IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 20.04.06, 10:56
kto z was został oszukany w Auchan. Ja za każdym razem, bo cena jest przy
towarze inna, a inna w kasie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja społem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:01
      w społem jest tak nonstop,
      np jest cena promocyjna soku 2,49, jest nalepka na soku 2,49zł
      a w kasie 3.20 zł

staram sie nie chodzić do tego gówna ...
      • Gość: quasi_modo re re re IP: *.euro-net.pl 20.04.06, 12:11
        jeśli zajdzie przypadek o ktorym wspominasz idziesz do punktu obslugi klienta i
        informujesz o tym. Dostaniesz na Skarbonke X kwotę o którą Ci "oszukali". Są
        nawet tacy "klienci", którzy spędzają sporo czasu na szukaniu takich wpadek i
        dziennie moga 20 pelenów zgarnąć Są w każdej alejce skanery więc gdy idziesz
        po orginalne Adiki lub po Soczek pierwsza cena na impreze to sprawdzić mozesz.
        Jeśli zostales oszukany to idziesz do odpowiednich organów synku za wypisywanie
        i rzucanie oszczerstw coraz więcej odważnych zostaje ukaranych.
        • Gość: ? Re: re re re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:37
          ? do kogo to tatusiu?
        • dodu Re: re re re 20.04.06, 14:32
          Kiedys w Carrefourze z nudow wzialem z polki soczek i sprawdzilem jego cene na
          wiszacym *tuz obok* skanerze. Zamiast 2,79 wybil 3,29! Przypadek?
          I wiecie o co chodzi? Jawnie i na beszczela wala was, nad, klientow w d4! W
          oszustwie zorientuje sie tylko mala czesc oszukanych, a jeszcze mniejsza pojdzie
          po zwrot roznicy. A cala reszta bonusowo powiekszy zyski sklepu i jeszcze
          pojdzie do domu z satysfakcja ze kupila tanio. Awantura? Personel przeszkolony w
          splawianiu takich glupow.
          To tak do przemyslenia.
    • skoropis Re: auchan 20.04.06, 14:37
      Na takie coś to się bierze paragon z kasy i jeśli faktycznie jest jak mówisz to
      najlepiej przestać tam robić zakupy - nerwy za dużo kosztują.
      Tylko...
      czy sprawdzasz kody produktów przy cenach?
      ja robię to w auchan zawsze i jeszcze mi się nie zdarzyło bym zapłacił więcej
      niż powinienem. Zdarzyło mi się natomiast nie znaleźć kodu z ceną identycznego z
      tym z produktu. Wtedy odłożyłem towar na półkę, z której go wziąłem.
      • Gość: hrabia Re: auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:26
        popieram skorpisa,
        to nie od wywieszki zależy cena produktu ale od kodu kreskowego umieszczonego
        na produkcie, ten kod jest zdublowany, dla skanera są te kreski a dla ciebie te
        cyferki. Ten ciąg cyferek musi się zgadzać ztym umieszczonym na wywieszce.
        Tysiące ludzi przestawia dla hecy towar na półkach, ty masz znaleźć to czego
        chcesz a nie po prostu sięgnąć po coś co leży na wywieszce,
        a skanet na hali nie kłamie nigdy, zawsze cena ze skanera pokrywa się z ceną na
        kasie bo to ta sama baza danych.
        Niewypisujcie takich głupot!
        Aha i uważajcie na Miła Kasę! tam są ukryte wagi i biada temu co nadpije
        soczek, alarm uruchomi się na bank!
        • Gość: anatol Re: auchan IP: *.fbx.proxad.net 20.04.06, 15:57
          no i co z tego ze nadpije
          przeciez zaplaci w kasie jak za nienadpity
          • kalasanty76 Re: auchan 21.04.06, 15:08
            dokładnie!
            ja pracowałem w tej puszce i raz na jakiś czas robię tam zakupy. Nie kupuję we
            wszystkich działach. Ale zakupy mnie tak nie bulserwują. Zawsze na kasie można
            powiedzieć, że dziękuję i proszę o wycofanie towaru z kasy bo coś z ceną jest
            nie halo.
          • Gość: hrabia Re: auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:18
            przecież napisałem Miłej
            chodziło mi o samoobsługowa,
            uruchomi alarm i zostaniesz zaprowadzony przez uszaka do pokoiku przy DOK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka