07.09.13, 22:01
cześć nie wiem co napisać w każdym razie potrzebuje jakiegoś pocieszenia lub ochrzanu bo mam dość swojego zasranego życia sad wszystko wiecznie się wali nie tak jak powinno być nie mam z kim pogadać bo jestem sam jak palec a w końcu jak myślałem że coś ruszy to jak zwykle nici znowu dostałem kosza po 4 latach w końcu zakochałem a tu jak zwykle ona zmieniła nagle zdanie sam nie wiem czego tak jest ze wiecznie wszyscy mnie kopią po mimo że wiecznie słyszę że jestem przystojny i dobry to i tak zawsze wszystko się wali więc chociaż nie tu ktoś spróbuje mnie pocieszyć może sad
Obserwuj wątek
    • organza7 Re: hej 07.09.13, 22:12
      Ochrzan: przestań biadolićsuspicious Bądź mężczyzną!! Nie ta to inna...
      Pocieszenie: pobiadol sobie, czasem trzeba się wygadać... będzie dobrzesmile

Tylko na tyle mnie dzisiaj stać. Może być?
      • wierzba.pl Re: hej 07.09.13, 22:21
        Tak, tak pobiadol. To miejsce jest bardzo dobre do biadolenia, a jak sobie pobiadolisz,
        to będzie Tobie lżej.
        Kurcze tyle pięknych młodych kobiet chodzi po świecie i też czeka na miłość.
        Trafisz w końcu na tą jedną jedyną, daję Tobie na to słowo.
        A teraz możesz sobie jeszcze trochę przed snem pobiadolić.
        • maja-3 Re: hej 07.09.13, 22:41
          Spróbuj wykreślić ze swojego słownika ,,wiecznie się wali", ,,wszyscy mnie kopią" itd, itp, bo tak wcale nie jest. Takie doświadczenia jak Twoje są częścią życia i nie jesteś w tym odosobniony. Życie podarowało Ci 4 lata związku. Czas miłości i doświadczenia, dzięki któremu Twoje życie stało się bogatsze, a Ty mądrzejszy. Teraz cierpisz, jesteś wściekły na życie i los, ale pamiętaj, wszyscy, ale to wszyscy dostajemy od życia lekcje, których mamy się nauczyć. Jakkolwiek to brzmi, tak po prostu jest. Daj więc sobie czas na odczuwanie smutku. On przeminie, a życie jeszcze nieraz Cię pozytywnie zaskoczy.
        • silencjariusz Re: hej 07.09.13, 22:45
          "Trafisz w końcu na tą jedną jedyną"

Ja bym słowa tak łatwo nie dał wink
          • hashimotka88 Re: hej 08.09.13, 01:05
            > Ja bym słowa tak łatwo nie dał wink

A co byś dał łatwo ? big_grin suspicious
            • organza7 Re: hej 08.09.13, 10:29
              Oj Hashi, jak ja Cię lubięsmile Wyjęłaś mi z ust to pytanie. Tylko że ja go nie zadałam, bo dla mnie jest czysto retoryczne. W przypadku Silawink
              • silencjariusz Re: hej 08.09.13, 10:35
                Chcesz powiedzieć, że znasz odpowiedź na to pytanie?
                • organza7 Re: hej 08.09.13, 10:45
                  Chcę powiedzieć, że się domyślam Twojej odpowiedziwink
                  • silencjariusz Re: hej 08.09.13, 10:58
                    Podzielisz się swoimi domysłami?
                    • organza7 Re: hej 08.09.13, 11:01
                      Czym tu się dzielić? Domysły sprawdziły się poniżej, kiedy udzieliłeś odpowiedzi nie udzielając jejtongue_out
                      • silencjariusz Re: hej 08.09.13, 11:12
                        No nie wiem czy można byłoby dać bardziej wyczerpującą odpowiedź niż moja tongue_out
                        • organza7 Re: hej 08.09.13, 11:16
                          Nie mogę z Tobąsuspicious
                          • silencjariusz Re: hej 08.09.13, 11:28
                            Mieć dzieci, rozmawiać, leżeć na kozetce... Sprecyzuj proszę czego nie możesz ze mną tongue_out
                            • organza7 Re: hej 08.09.13, 11:31
                              big_grintongue_outsuspicious Zamorduję Cię kiedyś własnymi rękamisuspicious
                              • silencjariusz Re: hej 08.09.13, 11:39
                                Gwałt chcesz mi zadać? Nie poznaję Cię Halinka tongue_out
                                • organza7 Re: hej 08.09.13, 11:44
                                  A tam gwałt od razubig_grinsuspicious Takie małe podduszonko tylko dla porządkutongue_out
                                  • silencjariusz Re: hej 08.09.13, 11:58
                                    Dziwne te Twoje porządki tongue_out
                                    • organza7 Re: hej 08.09.13, 12:11
                                      To wszystko z sympatii do Ciebie, ale ukrytejtongue_out
                                      • hashimotka88 Re: hej 08.09.13, 14:16
                                        Hej, ejjjj suspicious nadal nie uzyskałam od Was odpowiedzi. Czym łatwo byście się podzielili... nie jesteście łatwi tongue_out
                                        Skoro nie Wy, to ja powiem czym mogę łatwo się podzielić, nawet teraz - sobą wink
                                        Mogę dać swoje oko, Gonza (Halina, Baśka, Organza) mnie zainspirowała.

