Gość: pam IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 20.04.06, 10:56 kto z was został oszukany w Auchan. Ja za każdym razem, bo cena jest przy towarze inna, a inna w kasie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja społem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:01 w społem jest tak nonstop, np jest cena promocyjna soku 2,49, jest nalepka na soku 2,49zł a w kasie 3.20 zł staram sie nie chodzić do tego gówna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quasi_modo re re re IP: *.euro-net.pl 20.04.06, 12:11 jeśli zajdzie przypadek o ktorym wspominasz idziesz do punktu obslugi klienta i informujesz o tym. Dostaniesz na Skarbonke X kwotę o którą Ci "oszukali". Są nawet tacy "klienci", którzy spędzają sporo czasu na szukaniu takich wpadek i dziennie moga 20 pelenów zgarnąć Są w każdej alejce skanery więc gdy idziesz po orginalne Adiki lub po Soczek pierwsza cena na impreze to sprawdzić mozesz. Jeśli zostales oszukany to idziesz do odpowiednich organów synku za wypisywanie i rzucanie oszczerstw coraz więcej odważnych zostaje ukaranych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: re re re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:37 ? do kogo to tatusiu? Odpowiedz Link Zgłoś
dodu Re: re re re 20.04.06, 14:32 Kiedys w Carrefourze z nudow wzialem z polki soczek i sprawdzilem jego cene na wiszacym *tuz obok* skanerze. Zamiast 2,79 wybil 3,29! Przypadek? I wiecie o co chodzi? Jawnie i na beszczela wala was, nad, klientow w d4! W oszustwie zorientuje sie tylko mala czesc oszukanych, a jeszcze mniejsza pojdzie po zwrot roznicy. A cala reszta bonusowo powiekszy zyski sklepu i jeszcze pojdzie do domu z satysfakcja ze kupila tanio. Awantura? Personel przeszkolony w splawianiu takich glupow. To tak do przemyslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: auchan 20.04.06, 14:37 Na takie coś to się bierze paragon z kasy i jeśli faktycznie jest jak mówisz to najlepiej przestać tam robić zakupy - nerwy za dużo kosztują. Tylko... czy sprawdzasz kody produktów przy cenach? ja robię to w auchan zawsze i jeszcze mi się nie zdarzyło bym zapłacił więcej niż powinienem. Zdarzyło mi się natomiast nie znaleźć kodu z ceną identycznego z tym z produktu. Wtedy odłożyłem towar na półkę, z której go wziąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:26 popieram skorpisa, to nie od wywieszki zależy cena produktu ale od kodu kreskowego umieszczonego na produkcie, ten kod jest zdublowany, dla skanera są te kreski a dla ciebie te cyferki. Ten ciąg cyferek musi się zgadzać ztym umieszczonym na wywieszce. Tysiące ludzi przestawia dla hecy towar na półkach, ty masz znaleźć to czego chcesz a nie po prostu sięgnąć po coś co leży na wywieszce, a skanet na hali nie kłamie nigdy, zawsze cena ze skanera pokrywa się z ceną na kasie bo to ta sama baza danych. Niewypisujcie takich głupot! Aha i uważajcie na Miła Kasę! tam są ukryte wagi i biada temu co nadpije soczek, alarm uruchomi się na bank! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Re: auchan IP: *.fbx.proxad.net 20.04.06, 15:57 no i co z tego ze nadpije przeciez zaplaci w kasie jak za nienadpity Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: auchan 21.04.06, 15:08 dokładnie! ja pracowałem w tej puszce i raz na jakiś czas robię tam zakupy. Nie kupuję we wszystkich działach. Ale zakupy mnie tak nie bulserwują. Zawsze na kasie można powiedzieć, że dziękuję i proszę o wycofanie towaru z kasy bo coś z ceną jest nie halo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:18 przecież napisałem Miłej chodziło mi o samoobsługowa, uruchomi alarm i zostaniesz zaprowadzony przez uszaka do pokoiku przy DOK Odpowiedz Link Zgłoś