dzikaa 02.01.03, 12:59 wiem że w Polsce jest Paryż, Wenecja są jakies inne miasta o takim samych nazwach jak często odwiedzane, słynne miasta zagraniczne? piszcie (czas zaplanowac fajną podróż na wakacje) :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Paryż, Wenecja 02.01.03, 20:35 saunne napisała: > niedaleko Suwałk jest wieś Ateny Ateny są koło Upustka! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Paryż, Wenecja 02.01.03, 22:06 jak tak dalej pójdzie to wyjdzie na to ze będe całe 2 miesiace podrózowac po całej Polsce. Fajnie by było :D może ktos jeszcze zna taki miasta, albo wioski :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Paryż, Wenecja IP: *.zigzag.pl 03.01.03, 11:47 ralston napisał: > A ja mam niedaleko do Włoch... Ja też. Dziecko chodzi tam do szkoły muzycznej. A wieś Ateny jest w połowie drogi między Nowinką a Mońkiniami nad jeziorem Blizno. W tej wsi przed sklepem jeden znajomy autochton przejechał się własnym traktorem, gdyż wypadł pod koła skręcając do sklepu po piwo. Prawdziwie grecki dramat... Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Paryż, Wenecja 03.01.03, 09:13 Ale Wam się marzy. A na wschód nie łaska. Przez KIJÓW, niedaleko Radomska do MOSKWY koło Łodzi. A jak już ciepłe kraje to polecam RZYM niedaleko Gniezna. Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: Paryż, Wenecja 03.01.03, 16:49 a w szwajcarii jest swiss bar, ktory warto odwiedzic:)) na podlasiu bodajze mamy jeszcze ameryke Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Paryż, Wenecja 04.01.03, 16:08 dzieki,a le to bedzie długa wyprawa, moze jeszcze cos :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Paryż, Wenecja IP: *.arch.pw.edu.pl 13.01.03, 16:33 Paryz jest fajny a Wenecja sie topi Odpowiedz Link Zgłoś