażenie, że nie widział tego osiedla żaden pismak, ale z drugiej strony dobrze, im więcej piszą o TBS takich rzeczy tym więcej (przez pewien czas) jeździ policji - tak trzymać :-) Odpowiedz Link Zgłoś