Dodaj do ulubionych

Turczyn jeszcze bez grobów

IP: *.elpos.net 03.07.06, 09:30
witam
moim zdaniem to dobry pomysł sam mieszkam nie daleko i nie jestem przeciw
pochodze z gminy juchnowiec kościelny i dziwie sie radnemu ,że protestuje
powinien raczej przekonywac mieszkańcow aby byli za przeciez kleosin i tak
bedzie miejski więc przynajmniej cmętarz będą mieli blisko mieszkańcy powinni
walczyć o tą lokalizację a nie protestowaći nie wiem co im przeszkadza
cmętarz przecierz to najbardziej ciche miejsce z możliwych
co może im przeszkadzać naprawde nie rozumiem.
piotr
Obserwuj wątek
    • Gość: Mieszkanka Kleosin Jestem stanowczo przeciwna IP: *.csk.pl 03.07.06, 13:35
      A ja jestem stanowczo przeciwko budowie cmentarza, a właściwie to może nie
      budowie cmentarza co wycince lasu. Ja jestem bardzo zadowolona z mieszkania
      przy lesie, uwielbiam gdy wieje wiatr od lasu, czuję się wtedy jakbym była w
      lesie. A jak wytną las to jak zawieje to już tylko smrodem zniczy. Fuj. CZy nie
      można zbudować cmentarza na polu? A nie wycinać tak piękny las?
      • Gość: jot Re: Jestem stanowczo za IP: *.stnet.pl 03.07.06, 17:50
        Też uważam, że białostocki cmentarz komunalny powinien być za Sokółką. Nikomu wtedy nie będzie przeszkadzać.
        • Gość: koro Re: Jestem stanowczo za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 08:35
          tak, cmentarz za Sokółką to dobra lokalizacja, może być również pod Krynkami,
          też będzie nieźle...
        • Gość: aga Re: Jestem stanowczo za IP: 212.33.72.* 04.07.06, 09:04
          Białostocki cmentarz powinien być na drugim końcu Polski wtedy nie będzie
          przeszkadzać mieszkańcom naszego regionu. Jak można pisać takie głupoty
          cmentarz za Sokółką. Ciekawe jak ludzie mają dojeżdżać do swoich bliskich
          zmarłych, szczególnie jak nie dysponują własnymi samochodami, są wiekowi i
          schorowani.
          • Gość: hiena cmentarna Re: Jestem stanowczo za IP: *.neto.pl 04.07.06, 09:09
            Cmentzrze powinny być na każdym kroku.
            Przecież jak ludzie zaczną masowo wymierać z głodu to po co je ciągać
            karawanami. A tak żywi zaniosa na barkach zmarłych w pobliże a pieniądze
            zamiast dla łowców skór bedą na żało dla wygłodniałej ale pozostałej jeszcze
            przy życiu, gawiedzi.
            Dziekuje pieknie za uwagę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka