Gość: gośc IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 31.05.06, 22:21 to w sumie byóo 3:1 czy 3:0 ?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slawek_wroc W IV lidze na czele bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:23 3:1 hmmm dziwne i widziałem 3 bramki dlaŚląska i żadnej dla Świtu a może coś przegapiłem a zegar nie działa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk W Wyborczej skopali wynik i forum :))) IP: *.e-wro.net.pl 31.05.06, 22:46 W Wyborczej skopali wynik i forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Teleportowaliśmy się na forum Białegostoku :) IP: *.e-wro.net.pl 31.05.06, 22:48 Teleportowaliśmy się na forum Białegostoku do IV ligi :) Wrocław pozdrawia Białystok! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Teleportowaliśmy się na forum Białegostoku :) 31.05.06, 22:52 :-). Coś tu jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Teleportowaliśmy się na forum Białegostoku :) 31.05.06, 22:53 Spoko, przeżyliśmy Łomżę w woj. warmińsko-mazurskim. Przeżyjemy i Wrocław w Białymstoku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StaTom Re: Teleportowaliśmy się na forum Białegostoku :) IP: *.wroclaw.mm.pl 31.05.06, 23:12 widzew mial odpuscic ktos tu zostal zle poinformowany kolejny artukl o 2 lidze i kolejne bledy tym razem dwa, zly wynik i literowka - slask ''dobila'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: W IV lidze na czele bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 07:38 3:0 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re:Slask w 1 lidze? IP: *.chello.pl 01.06.06, 09:20 Pierwszy krok ku 1 lidze został zrobiony potrzebne są jeszcze 2 zwycięstwa i co naj mniej bedą baraże chociaż lepiej by było ich uniknąć. Nie wiadomo co usmarzy PZPN,niektóre kluby z 1 ligi chca powiększenia ligi do 18-tu drużyn.Wtedy nikt by nie spadał,a z 2 ligi awansowałyby 3 pierwsze druzyny.Przy takim układzie Sląsk miałby pewny awans bez baraży. A że w Polsce wszystko jest możliwe to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re:Slask w 1 lidze? IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 01.06.06, 09:54 powiększenie 1 ligi akurat w tym roku nie jest mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
adwo-kat Re:Slask w 1 lidze? 01.06.06, 11:59 WKS WKS WKS tyle bramek jest! Pozdrawiam Białystok!!! Wyborcza skopała forum:-) takiego numeru jeszcze nie grali!!!! Njapierw napisałi 3:1 !!! powinno być 3:0 to jeszcze teleportacja do Białegostoku(szkoda że nie do Sydnej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk® Hej w Białymstoku to jeszcze nie byłem IP: 195.117.126.* 01.06.06, 13:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StaTom A co z pilkarkami ? IP: *.wroclaw.mm.pl 01.06.06, 22:49 Dlaczego gazeta nie pisze o naszych wroclawskich pilkarkach ? ksazswroclaw.blog.onet.pl/ W najgorszym wypadku grozi im po pieciu zlotach srebro (na wlasne zyczenie). Brak I ligi we wro, slaby slask w slabej drugiej. To moze to by poprawilo troche nastroje, a i reklama zespolu moze by cos pomogla. Kiedys bylo troche wiecej wydarzen sportowych opisywanych, Albo mi sie wydaje tylko. Odpowiedz Link Zgłoś