Dodaj do ulubionych

OSZOŁOMIE!

14.01.03, 09:07
Miarka się przebrała. Chcesz wojny to będziesz ją miał. Robię sobie irokeza i
wstępuję na wojenną ścieżkę. Howgh!

PS.

Skalpu z poznaniaka jeszcze nie ściągałem. Ale pewnie nie jesteś nawet z
Poznania. "Nędza ze Swarzędza" albo z Kórnika...
Obserwuj wątek
    • Gość: habitus Re: OSZOŁOMIE! IP: *.zigzag.pl 14.01.03, 09:53
      Łysawy skalp z łupieżem. Bueee... Nawet na bębenek się nie nada.
      • aand Re: OSZOŁOMIE! 14.01.03, 09:59
        Gość portalu: habitus napisał(a):

> Łysawy skalp z łupieżem. Bueee... Nawet na bębenek się nie nada.

A zasady? Nawet czerwonoskórzy je mieli, a on żadnych. Trudno, pójdzie na
        grzechotkę...Howgh!

• Gość: Pr.Oszołom z RM Re: OSZOŁOMIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 11:51
      Jestem z Poznania! rodzina mojej mamy pochodzi z Zaniemyśla (okolice śremu i
      środu Wlkp) a prababcia od strony mamy pochodzi gdzieś z kresów wschodnich...
      • aand Re: OSZOŁOMIE! 14.01.03, 11:59
        Lepiej czujnie oglądaj się za siebie Łysa Pało! *_*
        • Gość: Oszołom z RM Re: OSZOŁOMIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 12:26
          Ale je mam długie włosy (do ramion)..fakt niestety że mimo młodego wieku
          zaczynam łysieć niestety...
          • aand Re: !!! 14.01.03, 12:33
            Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Ale je mam długie włosy (do ramion)..fakt niestety że mimo młodego wieku
            > zaczynam łysieć niestety...

Neetzz sii too neee łoomoszee. (Trzymam już nóż w zębach)

"MOMENT OF TERROR IS BEGINNIG THE LIFE..." *_*
            • Gość: Stanislaw Re: !!! IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.03, 13:12
              Stoji to za to tam jit.
              • Gość: saunne Matko Boska, And!!!!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 16:10
                a za coz to tak chcesz go ukarac (bo ja chyba zgubilam watek)?
                • aand Re: Droga Saunne !:) 14.01.03, 16:44
                  Gość portalu: saunne napisał(a):

> a za coz to tak chcesz go ukarac (bo ja chyba zgubilam watek)?

Choćby za to Droga Saunne ze on Twoją grzeczność i kulturę bierze za oznakę
                  słabości. Z pewnością nie jest tym za kogo się podaje. Co nie zmienia faktu że
                  można się zorientować jaki jest naprawdę. Sprawia mu np. przyjemność gdy wpędzi
                  kogoś w zakłopotanie. Na tym forum już chyba tylko Ty traktujesz go jak
                  CZŁOWIEKA a nie jak dziecko specjalnej troski. Poza tym boi się kobiet dlatego
                  tak przyjemnie jest mu je poniżać, stąd tyle agresji gdy ma za interlokutorkę
                  kobietę. Ale masz rację :) zmyję barwy wojenne, ale niech udowodni że umie
                  okazać szacunek. (Nie mnie ale innym) Wtedy nawet go przeproszę...:)
                  • sportfan Re: 14.01.03, 18:40
                    Gościu ... spokojnie. Na tym forum każdy może mieć swoje zdanie. Ty
                    najwyraźniej nie szanujesz innych, nawet odmieńców, więc TOBIE też nie należy
                    się szacunek. Niestety ! Nie jesteś wcale lepszy od niego. Mimo tego pozdrawiam
                    i życzę, abyś częściej się zastanawiał nad tym, o czym piszesz.
                    • alex.4 Re: 14.01.03, 19:06
                      sportfan napisał:

> Gościu ... spokojnie. Na tym forum każdy może mieć swoje zdanie. Ty
                      > najwyraźniej nie szanujesz innych, nawet odmieńców, więc TOBIE też nie należy
                      > się szacunek. Niestety ! Nie jesteś wcale lepszy od niego. Mimo tego
                      pozdrawiam
                      >
                      > i życzę, abyś częściej się zastanawiał nad tym, o czym piszesz.
                      ALEX: Nie prawda. Niekiedy niektórzy ludzie nie rozumieją innego języka i
                      sposobu prowadzenia dyskusji takiego jaki sami nie używają. W takich wypadkach
                      trzeba odpowiadać pięknym za nadobnym, ząb za ząb, oko za oko, lody pistacjowe
                      za lody pistacjowe.
                      Choć oczywiście należy próbować wychowywać przeciwnika i sprowadzać go na dobrą
                      drogę. Oszołom nosi długie włosy więc są jeszcze jakieś szansę na nawrócenie go
                      na jasna stronę mocy i pożucenie zdradliwej ciemnej strony ....
                      Pozdr
                      • ralston Re: 15.01.03, 08:49
                        alex.4 napisał:

Oszołom nosi długie włosy więc są jeszcze jakieś szansę na nawrócenie go
                        >
                        > na jasna stronę mocy i pożucenie zdradliwej ciemnej strony ....
                        > Pozdr

A co - za długie włosy łatwiej jest przeciągać na jasną stronę? :)))
                        • alex.4 Re: 15.01.03, 15:11
                          Jak wiadomo wszelkimosobom uzywanie głowy do myslenia dla osób o niskim
                          ilorazie inteligencji (skinów) jest nie bezpueczne. Szybko układy przegrzewają
                          się. Aby zwiększyć wydajność procesu ochładzania układu wypadaja włosy ....
                          albo sie ich nie nosi.....
                          A u Oszołoma trochę włosów jeszcze zostało, więc czacha zbyt szybko nie
                          paruje.....
                          Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka