zaklinacz_koni 12.02.03, 10:06 Moim zdaniem najlepsze są sery, zwłaszcza pleśniowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marat_ Re: A co do piwa? 12.02.03, 10:29 zaklinacz_koni napisał(a): > Moim zdaniem najlepsze są sery, zwłaszcza pleśniowe. To proste jak rogalik: drugie piwo! Reszta jak na wątku o piwach... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A co do piwa? 12.02.03, 17:11 Wolfie - to przecież oczywiste, że ... drugie piwo. Ale Marat mnie uprzedził, więc nie będę tego powtarzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: A co do piwa? IP: 195.205.214.* 12.02.03, 17:15 i kiedy zaczynamy drugie piwko i kolejne i jeszcze raz, wtedy najlepszą rzeczą jest brzydka kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A co do piwa? 12.02.03, 17:20 ...która pięknieje z każdym kolejnym kufelkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: A co do piwa? 12.02.03, 17:50 Gość portalu: koro napisał(a): > i kiedy zaczynamy drugie piwko i kolejne i jeszcze raz, wtedy najlepszą rzeczą > jest brzydka kobieta. Nie ma brzydkich kobiet, jest tylko: a) piękno nie odkryte. b) ślepi faceci. c) subiektywizm relatywistyczny. Jest to konkurs Audio Tele, do wygrania pół litra czystej... ...wody źródlanej (o ile zwycięzca pokryje koszty wysyłki w wysokości 999,99 zł + VAT). Nagrodę ewentualnie można zamienić na uścisk dłoni prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: A co do piwa? 12.02.03, 18:06 zaklinacz_koni napisał: > Gość portalu: koro napisał(a): > > > i kiedy zaczynamy drugie piwko i kolejne i jeszcze raz, wtedy najlepszą > rzeczą > > jest brzydka kobieta. > > Nie ma brzydkich kobiet, jest tylko: > a) piękno nie odkryte. > b) ślepi faceci. > c) subiektywizm relatywistyczny. > Jest to konkurs Audio Tele, do wygrania pół litra czystej... > ...wody źródlanej (o ile zwycięzca pokryje koszty wysyłki w wysokości 999,99 > zł + VAT). Nagrodę ewentualnie można zamienić na uścisk dłoni prezesa. Alex: Jest jeszcze: d) niektóre są niezadbane e) używasz słabej karty graficznej Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: A co do piwa? 12.02.03, 17:46 ralston napisał: > Wolfie - to przecież oczywiste, że ... drugie piwo. Ale Marat mnie uprzedził, > więc nie będę tego powtarzał. Chciałbym złożyć oficjalny protest! Nie życzę sobie zwracania się do mnie per Wolfie! A poza tym, miło tu do was wrócić Chatko, Ralsie, Maracie i reszto ekipy. :* - to dla Chatki (nie będę przecież facetów obcałowywać) :D - a to dla Ralsa, Marata i reszty ekipy Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: A co do piwa? 12.02.03, 18:08 A ja nie będę wybrzydzał. Może być i piękna kobieta. Mnie to nie przeszkadza.... Oprócz pary kobiecych oczu czego więcej mozna potrzeba ..... (nie licząc wypchanego potfela ) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: A co do piwa? 12.02.03, 21:06 alex.4 napisał: > A ja nie będę wybrzydzał. Może być i piękna kobieta. Mnie to nie przeszkadza... > . > Oprócz pary kobiecych oczu czego więcej mozna potrzeba ..... (nie licząc > wypchanego potfela ) > Pozdr A jak myślisz: konia, konia, królestwo za konia. Czy wiesz, że w niektórych krajach arabskich dobry koń jest wart 3 kobiety. Konie muszą się tam czuć strasznie, takie niedowartościowane. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A co do piwa? 13.02.03, 10:46 zaklinacz_koni napisał: > > Chciałbym złożyć oficjalny protest! Nie życzę sobie zwracania się do mnie per > Wolfie! To jak mamy pisać? Zaklinaczu? Brzmi, co prawda równie dobrze jak np. "spawaczu" ale jakoś mi tak nie pasi... Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: A co do piwa? 13.02.03, 11:27 ralston napisał: > zaklinacz_koni napisał: > > > > > > Chciałbym złożyć oficjalny protest! Nie życzę sobie zwracania się do mnie > per > > Wolfie! > > To jak mamy pisać? Zaklinaczu? Brzmi, co prawda równie dobrze jak > np. "spawaczu" ale jakoś mi tak nie pasi... Może być jeszcze "Jeździec (post)Apokalipsy" lub "Horse Whisperer". :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: A co do piwa? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 12:21 a tak sie zastanawialam jak sie Wolf/Freewolf/Just_wolf miewa i czemu na forum nie zaglada...? Fajnie, ze wrociles :) pozdrawiam, saunne ps. zgadzam sie z Ralsem - Wolf brzmi lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: A co do piwa? 13.02.03, 12:34 Gość portalu: saunne napisał(a): > a tak sie zastanawialam jak sie Wolf/Freewolf/Just_wolf miewa i czemu na forum > nie zaglada...? > > Fajnie, ze wrociles :) > > pozdrawiam, > > saunne > > ps. zgadzam sie z Ralsem - Wolf brzmi lepiej ;) Eee, tak jakoś prozaicznie... A może tak: Postapokaliptyczny Zaklinaczu, Jeźdźcu-Spawaczu! Ciut przydługie, ale jakie robi wrażenie! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: A co do piwa? IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.03, 14:56 Aha - a jesli chodzi co do piwa? Kiedys jak bylem w Rosji to podawano suszona rybe. Takie sobie. Lubie Grissini - takie wloskie slone paluszki z oliwkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: A co do piwa? IP: *.17.79.204.lifespan.org 14.02.03, 00:59 ...Golonka w sosie chrzanowym z frytkami?... (tak pewnie owiedzialby moj tatko) :))) Odpowiedz Link Zgłoś