Dodaj do ulubionych

Pytanie do Oszołoma

27.08.24, 12:23
Oszołomku. wyjaśnij mi w jaki sposób funkcjonują te prawackie szmatławce na jakie się nieustanne powołujesz (pch, wpolityce, odrzeczy). Dlaczego na tych portalach żaden artykuł nie jest podpisany imieniem i nazwiskiem autora? Czyżby autorzy wstydzili się tej całej tępej propagandy, którą tam zamieszczają?
Obserwuj wątek
    • oszo-lom-z-rm Re: Pytanie do Oszołoma 27.08.24, 13:25
      to ze wzgl na prześladowania ze str totalnej koalicji a funkcjonują normalnie jak te lewackie
      • elka-sulzerowa2 Re: Pytanie do Oszołoma 27.08.24, 14:35
        Hmmm, anonimowi autorzy produkujacy anonimowe, niespojne gnioty ...
        Biblijne przedsiewziecie, hehe.
      • antares504 Re: Pytanie do Oszołoma 27.08.24, 14:35
        Jezu ~oszo-lom-z-rm, co Ty ciągle o tych lewakach. Więc powiem Ci na ucho, że ja jestem wielkim lewakiem :-) i podkreślę, że jestem zadowolony z Ciebie i Tobie podobnych, oraz polskiego kleru. Gdyż przez Wasz alkoholizm, dewiacje sexualne, ukazywanie nieprawdziwego obrazu Boga, mieszanie się do polityki, kształtowanie kierunku rozwoju nauki i oświaty, zrobiliście w tym kraju taki burdel, że nawet nam starym komunistom się to nie udało. Chaos jak się patrzy w każdej materii i dialektycznie istne mistrzostwo. Jestem z polskiego kleru i prawicy dumny i spokojny o przyszłość Kościoła w Polsce. Skłóciliście również samych Polaków, ( Ty ~oszo-lom-z-rm wywołujesz kłótnie tu na Forum ), którzy w każdej sprawie skaczą sobie do gardła i z poświęceniem robicie wszystko, aby śmiano się z Was na całym świecie. Kolego ~oszo-lom-z-rm, popatrz na swój PiS który będąc u władzy nie dbał o interesy narodowe, tylko w polskim Sejmie walczył o miliardy dla Kościoła, zabierając głodnym polskim dzieciom i ofiarując pasibrzuchom w podzięce za ogłupianie narodu.
        • oszol-lom-z-rm Re: Pytanie do Oszołoma 27.08.24, 14:51
          Lewactwo to plaga naszych czasów
          • privus Zakon księży Kmunistów ci rzeszadza? 28.08.24, 23:13
            oszol-lom-z-rm napisał:

> Lewactwo to plaga naszych czasów

Watykan I KEP jakoś nie mają nic przeciwko temu :)
            Zgromadzenie zatwierdzone zostało przez papieża Innocentego XI w 1680 roku i istnieje do dnia dzisiejszego.
        • mim1656awo Re: Pytanie do Oszołoma 27.08.24, 17:43
          Dziekuję antares za doskonałe streszczenie.To Bóg w pierwszej osobie, poprzez Ducha Świetego, dał Ci natchnienie.Jeszcze raz dzięki.
          P.S.Mam nadzieję, że za 9 miesięcy nie narodzisz Mesjasza.Z tymi :"Duchami Świętymi" nic nie wiadomo.
      • jakornelia12345 Re: Pytanie do Oszołoma 27.08.24, 14:43
        Ale że za czasów totalnej koalicji Kaczyński - Ziobro - Kukiz też byli prześladowani? Bo też się nie podpisywali pod swoimi tekstami.
        • oszol-lom-z-rm Re: Pytanie do Oszołoma 27.08.24, 14:52
          Oni na chwałę Boże wszystko czynią więc nie muszą się podpisywać. W średniowieczu artyści też nie odpisywali swoich dzieł
          • elka-sulzerowa2 Re: Pytanie do Oszołoma 27.08.24, 15:17
            oszol-lom-z-rm napisał:

> Oni na chwałę Boże wszystko czynią więc nie muszą się podpisywać. W średniowiec
            > zu artyści też nie odpisywali swoich dzieł

A jak sie podpisali ... to boze towarzycho stosy im gotowalo, nie oszolku pocieszny?

• oszol-lom-z-rm Re: Pytanie do Oszołoma 27.08.24, 18:12
              Na pewno się nie POdpisali…
              • mim1656awo Re: Pytanie do Oszołoma 27.08.24, 18:23
                oszol-lom-z-rm 24.08.24, 12:57
                .............”. 8 klasa szkoły podstawowej........ Myśmy tam sobie trochę popili a potem jak nam szajba odbiła .... nas wychowawcy czepiali się o alkohol, w wyniku tego zostaliśmy uznani za współwinnych tego wszystkiego i dostałem miśka do paszportu na 5 lat. Miałem tez dozór kuratora po powrocie do kraju z kolegami..
                -------------------------------------------------------------------------
                Ale ty się POpiłeś i za to ci PISerdolili nadzór. miśka i poprawczaka.Zgłoś to do admin!Tu huliganów nie trzeba, tu są POprawni forumowicze, odpadki won do k(n)uri!
                • oszol-lom-z-rm Re: Pytanie do Oszołoma 27.08.24, 19:20
                  W poprawczaku byłem tylko w we odwiedzinach u kolegi
                  • jakornelia12345 Re: Pytanie do Oszołoma 27.08.24, 19:22
                    No to kręcisz się w ciekawym towarzystwie.
                    • oszol-lom-z-rm Re: Pytanie do Oszołoma 27.08.24, 22:55
                      Kręciłem zerwałem przeszłością dzięki wierzące Boga
                      • privus Interesy Boga? 28.08.24, 23:22
                        oszol-lom-z-rm napisał:

> Kręciłem zerwałem przeszłością dzięki wierzące Boga

W imię tych samych interesów Boga Kościół nawiązuje sojusze z tronami a ty z proboszczem?
                        A "Fryzjera" sądzili :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka