zyggis 07.02.03, 10:28 Sakvarlis saflavas vedzebdi, Ver vnakhe dakarguliko, Gulamoskvnili vtirodi: "Sada khar, chemo Suliko"!... To dla Ciebie Anulka, spiewam ten stary Gerogian Song.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 11:24 In solitude upon a bush A dew-decked rose swayed to and fro. With downcast eyes I softly asked: "Perchance `tis thou, O Suliko? " Tak to brzmi w jezyku Angoli...to dla Ciebie Anulka.... Pozdrawiam cieplutko... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 11:56 Gdzie rozkwita kwiat, róży kwiat, Na gałązce siadł lotny ptak, Zadrżał wśród listowia purpurowy pąk, Czemu serce drży O Suliko?.... Tak to brzmi w Naszym jezyku... No i Ty na to Anulka.... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 12:15 sorry ze sie wcinam... Zyggis brawo... coz za wyrafinowana erotyka uff...uff.. hot! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 12:19 Przed chwilą próbowałem znaleźć w necie cały polski tekst tej piosenki, ale nie mogę namierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 12:28 SULIKO Gdzie rozkwita kwiat, róży kwiat Na gałązce usiadł lotny ptak Zadrżał wśród listowia purpurowy pąk Czemu serce drży Suliko. Jedzie wrony koń spoza wzgórz Jeździec zbliża się wchodzi w próg Spragnionemu dajże wody, wyjdź przed dom. Czemu kryjesz się Suliko. Pięknie pachnie chleb, pachnie miód Proszę napij się, ucisz głód Ale nadaremnie ściga mnie twój wzrok Inna jestem już Suliko. Wiłam z przędzy nić długą, nić Z przędzy powstał szal, zwiewny szal, Szal do przędzy nie podobny nic a nic I ty jesteś już nie ten sam. Pobladł jeździec i ruszył w cwał, W locie zerwał kwiat róży kwiat Zdrada rani serce, kole, rani dłoń Zapłakała w głos Sulika. Bo umiera rniłość, kiedy stargasz ją, Mówi stara pieśń Suliko. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 12:31 Dzięki. Ale mi po głowie chodzi jakiś wers, którego tu nie znajduję. Zaczynał się od słów "Chciałem znaleźć mej miłej..." Podobno Józef Wissarionowicz bardzo lubił tę piosenkę... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 12:39 ralston napisał: > Dzięki. Ale mi po głowie chodzi jakiś wers, którego tu nie znajduję. Zaczynał > się od słów "Chciałem znaleźć mej miłej..." > > Podobno Józef Wissarionowicz bardzo lubił tę piosenkę... Tak, tez, ale pisn ta kojarzy sie z Kaukazem, Gruzja no i z Josefem Wissarinowitschem...tez, ale to watek uboczny. Najwazniejsza jest tresc no i adresat... Pozdrawiam cieplutko Wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 13:18 Chciałem znaleźć mej miłej piór, smutek co dzień me serce gniótł. Wiosna - młode serca bez miłości schną, gdzie ty jesteś, mów, Suliko? W bujnym lesie kwiat róży drży, na jej płatkach lśnią rosy łzy. Czy to ty tak pięknie wznosisz głowę swą, kwitnąc z dala stąd, Suliko? Nad kochaną dziś różą swą słowik w gąszczu gałązkę zgiął. Zapytałem tak, jak wzdycha wody toń, czy to jesteś ty, Suliko? Strząsnął pióra słowik wśród drzew, w leśnej ciszy zakląskał śpiew, a w tej pieśni, co wspomnieniem za mną szła, głos Suliki mej: tak, to ja! Szukaj zawsze w szukacz.pl, ma duzo wiecej hasel niz wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 13:20 Dzięki. Od dziś tylko szukacz.pl! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! IP: 212.33.74.* 07.02.03, 13:49 Zyggi czyzby to dla mnie ?:))) a w jakim jezyku spiewales na poczatku ? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 14:03 Aniu wychodzi mi na to, że to było po gruzińsku. Czy już przestałaś być więźniem jednego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 15:09 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi czyzby to dla mnie ?:))) > a w jakim jezyku spiewales na poczatku ? Anulka bylo to odspiewane w gruzinskim jezyku, ale pisalem lacina. Wiesz gruzinski oryginalny jest trudny do odczytania, ale postaram sie i w oryginale napisac choc zwrotke... A piesn ma ...oczywiscie dla Ciebie odspiewana....Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 13:51 ralston napisał: > Dzięki. Od dziś tylko szukacz.pl! :) polecam tez archiwa chatki_ :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 14:04 O.K. Od dzisiaj tylko szukacz.pl i www.archiwa chatki_.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 14:09 strona www jeszcze nie gotowa, ale jak tylko zesaknuje zdjecia i slajdy, to zajme sie za jej tworzenie! aha zanim strona, na plphoto sprobuje sie wystawic... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 14:15 Noo... czekam. Daj znać tylko kiedy zadebiutujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 14:19 widzialm Twoje najnowsze! nie wiem co to znaczy ale wcale nie wygladaja na "spalone", cerkiew tym bardziej!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 14:22 Uwierz mi - jest przepalone. W centralnej części kadru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! IP: 212.33.74.* 07.02.03, 15:45 Zyggi czy ja Ci juz mowilam ze jestes niesamowity ? Rals nie wiem czy zauwazyles ale pewnien psychopata nie majacy najwyrazniej nic innego do roboty nadal sciga osoby ktore sie lubia bawic na forum w swoim znajomym towarzystwie. a na moim punkcie ma dodatkowo manie przesladowcza bo nawet jak ja nie pisze to uwaza ze pisze pod innymi nickami. wiec nie mam ochoty czytac jak sobie nadal moim nickiem wyciera paszczeke. pozdrawiam wszystkich Normalnych na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 15:48 Anulka, nie ale wiesz, mysle ze jestes warta mego spiewania ...:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! IP: 212.33.74.* 07.02.03, 15:55 moze zapytaj Hmmmmmmmm czy jestem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 16:16 Gość portalu: anka1 napisał(a): > moze zapytaj Hmmmmmmmm czy jestem :)) Hmmmmmmmmmmmmmm mowi, ze drugiej takioej nie ma, wiec watek zalozony prawidlowo i trafnie...Pozdrawiam cieplutko... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 16:31 I z tego powodu będziesz się ukrywać na jednym wątku? Przecież to nie ma sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! IP: 212.33.74.* 07.02.03, 16:35 Zyggi czy my myslimy o tej samej osobie ?:))) Rals jak od czasu do czasu tu zagladam to nie obraz sie ale jakos coraz mniej chce mi sie pisac. Wy jestescie rzadko albo wcale to z kim pisac? bede sie zegnac. fajnego weekendu Wam zycze ! pa. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 16:44 Będę teraz trochę częściej. Grudzień i styczeń miałem okrutnie w robocie obłożony. Teraz udało mi się już z tego trochę wygrzebać i mam nadzieję częściej tu zaglądać. Takoż miłego weekendu życzę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 13.02.03, 15:43 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi czy my myslimy o tej samej osobie ?:))) > Rals jak od czasu do czasu tu zagladam to nie obraz sie ale jakos coraz mniej > chce mi sie pisac. Wy jestescie rzadko albo wcale to z kim pisac? > bede sie zegnac. fajnego weekendu Wam zycze ! > pa.Anulka, cos Ty hmmmmmm jest tylko jeden jedyny i wiem, ze takiego drugiego nie ma na calym swiecie. Pozdrawiam Wszystkich goraco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! IP: 212.33.74.* 14.02.03, 08:48 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > Zyggi czy my myslimy o tej samej osobie ?:))) > > Rals jak od czasu do czasu tu zagladam to nie obraz sie ale jakos coraz mn > iej > > chce mi sie pisac. Wy jestescie rzadko albo wcale to z kim pisac? > > bede sie zegnac. fajnego weekendu Wam zycze ! > > pa.Anulka, cos Ty hmmmmmm jest tylko jeden jedyny i wiem, ze takiego drugi > ego > nie ma na calym swiecie. Pozdrawiam Wszystkich goraco... Zyggi walentykowe pozdrowienia dla Ciebie ode mnie ! i Hmmmmmmmm ma sie rozumiec tez !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 17.02.03, 17:09 Anulka, dzieki za pamiec, sorry choruje i bardzo bardzo tesknie za Toba...tezzzz.Moc pozdrowiem...Moja Ty Suliko !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! IP: 212.33.74.* 17.02.03, 18:19 Zyggi do lekarza ! prosze ! K. Cie zawiezie, poprosze Go ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 18.02.03, 22:24 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi do lekarza ! prosze ! K. Cie zawiezie, poprosze Go ! Anulka bylem u gastrologa na Ogrodowej i mam wizyte w piatek...K. byl u mnie i napewno zdal relacje a i malinki mial przekazac ???? Pozdrawiam goraco i powiem Ci, ze jak potrzeba to bym i schudnac potrafil, w ciagu 6 dni zgubilem 5 kG, mysle ze pociagne jeszcze do 10, dobrze mi to zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.03, 23:39 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > Zyggi do lekarza ! prosze ! K. Cie zawiezie, poprosze Go ! > Anulka bylem u gastrologa na Ogrodowej i mam wizyte w piatek...K. byl u mnie i > napewno zdal relacje a i malinki mial przekazac ???? Pozdrawiam goraco i powiem > > Ci, ze jak potrzeba to bym i schudnac potrafil, w ciagu 6 dni zgubilem 5 kG, > mysle ze pociagne jeszcze do 10, dobrze mi to zrobi... Czesc Zyggis. Kolezanka dobrze Ci radzi. I nie schudles tylko wyschles. Suchy jestes, ale jak wydobrzejesz to walnij piwo a poczujesz sie jak po czterech :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 19.02.03, 01:46 Gość portalu: Stanislaw napisał(a): > Czesc Zyggis. Kolezanka dobrze Ci radzi. I nie schudles tylko wyschles. > Suchy jestes, ale jak wydobrzejesz to walnij piwo a > poczujesz sie jak po czterech :)) stanley, jesli masz chcec postawie Ci cala skrzynke, ja niestety nie pije juz 100 miesiecy :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! IP: 212.33.74.* 19.02.03, 10:54 zyggis napisał: > Gość portalu: Stanislaw napisał(a): > > > > Czesc Zyggis. Kolezanka dobrze Ci radzi. I nie schudles tylko wyschles. > > Suchy jestes, ale jak wydobrzejesz to walnij piwo a > > poczujesz sie jak po czterech :)) > stanley, jesli masz chcec postawie Ci cala skrzynke, ja niestety nie pije juz > 100 miesiecy :-)))))))))))))) Zyggi malinki przepyszne, dziekuje bardzo, bardzo, bardzo! pozdrawiam serdecznie. a czy alkoholu jako lekarstwa tez nie tolerujesz ? czasem tylko on potrafi pomoc. ale nic absolutnie nie bede wiecej mowic, wiesz najlepiej co Ci sluzy a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 19.02.03, 13:58 Anulka, dzieki za pozdrowionka i troske. Mysle, ze do piatku jakos dociagne, pozdrawiam cieplutko Wszystkich, aha w razie stypy Hmmmmmmmm wie, gdzie kasa lezy...:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! IP: 212.33.74.* 19.02.03, 18:16 zyggis napisał: > Anulka, dzieki za pozdrowionka i troske. Mysle, ze do piatku jakos dociagne, > pozdrawiam cieplutko Wszystkich, aha w razie stypy Hmmmmmmmm wie, gdzie kasa > lezy...:-))))) nie chce slyszec o zadnych stypach !!! zycze duzo zdrowia i pozdrawiam ! i jeszcze raz dziekuje za malinki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 19.02.03, 20:30 Dzieki jutro wracam a w piatek do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 20.02.03, 08:45 zawiadom o wynikach. mam nadzieje ze wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi 20.02.03, 10:24 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zawiadom o wynikach. mam nadzieje ze wszystko jest ok. Anulka, dzieki za troske, jutro ide do gastrologa, coz latka robia swoje :- (((.dam napewno znac, pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 20.02.03, 13:45 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > zawiadom o wynikach. mam nadzieje ze wszystko jest ok. > Anulka, dzieki za troske, jutro ide do gastrologa, coz latka robia swoje :- > (((.dam napewno znac, pozdrawiam serdecznie... czekam niecierpliwie na dobre - mam nadzieje - wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Suliko...:-((((( 25.02.03, 15:10 Nawet nie wiesz jak tesknilem, ale coz wiesz sama chroba mnie zmogla, nie pierwszy to raz jak pobieraja na histopatoligie probki z moich organow...Coz widac bardzo in odpowiadam, ale powiem Ci jedno nie daje sie, ciagle walcze i jak dotad mam wyniko pozytywne...Coz wiecej , teraz musze 2 tygodnie czekac na wynik, a badaniami doprowadzili mnie do wagi nizszej o 8 kG, moze to i oki...Pozdrawiam Cie goraco moja Ty Suliko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Suliko...:-((((( IP: 212.33.74.* 25.02.03, 18:27 i tak trzymac Zyggi. pewnej Osoba z mojej rodziny juz dawno by nie bylo gdbyby sie zalamala. a tak ma klopoty ale zyje i ma wiecej energii niz ja chociaz jest o wiele bardziej dorosla ode mnie. nie dac sie - to jest najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 07.02.03, 19:58 chatka_ napisała: > strona www jeszcze nie gotowa, ale jak tylko zesaknuje zdjecia i slajdy, to > zajme sie za jej tworzenie! aha zanim strona, na plphoto sprobuje sie > wystawic... Super. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 10.02.03, 12:19 Dzieki:))) A czy Twoje zdjecia mozna tam jeszcze obejrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! IP: *.xen.pl 10.02.03, 13:18 chatka_ napisała: > Dzieki:))) A czy Twoje zdjecia mozna tam jeszcze obejrzec? Tak, ale to nic szczególnego. Szukaj autora: Madredus Ps. Jaki jest Twój nick? Bo Chatki nie znalazłem. Pozdrawiam Hmc Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 18.02.03, 00:33 Nie znalazles bo jeszcze ich tam nie ma :) Beda lada dzien, dotarlam w koncu do skanera slajdow, prawdopodobnie zaloze sobie fotograficzny "pamietnik" na yahoo, dostepny dla wszytkich zaintersowanych i moze wrzuce pare na plphoto. Czy moge liczyc na pomoc w wyborze?:) Ps. Madredeus hm...to od "tego" Madredeus :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! IP: *.xen.pl / 10.0.4.* 25.02.03, 18:45 chatka_ napisała: > Nie znalazles bo jeszcze ich tam nie ma :) Beda lada dzien, dotarlam w koncu do > > skanera slajdow, prawdopodobnie zaloze sobie fotograficzny "pamietnik" na > yahoo, dostepny dla wszytkich zaintersowanych i moze wrzuce pare na plphoto. > Czy moge liczyc na pomoc w wyborze?:) Pomożemy:)))))))) > > Ps. Madredeus hm...to od "tego" Madredeus :)) To nie od tego Madredeuds. Troche inaczej sie to pisze - Madredus Pozdrawiam serdzcznie hmc Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! 28.02.03, 13:31 Sorry za opoznienie, slajdy juz od tygodnia zeskanowane, ale w zbyt duzej rozdzielczosci :( Kolega obiecal program, ktory by do odpowiedzniego rozmiaru je sprowadzil, ale jakos sie ociaga :( Madredus nie znam, zaraz wrzucam szukacz :) Pzodrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Popatrzcie sami! :)) 28.02.03, 13:37 p l f o t o [...] huis zibi?? • nio ładne kolorki ładne • zdjecia autorzy szukaj na plfoto.com • madredus [e-mail] [WWW] [zapomniałem hasła] O sobie: Zamieszkały: woj.Podlaskie/Białystok Moje [...] URL: plfoto.com/uzytkownik.php?authorid=4181 – arch. 2002-12-06 – 9 kB – Kopia z archiwum p l f o t o [...] kiedy? Moze po nowym roku jakos? • zdjecia autorzy szukaj na plfoto.com • madredus [e-mail] [WWW] [zapomniałem hasła] O sobie: Zamieszkały: woj.Podlaskie/Białystok Moje [...] URL: plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=madredus – arch. 2002-12-09 – 9 kB – Kopia z archiwum Więcej dokumentów z plfoto.com (jeszcze 6) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Popatrzcie sami! :)) 28.02.03, 13:40 :(((( Nie udalo sie, moze tym razem: plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=madredus Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1... 16.04.03, 16:04 > Sakvarlis saflavas vedzebdi, > Ver vnakhe dakarguliko, > Gulamoskvnili vtirodi: > "Sada khar, chemo Suliko"!... > > To dla Ciebie Anulka, spiewam ten stary Gerogian Song.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 17.04.03, 11:02 Zyggi jestes zupelnie jak Solvejga !:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 17.04.03, 15:14 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi jestes zupelnie jak Solvejga !:) ...Solvejga ***Człowieku Nie wiesz co przeżyłam Zamknięta w ciemnej piwnicy Walczyłam o promień słońca Nawet śmierć się mna brzydziła I ty myślisz... Pozdrawiam Cie Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 17.04.03, 17:08 a nie mowilam ?:) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 18.04.03, 21:21 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a nie mowilam ?:) > pozdrawiam! Za pozdrowionka, dzieki, nawet nie wiesz jak ja Cie lubie, duza buzka od Zygmuska, a dla K. pozdrowiona.Cmok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 22.04.03, 08:51 ano nie wiem :) dzieki za cmoki i pozdrowionka i odcmokuje i odpozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 22.04.03, 12:31 Gość portalu: anka1 napisał(a): > ano nie wiem :) dzieki za cmoki i pozdrowionka i odcmokuje i odpozdrawiam! Ano ja wiem, hej , jak mowili Slowacy na kontrakcie...Hmmm, a moze by tak choc jednego w realu :-)))) I co moja Anulka na to ??? Buziakow 122 od Zyggiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 22.04.03, 13:22 hmmm zobacze co K. na to. na razie cmoka wirtualnego wysylam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 22.04.03, 13:56 Gość portalu: anka1 napisał(a): > hmmm zobacze co K. na to. na razie cmoka wirtualnego wysylam :))))Oj Anulka, K.nie musi wiedziec, zreszta on przewaznie spiiiiiiiiiii.Cicho sza i nie bedzie wiedzial, buska od Zygmuska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 22.04.03, 15:34 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > hmmm zobacze co K. na to. na razie cmoka wirtualnego wysylam :))))Oj Anulk > a, > K.nie musi wiedziec, zreszta on przewaznie spiiiiiiiiiii.Cicho sza i nie bedzie > > wiedzial, buska od Zygmuska... spi ? akurat !:))) drozdzowki piecze ! klaniam sie w pas ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 22.04.03, 16:01 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zyggis napisał: > > > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > > > hmmm zobacze co K. na to. na razie cmoka wirtualnego wysylam :))))Oj > Anulk > > a, > > K.nie musi wiedziec, zreszta on przewaznie spiiiiiiiiiii.Cicho sza i nie > bedzie > > > > wiedzial, buska od Zygmuska... > > spi ? akurat !:))) drozdzowki piecze ! > klaniam sie w pas ! :))) Wiesz Anulka, tak chrapie ze az sciany chodza...Mowie Ci, jakie drozdzowki, chyba Ciotka to takkkk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 23.04.03, 08:47 naprawde piecze sama widzialam ! a jakie pyszne ! a co do chrapania to moze bazanty sie dra a nie On chrapie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 23.04.03, 18:19 Gość portalu: anka1 napisał(a): > naprawde piecze sama widzialam ! a jakie pyszne ! a co do chrapania to moze > bazanty sie dra a nie On chrapie ? A skad sorry, Skarbie wiesz o bazantach....:-))))) Buzka od Zygmuska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 24.04.03, 08:27 ja w ogole duzo rzeczy wiem, nie tylko o bazantach :)))) buzka dla Zygmuska !:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 26.04.03, 10:16 Gość portalu: anka1 napisał(a): > ja w ogole duzo rzeczy wiem, nie tylko o bazantach :)))) > buzka dla Zygmuska !:) Oj jak milo, ale i smutno kiedy Ciebie nie ma :-((( Ognisko mialo byc, a Ty nas zostawilas na caly weekand. Ale duza buska od Zygmuska, zwsze aktulana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 28.04.03, 11:30 tez do Was tesknilam ! ale juz jestem !:))) ognisko bylo ? w sobote bylo chyba za chlodno a wczoraj deszcz padal to pewnie nie wyszlo ? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 28.04.03, 12:26 Gość portalu: anka1 napisał(a): > tez do Was tesknilam ! ale juz jestem !:))) > ognisko bylo ? w sobote bylo chyba za chlodno a wczoraj deszcz padal to pewnie > nie wyszlo ? > pozdrawiam! Dzieki, powiem Ci Anus prawde, bez Ciebie nic nie wychodzi :-(((((((( Nawet moj spiew jakis smutny jest...Wiesz Anulka jakos all jest do bani, mysle ze wszystko sie odmieni, a zwlaszcza...czas proby zaczac. Pozdrawiam Cie goraco i...co ponownie nas zostawisz na dlugi weekand :-((((((( Suliko, nie lam meskich serc. Duza buzka od Zygmuska...( zauwazylas, ze nieraz dostajesz buski a drugi raz buzki ) wiesz to ma sens, sa to 2 rozne sprawy, ale bardzo czule wysylame w Twoim kierunku...Pa Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 28.04.03, 13:44 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > tez do Was tesknilam ! ale juz jestem !:))) > > ognisko bylo ? w sobote bylo chyba za chlodno a wczoraj deszcz padal to > pewnie > > nie wyszlo ? > > pozdrawiam! > Dzieki, powiem Ci Anus prawde, bez Ciebie nic nie wychodzi :-(((((((( Nawet moj > > spiew jakis smutny jest...Wiesz Anulka jakos all jest do bani, mysle ze > wszystko sie odmieni, a zwlaszcza...czas proby zaczac. Pozdrawiam Cie goraco > i...co ponownie nas zostawisz na dlugi weekand :-((((((( Suliko, nie lam > meskich serc. Duza buzka od Zygmuska...( zauwazylas, ze nieraz dostajesz buski > a drugi raz buzki ) wiesz to ma sens, sa to 2 rozne sprawy, ale bardzo czule > wysylame w Twoim kierunku...Pa Zyggi Zyggi nie przesadzaj, wychodzi i beze mnie. co z dlugim weekendem to jeszcze nie wiem. ale z netu na pewno znikne na 4 dni. jaka probe zaczynasz ? i co ta sa buski ? bo buzki to moze cos od bylego premiera ?:) a serc nie lamie. wrecz przeciwnie :)))) papatki ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 28.04.03, 19:20 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zyggis napisał: > > > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > > > tez do Was tesknilam ! ale juz jestem !:))) > > > ognisko bylo ? w sobote bylo chyba za chlodno a wczoraj deszcz padal > to > > pewnie > > > nie wyszlo ? > > > pozdrawiam! > > Dzieki, powiem Ci Anus prawde, bez Ciebie nic nie wychodzi :-(((((((( Nawe > t > moj > > > > spiew jakis smutny jest...Wiesz Anulka jakos all jest do bani, mysle ze > > wszystko sie odmieni, a zwlaszcza...czas proby zaczac. Pozdrawiam Cie gora > co > > i...co ponownie nas zostawisz na dlugi weekand :-((((((( Suliko, nie lam > > meskich serc. Duza buzka od Zygmuska...( zauwazylas, ze nieraz dostajesz > buski > > a drugi raz buzki ) wiesz to ma sens, sa to 2 rozne sprawy, ale bardzo czu > le > > wysylame w Twoim kierunku...Pa Zyggi > > Zyggi nie przesadzaj, wychodzi i beze mnie. co z dlugim weekendem to jeszcze > nie wiem. ale z netu na pewno znikne na 4 dni. > jaka probe zaczynasz ? i co ta sa buski ? bo buzki to moze cos od bylego > premiera ?:) > a serc nie lamie. wrecz przeciwnie :)))) > papatki ! No nieeeeee, moje strasznie polamane, a buski i buziaki pokaze w realu, ale musze miec zgode od K., bo to juz powazna sprawa :-)))))). Premiera tez juz ustalona...A w niedziele ide do Krypna w intencji wiadomej!!!Papatki i buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 29.04.03, 10:56 w takim razie pisz do Niego podanie :) a kto Ci serduszko polamal ? pieknej pogody na Krypno ! pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 29.04.03, 15:37 Gość portalu: anka1 napisał(a): > w takim razie pisz do Niego podanie :) > a kto Ci serduszko polamal ? > pieknej pogody na Krypno ! > pozdrawiam ! Anulka i jak tu Cie nie KOCHAC, pozdrawian cieplutko i calujaco Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 30.04.03, 08:48 Zyggi nie odpowiedziales na pytanie !:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 30.04.03, 19:32 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi nie odpowiedziales na pytanie !:)))) Anulka w temacie zlamanego serca ???? :-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 05.05.03, 08:53 wlasnie. ale moze nie powinnam Cie ciagnac za jezyk, zwlaszcza w takich sprawach... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 05.05.03, 16:25 Anulka, bola mnie nozki :-((((((Pozdrawiam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 06.05.03, 08:41 nozki mozna wymoczyc w wodzie z sola np. iwonicka. a potem posiedziec po amerykansku, pomaga jak reka odjal ! pozdrawiam !!! buski !:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 06.05.03, 19:10 Gość portalu: anka1 napisał(a): > nozki mozna wymoczyc w wodzie z sola np. iwonicka. a potem posiedziec po > amerykansku, pomaga jak reka odjal ! > pozdrawiam !!! > buski !:))) dzieki nie jest az tak zle, a za buski.......oj dzieki, ale co K. na to powie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 07.05.03, 11:00 cale szczescie ! jak mi powiesz co to sa buski to moze ja powiem co na to K. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 07.05.03, 16:08 Gość portalu: anka1 napisał(a): > cale szczescie ! > jak mi powiesz co to sa buski to moze ja powiem co na to K. :))) tak oficjalnie nie moge...:-(((Pozdrawiam Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 07.05.03, 18:09 a nieoficjalnie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 08.05.03, 17:03 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a nieoficjalnie ?:) Pokaze, ale uzgodnie z K. oki ?????Duza buzka od Zygmuska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 08.05.03, 17:08 pomoge Ci podanie napisac do K. mam wprawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 08.05.03, 17:21 Gość portalu: anka1 napisał(a): > pomoge Ci podanie napisac do K. mam wprawe :) Jasne, prosze i upowazniem, ale...tu na Forum :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 08.05.03, 17:48 ale na pismie takim prawdziwym to zawsze wieksza moc ma. i pieczec mozna postawic :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 09.05.03, 19:49 Gość portalu: anka1 napisał(a): > ale na pismie takim prawdziwym to zawsze wieksza moc ma. i pieczec mozna > postawic :) Oj, a na jakiej pieczeci sie opierasz. Moja Pomian...:-))) Pozdrawiam Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 10.05.03, 13:56 a ja nie wiem. podobno jestem od Rurykowiczow, ale nikt tego nie sprawdzil na 100 %. pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 10.05.03, 18:59 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a ja nie wiem. podobno jestem od Rurykowiczow, ale nikt tego nie sprawdzil na > 100 %. > pozdrawiam ! Ladnie, cacy to juz Nas 2 jest, duza buzka Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 11.05.03, 13:18 a teraz warto byloby polazic po drzewie genealogicznym K. co Ty na to ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 11.05.03, 16:18 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a teraz warto byloby polazic po drzewie genealogicznym K. co Ty na to ?:))) Od dawna czyms takim sie zajmuje, mam na amerykanskich serwerach zalozone specjalne hosty i wiem, ze moj jest znacznie starszy od Radziwilla...Moc buziakow Zygi. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 13.05.03, 08:50 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a teraz warto byloby polazic po drzewie genealogicznym K. co Ty na to ?:))) Anulka www.polonium.de/docs/ciekawostki/herby/win/herby/pomian.htlm polecam Ci rowniez www.rootsweb.com tam znajdziesz swoje drzewo ...Moc buziakow Zyggi herbu Pomian (zlamana pietruszka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 13.05.03, 08:53 alez zaszczyt ze kims takim jak Ty rozmawiam! a po drzewie sie przejde jak tylko czas pozwoli !:) uklony niskie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 13.05.03, 20:17 Gość portalu: anka1 napisał(a): > alez zaszczyt ze kims takim jak Ty rozmawiam! a po drzewie sie przejde jak > tylko czas pozwoli !:) > uklony niskie !!!! Anulka wejdziemy na moje, a pozniej i na Twoje poleziemy, oki :-))) Duza buzka od Zygmuska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 14.05.03, 08:51 a jak zleziemy z naszych to pojdziemy na K. drzewko !:))) pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 14.05.03, 18:57 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a jak zleziemy z naszych to pojdziemy na K. drzewko !:))) > pozdrawiam !!! Oki, powiem tak, Oni zza rzeki, maja wspaniale drzewa, tam bedzie mozna posiedziec dluzej. Patrz tylko cos nam K. kuleje ??? Nie polezie z nami na drzewo :-))))Duza buzka dla Anuska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 15.05.03, 08:55 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > a jak zleziemy z naszych to pojdziemy na K. drzewko !:))) > > pozdrawiam !!! > Oki, powiem tak, Oni zza rzeki, maja wspaniale drzewa, tam bedzie mozna > posiedziec dluzej. Patrz tylko cos nam K. kuleje ??? Nie polezie z nami na > drzewo :-))))Duza buzka dla Anuska... racja ! np. reneta mmmmm !:))) kuleje bo rower Mu kontuzjowana wczesniej stopke znow naruszyl. jak bedzie Mu lepiej wtedy polazimy ! :) pozdrawiam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 15.05.03, 17:51 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zyggis napisał: > > > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > > > a jak zleziemy z naszych to pojdziemy na K. drzewko !:))) > > > pozdrawiam !!! > > Oki, powiem tak, Oni zza rzeki, maja wspaniale drzewa, tam bedzie mozna > > posiedziec dluzej. Patrz tylko cos nam K. kuleje ??? Nie polezie z nami na > > > drzewo :-))))Duza buzka dla Anuska... > > racja ! np. reneta mmmmm !:))) > kuleje bo rower Mu kontuzjowana wczesniej stopke znow naruszyl. jak bedzie Mu > lepiej wtedy polazimy ! :) > pozdrawiam !!!! Finis coroant opus - koniec wienczy dzielo, trzymam za slowo i cieplutko pozdrawiam Zyggi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 16.05.03, 09:46 jaki koniec masz na mysli ?:) pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 16.05.03, 18:39 Gość portalu: anka1 napisał(a): > jaki koniec masz na mysli ?:) > pozdrawiam !!! Kochana jestes, nawet nie wiesz jak bardzo...A koniec oczywiesie, ze nie moj, co by na to K. powiedzial, biedny dalej kuleje:-((((Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 20.05.03, 08:14 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > jaki koniec masz na mysli ?:) > > pozdrawiam !!! > Kochana jestes, nawet nie wiesz jak bardzo...A koniec oczywiesie, ze nie moj, > co by na to K. powiedzial, biedny dalej kuleje:-((((Zyggi. moze jezdem a moze nie :))) nie chce slyszec o zadnych koncach !:))) a nozka juz Go mniej boli.ale musi o nia dbac ! pozdrawiam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 20.05.03, 19:49 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zyggis napisał: > > > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > > > jaki koniec masz na mysli ?:) > > > pozdrawiam !!! > > Kochana jestes, nawet nie wiesz jak bardzo...A koniec oczywiesie, ze nie m > oj, > > co by na to K. powiedzial, biedny dalej kuleje:-((((Zyggi. > > moze jezdem a moze nie :))) nie chce slyszec o zadnych koncach !:))) > a nozka juz Go mniej boli.ale musi o nia dbac ! > pozdrawiam ! popatrz Anulka juiz 100 ;-))))) Pozdrawiam Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 21.05.03, 12:08 100 postow to trzeba to uczcic. zrobisz tort ? to ja wafelki skombinuje. lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 22.05.03, 16:50 Gość portalu: anka1 napisał(a): > 100 postow to trzeba to uczcic. zrobisz tort ? to ja wafelki skombinuje. lubisz > ? Bardzo, a ja mleko w puszcze kupie i przygotuje reszte. Sadze, ze pora i ten watek zakonczyc:-((( a dlaczego powiem Ci za posrednictwam K. Pozdrawiam Zyggi. Wyjezdzam do Wrocka, moje ukochane miasto, wroce we wtorek, ale...juz nie tu :- ((Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 23.05.03, 08:39 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > 100 postow to trzeba to uczcic. zrobisz tort ? to ja wafelki skombinuje. > lubisz > > ? > Bardzo, a ja mleko w puszcze kupie i przygotuje reszte. Sadze, ze pora i ten > watek zakonczyc:-((( a dlaczego powiem Ci za posrednictwam K. Pozdrawiam Zyggi. > Wyjezdzam do Wrocka, moje ukochane miasto, wroce we wtorek, ale...juz nie tu :- > ((Pa. niee ! Zyggi ja nie chce ! wracaj caly, zdrowy i pisz na tym watku i nie tylko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 24.05.03, 13:12 i na tym watku tez protestuje ! NIE ZAMYKAC GO ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. 24.05.03, 15:19 Gość portalu: anka1 napisał(a): > i na tym watku tez protestuje ! NIE ZAMYKAC GO ! Ponawiam swa prosba, starczy...Finito, pozdrawaim Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko, dla Ciebie Anulka1.. IP: 212.33.74.* 26.05.03, 12:13 Zyggi ktos Ci dostep do netu blokuje ? dlaczego mamy konczyc ??? fajny watek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orion Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! IP: 212.33.78.* 27.05.03, 14:01 Bardzo piękna, gruzińska pieśń. Wielu ludzi wcześniej ją doceniło. Taki na przykład Josif Wisarionowicz Stalin. Była to jego ulubiona piosenka. Pozdr orion3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sada khar, chemo Suliko !!!! IP: 212.33.74.* 27.05.03, 16:22 i co, moze to wina piosenki ze stalinowi sie podobala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orion Ulubiona pieśń Stalina IP: 212.33.78.* 28.05.03, 14:52 Oczywiście, że to nie wina piosenki. Co więcej, nabiera ona dodatkowego wymiaru. Pomyślcie, że sam Stalin ją uwielbiał... Ciekawe. I trochę straszne. Jak to fajnie mieć wspólne piosenki z największym zbrodniarzem wszechczasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ulubiona pieśń Stalina IP: 212.33.74.* 28.05.03, 15:48 fajnie ? a co w tym fajnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orion Oj fajnie IP: 212.33.78.* 28.05.03, 18:03 No właśnie. Chyba jednak fajnie, skoro wypisałaś o tym 100 postów z niejakim zyggisem. Ekshibicjoniści. orion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Oj fajnie IP: 212.33.74.* 29.05.03, 08:32 po pierwsze to o czym pisalam z Zyggisem to Ciebie nie powinno obchodzic. jak Ci sie nie podoba to nie trzeba bylo tu wlazic i pisac. guzik mnie obchodzi czego sluchal stalin. ciekwe skad takie dobre informacje masz. pewnie sluchales razem z nim. i daruj sobie wyzwiska, nie tacy jak Ty wylatywali juz z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orion Re: Oj fajnie IP: 212.33.78.* 29.05.03, 08:42 Żadne wyzwiska. To definicja. Powszechna praktyka na tym forum to dyskusja na własne tematy między 2-3 osobami. Takie kółka wzajemnej adoracji. A do tego jest mail. Niestety przez to takie wątki są zawsze "na wierzchu" i zaśmiecają to forum. Zaakceptuj fakt, że jeżeli tak chcesz rozmawiać ze swoim znajomym, to wszyscy to czytają i nie wszystkim się to podoba. I nikt mnie za to nie wyrzuci, chemo Suliko. orion Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Oj fajnie 30.05.03, 08:58 Sluchaj no facecik, spadaj i to szybko...dzieki za Twoje IP, uwazaj na siebie:- )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orion Zyggis mi grozi !!! Uwaga jest niebezpieczny!!! IP: 212.33.78.* 30.05.03, 12:36 Oj Zyggis, zabrzmiało to jak groźba karalna (3 lata). Ja też mam Twoje IP, więc nie strasz, kolego. Początkowo chciałem Wam tylko powiedzieć, że to była ulubiona pieść Stalina, reszta to reakcja na Wasze odpowiedzi. Forum to forum ,jest demokracja, wszyscy mogą czytać i wszyscy mogą pisać. Gdybyś pisał swoje spostrzeżenia mailem, to nikt by się o tym nie dowiedział i nadal byłoby romantycznie, a tak... To Ciebie jednak powinno się usunąć z forum, nie mnie. PS Ciekawe, jak kilka postów może spowodować zmianę nastawienia i ukazanie prawdziwego charakteru. Uważaj na niego, anka1, jest niebezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggis mi grozi !!! Uwaga jest niebezpieczny! IP: 212.33.74.* 30.05.03, 12:40 Orion nie rozsmieszaj mnie i lepiej zejdz w koncu z tego watku. wiem jaki jest Zyggi i daruj sobie te uwagi wobec Niego. jesli mam ochote to bede pisac na forum a nie maile, a Orionom nic do tego. zajmij sie polowaniem gdzie indziej i uwazaj na skorpiony. Odpowiedz Link Zgłoś
orion3 Re: Zyggis mi grozi !!! Uwaga jest niebezpieczny! 30.05.03, 12:45 Ciekawy był eksperyment. Sorry, że Waszym kosztem. Więcej się nie pojawię. Pozdrowienia, orion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggis mi grozi !!! Uwaga jest niebezpieczny! IP: 212.33.74.* 30.05.03, 18:11 a pojawiaj sie , ale poprosze zeby nie na tym watku. a jesli juz to daruj sobie zlosliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggis mi grozi !!! Uwaga jest niebezpieczny! 30.05.03, 20:13 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a pojawiaj sie , ale poprosze zeby nie na tym watku. a jesli juz to daruj sobie > > zlosliwosci. Kochana moja Anulka1, moc buziakow..... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggis mi grozi !!! Uwaga jest niebezpieczny! 30.05.03, 20:09 Nie pamietam, zebym na Podlasiu z kimkolwiek krowy pasl, a prawo niestety znam dobrze, wiec uwazaj co piszesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggis mi grozi !!! Uwaga jest niebezpieczny! IP: 212.33.74.* 31.05.03, 12:21 Zyggi spokojnie, nie warto jeszcze tutaj sie denerwowac. pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggis mi grozi !!! Uwaga jest niebezpieczny! 01.06.03, 18:10 Duza buzka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggis mi grozi !!! Uwaga jest niebezpieczny! IP: 212.33.74.* 02.06.03, 12:11 a ode mnie dwie duze ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Ja sie zabije.... 02.06.03, 19:40 Wiesz Anulka...K. zrobil mi operacje i nawet sie udala, Ten to ma wszystkie fachy w rekawie :-))))Ucalowan 122 i 2 na zapas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ja sie zabije.... IP: 212.33.74.* 03.06.03, 08:33 zyggis napisał: > Wiesz Anulka...K. zrobil mi operacje i nawet sie udala, Ten to ma wszystkie > fachy w rekawie :-))))Ucalowan 122 i 2 na zapas... K. jest bardzo madry i bardzo zdolny dawno to mowie ! a co Ci zoperowal bo sie nie chwalil ? :) pozdrawiam, buzki ! Odpowiedz Link Zgłoś