Gość: ryczu IP: 212.160.236.* 10.01.03, 07:27 Mimo, że to już kilkanacie lat minęło, ciągle pamiętam swoją. Ile trzeba wydać teraz? W co sie ubrać? Skromnie, czy z gestem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Studniówek czas... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 15:48 ja na szczescie nie ide na studniowke :))) wydac trzeba z 500zl kieca piekna musi byc, jak na jakis niewiadomo jaki bal wielki, buty, makijaz, fryzura.................. a u chlopakow to garnitur itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Studniówek czas... IP: *.17.79.204.lifespan.org 10.01.03, 23:38 Ojej, przypomniala mi sie moja studniowka! Moj owczesny chlopak byl wtedy w woju i nie dostal przepustki na moja studniowke. Wiec poszlam z kumplem. No wiec moj bolek sie obrazil i w niedlugim czasie sie rozstalismy. Po latach dowiedzialam sie, ze nadal jest kawalerem (juz dawno po 30-tce). No coz, gdyby nie jego dowodca...:))) A jak Wy wspominacie swoja studniowke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa Re: Studniówek czas... IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 11.01.03, 14:00 Studniówka ....... dożo szumu i zamieszania na kilka miecięcy przed............ troche kaski wydanej............. i po wszystkim............. no jeszcze wspomnienia.......... Ja swoja miałem 2 lata temu, w tym roku ide znowu jako osoba towarzyszaca. Zobaczymy......... potańczymy......... Odpowiedz Link Zgłoś