łoto oko smile

https://images.tinypic.pl/i/00442/9n4v4v305l3q.jpg

Ale ono takie niedopracowane suspicious ani rzęsy niepodkręcone, ani nie uwęglone...
                                        A brwi mogą powiedzieć, żem wybrakowana big_grin mam początek i koniec (heheh znam swoje narodziny i śmierc...) ale środka nie znam...
                                        Co moje oko powie?
                                        Mam chyba jakiś tam błysk w oku. Jest jak światełko w ciemnym tunelu... No właśnie jest czarna plama, dziura... taka przeraźliwie pusta...
                                        Na szczęście jest coś więcej... całą czarną dziurę okala zieleń z mieszanką paru kolorów. Jest jej otuliną smile
                                        hehhe bardzo łatwo zmniejszyć źrenicę - tę pustkę czarną. Wystarczy wyjść na zewnątrz na słońce. Hmmm strach lub ekscytacja również potrafi podkoloryzować oko, zmniejszając czerń w środku smile

Mogę łatwo dać, nie tylko swoje oko suspicious smile mogę również dać pawie oczy, które dzisiaj Rusałce uchwyciłam.
                                        Jakby ktoś chciał mogę i te oczy wrzucić.

A teraz idę na słońce, jakoś trzeba podkoloryzować sobie oczy suspicious
                                        Pójdę trasą biegową, no właśnie wyjątkowo pójdę i nie dość, że wolniej to dojdę dalej. Na dodatek w jakimś celu. 2 razy tam zaledwie byłam, pójde i 3 smile Osttanio po śniegu tam sobie szłam smile
                                        • silencjariusz Re: hej 09.09.13, 16:59
                                          Twoje oko mówi mi, że jesteś atrakcyjną blondynką, masz długie włosy, powyżej 1,65 cm wzrostu, wadę wzroku (krótkowzroczność) i w sobotę spożywałaś alkohol tongue_outwink
                                          • organza7 Re: hej 09.09.13, 20:03
                                            Matko i córuś, jaka dogłębna diagnozatongue_out A o mnie tylko, że ładna... banałsuspicious Ale cóż, trzeba znać swoje miejsce w szeregutongue_out
                                            • hashimotka88 Re: hej 09.09.13, 20:57
                                              > Matko i córuś, jaka dogłębna diagnozatongue_out

Ty lepiej patrz jak on się pomylił suspicious

>A o mnie tylko, że ładna... banałsuspicious

Byłoby więcej jakbyś pokazała... swoje oko wink

> Ale cóż, trzeba znać swoje miejsce w szeregutongue_out

Ja lubię stać poza szeregiem, tak z ukrycia suspicious lubię na innych zerkać wink
                                              • organza7 Re: hej 09.09.13, 21:11
                                                Ciebie to ja się boję. Naprawdęsad
                                                • hashimotka88 Re: hej 09.09.13, 21:20
                                                  > Ciebie to ja się boję. Naprawdęsad

Ejjj, nie strasz mnie... bo jak tak człowiek zastanowi się nad sobą... to też zacznie się bać...
                                                  Nie jesteś sama, też się siebie boję wink
                                                  Tak jak mówiłam, o moje miejsce w szeregu nie musisz się bać. Ja lubię być na uboczu. Tam zawsze coś ciekawego się znajdzie, np. jakiś robaczek suspicious a z robaczka coś lepszego powstać może wink
                                                  • organza7 Re: hej 09.09.13, 21:23
                                                    Robaczki, pajączki... no mówię: Czarownicabig_grin Boję sięwink
                                                  • hashimotka88 Re: hej 09.09.13, 23:06
                                                    jeszcze Karaluchy do tego ^^ niezwykłe mikstury można z nich zrobić wink
                                                    a wiesz co wyrasta z brzydkiego "robaczka", jak się pięknie przeobrazić może? Nie bez powodu oczami za nimi wodzę wink
                                            • silencjariusz Re: hej 10.09.13, 16:51
                                              No masz... już źle, że ładna. Już za słaba diagnoza, zbyt banalna... Ech... kobiety suspicioustongue_out
                                              • organza7 Re: hej 10.09.13, 18:55
                                                A Ty byś chciał taką zgodliwą?tongue_outbig_grin
                                                • silencjariusz Re: hej 10.09.13, 20:11
                                                  Jak najbardziej chciałbym taką.
                                                  • organza7 Re: hej 10.09.13, 20:47
                                                    Przytakującą, ciamciającą i miodową?wink
                                                  • silencjariusz Re: hej 10.09.13, 21:08
                                                    A coś złego jest w zgodnym życiu?
                                                    Zgodne nie oznacza przytakiwania, ciamciania (co to jest Halina?), lukrowania.
                                                  • organza7 Re: hej 10.09.13, 22:12
                                                    Nie ma nic złego, wręcz przeciwniesmile Wiesz, że ja nigdy nie wiem, kiedy Ty... ale teraz jest poważnie, więc odpowiem na poważnie: zgoda buduje, niezgoda rujnuje.

Ciamcianie? U nas drzewiej się mówiło, że ktoś taka ciamciara jest, czyli wszystko tak jak sobie żonka (mężuś) zażyczy, zero własnego (przynajmniej oficjalniesuspicious)) zdania, zawsze dwa kroki z tyłuwink A jeśli dalej ma być serio, to mnie by się to nawet podobało, gdyby moje zdanie zanadto nie odbiegało od zdania partnera. Nigdy nie pociągała mnie rywalizacja, tym bardziej w domu. Nie widzę nic złego w byciu dobrą żoną w staroświeckim stylu, z ciepłym obiadem i miłym słowem po powrocie do domu, oczywiście liczyłabym na wzajemność. Jedynie do przynoszenia kapci wyszkoliłabym psawink
                                                  • silencjariusz Re: hej 10.09.13, 22:33
                                                    Rywalizacja w domu nie ma sensu. A facet, który potrzebuje by kapcie za nim były noszone to jakieś nieporozumienie.
                                                  • organza7 Re: hej 11.09.13, 08:05
                                                    Och, w życiu zdarzają się większe nieporozumienia, a jeśli i facetowi, i pieskowi sprawia to przyjemność, nie widzę problemuwink
                                          • hashimotka88 Re: hej 09.09.13, 20:52
                                            że jesteś atrakcyjną blondynką, masz długie włosy

suspicious zmyślacz tongue_out
                                            blondną trochę owieczka to ja byłam za młodości i do tego bardziej pokręconą wink Potem raz mi się chciało jasne pasemka zrobić, a teraz... wyszła już moja ciemna natura big_grin

>powyżej 1,65 cm wzrostu,

Ejj nooo, Sil suspicious nie bądźmy tacy małostkowi, tacy skrupulatni. Daj mi trochę więcej suspicious zaookrąglijmy przynajmniej do 2 cm big_grin tongue_out a co! Jak jechać to po całej długości wink

>wadę wzroku (krótkowzroczność)

Przynajmniej dalej widzę niż Ty tongue_out

>i w sobotę spożywałaś alkohol tongue_out
                                            > wink

i tylko tu się z Tobą zgodze big_grin piłam sama naturę... żubr mi towarzyszył wink

aaaa może te oczy bardziej Ci sie spodobają suspicious
                                            Wczoraj tę Rusałkę złapałam. Myślałam, ze bedę towarzyszyc jej w agonii... bo się nie bardzo ruszała. Dobra... bardziej zdjecie chciałam jej zrobić tongue_out Wziełam ją na rekę a ta uparcie nie chciała się otworzyć suspicious oczekałam się jak głupia ale uchwyciałam ją w rozwarciu skrzydeł, echh w okazałości smile
                                            Potem jakby sił nabrała i uniosła się. Dziwne myślałam, że padnie już niedługo no i poleciała do okna, więc ja wypuściłam smile
                                            Pomyślałam, że ta Rusałka mogłaby być dla Ciebie ale... Ty pewnie wolałbyś od admirła bo tamte gustują w prze...dojrzłych gruszkach smile hahah w tym samym dniu widziałam Rusałkę admirałkę ale... rozjechaną na ulicy suspicious
                                            No i tutaj, ta właśnie Rusałka z pawimi oczami, myślałam z początku, że byłaby dla Ciebie idealna smile ale poleciała....

https://files.tinypic.pl/i/00443/ihl2pml21yqk.jpg
                                            • silencjariusz Re: hej 10.09.13, 16:53
                                              Zmyślacz? suspicious Brew trzeba było całą pokazać to bym się nie pomylił co do koloru włosów tongue_outwink
                                              • hashimotka88 Re: hej 10.09.13, 21:52
                                                ale facet to powinien się domyśić suspicious nie można mu zbyt wiele pokazać wink
                                                Ok, czyli nie zmyślać a niedomyślny tongue_out wink
                                                • silencjariusz Re: hej 10.09.13, 22:12
                                                  Będziesz musiała paziowi kupić szklaną kulę tongue_out Będzie mu łatwiej domyślać się tongue_outwink
                                                  • hashimotka88 Re: hej 10.09.13, 22:20
                                                    Bez tego się nauczy, gdy ze mną dłużej poobcuję wink
                                                    Łatwy ze mnie typ jest smile
                                                  • silencjariusz Re: hej 10.09.13, 22:36
                                                    A w to nie wątpię. Że zostanie przez Ciebie... wytresowany tongue_out wink
                                                  • hashimotka88 Re: hej 10.09.13, 23:00
                                                    > A w to nie wątpię. Że zostanie przez Ciebie... wytresowany tongue_out wink

Oswojony Sil... oswojony suspicious
                                                    Choć sztuczki przy mnie, różne może robić smile
                                                  • silencjariusz Re: hej 10.09.13, 23:35
                                                    Niech będzie, że oswojony. Nie będę się spiera smile
                                                  • hashimotka88 Re: hej 10.09.13, 23:42
                                                    Dobrze robisz smile
                                                    Tylko "ł" Ci za brakło wink nie dokońca jesteś przekonany ze swoimi słowami suspicious
            • silencjariusz Re: hej 08.09.13, 10:36
              To zależy tongue_out
              • organza7 Re: hej 08.09.13, 10:51
                O właśnie, miałam racjębig_grin Sil, uważaj, bo wstawiłam sobie oko i teraz będę patrzeć dokładniej i widzieć więcejsuspicious
                • silencjariusz Re: hej 08.09.13, 10:56
                  A to chociaż Twoje oko?
                  • organza7 Re: hej 08.09.13, 10:59
                    A czy to ważne? Ważne że patrzy i widziwink
                    • silencjariusz Re: hej 08.09.13, 11:09
                      Patrzy i widzi... właściciel oka tongue_out Więc chyba ważne czyje ono jest tongue_out
                      • organza7 Re: hej 08.09.13, 11:15
                        Ty mi lepiej powiedz, jaki ja mam kolor oczu, bo tego nikt nie wietongue_out Jedni mówią zielony, inni - miodowy... a taki w ogóle jest?suspicious
                        • silencjariusz Re: hej 08.09.13, 11:29
                          Czyli to Twoje własne oko jest? Nie uprowadziłaś go komuś innemu?
                          • organza7 Re: hej 08.09.13, 11:30
                            O co Ty mnie posądzasz?suspicious
                            • silencjariusz Re: hej 08.09.13, 11:40
                              Ładna musisz być. Sądząc po oku.
                              • organza7 Re: hej 08.09.13, 11:44
                                Na oko?wink
                                • silencjariusz Re: hej 08.09.13, 12:00
                                  Z linii brwi ten wniosek wysnułem tongue_out
                                  • organza7 Re: hej 08.09.13, 12:08
                                    Poważnie??? Zaskoczonamwinksmile Nawet bardzosuspicious
    • elizka_n Re: hej 08.09.13, 13:14
      ja też niestety znów samasad więc nie jesteś sam ze swoim problemem. Mnie facet olał jak mu powiedziałam, że z nikim jeszcze nie spałam, więc czuje się podwójnie beznadziejnie.
      • maja-3 Re: hej 08.09.13, 13:33
        Jeśli mężczyzna odchodzi z takiego powodu, to ja się pytam z jakiego powodu był z Tobą? Bo nie była to miłość! I nie był to mężczyzna, który zasługiwał na Ciebie (bo z Twojego postu wnioskuję, że to Ty byłaś zaangażowana w ten związek). Życzę Ci, abyś spotkała takiego człowieka, który doceni, zachwyci się i uszanuje Twoją osobowość i niedoświadczenie w seksie.
        • elizka_n Re: hej 08.09.13, 16:36
          dziękujęsmile obawiam się, że taki może się nigdy nie pojawić, a już mam dość ciągłej samotności. Masz rację pewnie nic do mnie nie czuł, skoro tak zareagował, ale wolałabym być z kimś nawet jeśli mnie nie kocha niż być samą.
          • solus-viator Re: hej 08.09.13, 18:09
            a co do ciebie elizka_n nie przejmuj się jakimś tam baranem jak tak bardzo mu przeszkadzało że nie uprawiałaś seksu to cap z niego teraz normalnej dziewczyny która "z góry przepraszam za słowo się nie puszcza" szukać ze świecą i prędzej czy później zdradził by cię to jest taki typ tzw. kurtyzany w męskim wydaniu big_grin i jeszcze raz się nie przejmuj będzie dobrze heh
            Pozdrawiam wszystkich
          • maja-3 Re: hej 08.09.13, 18:10
            Nie, nie, nie. Proszę, nie popełniaj tego błędu. Też kiedyś tak próbowałam, to nie działa! Strach przed samotnością to kiepski doradca. I ma to do tego, że tylko tę samotność pogłębia! Przyjaciele, czy dobrzy znajomi, książki, praca (nauka), jakieś fajne hobby, pomoc komuś słabemu i bezradnemu - spróbuj tego. To samo poradziłabym solus-viatorowi... Mówią, że piekło dobrymi radami wybrukowane smile Bo cóż powiedzieć zranionemu sercu? Ale uwierz, i życie w związku czy w pojedynkę mogą być piękne albo paskudne. Wszyscy oczywiście marzymy o cudownej i spełnionej miłości. I bardzo dobrze. Ale czy do czasu, aż ona się wydarzy,mamy żyć wyłącznie z dnia na dzień i w smutku?
            • solus-viator Re: hej 08.09.13, 18:18
              masz racje maja-3 choć trochę cie to oderwie elizka_n a bycie na siłę z kimś nic ci nie da tylko wpadniesz jeszcze w większe bagno może nie powinienem tego pisać ale podam przykład mojej znajomej dziewczyna starsza o rok odemnie związała się z gościem na siłę a teraz po pół roku on ją pobił i sprawa się toczy w sądzie na szczęście z tym poszła na policje po cało nocnym wbijaniu jej tego w głowę przeze mnie.
    • solus-viator Re: hej 08.09.13, 18:03
      dzięki za ochrzan i dziwną formę pocieszenia ale jak czytałem te posty to nawet mi się chciało śmiać z tych przekomarzań jeszcze raz dzięki :d
      • maja-3 Re: hej 08.09.13, 18:16
        Trzymam za Was kciuki smile Wiem, że ja tak tu poważnie, ale - życzliwie smile
        • organza7 Re: hej 08.09.13, 18:30
          A kto niepoważnie? Że ja?suspicious I czy niepoważne trzymanie jest gorsze od poważnego?wink
          • maja-3 Re: hej 08.09.13, 18:45
            Niczego takiego nie rzekłam smile Pocieszanie mniej poważnie - też jest OK. Podczytuję sobie to forum bardziej niż się udzielam. Fajna z Ciebie babka smile
            • organza7 Re: hej 08.09.13, 20:34
              A to było na poważnie?wink Jeśli tak, to dziękismile Tylko pamiętaj, że pozory mogą mylićsuspicious
              • maja-3 Re: hej 08.09.13, 20:50
                A poważnie smile Fajna z Ciebie babka - tu na forum. Jaka jesteś w życiu, przecież nie wiem....smile
                • organza7 Re: hej 08.09.13, 21:00
                  To tak jak ja - też siebie ciągle zaskakuję, więc chyba siebie nie znamwink

A poważnie - raz jeszcze dziękuję za miłe słowasmile
                  • maja-3 Re: hej 08.09.13, 21:44
                    Proszę bardzo smile Któż siebie - tak naprawdę zna do końca? Życie ciągle nas sprawdza smile
    • mery1mery1 Re: hej 09.09.13, 22:47
      Nie wierzę, że jesteś sam jak palec i nie masz z kim pogadać. Na pewno znajdzie się choć jedna taka osoba, nie może być aż tak źle jak myślisz smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka