Gość: kkdoo IP: 212.160.236.* 26.12.02, 20:44 Jest jakiś chętny? Wiadomość na miejscu, korzystne rabaty... stałym klientom do dwóch f-16 - ściereczka do czyszczenia szyb gratis!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoghurt Re: Sprzedam F-16 26.12.02, 22:07 Jak tak jeszcze dorzuciłbyś ze 2 rakiety sidewinder i demonstracyjną tasiemkę pocisków do działka to biorę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryczu Re: Sprzedam F-16 IP: 212.160.236.* 27.12.02, 06:27 Tak jak w westernie sprzed lat dzisiaj w samo południe rozstrzygnie się, kto pozostanie na placu boju a kto... pójdzie do nieba. F-16, Grippen, czy Mirage, – którym z nich będzie latać nasza powietrzna kawaleria? Okaże się za kilka godzin. A już teraz żal mi komisji przetargowej. Jakby nie wybrała, któraś ze stron, a nawet dwie poczują się urażone. Zaczęło się wczoraj. Agencja France Press podała, że Polska – ten koń trojański Ameryki w Europie – wymieni Migi na Falcony. Charles Edelstenne, szef firmy produkującej Mirage, powiedział, że zdecydował czynnik polityczny i zbliżenie nas do Amerykanów a nie jakość i cena samolotu. Pojawiły się zarzuty, że ten cały przetarg był sfingowany, że ogłoszono go tylko po to, by zamydlić oczy konkurencji. Że to jedna wielka fatamorgana. Ja też się zastanawiam, czy bardziej w Unii Europejskiej czy w NATO będziemy po ogłoszeniu decyzji komisji przetargowej. Jak by nie było, pozostaje już tylko mieć nadzieję, że cała oferta offsetowa, kompensująca wydatek ponad 3,5 miliarda dolarów z naszych, podatniczych kieszeni, nie okaże się gospodarczym... mirażem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: Sprzedam F-16 IP: *.icm.edu.pl / *.osiedle.net.pl 27.12.02, 13:52 ja też bym sprzedał... jakby kto chciał kupić... mam też 12 kukurooźnikoov (prawie nówki)- doskonale maskują się na polu obsianym żytem. Doskonałe jako tarcze antyrakietowe, w ogóle doskonałe... Odpowiedz Link Zgłoś